Ridicarea coapselor în Turcia

preț de ridicare a coapselor Turcia 2 1
Scris de Manuella

Frecarea coapselor este incomodă? Pielea de pe coapse a slăbit? Sunteți supraponderală… Și ați dori să aveți coapse ferme și sculptate? Doriți să vă organizăm liftingul coapselor în Turcia? Descoperiți fără întârziere cea mai bună ofertă pentru o vacanță chirurgicală!

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre ridicarea coapselor în Turcia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o operație de ridicare a coapselor în Turcia?

Costul mediu al unui lifting de coapse în Turcia este de 2.000 €. În funcție de nevoile dvs., prețul poate varia între 1.600 € și 2.400 €. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează 4 ore. Durata șederii la Istanbul este de 7 zile, cu o noapte de spitalizare. Prețul include anestezia, operația și îmbrăcămintea de compresie. Rezultatele operației sunt vizibile în termen de 7 luni.

Ridicarea coapselor2000 €
Ridicarea feselor BBL2900 €
Ridicarea șoldurilor1600 €
Ridicare pubiană1200 €

Tot ce trebuie să știți despre liftingul coapselor în Turcia

Ridicarea coapselor în Turcia este o operație estetică care poate fi denumită și “cruroplastie”. Această operație constă în slăbirea și tonifierea aspectului picioarelor. Procedura este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Femme complexée par ses fesses
Femeile cu un complex cu privire la fesele lor

Chirurgul plastician îndepărtează excesul de piele din interiorul coapselor. În funcție de caz, această operație poate fi efectuată împreună cu o liposucție.

Operația de ridicare a coapselor în Turcia produce rezultate satisfăcătoare. Cu toate acestea, pacienții trebuie să fie conștienți de faptul că cruroplastia lasă o cicatrice lungă pe partea interioară a coapsei și, în unele cazuri, pe pliul inghinal.

Cine sunt cei mai buni candidați?

Un lifting de coapse în Turcia este o operație estetică ce vizează în general 4 categorii de persoane:

  • Pacienții care au suferit o operație bariatrică;
  • Pacienți care au slăbit;
  • Pacienți vârstnici;
  • Adepții diktatului de slăbire.

Prima și a doua categorie rămân cu piele flască și abundentă în jurul coapselor; această operație este o necesitate. Pentru celelalte categorii, scopul este de a avea picioare mai estetice.

Tracé d'un chirurgien sur les fesses d'une patiente
Linia unui chirurg pe fesele unei paciente

Deși este o operație cu risc scăzut, este esențial să obțineți acordul medicului dumneavoastră de familie. Aflați dacă sunteți potrivită pentru un lifting de coapse în Turcia înainte de a vă lansa în această aventură.

Cât costă un lifting de coapse în Turcia?

În Turcia, un lifting de coapse efectuat de un chirurg de renume costă în jur de 3.100 de euro. Acest preț include transferul de la aeroport, hotelul, intervenția chirurgicală, anestezia, taxele de spitalizare, consultațiile pre și postoperatorii, articolele de compresie și medicamentele.

Contactați coordonatorul nostru

Îl vom contacta pe unul dintre cei mai buni chirurgi ai noștri, îi vom da cerințele dumneavoastră și dosarul dumneavoastră medical, plus fotografii ale coapselor, dacă este necesar. Coordonatorul nostru vă va oferi apoi prediagnosticul chirurgului și devizul medical.

Procedura de intervenție chirurgicală la nivelul coapselor

De îndată ce ne dați acordul, vom începe procedurile pentru liftingul coapselor în Turcia, la un preț incredibil de mic pentru operația combinată cu sejurul.

Mosaïque de silhouettes
Un mozaic de siluete

Agenția noastră se va ocupa de organizarea călătoriei dvs. chirurgicale:

  • Noi contactăm cel mai bun chirurg plastician
  • Rezervăm programările la cele mai bune clinici din Turcia
  • Rezervarea biletelor de avion,
  • Cazarea dumneavoastră înainte și după spitalizare,
  • Consultații pre și postoperatorii,
  • Serviciile unui traducător, dacă este necesar… etc.

Înainte de operație

Pentru informarea dumneavoastră, va trebui să vă luați între 2 și 4 săptămâni de concediu de odihnă. De asemenea, va trebui să întrerupeți administrarea oricărui medicament care ar putea declanșa sângerări în timpul operației de ridicare a coapselor în Turcia, adică anticoagulante, antiinflamatoare și pilule. Acest lucru trebuie făcut cu 10 zile înainte.

În plus, când veniți la clinică, nu uitați să aduceți brâul de compresie și controlul preoperator prescris de medic:

  • Analize de sânge,
  • Și electrocardiograma.

Rețineți că persoanele cu HIV sunt eligibile pentru această operație.

Înainte de operație, veți avea o consultație cu un anestezist. Anestezistul vă va explica

  • Procedura și durata acesteia,
  • Orice riscuri și complicații care decurg din cruroplastie,
  • Precauțiile pe care trebuie să le luați după operația de plastie facială, printre altele.
Video cu liftingul coapselor

Ziua operației

Un lifting de coapse în Turcia durează între 2 și 3 ore în sala de operație și se efectuează sub anestezie generală. Mai întâi, chirurgul trasează linii pe coapsele dumneavoastră pentru a indica zonele care urmează să fie tratate. Acestea servesc ca repere pentru inciziile pe care le va face după ce sedarea și-a făcut efectul.

