Liposucție Vaser în Turcia

liposucție vaser 1
Scris de Laurence

Tot ce trebuie să știi despre lipo vaser în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru o liposucție cu laser de înaltă definiție de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre Vaser lipo în Turcia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul liposucției vaser în Turcia

Prețul liposucției Vaser în Turcia este determinat de numărul și mărimea zonelor corpului dumneavoastră care urmează să fie tratate. Costul mediu este de 2.300 de euro, cu un interval de la 1.800 de euro la 2.800 de euro. Sub anestezie generală, operația durează între 1 și 4 ore. Durata șederii la Istanbul este de 7 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Rezultatele sunt vizibile în termen de 6 luni.

Liposucție Vaser 1 zonă1800 euro
Liposucție Vaser 2 zone2000 euro
Liposucție Vaser 3 zone2200 euro
Liposucție Vaser 4 zone2400 euro

Ce este liposucția cu laser?

În ciuda unui stil de viață sănătos și a exercițiilor fizice, putem găsi adesea zone și buzunare de grăsime care sunt greu de eliminat. Deși este perfect natural și sigur, multe persoane caută să elimine aceste buzunare de grăsime în favoarea unei siluete mai subțiri și mai definite, datorită liposucției vaser.

De la operația mea, nu am fost niciodată mai fericită – a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată. În sfârșit, am încredere în mine și îmi place cum arăt. Sunt mai recunoscătoare ca niciodată. Pot spune că am din nou sâni.

Schéma de la canule lors d'une vaser lipo
Diagrama canulei în timpul lipoaspirației vaser

Liposucția cu laser de înaltă definiție, cunoscută și sub numele de liposculptură sau liposucție vaser, este o tehnică avansată de îndepărtare și reducere a grăsimii, care poate modela și sculpta corpul dumneavoastră. Liposucția cu laser vă pune în valoare trăsăturile naturale și creează un fizic definit și tonifiat.

Liposucția cu laser utilizează o tehnologie avansată, minim invazivă cu ultrasunete, pentru a ținti cu precizie și a elimina zonele nedorite de grăsime. Cu toate acestea, chiar și cu echipamente de cea mai înaltă calitate, gradul de sculptură corporală meticuloasă realizată de chirurg este cel care distinge liposucția cu laser de operația de liposucție convențională.

Video care explică liposucția cu vaser

Această operație estetică poate fi utilizată pentru a crea viței, mușchi stomacali și brațe mai bine definite, precum și pentru a elimina excesul de grăsime. De asemenea, poate fi folosită pentru a strânge pielea flască în acele zone mici și complexe, cum ar fi sub bărbie.

Clinicile noastre partenere din Turcia se asigură întotdeauna că pacienții primesc procedura potrivită pentru ei și înțeleg că liposucția cu laser nu este o procedură “universală”. De aceea, acestea oferă liposucție tradițională, liposucție cu laser și liposucție nechirurgicală.

*Rezultatele și beneficiile liposucției cu laser variază și sunt diferite pentru fiecare persoană în parte. Rezultatele specifice nu pot fi garantate.

Fotografii înainte și după

Beneficiile liposucției cu laser

Liposucția cu laser este o tehnică de ultimă generație deîndepărtare a grăsimii, care oferă rezultate excepționale, spre deosebire de alte forme de liposucție. Această procedură este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Beneficii chirurgicale și postoperatorii

  • Minim invazivă și fără deteriorarea țesuturilor din jur, ceea ce înseamnă că durerea postoperatorie este redusă la minimum.
  • Cicatrici, vânătăi și sângerări minime
  • Timp de nefuncționare redus și recuperare mai rapidă
  • Suficient de blândă pentru a fi efectuată sub anestezie locală – în funcție de numărul de zone tratate, este posibil să nu fie nevoie să rămâneți în spital peste noapte.
  • Îmbrăcămintea postoperatorie personalizată asigură rezultate optime

Beneficiile liposucției cu laser

  • Un tratament de pionierat de remodelare corporală pentru a sculpta și defini mușchii
  • Consolidarea pielii prin stimularea producției de colagen
  • Rezultate imediate, cu o îmbunătățire continuă până la 6 luni după procedură.
  • Rezultate mai netede, mai previzibile
  • O procedură precisă, țintită, potrivită pentru zone mari sau mici (inclusiv zone delicate, cum ar fi bărbia și interiorul coapselor)
  • Zonele tratate ar trebui să își păstreze aspectul sculptat atâta timp cât vă mențineți aceeași greutate

Cum se realizează liposucția cu laser?

