Asya Hospital

Asya Hospital Istanbul

Asya Hospital este specializat în chirurgie estetică și implant de păr. Înființată în 1993, această clinică certificată este situată în Istanbul, Turcia. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Asya Hospital, Istanbul, Turcia

Asya Hospital are 40 de camere pentru pacienți, 10 unități de terapie intensivă pentru adulți și un total de 75 de paturi, precum și 35 de camere pentru nou-născuți. Spitalul continuă să fie un pionier al asistenței medicale de înaltă calitate în Istanbul.

Spitalul oferă o gamă largă de tratamente și proceduri, inclusiv chirurgie generală, obstetrică și ginecologie, pediatrie și medicină, medicină internă, chirurgie plastică și reconstructivă, dermatologie, ortopedie, sănătatea și bolile ochilor, otolaringologie, neurologie, urologie, cardiologie, stomatologie și multe altele.

Asya Hospital își îmbunătățește în mod constant asistența medicală pentru a oferi cele mai bune servicii pacienților săi la costuri accesibile și își propune să devină un furnizor de asistență medicală de top.

Spitalul dispune de o echipă profesionistă și prietenoasă, tehnologie de ultimă generație, săli de operație și de terapie intensivă moderne, laboratoare acreditate la nivel internațional și servicii centrate pe pacient. Viziunea lor este de a oferi servicii medicale excelente comunității și se angajează să asigure satisfacția clienților.

Cu medici cărora le pasă cu adevărat de oameni și profesioniști cu experiență într-o gamă largă de specialități, spitalul poate ajuta la găsirea de soluții pentru toate problemele medicale și oferă rezultate precise. Ei acordă o mare importanță eticii și regulilor, calității serviciilor medicale, satisfacției pacienților și siguranței.

Situat la doar 36 de minute de aeroportul din Istanbul, Spitalul Aysa este foarte ușor de accesat. În jurul spitalului există, de asemenea, mai multe atracții turistice. Turiștii medicali pot vizita turnul medieval de piatră cunoscut sub numele de Turnul Galata, pot admira frumusețea Hagia Sophia și pot vedea Moscheea Albastră, care este o moschee istorică realizată din dale albastre.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Coborârea liniei părului
Crearea unei pleoape duble
Lifting facial brazilian
Mărirea sânilor
Ridicarea sânilor
Reducerea sânilor
Lifting cervico-facial
Liposucție
Rinoplastie
Otoplastie
Abdominoplastie

Implant de păr
Transplant de păr

Asya Hospital vă oferă :

Cafenea
Cazare în familie
Wi-Fi gratuit
Asigurare de sănătate
Ziare internaționale
Servicii de interpretariat
Serviciu de spălătorie
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Transfer de dosare medicale
Asigurare medicală de călătorie
Camere cu accesibilitate PMR
Parcare
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Reamenajare
Facilități religioase
Restaurant
Seif în cameră
Precauții alimentare
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Istanbul – Țară: Turcia – Fondat: 1993
Acreditare: Necunoscută – Limba(ele) vorbită(e): arabă, engleză, franceză, germană, turcă


