Lipo Six Pack în România

adbominal gravura ghid 1
Scris de Laurence

Tot ce trebuie să știți despre gravura abdominală în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru o gravură abdominală de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre liposucția 6 Pack în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar un scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist medical.

Care este prețul liposucției 6 Pack în Turcia?

Costul mediu al unei liposucții Six Pack în Istanbul, Turcia este de 2.500 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 2.000 și 3.000 €.

Liposucția Six Pack2500 €
Liposucție burtă2200 €
Liposucția șoldurilor2400 €
Liposucția de pubis1400 €

Ce este liposucția Six Pack?

Liposucția 6 Pack este o liposucție care se adresează în principal bărbaților. La fel ca liposucția tradițională, lipo 6 Pack folosește o tehnică de aspirație pentru a elimina depozitele de grăsime de sub piele.

Ceea ce face ca liposucția abdominală să fie unică sunt rezultatele pe care urmărește să le obțină. Liposucția abdominoplastică este a doua cea mai populară procedură estetică din Turcia, cu peste 85.000 de operații de liposucție efectuate în 2021.

Pe scurt:

  • Definiție: Liposucția pentru șase pachete (sau “gravura abdominală”) este o procedură de liposucție care pretinde că sculptează și îmbunătățește aspectul taliei și creează șase pachete de abdomen.
  • Siguranță: Această procedură este considerată cu risc scăzut, dar există riscul apariției unor efecte secundare, cum ar fi contururi neregulate, umflături excesive și infecții.
  • Comoditate: Gravura abdominală se efectuează în general în ambulatoriu, dar necesită o anumită perioadă de repaus pentru recuperare. De asemenea, este esențial să vă asigurați că procedura este efectuată de un chirurg calificat și acreditat, cu o experiență solidă în liposucția Six pack.
  • Cost: Această procedură nu este de obicei acoperită de asigurare, iar studiile indică faptul că aceasta costă între 3.000 și 9.000 de euro. Tratamentul efectuat de un chirurg cu experiență în Turcia costă în medie în jur de 3.500 de euro, în comparație cu 7.000 de euro în Europa.
  • Eficacitate: Cercetările privind eficacitatea acestei proceduri sunt limitate. Studiile mici indică faptul că până la 98% dintre persoane sunt mulțumite de rezultate.

În loc să îndepărtezi grăsimea din secțiunea mediană a corpului pur și simplu pentru a obține un aspect mai subțire, liposucția abdominală elimină depozitele de grăsime într-un mod avansat și strategic. Acest tip de liposucție modelează și modelează peretele abdominal, astfel încât mușchii abdominali să pară mai proeminenți.

Fotografii înainte și după

Un pic de istorie …

Pentru persoanele care au încercat fără succes ani de zile să obțină abdomen (celebrul 6 pack) prin dietă și exerciții fizice, ideea de gravură abdominală poate fi foarte atrăgătoare.

Gravura abdominală a câștigat popularitate în anii 1990. De atunci, noile tehnologii au permis chirurgilor plasticieni să efectueze acest tip de liposucție cu rezultate mai consistente și mai previzibile. Dar rezultatele sunt foarte variabile și nu toată lumea este mulțumită de rezultatele obținute.

Candidatul ideal

Ca orice procedură chirurgicală, liposucția cu două pachete prezintă un risc de complicații. Candidatul ideal pentru gravura abdominală este o persoană cu o stare de sănătate bună, care nu fumează, nu are probleme de sănătate care să-i pună viața în pericol și nu este obeză.

Gravarea abdominală este cea mai potrivită pentru persoanele care au o greutate corporală mai mică de 30% din greutatea ideală, cu mușchi și piele sănătoși. Vârsta dumneavoastră și elasticitatea pielii trebuie, de asemenea, luate în considerare pentru a obține rezultate bune.

Persoanele care se supun oricărei forme de liposucție ar trebui să aibă o stare de sănătate suficient de bună pentru a se supune în siguranță anesteziei.

Atunci când estimați costul liposucției abdominale, nu uitați să luați în calcul timpul de recuperare după procedură. Timpul mediu de recuperare este de 1 până la 2 săptămâni.

