Lipoedemul chirurgie în Turcia

lipoedeme preț 1
Scris de Laurence

Lipoedemul este o afecțiune cauzată de retenția de apă de către celulele adipoase ale organismului. Tratamentul este disponibil în Istanbul, Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre operația de lipoedem în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul operației de lipoedem în Turcia

Costul mediu al operației de lipoedem în Turcia în Istanbul este de 2.300 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 2.000 de euro la 2.600 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Operație de lipoedem2300 €

Ce este operația de lipoedem?

Lipoedemul este o afecțiune cauzată de retenția de apă de către celulele adipoase ale organismului. Această afecțiune poate fi genetică sau poate apărea frecvent după 4 evenimente. Diagnosticată inițial în Germania și Austria, această afecțiune este acum cunoscută în întreaga lume.

Care sunt cauzele lipoedemului? Răspunsul la această întrebare poate fi enumerat după cum urmează:

  • În perioada care urmează adolescenței
  • În perioada de după naștere
  • După boli genitale
  • Legat de vârsta înaintată

La ce persoane întâlnim lipoedemul?

Lipoedemul este o afecțiune întâlnită la femei. Lipoedemul apare în mai multe etape. În primul rând, partea superioară a piciorului începe să ia forma unei coloane, cu umflarea genunchilor de pe partea superioară a picioarelor. În stadiile avansate, se poate extinde până la gleznă și la partea inferioară a piciorului. Mai târziu, poate ajunge în părțile superioare ale corpului.

CHIRURGIA LIPOEDEMA în Turcia

De fapt, nu este necesar să se facă o intervenție chirurgicală pentru lipoedem. Trebuie subliniat faptul că nu există deocamdată o soluție pentru eliminarea lipoedemului pe cale chirurgicală. Cea mai eficientă metodă este de a scăpa de grăsimea existentă și de a readuce corpul la o formă mai sănătoasă și mai echilibrată.

PREȚURI PENTRU OPERAȚIA DE LIPOEDEM ÎN TURCIA

Pentru a rezolva problema edemului prin eliminarea grăsimii prin operație de lipoedem în Istanbul, puteți obține un preț clar cu o fotografie. Ne puteți contacta prin intermediul liniei noastre WhatsApp sau prin telefon.
Dacă doriți, puteți veni la cabinetul nostru pentru o examinare gratuită și să îi adresați medicului nostru orice întrebare aveți.

Tratamentul lipoedemului

Există mai multe metode de tratare a lipoedemului în Turcia. Soluția cel mai des menționată, și care trebuie transformată în stilul de viață al persoanei, este dieta și sportul. Dar chiar dacă o dietă strictă și sportul aduc o oarecare ușurare, în fazele următoare persoana se poate plânge: “chiar dacă beau apă, mă face să mă îngraș”. Acest lucru se datorează faptului că organismul stochează toate substanțele nutritive pe care le primește sub formă de apă în celulele adipoase.

În general, există două modalități de a combate lipoedemul:

  • Dieta și sportul
  • Chirurgia plastică

Deoarece diametrul celulelor adipoase scade odată cu dieta și sportul, rata de retenție a apei este redusă considerabil. Cu toate acestea, acest lucru poate fi o problemă psihologică pentru persoanele cu 2 și grade avansate de lipoedem.

Deși masajul manual poate aduce ușurare inițial, poate fi necesară o intervenție în stadii ulterioare.

Care este diferența dintre lipoedem și limfedem?

Limfedemul se referă la acumularea de lichid în ganglionii limfatici și implică diferite modalități de tratament. Cu toate acestea, întrucât lipoedemul este o acumulare de lichid în celulele adipoase, acesta poate fi eliminat printr-o operație, iar tratamentul poate da rezultate foarte bune pe termen lung.

Tratamentul cu Lipomatic

Pentru un edem minim și un timp de recuperare optim, folosim metoda Lipomatic în chirurgia plastică. Lipomatic, un dispozitiv de liposucție, elimină celulele adipoase cu un edem minim, deoarece nu afectează fizic pielea sau țesutul muscular.

După operație, procesul de recuperare este foarte rapid. Aceasta poate fi efectuată sub anestezie locală sau generală.

Aceasta este o procedură unică, care oferă o ușurare semnificativă prin îndepărtarea grăsimii din mai multe zone deodată.

Deoarece nu mai rămân celule în zona în care sunt îndepărtate celulele adipoase, retenția de apă devine imposibilă. Se asigură o cantitate maximă de celule adipoase în cel mai sănătos mod.

Tratament pe bază de plante

Pentru tratamentul pe bază de plante al lipoedemului în Turcia, se pot aplica metodele clasice. Se pot folosi ceaiuri și amestecuri care reduc edemul. Dar acestea sunt soluții temporare, pe termen scurt.

Cea mai eficientă soluție este să urmați un program sportiv strict și să aveți o dietă sănătoasă și echilibrată.

Dacă nu reușiți să îndepliniți aceste condiții, puteți face o liposucție cu Lipomatic pentru a reduce celulele adipoase existente.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️