Medicover Hospital Hungary

Medicover Hospital Hungary Budapesta clinica 1

Medicover Hospital Hungary este specializat în chirurgie estetică. Înființată în 1967, această clinică certificată ISO 9001:2008 este situată în Budapesta, Ungaria. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Medicover Hospital Hungary, Budapesta, Ungaria

Medicover Hospital Hungary este un centru chirurgical și de imagistică modern, de ultimă generație, care oferă o gamă largă de servicii medicale la prețuri rezonabile, inclusiv diagnosticare, endoscopie, chirurgie ORL, chirurgie generală, chirurgie ortopedică și chirurgie a venelor varicoase. Tratamentele disponibile includ chirurgia nazală pentru nasul înfundat, chirurgia sinusurilor, îndepărtarea amigdalelor și adenoidelor, îndepărtarea vezicii biliare, repararea herniei, eliberarea tunelului carpian, chirurgia ligamentelor genunchiului și artroscopia genunchiului.

Toate procedurile chirurgicale sunt efectuate de specialiști cu experiență și cu înaltă calificare. Există, de asemenea, o clinică ambulatorie cu 12 săli de consultații și de examinare. Spitalul este dotat cu cea mai recentă tehnologie medicală, inclusiv cele mai avansate scanere CT și RMN, echipamente endoscopice de ultimă generație și dispozitive chirurgicale avansate, cum ar fi artroscopul Arthrex Synergy și dispozitivul laparoscopic Storz. Cele două săli de operație moderne ale spitalului sunt susținute de săli de terapie subintensivă și de monitorizare postoperatorie, de tehnologie avansată de anestezie generală și de monitorizare medicală și de echipamente de sterilizare de înaltă performanță.

Pacienții internaționali care vizitează spitalul sunt îngrijiți de manageri de turism medical multilingvi, care vorbesc fluent limbile engleză, germană, franceză, norvegiană și suedeză. Aceștia beneficiază, de asemenea, de serviciile unui manager de caz dedicat al spitalului, a cărui sarcină este de a media între pacient și personalul medical, de a pune în aplicare planurile de tratament și de a organiza urmărirea.

Spitalul oferă pachete de consultații gratuite, care includ o consultație gratuită cu un chirurg, o noapte de cazare gratuită la un hotel partener și transferuri gratuite de la aeroport. În cazul în care valoarea tratamentului depășește 2.300 de lire sterline, valoarea biletului de avion este, de asemenea, dedusă din plata finală a tratamentului, până la un maxim de 140 de lire sterline.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Tratamentul venelor varicoase
Vaginoplastie

Servicii oferite

Transfer de la aeroport
Cazare în familie
Rezervarea zborurilor
Wi-Fi gratuit
Servicii de interpretariat
Farmacie
Camere private
Servicii de traducere


Oraș: Budapesta – Țară: Ungaria – Fondată în 1967
Acreditare: ISO 9001:2008 – Limbi vorbite: engleză, franceză, germană, maghiară