Opinii despre Asya Hospital

Selma Hazer
Selma Hazer
14:35 10 Jan 24
Am început să comunicăm cu Dear Mr. Hamit acum 1 lună, după ce am întâlnit reclame pe rețelele de socializare. M-a linistit oferind explicatii foarte frumoase si detaliate la toate intrebarile mele fara sa ma plictisesc. Datorită atitudinii sale politicoase și înțelegătoare, am crezut că am găsit adresa potrivită. Am vrut să fac o programare cu profesorul nostru Dr. Emre Özbey După ce am văzut procedurile pe care le-a efectuat, i-am spus că da, cu siguranță voi veni. Dragul nostru profesor, domnul Emre, și asistentul operator, domnul Cemal, au fost foarte atenți înainte și după operație. Aș dori să-i mulțumesc în mod deosebit domnului Cemal. Nu am nimic de spus dragului meu doctor, sunt destul de fericit. ma bucur ca am spus.Deși nu am avut un însoțitor după operație, doamna Şeyma și doamna Maygül nu m-au făcut deloc să simt asta. A doua zi, VREAU SĂ Spun FEHMİ NURSE, FRATELE MEU. El a avut grijă de mine cu toată dragostea lui părintească. Nazım a suferit mult din cauza faptului că i s-a spus când mă durea. Și-a făcut treaba cu răbdare, fără să se îmbufneze și nu i se va plăti cotizațiile.La fel, asistentele noastre Ecrin și Ceren au fost foarte dulci și amabile. Și nu pot să nu spun că sunt atât de frumoase. Nu le pot lăsa niciodată deoparte pe doamna Habibe și pe doamna Yeliz. Într-adevăr, drepturile lor nu sunt plătite. Sunt foarte norocos să dorm la etajul 5. Ca echipă, nu m-au făcut niciodată să mă simt singur.Am avut încredere și am venit. Mă bucur că am venit. Sunt prea multe spitale, prea mulți medici și ne întrebăm unde să ai încredere. Dar dacă citești comentariul meu, ești la locul potrivit❤️
buse
buse
05:56 16 Nov 23
Echipa de terapie intensivă neonatală este excelentă. Ca mamă postpartum, am fost foarte neliniştită şi îngrijorată de comentariile făcute. Nu acordați atenție comentariilor, echipa și medicul de terapie intensivă Savaș Hodja sunt foarte buni, secția de terapie intensivă este foarte curată. Le mulțumim tuturor pentru ajutorul acordat.
Melo Karako
Melo Karako
13:40 14 Nov 23
Soției mele am fost operat la stomac în acest spital.Umut Fırat Turan a fost medicul nostru.Este o persoană excelentă și sunt foarte bucuros că am întâlnit un medic care îi place meseria și care acordă atenție detaliilor atât de fine. Dieteticianul nostru, Ferdi Öztürk , îmi răspunde la toate întrebările dimineața și seara și nu reușește să ajute. Cât despre asistenta lui Umut Bey, Sinem, nu a cărat nici măcar o hârtie, ne-a asumat toată munca de parcă ar fi fost propria ei treabă, ne-a ajutat Să vorbim despre echipa noastră post-operatorie, în primul rând, de la Personalul de la etajul 5 până la asistentă, de la personalul de curățenie, este o persoană perfectă, atât de zâmbitoare, atât de înțelegătoare, atât de multă atenție. Domnule Fehmi, doamna Habibe, doamna Ceren, doamna Serpil, doamna Meryem, aș vrea vreau să-mi exprim recunoștința tuturor. Sper că sunteți răsplătiți pentru serviciul pe care îl oferiți. În opinia mea, ceea ce face spitalul atât de bun sunteți tu și prețiosul meu doctor. Dacă nu ai fi tu, spitalul nu ar fi fii la fel de bun ca ar fi.Nu i-as da un punctaj mare,sunt sigura ca este mereu un loc care te incalzeste si te face sa te simti apreciat.Va iubesc pe toti foarte mult si il recomand cu siguranta oricui ne va face procedura la acest spital Nu-ti fie frica, nu te teme, lasa-te in seama echipei, oricum se vor ocupa de asta :)Ca o precizare daca ar fi sa fac un comentariu general despre spital i s-ar acorda 4 stele la capitolul curatenie.Motivul pentru care am scazut 1 punct a fost ca pe scarile blocului de operatie erau locuri care trebuiau reparate. Nu este o priveliște plăcută, ar fi bine dacă s-ar acorda atenție.
Hilal Bayrak
Hilal Bayrak
22:03 01 Nov 23
Fiica mea a fost internată în unitatea de nou-născuți a Spitalului Asya.În cercul meu apropiat aveam și rude care aveau nevoie de un incubator pentru copiii lor.Toți erau mulțumiți.Copilul meu s-a născut prematur și am fost internată pentru alăptare. Am asistat la conversațiile fetelor de acolo și le-am văzut, de asemenea, vorbind frumos cu bebelușii în timp ce le hrăneau. Erau foarte drăguți și cu sânge cald. Atât asistenții lor, cât și personalul lor erau foarte prietenoși. Chiar dacă am fost externată, sunt în continuare în contact și ei sunt întotdeauna de ajutor. Îi mulțumesc profesorului meu și echipei sale.