Liposucția cu laser, cunoscută și sub denumirea de “liposucție asistată de ultrasunete”, datorită energiei și tehnologiei cu ultrasunete aplicate, este o procedură de ultimă generație, minim invazivă de îndepărtare a grăsimii.

Energia ultrasunetelor vizează grăsimea nedorită, păstrând în același timp țesuturile importante, cum ar fi nervii, vasele de sânge, țesutul conjunctiv și colagenul, pentru a promova o vindecare rapidă.

Prin lichefierea grăsimii superficiale și profunde din jurul grupurilor musculare, îmbunătățește vizibilitatea mușchilor tonifiați de la baza acestora. Rezultatul este un corp remodelat, mai definit și mai sculptat, oferindu-vă un aspect zvelt, tonifiat și bine conturat.

Silhouettes
Siluetele

Pentru a obține cele mai bune rezultate, este esențial ca chirurgul dumneavoastră să fie special instruit în liposculptura VASER Hi Def.

Ce zone pot fi tratate prin liposculptură vasculară?

Liposucția cu laser reprezintă îndepărtarea chirurgicală a grăsimii din anumite zone ale corpului. Procedura de liposucție cu laser este atât de precis țintită încât poate fi utilizată în zone pe care liposucția tradițională nu le poate trata.

Zonele cel mai frecvent tratate sunt următoarele:

  • Piept sau bust
  • Partea superioară și inferioară a spatelui
  • Stomac
  • Flancuri / talie
  • Șolduri
  • Fese
  • Viței
  • Genunchi
  • Glezne
  • Bărbie / gât
  • Arme
  • Coapsele interioare și exterioare

Sfaturi postoperatorii

Deși procesul de vindecare este diferit pentru fiecare persoană, liposucția cu laser implică mai multe urmăriri decât liposucția tradițională. Cu cât respectați mai mult procesul de vindecare, cu atât mai bune vor fi rezultatele dumneavoastră; rezultatul final va fi clar abia după două sau trei luni de la operație.

Programul optim de urmărire include utilizarea de articole de compresie corporală personalizate, ultrasunete, masaj limfatic, exerciții fizice și o dietă corectă după operație.

Schéma d'une canule aspirant des cellules graisseuse
Diagrama unei canule care aspiră celulele adipoase

Zonele tratate își vor păstra aspectul sculptat atâta timp cât vă mențineți greutatea. Dacă vă îngrășați, în general, veți lua mai mult în alte zone decât cele tratate.

Recuperarea postoperatorie

Zona de incizie

Este posibil să aveți unele scurgeri de lichid din zonele de incizie în prima zi sau două după operație. Acesta este un lichid tumescent care este produsul anestezicului local. Poate fi sânge colorat, ceea ce este perfect normal, așa că nu vă faceți griji; cu toate acestea, orice scurgere pronunțată ar trebui să fie adusă în atenția clinicii.

În termen de 7 zile de la operație, în funcție de zona tratată, veți face un control al plăgii pentru a evalua suturile, care ar trebui să se dizolve treptat. Evitați să udați zona inciziei, deoarece un mediu cald și umed adăpostește bacterii și poate duce la infectarea rănilor.

Centură de compresie

Vă veți întoarce de la clinică cu brâul de compresie pe măsură la locul său. Trebuie să îl purtați tot timpul până când chirurgul vă spune că îl puteți scoate. Fiți conștient că, dacă nu mai purtați gentuța de liposucție pe măsură înainte de a vi se spune, nu veți obține rezultate optime.