Medicover Hospital Hungary review

Krisztina Demény
Krisztina Demény
15:38 17 Jan 24
Am o programare la endocrinologie pentru a doua zi la telefon. Doctorul a fost amabil și am primit informațiile corecte. Am simțit că sunt cu adevărat atenți la mine. Am auzit și lucruri bune și rele despre loc, am venit cu experiențe pozitive.
Zsanett Komló
Zsanett Komló
12:04 11 May 24
Am avut o operație de reducere a amigdalelor și a conchiului nazal în spital. Acesta a fost precedat de o examinare otolaringologică (precum și de examinări suplimentare datorate intervenției chirurgicale), unde dr. Balázs Szabó, dr., m-a chestionat cu privire la plângerile mele, a examinat și a revizuit constatările mele anterioare, făcând astfel sugestii pentru remedierea problemelor și intervenția chirurgicală. a avut loc acum aproape 6 săptămâni. Am o experiență generală pozitivă cu tot ce am trăit la spital. M-am simțit în siguranță și pe mâini bune. De asemenea, aș dori să vă mulțumesc pentru atitudinea umană arătată în timpul șederii mele de 1 zi în interior și îi sunt în mod deosebit recunoscător doctorului Balázs Szabó pentru că m-a eliberat de amigdalele bolnave și mi-a permis să respir din nou pe nas! 😊 Dacă sunteți în căutarea unui medic amabil, plin de umor, empatic, profesionist, îl pot recomanda cu încredere!
Susan Pronails
Susan Pronails
18:34 31 Mar 24
În urmă cu aproximativ o lună, dr. Viktor Zsolt Kövàri l-a operat pe tatăl meu în vârstă de 74 de ani pentru a dilata stenoza canalului spinal.Suntem foarte mulțumiți de rezultat, este bine să-l vedem pe tata mergând stabil din nou și și celelalte probleme legate de el se îmbunătățesc treptat.Apu a avut experiențe pozitive în timpul examinărilor înainte de operație și în perioada îngrijirii sale.De asemenea, suntem recunoscători Doctorului și colegilor care au contribuit. Mulțumiri familiei Labancz, Szigetszentmiklós.
Krisztina Fricz
Krisztina Fricz
18:09 27 Oct 23
Salut! Cu bunăvoință, Eügyi primește acum 2 stele. Serviciul lor privat, pentru că am fost acolo de mai multe ori de-a lungul anilor, am mers la programare, bineînțeles atunci și astăzi. Nu am avut o experiență negativă până acum, dar astăzi la secția de Oftalmologie am așteptat mai bine de o oră și jumătate... ceea ce nu ar fi o problemă dacă o rezervare din cauza unei alte activități nu ar trebui să fie anulată din cauza asta, care a fost planificat si neplacut! Am inteles si am experimentat ca asistenta medicala nu este buna in MO, dar daca platesti (la inceput inainte de analizele la terminal, obligatoriu) si mergi la o programare, atunci te astepti la ceva la bani!!! Pentru că ar fi de așteptat...! Nu vorbim de o așteptare de 5-10 minute și nici nu o poți lăsa acolo, altă îngrijire nu este o opțiune, din moment ce ai plătit în avans și cine ar vrea să mai lase 10 HUF?! Deci, este derutant dacă, altfel. este o problema, ce ingrijire vom primi?! Plătit, chiar și în sectorul privat!- De asemenea, nu este de așteptat ca pacientul să tacă complet, să tolereze și să se enerveze... !
Ferenc Truglya
Ferenc Truglya
12:51 16 Jun 23
