Clinica Cuevas Queipo

Clinica Cuevas Queipo Malaga

Clinica Cuevas Queipo este specializată în asistență stomatologică și chirurgie estetică. Înființată în 1992, această clinică certificată este situată în Malaga, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Clinica Cuevas Queipo, Malaga, Spania

Clinica Cuevas Queipo a fost înființată în 1992 și este o clinică multidisciplinară de chirurgie dentară și maxilo-facială de top. Expertiza lor acoperă de la elementele de bază, cum ar fi controale, curățări și plombări, până la coroane, implanturi, punți, fațete, obturații, chirurgie de canal, albire, chirurgie maxilo-facială, protetică și parodontologie.

Nivelul lor ridicat de expertiză vă garantează un standard ridicat de îngrijire, de la diagnosticare până la tratament. Clinica, care reunește o echipă de medici cu experiență, oferă toate procedurile stomatologice la prețuri accesibile. Filozofia lor este de a atinge excelența prin munca în echipă, dedicând timpul necesar fiecărui pacient și acordând prioritate calității în detrimentul cantității, și primesc atât pacienți locali, cât și internaționali.


Specialitatea clinicii :

Îngrijire dentară
Radiografie dentară
Medic stomatolog pediatru
Aplicarea de fluorură
Obturație dentară
Sigilant dentar
Curățarea dentară
Lipire dentară
Extracție dentară
Scanare dentară
Reconstrucția corono-radiculară
Planarea rădăcinilor
Apărătoare bucală personalizată
Gingivectomie
Extracție dentară
Tratamentul de canal
Fațetare dentară
Extracția dinților de minte
Tratament gingival cu laser
Frenectomie
Imprimare dentară 3D
Grefa osoasă
Albirea dinților
Tratament gnatologic
Punte dentară
Coroană dentară
Proteză dentară
Inlay-uri / Onlay-uri protetice
Implant dentar
Alineadent
Aparat dentar
Proteză hibridă pe implanturi
Grefa de sinus
All-on-4
All-on-6
Consultație în stomatologie cosmetică
Control stomatologic
Consultație stomatologică
Invisalign
Implant zigomatic

Chirurgie estetică
Extracția de grăsime bucală

Servicii

Transfer de la aeroport
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Transfer de dosare medicale
Consultații pe internet
Parcare
Servicii de traducere


Oraș: Malaga – Țară: Spania – Fondată: 1992
Acreditare: Necunoscută – Limba(ele) vorbită(e): engleză, franceză, portugheză, rusă, spaniolă


Opinii despre Clínica Dental Cuevas Queipo

Pfeyñ5e Jrstek
Pfeyñ5e Jrstek
18:00 17 Sep 23
Performanță excelentă a doctorului Eduardo Cuevas Queipo de Llano și a echipei sale. Într-o intervenție lungă și laborioasă legată de implanturi, rezultatul a fost un succes. Transmit încrederea mea tuturor persoanelor care se gândesc să decidă ce profesionist să aleagă, voi recomanda întotdeauna Clinica Stomatologică Cuevas Queipo pentru profesionalismul ei și îngrijirea personalizată a pacientului. Vă mulțumesc tuturor pentru tot.
Chelo Gaitán López
Chelo Gaitán López
12:09 24 May 23
Am participat de mai multe ori și tratamentul întregului personal a fost excelent și timp de așteptare redus. Evidențiați doar schimbarea estetică a clinicii; Mi-a plăcut mult mai mult decorul cu vinil pe pereți decât înainte, au creat un climat mai relaxat. Igieniștii, drăguți.
Meme Meme
Meme Meme
14:09 29 May 23
Suntem super multumiti de clinica. Sunt foarte profesionisti si tratamentul este imbatabilFiul meu este tratat de dr. Teresa cu ortodonție, iar în câteva luni schimbarea este vizibilă de fiecare dată când zâmbește. Toate perfecte.Pretul foarte bun. Il recomand 100%.
Amaya Eraso Melgar
Amaya Eraso Melgar
09:33 22 Aug 23
Profesionisti minunati si prietenosi. Am fost prinși de o urgență în vacanță și ne-au primit fără programare. Diagnosticare rapida de catre Dr. Asistente si receptie impecabile. E plăcut să mergi la dentist cu astfel de experți. Soțul meu, care era pacientul înfricoșat, a fost și el încântat. Mulțumesc.
Mari González
Mari González
18:03 12 Jul 23
Experiența mea nu a fost bună. Am fost de mai multe ori, dar ultima dată a fost dezamăgitoare. Mi-au dat ultima intalnire dimineata. Am așteptat 40 de minute să intru. Cand intru imi spun ca nu are timp sa faca tratamentul pentru care si-a facut programare si sa ceara unul nou, pentru ca daca m-a asistat urma urmatorul caruia ii venea randul. sosi și ar întârzia toată după-amiaza. Am mers degeaba. Toate acestea ținând cont că îmi aștept programarea de câteva săptămâni, că vin din străinătate expres la clinică și că îmi alăptez copilul de trei luni, așa că nu îmi este ușor să merg la clinica. Empatie zero.
B J
B J
15:30 28 Jun 23
Experiența mea a fost dezamăgitoare. Mi se pare că singurul lucru care contează pentru ei sunt banii și nu au nimic din umanitate.Am mers pentru diverse probleme, precum și pentru inflamații și dureri. Prima vizita este gratuita dar nu iti spun nimic. Mă îndrumă la chirurg care îmi va da o estimare. Testele pe care le ofer în clinica dumneavoastră nu pot fi văzute, deși le-am putut deschide chiar de pe laptopul personal. Chirurgul imi spune ca nu imi poate spune absolut nimic, nici macar sa nu recomande un antibiotic sau nu daca nu imi fac un test de 300€. Am fost la camera de urgenta de la spital, unde se pare ca stiu la prima vedere ca se recomanda un antibiotic.Timp pierdut si durere de o saptamana increzand ca imi vor da o solutie si nu a fost asa.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️