Jildent Clinica

jildent echipa 1

Jildent Clinique este specializată în îngrijire dentară. Înființată în 1998, clinica este situată în Budapesta, Ungaria. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Jildent Clinica, Budapesta, Ungaria 🥇

Specializați în stomatologie cosmetică, chirurgii stomatologi de la Jildent au peste 22 de ani de experiență în domeniul stomatologic. Jildent Clinica este una dintre primele clinici stomatologice din Ungaria. Actualul manager este nepotul fondatorului. Această clinică dentară de familie se limitează la acordarea a maximum 600 de zâmbete pe an, pentru a rămâne fidelă motto-ului lor: “clinică dentară” și “pacient”, mai degrabă decât “fabrică” și “client”.

La Clinique Jildent, fiecare pacient poate beneficia de un tratament personalizat, de asistență completă și, bineînțeles, de asigurarea noastră pentru orice tratament dentar acoperit de garanție. Turismul dentar este un sector în continuă dezvoltare.

Se înființează un număr mare de clinici dentare, în timp ce, în același timp, multe clinici dispar de pe piață. Scopul clinicii Jildent este întotdeauna același: să ofere servicii de înaltă calitate cu dentiști profesioniști.


Specialitatea clinicii :

Îngrijire dentară
Grefe osoase
Punte dentară
Coroană dentară
Implant dentar Alpha Bio
Implant dentar SIC Event
Implant dentar Zimmer
Implant dentar Nobel Biocare
Consultație dentară
Dentist
Inlay-uri / Onlay-uri protetice
Tratament de canal radicular
Planarea rădăcinilor
Grefa de sinusuri
Curățarea dentară
Albirea dinților
Extracție dentară
Obturație dentară
Fațete dentare
Extracția dinților de minte
Invisalign


Jildent, specialistul în îngrijire dentară din Ungaria

Jildent își cazează clienții la 50 m de clinică într-un hotel confortabil.

Servicii oferite

Transfer de la aeroport
Wi-Fi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Serviciu de spălătorie
Transfer de dosare medicale
Camere cu accesibilitate PRM
Consultare pe internet
Farmacie


Oraș: Budapesta – Țară: Ungaria – Fondată: 1998
Acreditare: SGS ISO:9001 – Limba(e) vorbită(e): franceză, engleză, maghiară


