Clinica stomatologică R&H

RH Clinica Dental Marbella clinica 1

R&H Clinica Dental este specializată în asistență stomatologică. Înființată în 2004, această clinică certificată este situată în Marbella, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

R&H Clinica Dental, Marbella, Spania

R&H Clinica Dental este o clinică dentară multispecializată, cu numeroase cabinete dentare și toate facilitățile necesare pentru a oferi toate opțiunile de tratament posibile, astfel încât nu va trebui să vă deplasați.

Expertiza lor variază de la examinări de bază, cum ar fi curățarea și plombarea, până la cele mai avansate coroane, implanturi, punți, fațete, tratamente de canal și albire.

R&H Clinica Dental este una dintre singurele clinici stomatologice din Marbella care dispune de un aparat de radiologie facială 3D pentru a ajuta la diagnosticare. Acest lucru îmbunătățește siguranța și acuratețea tuturor tratamentelor, în special a implanturilor dentare și a chirurgiei orale. Acesta este un punct de referință în sector pentru rezultate excelente, iar ei au făcut investițiile necesare pentru a putea oferi acest serviciu pacienților lor.

Echipa este extrem de calificată, profesioniștii din domeniul sănătății, iar clinica menține cele mai înalte standarde de calitate și siguranță și oferă toate procedurile stomatologice la prețuri accesibile și salută pacienții locali și internaționali.


Specialitatea clinicii :

Îngrijire dentară
Obturație dentară
Curățare dentară
Extracție dentară
Extracția dinților de minte
Tratamentul de canal
Albirea dinților
Coroană dentară
Fațete dentare
Implant dentar
Punte dentară
Invisalign
All-on-4
Consultație de stomatologie cosmetică
Control stomatologic
Consultații stomatologice

Servicii oferite

Wi-Fi gratuit
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Transfer de dosare medicale
Consultații pe internet
Telefon în cameră
Reabilitare
Servicii de traducere


Oraș: Marbella – Țară: Spania – Fondată: 2004
Acreditare: Necunoscută – Limba(ele) vorbită(e): engleză, franceză, rusă, spaniolă