Am făcut o reclamație pe canalul oficial cu privire la gestionarea clienților lor, pe care am experimentat-o ​​pe 15.06.2023 la spitalul lor din Váci út.Nu mai fusesem niciodată la Medicover, așa că nu eram familiarizați cu procedura. Nu au fost informați despre acest lucru atunci când au solicitat o programare telefonică. Mama mea a avut programări consecutive la RMN la 15:50 și 16:10. Conform orei date în email, am ajuns la clinica de la etajul 2, camera 213, la ora 16:30. Nu știam că înainte de test trebuie să te înregistrezi la recepție și să plătești testul în avans. (acest lucru nu este de la sine înțeles, ca și în alte comenzi private, trebuie să plătiți după examinare)A trecut ora 15:50, așa că am verificat din nou e-mailul și am văzut că trebuie să merg la recepție înainte de examinare. Am plătit examenul la ora 15:57 și recepționera mi-a spus că, deși avem două programări pentru examinarea părților corpului, ne vor face doar una pentru că am întârziat câteva minute. Ceea ce, apropo, nu este adevărat, doar din cauza informațiilor incomplete, nu am început în locul potrivit. Am așteptat apoi până la ora 16:19, când mama a fost chemată la examinare. Deci și tu ai întârziat la început. De ce „întârzierea” noastră de câteva minute nu ar putea fi tolerată și gestionată în mod flexibil? Nu întârziase nici o jumătate de oră. Astept o explicatie de la tine.
Szabó Katalin
Szabó Katalin
12:06 28 Mar 24
Nu am întâlnit niciodată un astfel de serviciu substandard nici în sectorul public, nici în cel privat. Nu mă voi mai apropia niciodată de Medicover, nici măcar nu m-aș gândi să mă înscriu la vreun test.Am rezervat un examen OCT pentru mama mea, în vârstă de 81 de ani, în primele zile ale lunii martie. Rezervarea a fost anulată cu câteva zile înainte de examinare fără motiv (nu ne-a putut spune nici Call Center-ul de ce), așa că am cerut o altă programare. Vă puteți înscrie la această examinare prin Call Center, deoarece s-a dovedit ulterior, mama mea a fost rezervată doar pentru jumătate din examen, deci nu există nicio evaluare, nicio constatare. Am încercat să comand și să plătesc a doua jumătate a serviciului pe loc, dar nu a funcționat.Am sunat două zile pentru a plăti (asta îmi este de neînțeles în cazul unei comenzi private), înainte de a primi un cerere de taxă, pe care am respins-o imediat (pe baza informațiilor pe care le-au furnizat). Mi-au promis 3-5 zile pentru evaluare, dupa a 5-a zi tot nu a fost niciun rezultat, am sunat, au spus ca nu gasesc plata, ma suna inapoi. Am indicat că aș fi bucuros să trimit un certificat, dar acest lucru nu a fost posibil și, se pare, nici apelul înapoi nu a avut loc. Pana acum am sunat de 6 ori, intotdeauna am putut explica altui functionar de la zero care a fost problema mea, inca astept constatarile si urmatorul apel inapoi.Acest lucru este pur și simplu uimitor, nu am experimentat niciodată un serviciu atât de superficial, neorganizat, nici măcar prietenos cu clienții în viața mea. Doctorul era perfect, dar ea era singurul moment sănătos din această poveste de trei săptămâni și jumătate.
13 Schwiiz
13 Schwiiz
08:58 09 Sep 23
09.08.2023 - CT nerealizat la un preț mare Potrivit acestora, aparatul CT se defectează cel puțin o dată pe lună, așa că știu de problema obișnuită. Evident, există multă concurență în sectorul privat, dar poate că nu ar fi un lucru rău dacă s-ar stabili un fel de „acord de cooperare” cu alți furnizori de servicii și cu pacienții care așteaptă acolo - adesea veniți de departe și pierd locurile lor de muncă din această cauză – au fost direcționate în alt loc. Aceasta este aprox. O examinare de 20 de minute împărțită în 2 sau 3 locații nu ar perturba semnificativ traficul celeilalte instituții.Comunicare - „Dragi/respectați pacienți! Din păcate, aparatul CT s-a defectat, vă mulțumim pentru răbdarea de până acum, vă rugăm să faceți o nouă programare la recepție sau să indicați cererea dumneavoastră de rambursare a sumei plătite. Vă mulțumim că ne-ați vizitat instituție." - vis, în loc de realitate "Nu azi va fi un examen, du-te acasă ". Cum îți place să spui? Ignorând pacientul plătitor, plictiseala și incompetența totală a personalului, maniera condescendentă este inacceptabilă.67 HUF + 3 HUF + 2,5 HUF parcare + 7 HUF combustibil pentru nimic. Niciodată din nou Medicover, descurajez pe oricine crede că primește servicii pentru banii lor.
