Implanturi dentare în Ungaria

budapest 1 implant de titan
Scris de Manuella

Implantologia dentară din Ungaria este foarte bine cunoscută, nu numai pentru calitatea medicilor dentiști care lucrează acolo, ci și pentru prețuri, care sunt foarte accesibile în comparație cu cele din Europa. Aflați aici tot ce trebuie să știți despre implantologia dentară în Ungaria.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despreimplanturile dentare din Ungaria și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Prețul unui implant dentar în Ungaria

Costul mediu al unui implant dentar în Budapesta, Ungaria, este de 450 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 400 € la 500 €.

ProceduraPreț în euro
Implant dentar Alpha-Bio în Ungaria440 €
Implant dentar Straumann640 €
Stâlp protetic Alpha-Bio150 €
Coroană metaloceramică220 €
Coroană din zirconiu300 €
Proteză temporară completă detașabilă280 €

Implanturile dentare: pentru cine sunt ele?

Implanturile dentare se adresează persoanelor care au pierdut unul sau mai mulți dinți sau care sunt pe cale să piardă unii.

Iată care sunt profilurile cel mai des vizate de montarea unei proteze dentare:

  • Persoanele care suferă de boală parodontală avansată. Aceste boli slăbesc gingiile și/sau osul maxilarului. Dinții nu mai sunt ținuți la locul lor în mod corespunzător, iar implanturile sunt cea mai bună soluție;
  • Persoanele cu chisturi dentare;
  • Anumite fracturi dentare, atunci când acestea afectează o parte a rădăcinii;
  • Persoanele care au pierdut deja unul sau mai mulți dinți;
  • Persoanele care poartă proteze dentare, dar care ar dori să scape de ele.

Ungaria, o destinație populară pentru implantologia dentară

Nenumărate persoane se îndreaptă spre Budapesta, în Ungaria, pentru a-și pune implanturi dentare. Dentiștii maghiari sunt renumiți pentru calitatea îngrijirii și a implanturilor dentare pe care sunt capabili să le ofere.

Ungaria este o țară avansată în domeniul chirurgiei dentare, în special al implantologiei. Se estimează că peste 50.000 de străini vizitează în fiecare an o clinică dentară din Ungaria pentru acest tip de operație.

Pe lângă calitatea și abilitățile impecabile ale dentiștilor maghiari, țara este renumită pentru regulile și standardele foarte stricte care guvernează clinicile dentare.

Profesionalismul, igiena impecabilă și infrastructurile ultramoderne sunt toate prezente pentru a se asigura că dinții dumneavoastră sunt îngrijiți în cele mai bune condiții de sănătate.

Prețuri mai mici pentru implanturi dentare în Ungaria

Ungaria se remarcă, de asemenea, prin prețurile sale atractive. De fapt, prețul unui implant dentar în Ungaria este mult mai accesibil decât în Europa. Putem vedea cu ușurință operații care costă cu 50% mai puțin decât în Europa, și uneori chiar mai mult!

Ca o comparație, să luăm exemplul pacienților europeni care doresc un implant dentar complet (adică implant, șurub și proteză susținută de implant). Costul mediu în Europa va fi estimat la 2.000 de euro, în timp ce într-o clinică dentară din Ungaria este de numai 1.000 de euro.

Doar pentru un implant, vă puteți aștepta să plătiți 1.000 de euro în Europa, în comparație cu doar 450 de euro în Ungaria. Diferența este clară. Nu uitați că acest lucru se aplică doar la montarea unui singur implant, așa că vă puteți imagina economiile care pot fi făcute pentru un pacient căruia trebuie să i se monteze mai multe implanturi.

De ce sunt prețurile din Ungaria mai atractive?

Ca să fiu sincer, explicația este destul de simplă: este din cauza nivelului de trai. Puterea de cumpărare și salariul mediu în Ungaria sunt mult mai mici decât în alte țări europene. Așadar, este normal ca tratamentul stomatologic să fie mult mai ieftin.