Recenzie la R&H Clinica Dental

Nick Fitton
Nick Fitton
14:03 29 Apr 24
Soția mea a făcut un abces la gingie în timpul vacanței. Au fost chemați în R&H și au fost văzuți în câteva minute, chiar dacă erau ocupați. Raze X și examen efectuat și antibiotice prescrise. Personalul de la recepționer la dentist a fost atât de amabil și de ajutor și a ieșit din greu. Aș recomanda cu siguranță.
Tazo Gotsiridze
Tazo Gotsiridze
08:01 14 Sep 23
Clinica dentara este curata si ordonata. Au echipament modern, ceea ce face ca lucrul cu pacientul să fie mai confortabil. Mi-am curățat dinții în mod natural și am îndepărtat excesul de pietre de pe dinți. Nuria, care este o fată super profesionistă, super dulce, m-a ajutat prin acest proces și mi-a oferit câteva sfaturi grozave de îngrijire orală pe care cu siguranță le voi lua în considerare.
Paqui Trujillo
Paqui Trujillo
18:20 25 Sep 23
Pe baza părerilor cunoscuților, am contactat această clinică, iar toate lucrurile bune pe care mi le-au spus despre ea au fost un succes. Începând cu fetele de la recepție, care sunt un lux de atenție și bunătate. Dr. Adrián este un excelent profesionist, nu numai în executarea muncii sale, ci și în urmărirea strânsă și umană pe care mi-a oferit-o. Fără să uit că Nuria îmi face o curățenie fantastică.Mă simt foarte mulțumit de rezultatele atât de bune obținute.O mie de mulțumiri tuturor.
Holly Nilson-Clay
Holly Nilson-Clay
11:59 26 Sep 23
Dr Rebeca și echipa ei sunt niște profesioniști absoluti și toată lumea este întotdeauna atât de primitoare. Sunt deosebit de grozavi cu cei doi băieți ai mei cărora le place să meargă la dentist acum. Facem cu bucurie călătoria din Estepona doar pentru îngrijirea și tratamentul pe care îl primim. Recomand cu incredere.
Katherine Sheeran
Katherine Sheeran
10:17 01 Oct 23
Aș recomanda cu căldură această practică. Vizita mea de igienă a fost probabil cea mai bună pe care am experimentat-o ​​vreodată. Igienistul a fost profesionist și prietenos. Nu am simțit deloc disconfort și totul mi-a fost explicat pe parcursul acestei întâlniri. Dinții mei s-au simțit grozav după aceea, foarte curați și arătau mult mai albi.Există un standard extrem de înalt de îngrijire acordat pacienților la acest cabinet. Mi-a plăcut televizorul de pe tavan să văd cum ești tratat și un prosop cald frumos odată ce tratamentul s-a încheiat. Voi rezerva din nou pentru tratament data viitoare când voi ajunge în Marbella din Irlanda.
Jessica Brogan
Jessica Brogan
20:57 18 May 23
Din momentul în care intri în R&H dental vei avea o experiență pozitivă. Primiți o primire călduroasă de la recepționerii care vă întâmpină personal și vă oferă apă în timp ce așteptați, spre deosebire de o mână care arătă spre o sală de așteptare pe care o puteți primi în alte clinici. Clinica în sine este la apogeul curățeniei, atât de modernă și puternic luminată. Am avut plăcerea de a-mi curăța dinții de către Lucia, care a fost atât de prietenoasă, profesionistă și s-a asigurat că mă simt confortabil în orice moment. Sunt atât de mulțumit de experiența mea și cu siguranță voi reveni!
Tara Killen
Tara Killen
11:53 15 Jul 23
R&H a fost un furnizor de servicii stomatologice excelent pentru familia mea. Atenția lor la detalii, clinica impecabil curată și personalul cald și informat lucrează împreună pentru a crea un serviciu excepțional. Recomand cu incredere
david timmer
david timmer
17:30 15 Mar 23
Într-un cuvânt: incredibil. Este foarte greu să găsești o clinică stomatologică bună în Spania, deoarece majoritatea le găsesc cu mult în urma altor țări din vestul Europei. După ce am avut prima mea ședință aici, am fost uimit de nivelul serviciilor, de calitatea personalului și de echipamentele noi și de înaltă calitate pe care le folosesc în întreaga clinică. Este absolut uimitor ceea ce fac și timpul pe care îl iau pentru fiecare client. Mi-a depășit cu mult așteptările, dar și experiențele mele de până acum în viața mea. De departe, cea mai bună clinică la care am fost vreodată.Atingerea personală pe care o oferă personalul, dar și conducerea este frumoasă. Eu și familia mea suntem clienți fericiți de peste 2 ani deja. Mi-ar plăcea să le găsesc mai devreme.
Alfredo Perez
Alfredo Perez
14:18 20 Nov 23
Pot spune doar ca nu este nimeni ca dr Rebeca Daemi, am ajuns super speriat si m-a linistit si a fost atenta cu mine in timpul tratamentului, intelegatoare, rabdatoare cu mine (sunt foarte grea din cauza fricii) pe scurt, un 10 ca profesionist mi-a lăsat o gură incredibilă. Dar nu este doar medicul, este tot personalul din momentul in care intri in clinica, te trateaza de parca te-ar cunoaste toata viata, te sustin, adevarul este ca niciodata nu m-am gandit ca pot vorbi bine despre un stomatolog. clinică, dar aici m-au cucerit... Într-adevăr, mulțumesc foarte mult întregii echipe.Alfonso AC
Claude
Claude
16:32 23 Feb 24
Clinica dentară R&H este remarcabilăSoția mea a avut un accident anul trecut în Marbella, căzând pe față și stricându-și grav dinții. Dr. Irene și echipa ei au fost superbeși le-a manipulat înapoi. După mai multe implanturi și fațete, zâmbetul ei este din nou perfectVizităm întotdeauna igieniştii care sunt foarte profesionişti şi meticuloşi. În sfârșit, Lala la recepție este o bijuterie🥰
Una M Foy
Una M Foy
20:57 13 Mar 24
Am frecventat clinica dentară R&H de 12 ani. Foarte impresionat de grija, amabilitatea și profesionalismul întregului personal. Întotdeauna vesel, primitor și grijuliu. Îngrijire și comunicare excelentă oferite de stomatologii și igienistul cu experiență. Recomand cu căldură clinica R&H, deoarece este cea mai bună clinică dentară pe care am întâlnit-o, care utilizează echipamente și instrumente stomatologice moderne.
j b
j b
18:29 14 Apr 24
Iubitul meu a făcut curățenie aici cu Ashley și a fost cea mai bună curățenie pe care a făcut-o în ultimii ani. A avut o răbdare excepțională și și-a făcut timp să o facă corect. Biroul este nou, curat, modern și frumos. Sunt grozavi în ceea ce privește programarea pe Whatsapp, foarte prietenoși și foarte corecti și direct în ceea ce privește prețurile.
maria postell
maria postell
13:01 29 Aug 23
Ce grup revigorant și minunat de profesioniști! Trebuie să spun că mi-e puțină frică (foarte!) de stomatologi, dar așa cum și-au îndeplinit meseria, mi-au liniștit mintea. Au o abordare profesionistă, caldă și practică. Recomand cu caldura R&H!
Anna
Anna
08:28 17 Jul 23
Mulțumesc tuturor celor de la clinica R&H pentru că mi-au adaptat datele necesare din cauza constrângerilor de timp!! Am fost super impresionat de serviciul profesionist si prietenos pe care l-am primit, Dr Irene a fost fantastica si mi-a aratat si lucrarea terminata pe care a facut-o pe canalul radicular la o radiografie, pe care a facut-o la un standard ridicat!!! ! Recomand cu căldură R&H Clinic pentru toate lucrările dentare necesare; ei sunt cei mai buni!
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️