Dr Hussein Labib Dental Clinic

Dr Hussein Labib Dental Clinic Clinica dentară Dubai clinica 1

Dr Hussein Labib Dental Clinic este specializată în asistență stomatologică. Înființată în 1998, această clinică certificată ISO 9001:2008 este situată în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Dr Hussein Labib Dental Clinic, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Dr Hussein Labib Dental Clinic a fost înființată în 1998 și oferă tratamente stomatologice de ultimă generație, folosind cele mai noi tehnologii, într-un mediu cald și confortabil. Aceștia le oferă clienților lor aproape orice serviciu stomatologic de care ar putea avea nevoie.

Personalul este format dintr-un grup de profesioniști cu înaltă calificare care se angajează să ofere tuturor pacienților lor un tratament nedureros de cea mai înaltă calitate.

Pentru a sprijini misiunea clinicii de a oferi tratamente stomatologice moderne și inovatoare, toți profesioniștii din domeniul sănătății participă activ la seminarii, conferințe și ateliere de lucru din întreaga lume, evidențiind cele mai recente tendințe în stomatologie.


Specialitatea clinicii :

Îngrijire dentară
Radiografii dentare
Obturație dentară
Extracție dentară
Curățare dentară
Reconstrucția corono-radiculară
Extracția dinților de minte
Extracția dinților
Tratamentul de canal
Apicectomie
Fațete dentare
Albirea dinților
Coroană dentară
Implant dentar
Grefă osoasă
Consultație de stomatologie cosmetică
Control stomatologic
Consultație stomatologică

Servicii

Wi-Fi gratuit
Telefon în cameră
TV în cameră


Oraș: Dubai – Țară: Emiratele Arabe Unite – Fondată în 1998
Acreditare: ISO 9001:2008 – Limba(e) vorbită(e): arabă, engleză, turcă


Opinii despre Dr. Hussein Labib Dental Clinic

Totty Fr
Totty Fr
12:00 01 Oct 23
Aceasta este de departe cea mai bună clinică stomatologică din Emiratele Arabe Unite. Este rapid, modern și merită. Vreau să-l salut pe dr. Hussien pentru munca sa grea și dăruire. A făcut o treabă absolut grozavă și are mâini blânde. Abia am simțit nicio durere. Doctor minunat, clinică uimitoare. Cu siguranță ar trebui să-l încerci!
Nouman Khalid
Nouman Khalid
13:22 19 Jul 22
Un doctor foarte drăguț, el mă ghidează despre molari de minte și mă simt foarte relaxat după ce am vizitat acest doctor doctor.Recomand cu caldura pentru orice tratament stomatologic
inas hussein
inas hussein
07:15 04 Nov 23
Aș dori să împărtășesc experiența mea cu toată lumea, astfel încât oricine să poată beneficia de această muncă grozavă și de încredereDr. Hussein este unul, dacă nu cel mai bun din oraș, este medicul meu de familie de mai bine de 20 de aniEste un dictator profesionist cu profil foarte reputat cu micuțul meu. Copil, a fost uimitor, tocmai a convins-o într-un minut și a cerut să-i scoată dintele. Suntem mereu mulțumiți de experiență, mulțumesc doctore și mulțumim pentru echipă te iubesc
Mona Khatab
Mona Khatab
22:59 19 Mar 24
Vă mulțumesc, Dr. Hussein Labib. Mi-am crescut încrederea în sine și nivelul de confort psihologic cu tratamentul și respectul pentru programări și muncă. Dacă Dumnezeu va binecuvânta Dumnezeu să vă binecuvânteze. Am avut multe probleme cu dinții. Încrederea mea în sufletul meu s-a întors din nou la mine.Ascult, dacă vrea Dumnezeu, cooperarea lui, curățenia locului și respectul dumneavoastră pentru tot. Onestitatea este peste tot. Fie ca Dumnezeu să vă sporească și să vă binecuvânteze. Cu siguranță o voi recomanda oameni. Totul este în relația cu tine, pentru că am văzut că rezultatele sunt cu adevărat uimitoare. Mulțumesc pentru această muncă frumoasă, fără nicio durere. Chiar dacă ai simțit vreo problemă, ai răspuns la mesaje în miezul nopții. Acesta este bineinteles prima data cand il vad cu un medic respectat ca tine.Onestitatea, curatenia si confortul lui psihologic sunt dincolo de orice descriere.Va multumesc mult pentru necazuri.Dumnezeu sa va rasplateasca.Toate cele bune 🥰
Nasser Yousef
Nasser Yousef
16:50 01 Sep 23
Dr. Hussein Labib, ce cuvinte excelente și ce tratament
Hala Abdelkhalek
Hala Abdelkhalek
17:33 18 Jul 23
Cel mai bun dentist care a existat vreodată! Mersul meu, mereu. Sunt tratat acolo de aproape 15 ani. Dr. Hussien este cu adevărat unic. Nu numai că este stomatologul meu, dar este, fără îndoială, un prieten căruia îmi pot avea încredere în orice problemă. Dacă sunteți nesigur sau speriat să faceți ceva pentru dinți, Dr. Hussien este calea de urmat. Îi urez toate cele bune și succes în viitor!
Kalashnikov
Kalashnikov
12:02 14 Aug 23
În ultimii ani, am simțit durere la dinți, cauzată de consumul de ceva dulce. dupa ce am vizitat aceasta clinica si la prima programare durerea a disparut :D. Acum mă pot bucura de dulciuri fără să-mi fac griji pentru durere.Mulțumesc foarte mult.
Himaz
Himaz
16:17 12 Jul 23
Am avut de curând plăcerea de a vizita clinica stomatologică Dr Hussien Labib care mi-a depășit toate așteptările. Din momentul în care am intrat pe ușă, am știut că sunt pe mâini bune. Experiența generală a fost extraordinară și am plecat cu un zâmbet frumos și o nouă apreciere pentru îngrijirea dentară.Clinica a folosit tehnologie avansată, iar serviciul pentru clienți a fost excepțional. Recomand cu caldura aceasta clinica pentru ingrijiri dentare remarcabile intr-un mediu primitor.
Sabeel Khan
Sabeel Khan
10:43 04 Sep 23
Clinica stomatologica foarte profesionistaMare DoctorClinica se află în interiorul mall-ului, este disponibilă o parcare mareAcces usorIgienă excelentăPersonal profesionist
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️