Recenzie la Jildent Clinique

Karen Espinoza
Karen Espinoza
10:04 19 Jan 24
Multe mulțumiri echipei Jildent care a făcut posibilă o treabă excelentă. Sunt foarte fericit, totul a fost foarte profesionist. De la primire până la produsul final, fiecare membru al echipei a fost spectaculos. Mulțumesc din nou.
Ophelie Bresson
Ophelie Bresson
13:11 15 Sep 23
Poti merge acolo cu ochii inchisi, sunt incantata de noul meu zambet la care visasem atat de mult! Am făcut o cotație din Franța trimițându-mi panoramica așa că tot ce trebuia să fac a fost să vin la Budapesta pentru tratament! O surpriza placuta cand am ajuns, cotatia a fost mai ieftina decat ma asteptam si nu a trebuit sa astept 4 luni pentru a avea si eu dintii definitivi asa cum era planificat initial! Coordonatorul meu Lila a fost grozav, iar dentistul a fost foarte profesionist! Multumesc Jildent te voi recomanda celor din jurul meu!
estella leprevost
estella leprevost
12:53 21 Dec 23
Deci deja personalul: toate fetele sunt doar adorabile! Fie că este vorba de Lili, Lila, Kim sau dentistul și din păcate uit, sunt iubiri foarte profesioniste, adevărate.Ingrijire laterala: nimic de spus: medicul dentist mi-a explicat totul si a facut o munca remarcabila fara nici o durere, de un profesionalism extrem.Revin normal in iunie fara niciun stres.Mulțumesc frumos, sunteți perle rare
Anaelle Caritey
Anaelle Caritey
14:36 31 Aug 23
A big thank you to the Jildent team, we were pleasantly surprised by their kindness and benevolence. Quality care and follow-up in the steps at the top!
Said B
Said B
11:29 05 Aug 23
The ideal place to have dental care for a French woman.Everything is done to make it easier for us. From the arrival at the airport, through the hotel reservation until departure, the staff of the clinic accompanies us in a remarkable way.It should be emphasized that allCorrespondence as well as on-site care are done in French.The professionals are very competent and give good advice.Do not hesitate.
Flóra Cselényi
Flóra Cselényi
17:26 23 Aug 17
Great quality service, high-tech clinic, very polite and attentive staff. Great experience.
Emilie Becher
Emilie Becher
09:10 19 Mar 24
Sejur de 15 zile cu tatăl meu la jumătatea lunii februarie: implanturi pentru mine și proteze dentare complete pentru tatăl meu.De la întâlnirea pre-vizită de la Paris până la plecarea din Budapesta a fost cu adevărat perfect. Suport de la A la Z, o echipă extrem de profesionistă și de ajutor dar ce plăcere. Oricum eram teama de implant si sincer dentistul si-a facut treaba usor, rapid si mai ales nu am simtit nimic!!! nici în timpul, nici după.Fără probleme de limbă, există interpreți și majoritatea personalului vorbește franceză.Cu îngrijirea recomandată nicio problemă.În plus, este un oraș magnific cu o mulțime de vizite de făcut în deplină siguranță.De când ne-am întors, l-am recomandat celor din jur, vă încurajăm să faceți pasul, merită.Buna Rita 🙂
Farida Abid
Farida Abid
20:47 06 Feb 24
O clinică foarte modernă, personal pe cât de profesionist, pe atât de grijuliu și foarte primitor.Am apreciat sprijinul, organizarea pas cu pas, rigoarea personalului asistent medical și administrativ precum și calitatea îngrijirilor a fost în concordanță cu estimarea stabilită anterior. Deci fara surprize.Puteți merge cu ochii închiși și aveți încredere în această clinică.Recomand fara ezitare.Mulțumesc întregii echipe.
Youssef Rhazi
Youssef Rhazi
15:21 23 Feb 24
Foarte mulțumit și nimic de spus la toate nivelurile.Echipa foarte bine organizata si competenta. Stăpânește perfect ceea ce fac. Vă mulțumesc încă o dată pentru primire și munca dvs.Un mare mulțumesc tinerei fete de la recepție care a fost foarte plăcută cu fiul meu mic și pentru profesionalismul lor.Recomand acest cabinet stomatologic fara ezitare.
Barbara aaa
Barbara aaa
17:01 15 Mar 24
Experiență grozavă! TOT personalul este remarcabil si atent, disponibil si atent la nevoile noastre. Dentiștii și asistenții lor ne respectă nevoile. Este o clinica foarte transparenta, oferta finala a fost chiar mai ieftina decat se astepta initial (prin email si telefon in Franta). Mulțumesc tuturor din suflet. Am avut probleme dentare majore în urma unor probleme de sănătate și traume și plec nu doar cu un zâmbet frumos și nou, ci și cu o mai bună stimă de sine și o pagină care se întoarce. 🙏🤍Partea cea mai bună: echipa este vorbitoare de franceză, iar orașul Budapesta este adorabil și foarte sigur 🤗.