Dark Ram
Dark Ram
09:41 08 Nov 23
Am venit la spital pentru o operație de mânecă gastrică. Opr. DR. Am fost implicat într-o intervenție chirurgicală efectuată de domnul Umut Fırat care m-a făcut diferit de ceilalți medici. Faptul că prietenii din jurul meu se întâlneau cu medici diferiți și declarațiile lor m-au speriat. Dar Opr. DR. Domnul Umut mi-a îndepărtat complet toate gândurile de frică din mintea mea. De asemenea, există o echipă atât de grozavă! Doamna Sinem m-a susținut în fiecare secundă de la început până la sfârșit, fără să-mi dea o bucată de hârtie și să-mi spună să merg aici sau colo. O mulțumire specială lui! Aș dori să-mi exprim recunoștința domnului Dietetician Ferdi, care ne-a susținut din toată inima 🙏 Responsabil cu podeaua noastră; *Domnul Fehmi, doamna Habibe, doamna Ceren, doamna Serpil și doamna Meryem. 5. Aș dori să mulțumesc din toată inima asistentei-șefă și asistentelor care au făcut podeaua frumoasă. Mi-au verificat noaptea tensiunea arterială fără să mă deranjeze, au luat sânge, mâinile lor sunt atât de ușoare 🙂 Nu regret niciodată, m-au susținut în toate privințele. În ceea ce privește camerele de spital, televizoarele sunt televizoare inteligente. Paturile sunt foarte confortabile. Mesele de însoțitor sunt foarte delicioase, potrivit soției mele. WC-urile sunt moderne și curate. Are apa calda si tot. Încă o dată, aș dori să mulțumesc tuturor responsabili de etajul 5. Turcia are nevoie de medici, asistente și asistente ca tine. 💚🙏 La revedere!
esma çoban
esma çoban
11:26 26 Aug 23
În primul rând, aș dori să mulțumesc foarte mult profesorului Oğuz, este un medic atât de grijuliu, este o pasăre foarte dulce, nu m-a rănit niciodată, vă mulțumesc foarte mult, mă bucur că am ales profesorul Oğuz, mulțumesc și eu echipa de chirurgie care m-a ușurat în timpul operației de cezariană, medicul anestezist Ahmet Bey, m-a motivat și m-a susținut mereu. ușurat toată echipa de chirurgie a fost foarte interesată, am făcut alegerea corectă, dacă voi rămâne din nou însărcinată, cu siguranță aș alege acest loc din nou, mulțumesc foarte mult echipei de la sol, Dumnezeu să vă binecuvânteze, își fac treaba cu drag, cu siguranță vor naște, nu aveți nicio îndoială în privința spitalului numărul zece 🙏🙏🙏🙏
Ebru Turan
Ebru Turan
06:36 25 Aug 23
Am venit la spitalul privat din Asia la recomandare. am venit bine. In primul rand as vrea sa ii multumesc doctorului meu, cenan. Aș dori să mulțumesc doamnei Sibel, care este responsabilă de etajul 1, și doamnei Eda, doamna asistentă, doamnei Meryem, doamnei Mero și doamnei Zeliha, pentru interes, echipa este grozavă!Dintre toate spitalele în care am fost până acum, cel mai sincer, energia tuturor este grozavă.
HATİCE YILDIZ
HATİCE YILDIZ
06:54 07 May 24
Mama mea a fost operată în acest spital și am fost foarte mulțumiți.Fiecare nevoie a fost satisfăcută, fie că a fost vorba de medici, de îngrijire sau de curățenie, și niciuna dintre solicitările noastre nu a fost respinsă. Aș dori să mulțumesc întregului personal.
Necla Yucal
Necla Yucal
08:32 14 Feb 24
Bună ziua 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Am început să urmăresc pagina Spitalului Asiatic și l-am cunoscut pe domnul Tamer, o persoană minunată, umilă și naivă. Cu atitudinea lui de ajutor și explicativ, a început aventura mea cu gastrectomia cu mânecă și chirurgia vezicii biliare. De fapt, am avut o intervenție chirurgicală foarte excelentă, cu cunoștințele deosebite ale doctorului meu, Op. Îngerii mei fără aripi care lucrează în serviciu 🥰🥰 Domnule Fehmi, Deniz Ecrinim, Yeliz Cerenim, Serpil Maygül, aș dori să le mulțumesc de o mie de ori doamnei Zuhal și Seyhan. Mă bucur să vă am. Spitalul si serviciile noastre sunt perfect curate, dar nu stiu cat de bine este sa ai animale de companie in zona spitalului din punct de vedere al igienei.as dori sa fii mai detaliat in aceasta problema.VA MULTUMESC MULT PENTRU TOT.....🥰🥰🥰