Cu toate acestea, dacă aveți o slujbă care vă solicită să stați în picioare sau dacă recuperarea dumneavoastră este mai complicată decât media, nu este neobișnuit să aveți nevoie de timp suplimentar.

Cum funcționează gravura abdominală?

Gravarea abdominală, care nu trebuie confundată cuabdominoplastia, funcționează într-un mod similar cu liposucția tradițională, dar există o distincție importantă. Depozitele de grăsime care vă acoperă mușchii abdominali sunt tăiate cu grijă de pe corp, folosind mici incizii, de obicei bazate în jurul buricului.

Atunci când este realizată cu atenție, această tehnică poate adânci șanțurile naturale ale corpului dumneavoastră și face ca mușchii abdominali să pară mult mai proeminenți.

Depozitele de grăsime pot fi, de asemenea, îndepărtate de pe părțile laterale care acoperă mușchii abdominali oblici pentru a vă îngusta secțiunea mediană. Odată ce umflătura s-a diminuat și zona s-a vindecat, ar trebui să vedeți o secțiune mediană vizibil tonificată și proeminentă.

Operația de incizie abdominală

Operația de gravură abdominală va dura în medie aproximativ o oră.

  1. În timp ce stați în picioare, medicul dumneavoastră va marca zonele care vor fi sculptate și îmbunătățite. Abdominalele dvs. vor fi bine definite, dar cu pixul. Odată ce sunteți amândoi mulțumiți de rezultat, sunteți gata să vă întindeți și să vă pregătiți pentru operație.
  2. Un pansament de spumă corespunzător desenului corpului dvs. va fi apoi aplicat pe corp. Veți fi plasat sub anestezie generală sau locală, în funcție de preferințele dumneavoastră și de recomandările chirurgului.
  3. Pielea de pe burtă va fi amorțită în timp ce medicul va face incizii, numite porturi, pentru a accesa și a îndepărta depozitele de grăsime. Acest lucru se va face cu ajutorul unui bisturiu și a unei pompe cu canulă (un instrument care drenează lichidul sau depozitele de grăsime). Orificiile vor fi deschise până la sfârșitul operației pentru a scurge grăsimea, lichidul și sângele din corpul dumneavoastră.
  4. Inciziile dvs. sunt apoi închise și pansate. Se aplică un articol de compresie pe partea de mijloc a corpului dumneavoastră pentru a pregăti burta pentru vindecare. Pansamentul din spumă care a fost aplicat înainte de operație rămâne sub haina de compresie.
  5. Odată ce grăsimea a fost îndepărtată și efectul anestezicului a dispărut, va trebui să păstrați îmbrăcămintea de compresie până când chirurgul vă dă undă verde pentru a o îndepărta, ceea ce durează de obicei 4-6 săptămâni.

Zonele vizate de gravura abdominală

Gravura abdominală vizează doar talia și secțiunea mediană. Abdomenul și oblicii sunt cele mai afectate de acest tip de liposucție.

Riscuri și efecte secundare

Liposucția abdominală este considerată o operație plastică cu risc scăzut. Dar acest lucru nu înseamnă că nu există niciun risc de complicații și efecte secundare.

Cele mai frecvente efecte secundare după o liposucție cum ar fi gravura abdominală sunt:

  • Deteriorarea nervilor și a vaselor de sânge
  • Decolorarea pielii
  • Cicatrizare neregulată și piele cu coajă de portocală
  • Umflături neregulate
  • Acumularea de lichid
  • Vânătăi sau dureri de cap din cauza anestezicului

De asemenea, este posibil să observați puroi sau secreții din zona operată. Dacă puroiul este verzui sau gălbui, contactați chirurgul.

Febra în zilele care urmează unei incizii abdominale poate fi, de asemenea, un semn de infecție. Spuneți-i chirurgului dumneavoastră despre aceste efecte secundare și solicitați imediat asistență medicală de urgență dacă credeți că aveți o infecție.

La ce să vă așteptați după o incizie abdominală

În 2019, doar trei rapoarte publicate urmăresc rezultatele persoanelor care au suferit o incizie abdominală. Dimensiunile eșantioanelor pentru aceste studii au fost mici, dar persoanele care au participat au fost mulțumite de rezultatele procedurii.