Dér R.
Dér R.
13:00 11 Sep 23
MedicoverSpitalul privat pe Wish.Pe scurt, Medicover este un spital public cu aspect occidental din Tiszanekersd-Alsó care funcționează cu prețuri occidentale, uitate de trei decenii, cu angajați care sunt ținuți acolo împotriva voinței lor – pe baza experienței noastre.Nu folosim niciodată niciun serviciu prin Medicover!Motivul este că scanarea CT a fost anulată cu 20 de minute înainte de a începe, deoarece aparatul s-a defectat și a trebuit chemați mecanicii. După cum au spus ei, se întâmplă în fiecare lună, chiar acum astăzi, mai exact așa cum a spus asistentul:„Toată lumea poate pleca acasă, cu siguranță nu va fi o examinare azi, scanarea CT este spartă!”Materialul de contrast era deja în organism la acel moment, așa că nu a fost posibil să bei altul timp de 48 de ore.---Nu am putut intra în detaliu, din cauza limitei de caractere Google, dar îl voi atașa aici ca poze.Am făcut o reclamație scrisă acolo, am trimis totul pe adresa oficială de e-mail și în loc de răspuns, au reacționat doar la această evaluare.
Erzsébet Szűcs
Erzsébet Szűcs
05:26 23 Jul 23
M-aș fi dus la un RMN. Întâlnirea mea a fost anulată cu 1 oră înainte pentru că aparatul s-a defectat. Eram deja în drum spre ei, a trebuit să-mi reorganizez toată după-amiaza din cauza examenului. Am plecat de la serviciu mai devreme pentru a fi acolo la timp. Am aranjat o noua intalnire o saptamana mai tarziu.Doamna a spus ca voi primi un email despre noua programare! De atunci am așteptat e-mailul. De atunci mi-am facut testul in alt loc cu mult timp in urma si am avut o programare pentru a doua zi.
Erika Pusztai
Erika Pusztai
12:06 04 Aug 23
Acum 2 saptamani am avut dureri puternice de spate, mi-am facut programare la ortopedie, cand am intrat doctorul mi-a spus ca nu se pune problema operatiei, asa ca nici nu m-a examinat, i s-a facut si radiografie. în așa fel încât m-a întrebat cum să o iau, după ei, dacă s-ar fi făcut, nu s-ar fi întâmplat? Pe baza înregistrării, a spus că poate ajuta, că poate face 1 injecție pentru 70.000 - (consecința acestui lucru a fost că încă mai puteam să merg acasă, m-am așezat și nu am putut sta în picioare timp de 24 de ore, iar de atunci genunchiul meu a devenit și mai rău, apoi m-am ridicat și am anunțat că am terminat, așa că a trebuit să plătesc 27.000-+15.000-+70.000 pentru nimic. - cinci? Te aștepți mai mult de la un medic privat unde oricum trebuie să plătești pentru tot, am aruncat 112.000 pe fereastră și nici nu am numărat medicamentele scumpe pe care mi le-a recomandat. Sunt prea multe pareri negative, ar fi bine sa se gandeasca, pentru ca mai devreme sau mai tarziu nimeni nu o sa vina aici, iar daca nu citesc apoi comentariile s-ar putea sa nu aleg aceasta clinica. Din păcate, nu am ajuns mai departe, doar portofelul mi-a devenit mai plat.
Mira Babos
Mira Babos
15:55 10 May 24