Perdre une tour de taille avec une vaser lipo
Pierderea taliei cu vaser lipo

Vânătăi / Umflături

Trebuie să vă așteptați la vânătăi, umflături și durere după procedură; unele umflături pot persista timp de câteva luni. De asemenea, este posibil să simțiți o pierdere de senzație în zonele tratate, ceea ce este complet normal și nu trebuie să vă faceți griji. Pe măsură ce nervii dvs. încep să se regenereze, senzația ar trebui să revină la normal.

Disconfort

Imediat după operație, trebuie să vă așteptați la un ușor disconfort care este ușor de controlat cu ajutorul medicamentelor. Acesta durează doar o perioadă scurtă de timp, majoritatea pacienților ridicându-se și mișcându-se confortabil după o zi sau două; fiți conștient că este posibil să aveți nevoie de asistență în cele 24 până la 48 de ore de la operație.

Se vor prescrie analgezice pentru a controla orice disconfort, dar dacă începeți să simțiți dureri puternice, vă rugăm să ne contactați imediat. Vă sfătuim insistent să nu luați niciun medicament care conține aspirină timp de o săptămână după operație.

Măsuri de precauție pe termen scurt

Activitatea fizică

Operația de liposucție cu laser necesită un timp de repaus minim, ceea ce înseamnă că vă puteți relua o rutină zilnică ușoară în termen de două zile de la procedură – în funcție de zona tratată. Vă sfătuim să vă luați cel puțin o săptămână de concediu de odihnă pentru a vă permite să vă recuperați complet.

Simulation photo avant et après
Simulare foto înainte și după

În următoarele două sau trei săptămâni, este posibil ca zonele tratate să rămână foarte sensibile, iar activitatea fizică intensă trebuie limitată; în această perioadă, puteți relua treptat activități precum ridicarea de greutăți ușoare și sexul. În timpul consultației, chirurgul vă va oferi sfaturi clare cu privire la activitățile pe care le puteți întreprinde, în funcție de zona de tratament.

Centură de compresie

Imediat după operație, veți fi primit o fașă de compresie personalizată pentru Liposculptură, aceasta fiind o parte importantă a procesului de vindecare. Îmbrăcămintea trebuie purtată timp de patru până la șase săptămâni, conform recomandărilor medicului dumneavoastră, pentru a promova vindecarea, a reduce umflarea și, mai presus de toate, pentru a asigura o bună conturare a zonelor tratate.

Precauții pe termen lung

Pentru rezultate optime, vă recomandăm ca îngrijirea postoperatorie pe termen lung să includă și un curs personalizat de masaj de drenaj limfatic manual (MLD). Lucrăm îndeaproape cu un specialist MLD dacă decideți să încorporați acest tip de masaj în procesul de vindecare.

Masajul de drenaj limfatic manual

Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să investiți într-un curs de masaj de drenaj limfatic manual, care ajută la accelerarea procesului de recuperare, elimină orice umflătură sau acumulare de lichide în organism și ajută la eliminarea toxinelor rămase.

Femme mesurant son tour de taille
Femeie care își măsoară talia

Tehnica de masaj poate fi utilizată după liposucția cu laser, încă de la 48 de ore după procedură, pentru a accelera recuperarea. Aceasta combină un tratament cu ultrasunete urmat de un masaj manual.

Prin manipularea limfei la nivelul joncțiunii derm-epidermice (1 până la 2 mm adâncime, echivalentul grosimii a 4-5 foi de hârtie), tehnica facilitează procesul organismului și elimină excesul de lichid din straturile profunde, precum și din spațiile superficiale și negative.

Acest masaj asigură o mai bună retracție a pielii, reduce rigiditatea musculară, îmbunătățind astfel mobilitatea dumneavoastră imediată după operație, și are un efect terapeutic și antiinflamator asupra țesuturilor.