Aysun Gencturk
Aysun Gencturk
10:58 16 Feb 24
Ghișeul dvs. unic pentru un serviciu prietenos și atent. Chirurgie plastica Dr. Aș dori să le mulțumesc lui Emre Özbey și Celal Yıldırım și întregii echipe de chirurgie, precum și managerului de marketing Aygül Bașer, asistentei medicale de la etajul 5 Fehmi și tuturor celorlalți angajați.
Gülser çil
Gülser çil
18:01 08 Jan 24
Am avut o operație de rinoplastie la Spitalul Asya și am fost foarte mulțumit de medicul meu Hüseyin Ulusoy. Personalul spitalului a fost de mare ajutor. Datorită domnului Hamit, a ajutat și el. Spitalul a fost, de asemenea, foarte curat și frumos. Desi a fost o operatie dificila, a mers bine.Datorita medicului meu domnul Hüseyin, fiica mea a vrut sa se opereze si de rinoplastie.Am dus-o la domnul Hüseyin si fiica mea a fost operata si totul a mers bine si asa cum ne-am dorit. Aș dori să le mulțumesc tuturor pentru eforturile și munca depusă și le urez succes în continuare.Mult succes.
AYLİN MALKOÇ
AYLİN MALKOÇ
23:16 16 Jan 24
Domnul Oğuz este o persoană minunată care a dat naștere celui de-al treilea copil al meu, al cărui pacient sunt de 10 ani, este un medic politicos, înțelegător, care produce întotdeauna soluții pentru pacienții săi. Vă mulțumim foarte mult și vă iubim foarte mult. Am nascut acum 6 zile. Moașa noastră Gul, care a fost la început în sala de nașteri, s-a comportat ca și cum ar fi propria mea mamă și a plâns cu noi. Ești unul dintre puținii oameni care își fac treaba cu dragoste. Mulțumesc foarte mult. Și ceilalți angajați ai maternității sunt atât de prietenoși și de ajutor, vă mulțumim tuturor. Bebelușul meu se află în prezent la terapie intensivă și dorim să mulțumim domnului Savaș și asistentelor care se află înăuntru, în special pentru amabilitate și eforturi. Pentru mine, atitudinea medicilor și chipul zâmbitor al angajaților sunt la fel de importante ca igiena spitalului și alte motive. Și am fost foarte mulțumit de toate și sper să fiu mulțumit când voi avea copilul. ❤❤❤❤
Kübra Emre
Kübra Emre
14:34 21 Jul 23
Am fost operat la mâneca gastrica acum 3 luni, domnule Cenan. Desigur, aș dori să-i mulțumesc dieteticianului meu Ferdi Öztürk, care a urmărit îndeaproape acest proces alături de mine fără să se plictisească 💜 în timpul acestui proces, el răspunde la fiecare întrebare pe care mi-o pun sincer, cu mare răbdare și atenție explicativă și acordă o atenție deosebită fiecărui detaliu. Dacă există un cuvânt peste perfect, Ferdi Bey îl merită cu siguranță 🙏🏼Dacă există prieteni care se gândesc la operație, poți avea încredere cu adevărat în Asya Hospital Cenan Bey și Ferdi Öztürk orbește.
Valentina Stoian
Valentina Stoian
17:07 17 Jan 22
Super frumos se ocupa de tine.Toata lumea doctori,asistente,absolut toata lumea se ocupa de tine.Nota 100000
Ceylan Erzincanlı
Ceylan Erzincanlı
05:51 23 May 24
Am venit la operatie de rinoplastie, am fost operata sambata, doctorul nostru se numeste Hüseyif Yusif, sunt foarte multumit de el, ii multumesc foarte mult, procesul nostru a decurs bine, imediat ce am intrat in spital, am cunoscut 2 consultanti , sunt foarte morocănos, sunt reci, lucrăm în spital, dar nu tratăm pe nimeni așa. Asistentele au fost și ele foarte grijulii și dulci, le mulțumesc și eu.
Yalnız Gezen Motovlog
Yalnız Gezen Motovlog
14:45 04 Sep 23
Pe 31.08.2023, copilul meu s-a născut într-un spital din Asia, am fost acolo pentru medicul Oğuz, este foarte bun și un medic de succes în meseria lui, mulțumesc, dar subiectul este diferit, am aflat că se percepe 10% comision suplimentar pentru cardul de credit când urmează să fim internați, în câteva ore am primit numerarul de pe cardul meu disperat.L-am găsit (14.0000) și am anulat tranzacția cu cardul și l-am transformat în numerar, iar în timp ce toate astea mergeau pe, mi-au spus că taxa de maternitate și apoi primul control al mamei și al bebelușului au fost gratuit. Eram disperați, ce ar trebui să facem, dar la ultima mea vizită la acel spital, când SİNEM Hanım și-a arătat sensibilitatea față de hainele ei și machiaj, acel spital vine în locuri frumoase, aș dori să-i mulțumesc domnului Oğuz, asistentelor medicale, îngrijitorilor și însoțitorilor de parcare (doamna Sinem și doi tineri care sunt în spital) (cu excepția fetei) sfatul meu este că persoanele care vor naste in acel spital ar trebui sa intrebe in scris ce este in banii pe care i-au platit cat au fost internate, apoi sa nu auda cuvintele care au iesit...
