Dr Molnar Clinic

Clinica Dr Molnar Clinica Budapesta Clinica 1

Clinica Dr. Molnar este specializată în chirurgie estetică. Înființată în 1971, această clinică certificată este situată în Budapesta, Ungaria. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Clinica Dr. Molnar, Budapesta, Ungaria

Dr. Miklos Molnár, MD, este un chirurg certificat de către consiliu, specializat în operații estetice care utilizează proceduri de ultimă generație, cu un ochi atent la aspectul natural, pe baza unei pregătiri braziliene.

Dr. Molnár se angajează să le ofere pacienților săi o îngrijire medicală excepțională, oferindu-le în același timp expertiza sa profesională în toate domeniile de remodelare corporală, întinerire facială și chirurgie plastică masculină.

Cele mai frecvente proceduri efectuate la clinică includ remodelarea sânilor și implanturile mamare, dar Dr. Molnar și echipa sa au experiență în toate procedurile de chirurgie plastică și cosmetică. În prezent, el conduce o echipă de 30 de angajați experimentați într-o clinică mare și modernă din centrul Budapestei.

Clinica dispune de 7 săli de consultații, 2 săli de operație și 15 paturi pentru pacienți. Este cunoscută pentru serviciile sale excelente, tehnologia de ultimă generație, chirurgul plastician certificat și îngrijirea personalizată de înaltă calitate înainte și după operație.

Reducerile sunt disponibile atunci când sunt rezervate simultan mai multe proceduri, iar aceste tratamente pot fi adesea finalizate într-o singură vizită. Majoritatea pacienților internaționali care îl vizitează pe Dr. Molnar beneficiază de aceste reduceri, care pot fi de până la 40% în comparație cu rezervarea tratamentelor separat.


Specialitatea clinicii:

Chirurgie estetică
Umplerea pielii
Tratamentul ridurilor
Blefaroplastie
Otoplastie
Labioplastie
Genioplastie
Liposucție
Ginecomastie
Ridicarea gâtului
Rinoplastie
Brahioplastie
Ridicarea sânilor
Reducerea sânilor
Implanturi de vițel
Ridicarea cervico-facială
Genioplastie
Lift brazilian
Ridicarea feselor
Ridicarea coapselor
Implanturi mamare
Implanturi fesiere
Chirurgie postnatală
Ridicarea corpului
Consultație de chirurgie plastică
Abdominoplastie

Clinica Dr. Molnar vă oferă :

Transfer la aeroport
Cazare în familie
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Transfer de dosare medicale
Asigurare medicală de călătorie
Consultații pe internet
Telefon în cameră
Camere private
Reabilitare
Precauții alimentare
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Budapesta – Țară: Ungaria – Fondată: 1971
Acreditare: Necunoscută – Limba(e) vorbită(e): Engleză, Franceză, Germană, Maghiară, Italiană, Portugheză, Rusă, Spaniolă, Maghiară

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️