Liposucție bărbie dublă în Turcia

liposucție bărbie dublă Turcia 1
Scris de Émilie

Liposucția bărbiei duble în Turcia la Istanbul funcționează prin introducerea unui mic tub, numit canulă, în bărbie în diferite puncte. Cu ajutorul unei aspirații ușoare, sunt îndepărtate mici cantități strategice de grăsime din fiecare locație.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre liposucția bărbiei duble în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o liposucție de bărbie dublă în Turcia?

Costul mediu al unei liposucții de bărbie dublă în Istanbul, Turcia este de 2.100 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1.700 € la 2.500 €.

ProceduriPreț Turcia
Liposucția bărbiei duble2100 €

Ce este liposucția bărbiei duble?

Liposucția bărbiei duble în Turcia la Istanbul funcționează prin introducerea unui mic tub, numit canulă, în bărbie în diferite puncte. Cu ajutorul unei aspirații ușoare, se îndepărtează mici cantități strategice de grăsime din fiecare locație. Rezultatul este un profil mai neted, mai uniform, cu o cantitate redusă de grăsime sub bărbie, eliminând astfel bărbia dublă.

Câți dintre noi au suferit indignarea unei bărbie în plus apărută de nicăieri într-un selfie dubios sau într-o fotografie de nuntă, făcându-ne să blestemăm pe cel care a spus că “aparatul foto nu minte niciodată”?

Bărbia dublă este adesea asociată cu excesul de greutate sau cu o dietă necorespunzătoare, dar adevărul este că vârsta și genetica reprezintă un factor la fel de important pentru pielea lăsată.

Care sunt cauzele bărbiei duble?

Profesioniștii din domeniul sănătății numesc această afecțiune “plinătate submentală”. Ea este cauzată de un exces de volum sub bărbie și în zona gâtului. Acesta se acumulează în jurul gâtului și se lasă în jos pentru a crea un rid care pare să creeze o altă bărbie.

Lipsa de definire a maxilarului poate da, de asemenea, aspectul de bărbie dublă, la fel ca și pierderea rapidă în greutate, iar plinătatea submentonieră poate afecta atât bărbații, cât și femeile.

Excesul de volum este adesea cauzat de o serie de factori:

  • Excesul de grăsime la nivelul gâtului
  • Piele lăsată
  • Bărbie mică sau slabă
  • Mușchiul platysma încovoiat
  • Glanda salivară slăbită

O concepție greșită frecventă este aceea că excesul de țesut adipos este singura cauză a bărbiei duble vizibile, în timp ce, de obicei, este vorba de o combinație a factorilor de mai sus.

Îmbătrânirea naturală este, de asemenea, o cauză majoră; pielea își pierde din elasticitate odată cu vârsta, ceea ce o face mai susceptibilă la lăsare. Unele persoane sunt genetic mai predispuse decât altele să dezvolte umflături submentoniere. Creșterea în greutate poate avea, de asemenea, un efect, iar oamenii constată adesea că grăsimea din această zonă este deosebit de dificil de eliminat în ciuda exercițiilor fizice și a dietei stricte.

Efectele psihologice ale bărbiei duble pot fi devastatoare și pot afecta cu adevărat încrederea în sine; oamenilor le este teamă să zâmbească sau să se lase fotografiați. O bărbie dublă poate adăuga ani la o față sau chiar o poate face să pară mai grea decât este în realitate.

Există o multitudine de factori care pot contribui la acest lucru, astfel încât bărbia dublă este o problemă comună. Cu toate acestea, clinica noastră are o gamă de tratamente disponibile pentru a vă ajuta să vă recâștigați zâmbetul.

Proceduri de îndepărtare a bărbiei duble

Există o serie de operații estetice disponibile în Turcia pentru a elimina bărbia dublă. Acestea includ

1- Liposucția tumescentă (sau microlipo): Grăsimea de sub piele este îndepărtată în timp ce conturul bărbiei și al gâtului este sculptat. Chirurgul turc face o mică incizie sub piele, introduce o canulă minusculă și aspiră grăsimea. Liposucția necesită, în general, doar un anestezic local pentru a amorți zona generală.

2 – Vaser lipo: În mod similar, liposucția cu laser pentru bărbie și gât este o opțiune pentru această zonă care redefinește rapid bărbia și gâtul cu o precizie de expert. Rezultatele sunt adesea vizibile în toată partea inferioară a feței.