Başak Semercioğlu
Başak Semercioğlu
08:18 11 May 24
Terapia intensivă cu siguranță nu este igienă, nu diferă cu nimic de camerele de urgență ale acelor spitale publice foarte aglomerate, peste tot este murdară, am fost șocată când am intrat să o văd pe mama. Desi nu am parasit usa, a fost intubat si nici macar nu m-au anuntat, ii era limba albastra. Din interior venea muzică puternică. Nu îmi venea să cred și am întrebat dacă acest sunet venea de aici, nu le voi uita niciodată am căutat un alt spital din acest spital rușinos la care am fost trimiși de la camera de urgență a altui spital, dar am pierdut-o pe mama în acea noapte. Îmi pare atât de rău că a petrecut ultimele două zile în acest spital rușinos, mă îndoiesc chiar de cum a fost tratat, nu am văzut o singură persoană cu experiență și matură. Nu trece pe lângă uşă.
Guler Nezirler
Guler Nezirler
20:55 04 Apr 24
Nu stiam de unde sa incep.Sunt manager.Serviciul este foarte important intr-un hotel de 5 stele.Ne-au trimis de la capa.Am venit cu bebelusul,au inceput procedurile la intrare,procedurile au fost finalizate, am mers la secția de terapie intensivă de la etajul 4, am avut probleme. Ușa secției de terapie intensivă s-a deschis, copilul tău era înăuntru, ușa s-a deschis, căruciorul de curățenie era înăuntrul ușii, plin cu apă murdară, a stat acolo ore în șir, odată ce curățarea s-a terminat, căruciorul acela a fost dus la biroul de curățenie a spitalului, asistenta a iesit de la terapie intensiva, purtand o jacheta de blugi, a iesit si a intrat din nou asa, la intrarea pe usa vedem totul, apoi l-au dus inauntru.I-au deschis o linie intravenoasa in mana. să ne vadă pacientul.Capa este foarte strânsă.Poți s-o slăbești puțin?L-am rugat să o deschidă.Copilul nu are mănuși în bolul de sticlă.Au deschis-o.Un alt șoc.Niciuna dintre asistentele care lucrează înăuntru nu are mănuși. . Nu există bonetă sau husă de pantofi. Am părăsit camera. Era un bastn în fața ușii. În unitatea de îngrijire, era un coș de gunoi în fața ușii. Nu este loc pentru el. Este stricat. Te rănesc mâinile. Mâinile tale se murdăresc. Hai să trecem de asta. Câte ore au stat rufele în sacul adunat din fața liftului? Lasă-l. Gunoiul a fost adunat în sac. Câte ore a făcut stai in fata liftului? Chiar vis-a-vis de unitatea de terapie intensiva se afla sala de operatie. Se lasa o cutie pentru cate ore. Hai sa trecem pe langa ea este un distribuitor de apa pe acelasi coridor. Bautura ta este murdara . Este o idee bună să arunci paharele. Bine, găleata de gunoi este în apropiere. Lăsați-o puțin mai departe. Oamenii beau apă de acolo. Extinctoarele sunt pe coridor. Am plecat de acolo din cauza prafului. O să cobor. scarile.Se scoate pe scari dozatorul nefolosit.Aveti depozite?Am coborat la WC sa ma spal pe maini.Pe peretele WC-ului plin de servetele pacientul si-a lipit adezivii pe maini.Mai am de scris. .Sunt nervos.Discursul de relatii publice care a venit este un dezastru.Cum ma convingi?Va spun astea dupa toate aceste intamplari.El imi spune alte lucruri.Acum sunt poze,infirmiera nu are manusi. părul ei e sănătos, fără bonetă, fără galoșuri în picioare, stingătoare de incendiu pe coridor. Nu pot fi supărat pe ei pentru praf, mă răzvrătesc împotriva managerului tău de acolo care nu te-a învățat astea, eu' Voi trimite aceste poze la Ministerul Sănătății, am sunat deja, aveți noutăți acolo, acum o să le arunc și eu pe iarbă, să le vadă ministrul Sănătății, să vină să inspecteze aceste spitale neigienice, eu cred că sănătatea umană este atât de ieftină, sunt mai multe. Apropo, m-am săturat să scriu, am poze cu toate, sunt înregistrate, desigur, ar trebui să facem loc tinerilor, toți sunt tineri lucrează acolo, dar toți iau treaba asta cu ușurință, cum să am încredere în ei? Acum, după tot ce am văzut, sunt poze cu asistentele, nu le-am postat, sunt mai multe poze.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️