Activitatea fizică

După șase săptămâni, ar trebui să fiți complet recuperat și să puteți efectua exerciții fizice mai intense, cum ar fi joggingul și antrenamentul cu greutăți. Dacă încă mai aveți disconfort sau nu sunteți sigur că puteți relua o activitate fizică mai intensă, vă rugăm să vorbiți cu chirurgul dumneavoastră de liposculptură, care va fi bucuros să discute cu dumneavoastră despre preocupările dumneavoastră.

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista unele riscuri rare în timpul vaser lipo:

  • Cheag de sânge în plămâni ;
  • Sângerare sub piele;
  • Necroza pielii;
  • Cicatrizări grave;
  • Infecții ale cicatricilor;
  • Embolie de grăsime.
Coordinatrice avec une patiente
Coordonatorul cu un pacient

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să vă alegeți chirurgul din Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Rețineți că, în religia islamică, lipo vaser nu este haram. Este halal și este acceptată dacă are ca scop eliminarea unui defect care afectează organismul.

Unitatea noastră este accesibilă persoanelor cu mobilitate redusă (PMR) și vă va ușura șederea. Echipa noastră este instruită pentru a oferi asistență personalizată persoanelor cu dizabilități.

Cât costă o liposucție vaser în Turcia?

Costul liposucției vaser cu laser depinde de numărul de zone pe care intenționați să le liposculpați. Prețul este determinat de timpul necesar pentru a remodela zonele care vă preocupă. În Turcia, costul mediu al lipo vaser lipo este de 2.300 de euro. Prețul depinde, de asemenea, de experiența chirurgului.

Cât timp durează o procedură Vaser Lipo?


Timpul necesar pentru efectuarea liposucției cu laser depinde de numărul și mărimea zonelor tratate; totuși, în general, durează între una și două ore pentru a trata până la trei zone.

Une femme touche son ventre après une liposuccion
O femeie își atinge burta după liposucție

Pot beneficia bărbații de liposucția cu laser?

În Turcia, un număr semnificativ de pacienți cu liposucție vaser sunt bărbați. Cele mai populare zone de tratament pentru bărbați sunt pieptul, stomacul și “mânerele dragostei”. Trebuie remarcat faptul că persoanele cu HIV sunt toate acceptate.

Voi avea de ales între un anestezic local și un anestezic general?

Liposucția cu laser poate fi efectuată sub anestezie generală sau sub anestezie locală cu sedare. Această decizie va fi luată împreună cu chirurgul dumneavoastră și va depinde de preferințele și abilitățile dumneavoastră.

Cât de mult timp de “downtime” va trebui să mă recuperez?

Deoarece liposucția cu laser este mai puțin intruzivă decât liposucția tradițională, există mai puțin timp de “downtime” și de recuperare*. Vor exista unele vânătăi și umflături. Prin urmare, vă recomandăm să lăsați cel puțin 5-7 zile înainte de a vă întoarce la serviciu și 14 zile înainte de a vă întoarce la sala de sport sau de a vă angaja în activități intense.

Un couple épanoui
Un cuplu fericit

Cel mai important, pentru rezultate optime și un disconfort minim, vă sfătuim să vă ascultați corpul și să nu vă suprasolicitați până când nu v-ați recuperat complet. Va trebui să purtați un articol de susținere discret timp de aproximativ 4 săptămâni după operație.

Va trebui să petrec o noapte în spital?

Liposucția cu laser poate fi efectuată în timpul zilei, dar în anumite circumstanțe, în funcție de numărul de zone tratate și de aptitudinile dumneavoastră, chirurgul din Turcia vă poate cere să rămâneți peste noapte. Acest lucru va fi discutat cu dvs. în timpul consultului cu chirurgul.

Câte zone ale corpului meu pot fi tratate în timpul aceleiași operații?

Chirurgii noștri turci și tunisieni cu o mare experiență vor trata până la patru zone în cadrul unei singure operații, în funcție de aptitudinile și nevoile dumneavoastră. Chirurgul dvs. va discuta despre cel mai bun tratament pentru dvs. pentru a obține rezultate optime în timpul consultației.

