Prohair Transplant Clinic

Prohair Transplant Clinic Prohair Transplant Clinic Budapesta clinica 1

Prohair Transplant Clinic este specializată în implanturi de păr. Înființată în 1992, această clinică certificată este situată în Budapesta, Ungaria. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Prohair Transplant Clinic, Budapesta, Ungaria

Prohair Transplant Clinic este specializată în tratamentul căderii părului atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Pentru a vă ajuta să vă recăpătați părul, această clinică specializată oferă transplantul de păr prin extracție foliculară (FUE) și revoluționarul transplant de păr “No Look”. Aceștia sunt dedicați să ofere transplanturi de păr de înaltă calitate pentru persoanele care suferă de căderea părului și chelie.

Împreună cu Dr. Mantse Tamás, conducătorul clinicii și expertul lor în transplant de păr, oferă proceduri sigure, de înaltă calitate, la un preț accesibil, cu rezultate cu aspect natural, precum și o garanție de 50 de ani, o consultație inițială gratuită și o consultare online. Clinica are o echipă renumită de specialiști medicali dedicați, care primesc pacienți locali și internaționali.


Specialitatea clinicii:

Implant de păr
Transplant de păr
Transplant de barbă
Transplant de sprâncene

Servicii

Transfer la aeroport
Cazare în familie
Wi-Fi gratuit
Rezervări la hotel
Consultare internet
Farmacie
Telefon în cameră
Seif în cameră
Precauții alimentare
Servicii de traducere


Oraș: Budapesta – Țară: Ungaria – Fondată: 1992
Acreditare: Necunoscută – Limba(ele) vorbită(e): engleză, maghiară


Recenzie a Clinicii profesionale de implanturi de păr

Adrienn Tarjáni
Adrienn Tarjáni
14:02 27 Jul 23
Mulțumesc pentru munca precisă. Loc foarte prietenos, mediu placut. Il recomand cu caldura tuturor.
Vörös Balázs
Vörös Balázs
10:31 02 Aug 23
Toți sunt amabili, zâmbitori, de mare ajutor! Ei fac o treabă cu adevărat profesionistă! Îndrăznesc să-l recomand oricui!
Szabolcs Tőkés
Szabolcs Tőkés
15:29 14 Aug 23
Eu și soția mea am venit la mezoterapie pentru păr și suntem amândoi foarte mulțumiți de rezultate. Ulterior, dacă este necesar, ne vom întoarce pentru tratament.
Tünde Varga
Tünde Varga
16:45 27 Jul 23
Sunt extrem de utile și precise și acordă o mare atenție pacienților lor. Le suntem recunoscători Zsuzsa Halasi și judecătorului Gabriella Bíró că ne putem adresa oricând, pentru orice.
András Dr. Bori
András Dr. Bori
04:26 05 Jul 23
Pot să spun doar ce este mai bun despre Clinică. Au o echipă de profesioniști, iar când vine vorba de nevoile pacientului, răbdarea lor este nesfârșită. Au reușit să „creeze o impresie de durată” asupra capului meu, sunt complet mulțumit de rezultat. Il recomand tuturor persoanelor care vor sa scape pentru totdeauna de problemele de chelie. Apropo, acestea garantează și durabilitatea și finalitatea rezultatelor.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️