Într-un studiu realizat în 2019 pe 50 de persoane care au suferit această procedură, 98% dintre participanți au fost mulțumiți de rezultate la 27 de luni după procedură.

Recuperarea în urma gravurii abdominale durează ceva timp. Imediat după procedură, este posibil să trebuiască să purtați o îmbrăcăminte de compresie pentru a vă asigura că munca chirurgului plastic se etanșează și se vindecă fără probleme.

Cel mai probabil, veți putea relua majoritatea activităților normale la două săptămâni după gravura abdominală.

Un studiu a arătat că vă puteți relua activitățile chiar și la 5 zile după operație, dar sfaturile pot varia în funcție de procedura dumneavoastră.

În orice caz, evitați exercițiile fizice prea intense până când medicul dumneavoastră vă dă undă verde. Acest lucru include orice ar putea contracta mușchii abdominali, cum ar fi abdomenele.

După două până la cinci luni, veți putea vedea rezultatele complete ale operației de lifting abdominal. Pe măsură ce umflăturile se diminuează și pielea începe să adere la noua formă, ar trebui să vă puteți vedea mai vizibil abdomenul și o secțiune mediană mai strânsă și mai tonificată.

Gravura abdominală pretinde că produce rezultate permanente, cu câteva avertismente. Creșterea în greutate și sarcina pot șterge rezultatele acestei proceduri. Mai mult, procesul natural de îmbătrânire a organismului înseamnă că, în timp, este posibil ca abdomenul să nu mai fie la fel de definit și vizibil ca imediat după procedură.

Fotografii înainte și după

Pregătirea pentru gravura abdominală

Pregătirea pentru gravura abdominală este un proces similar cu pregătirea pentru liposucția tradițională. Prima parte a procesului implică o consultație detaliată cu un chirurg plastician certificat în Turcia. Veți discuta despre așteptările dvs. pentru procedură, precum și despre orice precauții speciale privind tipul dvs. de corp și problemele de sănătate.

Timp de două săptămâni înainte de operație, trebuie să evitați să luați aspirină, suplimente pe bază de plante și orice medicament care vă poate subția sângele și crește riscul de sângerare. Medicul dumneavoastră trebuie să fie informat cu privire la toate medicamentele pe care le luați înainte de operație. De asemenea, este posibil să vi se recomande să renunțați la fumat dacă fumați în prezent.

Înainte de operație, va trebui să aranjați un taxi care să vă ducă la și de la spital și înapoi acasă. Durerea și umflarea sunt minime, dar tot nu veți avea voie să conduceți acasă. Pentru cei care își fac această operație în Turcia sau Tunisia, după operație vă va aștepta un taxi care vă va duce înapoi la hotel.

Six Pack VS Liposucție

Gravura abdominală este similară cu liposucția tradițională în sensul că pregătirea pentru operație, timpul de recuperare și cerințele procedurii sunt foarte asemănătoare.

Rezultatele gravurii abdominale sunt mult mai mari și mai spectaculoase decât cele ale liposucției tradiționale. De asemenea, poate fi mai scump și mai puțin convenabil să găsești un furnizor instruit în această procedură specifică.

Gravura abdominală este considerată o formă avansată sau 3D de liposucție, ceea ce înseamnă că rezultatele sunt extrem de specifice și vizează anumite zone ale corpului dumneavoastră.

Liposucția tradițională nu este la fel de exactă. Cu toate acestea, înseamnă că, dacă arsura abdominală nu se vindecă în mod corespunzător sau dacă organismul dumneavoastră se vindecă într-un mod nepotrivit, este posibil să aveți nevoie de o intervenție chirurgicală corectivă.

Într-un studiu efectuat pe 512 cazuri de bărbați care au avut proceduri de gravură abdominală, doar 3 persoane au avut nevoie de o intervenție chirurgicală corectivă.

Aveți nevoie de un 6pack în Turcia? Cunoaștem un profesor chirurg bine-cunoscut din Istanbul, cu o rată de succes destul de impresionantă. Nu ezitați să ne contactați, completând formularul de ofertă personalizată.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️