Servirea este tristă și extrem de dezamăgitoare. Desigur, are un preț pentru că nu este bazat pe TB, dar faptul că ei cer sume astronomice pentru un test de sânge și apoi nu oferă nici apă și nici măcar un minut de loc este dincolo de critici. Poți pleca - mi-au spus când au luat sângele. Aș putea pleca cu amețeală. Desigur, 70.000 HUF nu include faptul că medicul vă va spune ce ar trebui să vedeți în rezultatele dvs. și pe cine să contactați pentru ajutor suplimentar. Evident, pentru încă 30-40 de mii HUF, se va uita la el și vă va spune. Este frustrant că omenirea nu mai vine după bani în țara asta.
gabriella csizmadia
gabriella csizmadia
16:02 30 Apr 24
Întreaga „experiență” a fost revoltătoare. Am avut o programare la ortopedie din cauza durerii care dura de o lună. Pentru 30.000 HUF, mi-au apăsat de câteva ori genunchiul și m-au trimis la kinetoterapie cu legenda „probabil suprasolicitat”. Nu probabil, dar vreau să știu exact ce este în neregulă cu genunchiul meu și apoi vreau o soluție la acea problemă specifică. Probabil că nu voi avea o problemă tratată. Am fost sfătuit să nu stau în poziția turcească (în această poziție durerea era foarte ascuțită.) Deci nu vom căuta sursa problemei, doar să nu facem ceea ce doare. În plus, recepția m-a întrebat și la telefon după ce am ajuns că trebuie plătită taxa de examen. (La sosire, m-am aranjat înainte de a intra, așa că am primit un număr de serie.) În stat, eram obișnuiți cu această indiferență și acest tip de tratament, dar într-un spital privat, unde această vizită costă atât de mult, m-aș aștepta pentru a primi niște îndrumări despre problema mea.
Dániel Dabosi
Dániel Dabosi
06:52 20 Mar 24
Aveam o programare la 7 dimineata. Medicul ortoped (dr Tibor Bárdi) nu s-a prezentat la clinică. După ora 7:10, de la recepție a venit un apel că medicul se afla într-un ambuteiaj, așa că nu va putea ajunge la programare. Le-au recomandat să găsească un alt medic care să-l poată privi. Câteva minute mai târziu, au spus că următoarea programare a fost la 12:30. Am refuzat acest lucru deoarece trebuie să lucrez și am cerut o rambursare. Apoi un tip de la recepție cu ochelari a spus că va veni imediat colegul și că suma va fi returnată. M-am asezat, iar dupa ce am asteptat aproape 20 de minute, aceeasi receptionera care era acolo cand am ajuns mi-a returnat suma. Nu am fost nepoliticos, dar nici „îmi pare rău pentru deranj” sau „la revedere”.
kinotori
kinotori
21:27 21 Mar 24
Nu am fost niciodată atât de umilită în viața mea. Am ajuns la programare după o oră de întârziere, după aceea au părut prost, apoi au spus că nu pot face nimic cu mine, dar bineînțeles că a trebuit să plătesc în avans suma examenului, care, să recunoaștem, este destul de mult în îngrijirea privată. 32.000,- Dar pentru cine ce. Apoi, aproape din momentul în care m-am născut, i s-au cerut toate laboratoarele mele (care nici nu știam că sunt necesare), din moment ce m-am dus acolo știind că va face un laborator, când i-am spus că nu avea, a inceput sa ma mustre si sa se enerveze. În cele din urmă, s-a uitat cu mare greutate la aparat, a spus ceva care mi-a fost inutil, eram deja acolo de 2 ore. Apoi a făcut un comentariu despre greutatea mea pe care a crezut-o că este o glumă, pe care nu l-am putut înghiți. (Nici doamna nu era tocmai stuf). Când am terminat, a spus că acum tot ce am nevoie este să rămân însărcinată. Am liniștit-o că nu-mi plac copiii, nu vreau să fiu însărcinată, iar apoi ea mi-a răstit pe cel mai răutăcios: „Dacă ai fi spus asta mai devreme, am fi putut economisi o oră!”.Uite, nu toată lumea este mamă. Dar toată lumea merită să aibă grijă de sănătatea sa și să scape de problemele lor, dar aici nu există decât o dispreț pentru bani buni.
Dóra Hörcsig
Dóra Hörcsig
22:35 07 Aug 23