Cu toate acestea, nu faceți din prețul intervenției chirurgicale singurul criteriu de alegere a dentistului din Ungaria.

Implanturile dentare sunt rambursate în Ungaria?

În Ungaria, se aplică standardele europene, ceea ce înseamnă că rambursările sunt aceleași ca în restul Europei. Implanturile dentare sunt considerate o formă de tratament dentar în Ungaria și, prin urmare, nu sunt rambursate în niciun fel. Prin urmare, va trebui să plătiți întreaga sumă datorată pentru a vă supune procedurii și pentru a vă îmbunătăți dantura.

Cum puteți obține implanturi dentare în Ungaria?

Procedura de înlocuire a dinților care lipsesc sau sunt pe cale să cadă este relativ simplă. În primul rând, trebuie să alegeți clinica în care vă veți face operația.

Alegerea clinicii dentare potrivite

După cum am spus, nu toate cabinetele stomatologice din Ungaria sunt create la fel. Este esențial să alegeți o clinică de calitate, cunoscută pentru experiența dentiștilor săi și pentru modernitatea echipamentelor. Nu este dificil să găsiți una făcând o simplă căutare pe internet. Alegeți 2 sau 3 clinici și solicitați o ofertă pentru a o alege pe cea mai ieftină și cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Noi ne putem ocupa de solicitarea de oferte de preț de la cele mai bune clinici din Ungaria pentru dumneavoastră, oferindu-vă răspunsuri cât mai repede posibil.

Bilet de avion și hotel

Odată ce știți data și locul întâlnirii cu medicul stomatolog, tot ce vă rămâne de făcut este să vă pregătiți pentru călătorie. Rezervați un bilet de avion pentru ziua cea mare și o cameră de hotel pentru perioada de timp în care veți rămâne în țară. În sfârșit, ești pregătit!

Agenții de turism dentar

Puteți apela la serviciile unei agenții de turism dentar. Acestea sunt unități care se ocupă de întreaga procedură.

În primul rând, aceste agenții cunosc cele mai renumite clinici din țară și vă vor putea oferi cel mai bun raport calitate-preț și cele mai potrivite oferte pentru tratamentul dentar de care aveți nevoie.

De asemenea, agențiile de turism dentar vor negocia prețurile cu hotelurile pentru a vă ajuta să faceți economii și mai mari și vă vor rezerva biletul de avion.

De ce să alegeți Ungaria în detrimentul altor destinații?

Ungaria nu este singura țară cunoscută pentru turismul medical, în special în domeniul chirurgiei dentare. De fapt, alte destinații, cum ar fi Turcia, sunt bine cunoscute atât pentru calitatea îngrijirilor pe care le oferă, cât și pentru prețurile foarte accesibile.

În calitate de european, alegerea Ungariei ca destinație înseamnă că puteți face o călătorie relativ scurtă pentru tratamentul dumneavoastră. Ungaria nu este atât de departe din punct de vedere geografic. Călătoria este scurtă și, mai presus de toate, mai puțin costisitoare, ceea ce reprezintă un avantaj major, mai ales că toți căutăm să facem cât mai multe economii.

Un alt motiv pentru a alege Ungaria este apartenența sa la Uniunea Europeană. Faptul că aveți ca destinație pentru tratament stomatologic o țară membră a UE are o serie de avantaje, începând cu faptul că nu trebuie să obțineți o viză. Puteți călători cu ușurință în Ungaria, fără a face nicio procedură, spre deosebire de alte țări cunoscute pentru calitatea și costul tratamentelor.

Al doilea avantaj este faptul că, în calitate de membru al UE, Ungaria aplică reguli foarte stricte de igienă și siguranță medicală. Uniunea Europeană are cele mai stricte standarde în aceste domenii, ceea ce reprezintă un criteriu liniștitor și important.

Cum se montează un implant dentar în Ungaria?

După ce ați ajuns la destinație, procedura medicală pentru montarea implanturilor dentare poate începe în sfârșit. Există mai multe etape ale procedurii, pe care ar trebui să le cunoașteți în prealabil.