3 – Lifting facial : Această intervenție chirurgicală permite medicilor să elimine grăsimea și pielea flască, slăbită, din jurul bărbiei și gâtului, eliminând bărbia dublă. Liftingul facial poate fi efectuat sub anestezie locală, dar majoritatea oamenilor sunt supuși unui anestezic general.

4 – Ridicarea gâtului: Există mai multe tipuri de proceduri de ridicare a gâtului. Cervicoplastia îndepărtează excesul de piele, iar platysmaplastia strânge mușchii gâtului pentru a îmbunătăți conturul gâtului și al bărbiei. Unii chirurgi combină adesea un lifting facial tradițional cu această procedură, care poate lăsa gâtul întins timp de câteva luni.

Microliposucție a bărbiei duble în Turcia

Un anestezic local, adrenalină și apă sărată, cunoscută sub numele de lichid tumescent, sunt injectate în zona care urmează să fie tratată. Acest lichid amorțește zona și face ca zona sau zonele vizate să se umfle și să se întărească, separând celulele adipoase de țesutul înconjurător.

Se face apoi o incizie mică, aproape invizibilă, iar grăsimea este îndepărtată cu ajutorul unor microcanule. În general, această metodă îndepărtează în jur de 10 până la 20 ml de grăsime, ceea ce este adesea mai mult decât suficient pentru a reduce aspectul de bărbie dublă sau de umflătură submentonieră. Procedura durează între 45 de minute și 2 ore.

Dacă vă uitați în oglindă imediat după operație, veți observa o schimbare instantanee. Cu toate acestea, este nevoie de aproximativ trei până la patru săptămâni pentru ca umflătura să dispară complet și pentru ca rezultatul final să fie clar.

Rezultatele acestei operații în Istanbul sunt permanente datorită eliminării celulelor adipoase. Cu toate acestea, așa cum îi sfătuim pe toți pacienții noștri, adoptarea unui stil de viață sănătos este cel mai important aspect al îngrijirii postoperatorii și va trebui să vă mențineți greutatea ideală.

Turcia este renumită la nivel mondial pentru liposucția non-invazivă pentru a efectua această procedură avansată. Microliposucția este una dintre cele mai bune opțiuni, dacă nu cea mai bună, pentru reducerea aspectului bărbiei duble, datorită rapidității, siguranței și calității rezultatelor.

Timpul de recuperare

Timpul de nefuncționare cu microlipo este minim, iar multe persoane se pot întoarce la muncă în 48 de ore. Mulți se simt capabili să își reia activitățile obișnuite în termen de șapte zile. Chirurgul turc vă va monitoriza frecvent și vă va ajuta să vă readaptați după operație. Pacienții se pot întoarce la activitățile obișnuite în 10 până la 14 zile, iar la exercițiile fizice începând cu două săptămâni.

Liposucția Vaser a bărbiei duble

Tehnica Vaser Lipo este o formă diferită de liposucție a bărbiei duble în Turcia față de tehnica microlipo descrisă mai sus, dar se efectuează de obicei sub anestezie locală sau sedare.

Se fac mici microincizii în zona care urmează să fie tratată, unde se injectează un lichid tumescent pentru a extinde țesuturile. O mică sondă este introdusă în incizii pentru a trimite energie cu ultrasunete, care vibrează și rupe țesutul gras din zonă.

Apoi se folosește o canulă care se deplasează înainte și înapoi pentru a îndepărta grăsimea cu ajutorul unui dispozitiv de aspirare delicată. Inciziile sunt închise și bandajate, iar pentru a ajuta la reducerea umflăturilor și a scurgerilor se poartă o îmbrăcăminte de compresie.

Rezultatele lipo vaser sunt, de asemenea, instantanee, deși există o perioadă de umflături și vânătăi și, de obicei, este nevoie de cinci până la șase săptămâni pentru ca rezultatele finale să apară. Rezultatele lipo vaser sunt, de asemenea, permanente, dacă vă mențineți greutatea ideală.

De obicei, pacienții se pot întoarce la activitățile lor normale după două-trei săptămâni de recuperare după lipo vaser. Clinica recomandă să vă luați aproximativ o săptămână de concediu pentru a permite umflăturilor și vânătăilor să dispară.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️