Chirurgul plastic îndepărtează apoi cantitatea de piele și grăsime din coapse, una după alta. Dacă aveți multe celule adipoase, medicul va profita de ocazie pentru a aspira excesul de grăsime. Cu condiția ca liposucția să fi fost planificată și discutată cu dumneavoastră în prealabil, desigur.

După ce cruroplastia a fost finalizată și coapsele cusute împreună, chirurgul vă va pune un articol de susținere, pe care va trebui să îl purtați timp de o lună, 24 de ore pe zi. Rețineți că suturile sunt absorbabile. Dacă nu sunt, acestea vor fi îndepărtate de pe coapsele operate după 15 zile.

După operație

Personalul medical vă va scoate din sala de operație și vă va duce în camera dumneavoastră pentru 24 de ore de spitalizare. A doua zi după operație, chirurgul va aplica un pansament, care va fi schimbat pe parcursul săptămânii următoare.

Galbe fessier apres un lifting des fesses
Remodelarea feselor după o ridicare a feselor

Vă vom pune apoi la dispoziție o asistentă medicală. Sarcina acesteia va fi să vă schimbe pansamentul la fiecare 2 zile, timp de 2 săptămâni. De asemenea, trebuie să știți că, în primele zile, veți observa semne pe zonele coapselor.

Cum ar fi edemul și/sau vânătăi. Cu toate acestea, acestea vor dispărea complet după 6 luni.

Spre deosebire de cicatrici, care se estompează ușor, dar nu dispar. Acestea pot fi, totuși, eliminate prin alte intervenții de chirurgie estetică.

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista unele riscuri rare în timpul unui lifting al coapselor:

  • Umflarea pielii ;
  • Tromboză venoasă profundă;
  • Deteriorarea țesutului adipos;
  • Acumularea de lichid (serom);
  • Vindecarea slabă a rănilor;
  • Amorțeală a pielii.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să vă alegeți chirurgul din Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Trebuie remarcat faptul că, în Islam, un lifting al coapselor nu este considerat haram. Este halal și acceptabil dacă este folosit pentru a îndepărta o imperfecțiune.

Ne angajăm să oferim asistență personalizată persoanelor cu mobilitate redusă. Clinica noastră este accesibilă în scaun cu rotile.

Precauții care trebuie luate

Operația nu provoacă multă durere, dar pot apărea unele iritații în timpul procesului de vindecare. Medicul dumneavoastră vă va prescrie analgezice pentru acest lucru. Precum și un tratament anticoagulant (Lovenox, sau altul), care va fi luat timp de 10 zile. Pentru a evita flebitele sau tromboembolismul.

Photo avant et après un lifting des fesses en Turquie
Foto înainte și după un lifting de fese în Turcia

În concluzie, cruroplastia este chirurgia reconstructivă și/sau estetică care te împacă cu corpul tău. Cu toate acestea, pentru a menține forma frumoasă, sculptată și aerodinamică obținută datorită unui lifting de coapse în Turcia, adoptați un stil de viață sănătos!


Dacă aveți dificultăți în a face o alegere, vă putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Fie că este vorba de scopuri reparatorii sau estetice, rezultatele obținute în urma unei cruroplastii sunt permanente. Însă trebuie să adoptați un stil de viață sănătos. Aceasta înseamnă să aveți o dietă echilibrată, să renunțați la fumat și să faceți exerciții fizice în mod regulat.

Nu, cruroplastia nu este dureroasă. Este posibil să simțiți o oarecare iritație după operație. Dar acest lucru este complet normal; înseamnă că pielea dumneavoastră se vindecă. Vi se vor prescrie analgezice pentru a atenua acest disconfort.

Turcia este una dintre cele mai populare destinații pentru pacienți. Pentru prețurile accesibile, pentru calitatea îngrijirii oferite și, mai ales, pentru rata mare de succes. De fapt, Turcia are până la 90% dintre operațiile de femoroplastie reușite.

Mersul pe jos este recomandat încă din prima săptămână după operație. Cu toate acestea, nu este recomandabil să vă angajați în nicio activitate intensă timp de cel puțin o lună. Așadar, fără sport cel puțin în prima lună după o femoroplastie.

Efectul unui lifting al coapselor este instantaneu. Dar este adevărat că, pentru a aprecia rezultatul final, trebuie să așteptați între 3 luni și 1 an. Acesta este timpul necesar pentru ca edemul provocat de operație să dispară. Și pentru ca morfologia coapselor să devină mai armonioasă.

Șederea medicală totală în Turcia este de 7 zile. Aceasta ia în calcul perioada de spitalizare și consultațiile pre și postoperatorii. Trebuie remarcat faptul că cruroplastia se efectuează sub anestezie generală și necesită o ședere de o noapte în spital.

Opțiunile nechirurgicale pentru ridicarea coapselor includ exerciții fizice specifice, cum ar fi ghemuitul, pierderea în greutate, tratamente de remodelare corporală, cum ar fi radiofrecvența sau criolipoliza, și purtarea de articole de îmbrăcăminte de compresie. Consultați un profesionist din domeniul sănătății pentru sfaturi personalizate.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️