Consultația pentru implant

În primul rând, practicianul se va întâlni cu dumneavoastră în cabinet pentru a vă explica procedura:

  • Etapa 1: Alegerea materialelor. Preferați albul și rezistența zirconiului? Sau biocompatibilitatea mai mare a titanului?
  • Etapa 2: Practicianul trebuie să se asigure că operația este fezabilă și că nu există contraindicații medicale. Pentru a face acest lucru, medicul se bazează pe o imagistică medicală cuprinzătoare (starea maxilarului, a gingiilor etc.), iar apoi întocmește un plan de tratament.

Montarea implantului dentar

Aici lucrurile devin serioase. În general, plasarea implantului dentar nu diferă de la o țară la alta; este aceeași procedură chirurgicală:

  • Anestezie locală
  • Incizia gingiei pentru a ajunge la os. Gaura făcută trebuie să fie de aceeași mărime cu implantul care va fi plasat.
  • Implantarea șurubului
  • Sutura gingiei.

Următoarea etapă, montarea coroanei sau a punții, nu poate avea loc decât după 2 până la 4 luni, timp necesar pentru ca totul să se vindece și pentru ca implantul să se lipească ferm de os.

Cu toate acestea, veți rămâne în Ungaria câteva zile în plus pentru a vă supune examinărilor care vor determina dacă operația a fost sau nu un succes.

Montarea coroanei sau a punții

La câteva luni după prima vizită, vă veți întoarce în Ungaria pentru a doua etapă:

  • Montarea dintelui fals pe implantul dentar.

Dintele este confecționat de către medicul stomatolog cu ajutorul celor mai bune instrumente (dacă alegeți o clinică de calitate), astfel încât să fie adaptat la situația dumneavoastră.

Proteza parțială fixă montată poate fi o coroană sau o punte. O punte este o proteză dentară care se sprijină pe cei doi dinți care înconjoară dintele lipsă, folosindu-i ca piloni.

Îngrijirea medicală postoperatorie

După ce operația a fost finalizată cu succes, pacientul va beneficia de un control medical pentru a se asigura că proteza sau protezele se potrivesc corect. Veți primi apoi instrucțiuni din partea chirurgului stomatolog și este important să le urmați întocmai dacă nu doriți ca proteza să se desprindă sau să se deterioreze.

Așadar, asigurați-vă că sunteți disciplinat și că îl ascultați pe medic. Printre cele mai importante instrucțiuni pe care le veți primi se numără cea privind igiena orală, inclusiv periajul regulat.

Cât costă un implant dentar în Ungaria?

Întrebarea supremă! Și cea care determină sute de mii de pacienți să aleagă operația de implant dentar în Ungaria este costul acestei intervenții chirurgicale. Costul unei operații dentare pe malul Dunării poate fi cu până la 50% mai ieftin decât în Europa. Vă puteți aștepta să plătiți între 400 și 500 de euro pentru un implant dentar în Budapesta. Cu toate acestea, acest preț variază în funcție de tehnicile folosite, de complexitatea modificării și de reputația chirurgului. Pentru un preț precis și o opinie de la cel mai bun chirurg stomatolog din Budapesta, solicitați o ofertă personalizată.

Concluzie

Dacă aveți probleme în a face o alegere, putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

1

Coordinatrice

Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact folosind formularul. Coordonatorul nostru vă va contacta prin mesaj pe Whatsapp sau prin e-mail pentru un prediagnostic gratuit al nasului dumneavoastră.

Vă va cere fotografii și obiectivele dumneavoastră, pentru aobține opinia chirurgului stomatolog.

2

Chirurgien

În cazul în care chirurgul este în măsură să îndeplinească obiectivele dvs. și ne dă undă verde pentru implantul dentar, vă vom trimite o ofertă personalizată gratuită și fără obligații.

Iar dacă sunteți de acord, vom organiza totul pentru dumneavoastră:
Zborul, taxiul, hotelul, implantul dentar, medicamentele și, mai presus de toate, un minunat tur ghidat al Budapestei.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️