Bandă înfometată de bani.Am fost aici pentru îngrijiri de maternitate. Mi-ar fi plăcut să nu fi făcut-o. Nu am avut niciodată același medic, fiecare dintre ei avea un punct de vedere diferit, primii (2) gemeni în timpul sarcinii nu a fost chiar liniștitor.Aveam deja destul de multe simptome în trimestrul 2, pe care nu le-aș fi observat dacă aș fi fost atent, de la spasme la rinichi la cateterizare constantă cu multe laboratoare până la toxemie de sarcină, dar au făcut cu mâna la orice, spunând „e normal. pentru o sarcină gemelară”, bineînțeles că dacă a existat vreun medic care nu s-a dat de cap recomand pe deplin câteva analize, care sunt cele mai ieftine cu ele, desigur, pentru 100.000+ în plus față de taxa de pachet. Ecografia genetică, care în cazul gemenilor costă 60.000, s-a sunat cu 20 de minute întârziere, pe care doctorul ne-a adus-o ulterior. Astfel, niciunul dintre craniile copiilor nu a fost examinat. Puteai afla destul de multe anomalii din asta... Dar nu avea chef... de 60, de ce ar trebui... Uneori plecam, iar apoi cu o jumătate de oră înainte de programare am primit un apel de la un număr necunoscut. Nici nu s-a prezentat, doar mi-a spus să nu merg, a fost anulat și mă vor suna luni.Am sunat marti si nu m-au sunat luni, apoi m-au certat despre ce fel de numar m-a sunat, nu au fost ei si pot vedea in sistem ca am o programare dar sigur nu am aratat sus. Ulterior s-a dovedit că era 1 doctor și ea tocmai făcea pe lume.. Dar fluxul de informații este tot 0, la fel ca îngrijirea lor.O muncitoare de acolo deja ne-a spus să nu ne gândim să mergem acolo pentru a naște gemeni. Pe de o parte, nu-l acceptă nici cu o zi înainte de a 37-a săptămână... Pe de altă parte, dacă e ceva în neregulă cu unul dintre bebeluși, l-aș duce imediat la spitalul de stat, pentru că ei doar am echipament de bază, iar pe de altă parte, dacă nu are nevoie de îngrijire suplimentară, pot decide pe care dintre copiii mei să-l las singur... Etc. Gașcă urâtă.
Bea Horváth
Bea Horváth
06:18 31 Aug 23
Cam tarziu cu parerea, dar o voi scrie! Partenerul meu a suferit o operație de hernie moale în februarie anul trecut, care a fost efectuată de dr. Csaba Oláh cu operație laparoscopică. Doctorul mi-a spus că cu siguranță nu poate face nimic timp de două săptămâni, deși ne-am gândit că e destul de puțin, așa că partenerul meu era acasă, s-a odihnit aproape două luni, apoi a început să lucreze puțin, a început hernia. sa ma doara din nou ne-am intors la o examinare si m-am facut si eu examinat pentru ca am si hernie.cicatricea mea chirurgicala,examinarea a fost 25.000 HUF de persoana, in plus, doctorul nu a fost foarte amabil, impreuna cu asistentul lui, el a spus despre problema mea că ar trebui făcută o ecografie, care ar fi fost + 28.000 HUF, i-a spus obraznic partenerului meu că, din păcate, asta se întâmplă, la unul din 1.000 de pacienți, i s-a întâmplat asta și asta era tot ce știa. daca am fi hotarat sa ne operam din nou acolo, bineinteles ca ar fi trebuit sa platim acelasi pret! deci este un loc dezgustător, este într-adevăr doar o apucare de bani, nimic altceva! am făcut o ecografie cu un doctor drăguț în alt loc, desigur, și i-am spus totul, așa că are o părere destul de bună despre loc, desigur, în sens negativ. Așadar, a recidivat hernia partenerului meu, ceea ce este în principiu imposibil dacă se introduce o astfel de plasă, dar tot a ieșit, așa că s-a odihnit acasă aproape două luni și nu a făcut nimic, medicul a spus că după două săptămâni țesutul se va lipi înapoi. ca sa nu poata misca plasa!
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️