aline vnzl
aline vnzl
10:34 12 Mar 24
Vizite pentru a afla despre soluțiile existente în toate domeniile pentru că însoțesc un pacient.Clinica vă oferă o primire absolut minunată iar profesionalismul lor ne face imediat să uităm de bătaia de cap de a vizita medicul stomatolog.Mergeți mai departe și bucurați-vă de o vacanță minunată într-un oraș remarcabil și sigur.Preturi mai mult decat atractive, interpret personal care te insoteste, un adevarat must✨Recomand chiar și pentru îngrijirea dentară de bază, detartraj, descoperirea soluțiilor de zâmbet 😬Personal atent și chirurgi de top„Sofitelul” stomatologiei într-un cocon arhitectural.Și Budapesta vă va oferi băile sale termale pentru a vă reîncărca bateriile
Al D
Al D
16:42 25 Jan 24
Mulțumim întregii echipe Jildent pentru simpatie, dăruire și, bineînțeles, profesionalism. Îți recomand în mod deosebit Ana dentistul francez și Joseph implatologul, ambii experți și foarte delicati. Veți fi înțeles că rezultatul este mult mai bun decât mi-am imaginat!!! Alexandru
Xavier Morinière
Xavier Morinière
15:16 18 Jan 24
Mulțumim întregii echipe pentru primire, eficiență și amabilitate. Am întâlnit doar oameni foarte competenți, fiecare în domeniul lor, și cu relații adaptate și fără cusur. Le recomand profesionalismul.Xavier-François
Ed A.
Ed A.
00:52 18 Jan 24
Aceasta este a treia mea vizită la această clinică datorită unui proiect uriaș de gură și totul a fost perfect. Raman uimit de profesionalismul si calitatea ingrijirii oferite, ca sa nu mai vorbim de amabilitatea si amabilitatea „tutului” personalului. Mențiune specială pentru coordonatorul meu Kathalyn, pentru Kim și Ketty la recepție!!Foarte multumit de rezultatul final al ingrijirii oferite, de top!!
Dávid Kalmár
Dávid Kalmár
06:59 17 Jan 24
Lucru perfect! Am un implant. Au acordat atenție fricii mele de injecții. Fără durere, fără complicații. Se vindecă frumos. Mă bucur că am ales Jildent.
Janos Kupeczik
Janos Kupeczik
21:29 26 Feb 18
Very nice atmosphere, pro & friendly staff. Not a factory, not overpriced..they're focusing on french patients, most of the patients in the lounge was from France...
maria kovats
maria kovats
14:12 16 Feb 20
Third time going and always such a pleasant, professional and stress free with the polite staff who are multilingual and very courteous and helpful. Ana, the dentist is so attentive, very professional and gentle at the same time. She is very pleasant even when putting in crowns . I will go back without any hesitation.
Catherine Dhenin
Catherine Dhenin
08:11 21 Dec 23
Sunt foarte dezamăgit de această clinică, când vii prima dată la tratament sunteți primiți ca niște regi, dar după 3 complicații pe puntea mea frontală prima dată când am un dinte care se rupe se presupune că nu mi-am pus atela timp de 15 zile, revin la clinica cu dentistul care chiar nu este prietenos, mi se da un furnir pentru ca mi se spune ca nu putem reface puntea inapoi acasa furnirul se rupe, inapoi la clinica asa ca mi se spune ca nu se poate. fii ingrijit asa ca platesc sa refac podul si am un gol pe partea pe care le raportezși mi se spune că este bătrânețe hiii,Mă întorc la clinică și o fac din noupodul meu iarăși așa cheltuieliSuplimentar, si mai am o distanta, deci pentru mine daca trebuie sa repet tratamentul nu ma mai intorc la aceasta clinica, asta provoaca cheltuieli suplimentare si mai am o distanta mai mica e adevarat dar am mancarea care se blocheaza in ea, pe scurt daca as avea de facut un tratament din nou intr-o zi nu m-as mai intoarce la aceasta clinica, nemultumit de munca si amabilitatea lor
Jean Paul Vidal
Jean Paul Vidal
11:03 08 Nov 23
Am avut implanturi in 2015 cu obturatie pentru a compensa lipsa de masa osoasa, + punte pentru a-mi acoperi caninii superiori naturali. Până în prezent, puntea este ruptă, obturația în care au fost plasate 2 implanturi a dispărut șiimplanturile au căzut.Pe scurt, trebuie să refac treaba.Propunere de aur, citat nou.Am fost incantata cand am parasit clinica, ceva mai putin azi..
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️