Analyse du tissu adipeux par radiofréquence
Analiza grăsimii prin radiofrecvență

Mă voi îngrășa din nou în aceeași zonă după liposucția cu laser?

Liposucția cu laser nu trebuie folosită ca instrument de control al greutății, ci mai degrabă trebuie efectuată atunci când ați atins greutatea optimă. Dacă vă mențineți greutatea cu un stil de viață echilibrat și sănătos după procedură, îndepărtarea celulelor adipoase vă permite să luați în greutate până la patru kilograme înainte de a observa o schimbare în zona tratată.

Cu toate acestea, nicio procedură de îndepărtare a grăsimii nu poate elimina toate celulele adipoase din zona tratată, așa că este posibil să vedeți o oarecare revenire a grăsimii.

Voi avea pungi de grăsime în diferite locuri după liposucția cu laser?

Dacă mențineți un stil de viață sănătos și echilibrat, nu veți avea pungi de grăsime în zona tratată sau în alte părți ale corpului*. Orice creștere sau pierdere în greutate pe care o experimentați va tinde să fie răspândită proporțional pe tot corpul.

Ce înseamnă Vaser?

VASER înseamnă Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance (Amplificarea prin vibrații a energiei sonore la rezonanță), referindu-se la energia utilizată pentru a lichefia celulele adipoase din zona tratată.

Analyse par cavitation
Analiza prin cavitație

Cine efectuează liposucția cu laser?

Liposucția cu laser, deși minim invazivă, este o procedură chirurgicală care este efectuată de către chirurgii noștri cu înaltă pregătire și experiență la unul dintre spitalele noastre de clasă mondială din Turcia și Tunisia.

Îmi va strânge excesul de piele de pe burtă?

Multe persoane constată că au un exces de piele pe burtă în urma unei sarcini sau a unei pierderi semnificative în greutate. Deși liposucția stomacului strânge pielea, nu poate trata zone mari. Pentru a îndepărta un exces semnificativ de piele, vă recomandăm o operație de abdominoplastie, cunoscută și sub numele de abdominoplastie.


Dacă aveți probleme în a vă decide, putem ajuta să reușiți să faceți o liposucție vaser, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât timp durează o liposucție vaser în Turcia?

Durata de viață a liposucției vaser în Turcia, ca și în alte părți, depinde de comportamentul pacientului. Dacă acesta adoptă un stil de viață sănătos, urmărind ceea ce mănâncă și practicând un minim de activitate fizică, efectele liposucției vaser vor dura pe termen nedefinit.

Liposucția vaser provoacă disconfort postoperator, indiferent dacă este efectuată în Turcia sau în altă parte. Cu toate acestea, durerea este perfect suportabilă, putând fi comparată cu durerile musculare. Așteptați 2 până la 3 săptămâni pentru ca durerea să dispară complet.

Rata de succes a liposucției vaser în Turcia este optimă, datorită acestei noi tehnologii. De fapt, este posibil să se elimine cu ușurință până la 80% din masa de grăsime superfluă, ceea ce este mult superior metodelor tradiționale de liposucție și fără niciun risc.

Liposucția vaser, sau vaser lipo, este cea mai bună tehnică. Aceasta îndepărtează până la 80% din masa grasă, în timp ce pielea este reatașată mai ușor de mușchi decât în cazul altor metode. De asemenea, este mai precisă atunci când vine vorba de țintirea grăsimii nedorite.

Totul depinde de vârsta dumneavoastră, deoarece pielea își pierde elasticitatea în timp, și de cantitatea de grăsime care trebuie îndepărtată. Cremele și masajele specifice ajută pielea să se întindă. Dacă acest lucru nu este suficient, poate fi necesară o operație.

Durata șederii în Turcia pentru liposucția vaser depinde de amploarea operației. Natura anestezicului, local sau general, este cel mai important factor. În medie, ar trebui să vă așteptați să petreceți între 5 și 8 zile în Turcia, cu posibilitatea de a rămâne peste noapte în spital.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️