Hopital Prive Marrakech

Spitalul privat Marrakech Clinica Marrakech 1

Hopital Prive Marrakech este specializat în chirurgie estetică. Înființată în 1980, această clinică certificată este situată în Marrakech, Maroc. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Hopital Prive Marrakech, Marrakech, Maroc

Hopital Prive Marrakech este un spital multidisciplinar care oferă servicii de endocrinologie, gastroenterologie, neurologie, urologie, medicină generală, chirurgie, reumatologie și multe altele. Cu 171 de paturi, spitalul este complet echipat cu mai multe centre de imagistică, 10 săli de operație, un centru de reabilitare fizică, un centru de dezintoxicare, centre de tratament pentru cardiologie, oftalmologie, endoscopie și alte domenii populare ale medicinei.

Aceștia se angajează să le ofere pacienților lor cea mai sigură și de cea mai bună calitate îngrijire. Spitalul are o echipă renumită de specialiști medicali dedicați, care salută pacienții locali și internaționali.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Brahioplastie
Lifting corporal
Lifting facial brazilian
Implanturi mamare
Ridicarea sânilor
Reconstrucția sânilor
Reducerea sânilor
Ridicarea sprâncenelor
Implanturi fesiere
Umplerea pielii
Ridicarea cervico-facială
Liposucție
Tratamentul cicatricilor
Ridicarea coapselor
Tratamentul venelor varicoase
Abdominoplastie

Hopital Prive Marrakech vă oferă :

Transfer de la aeroport
Rezervarea zborului
Wifi gratuit
Asigurare de sănătate
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Rezervări de taxi
Transfer de dosare medicale
Camere cu accesibilitate PMR
Consultații pe internet
Telefon în cameră
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Marrakech – Țară: Maroc – Fondat în 1980
Acreditare: Nu există informații – Limbi vorbite: arabă, engleză, franceză


Opinii despre Hôpital Privé de Marrakech HPM

Houssam Ramzi
Houssam Ramzi
00:06 31 Dec 23
Soția mea a fost operată în această clinică, este incredibil, toate femeile sunt echipate pentru a-și face treaba Într-adevăr un spital privat cu servicii foarte plăcute și personal profesionist de înalt nivel ca să nu mai vorbim de simpatie, calitatea primirii, orientare...etc. , din tot personalul. Pe scurt, avem nevoie de aceste spitale (clinici) din țara noastră.MULȚUMIRI
fabio giacomo sardini
fabio giacomo sardini
15:15 27 Dec 23
Sunt jurnalist de profesie, ma numesc Fabio Giacomo Sardini, sunt italian si am si o casa in Marrakech - pe 27 octombrie 2023 la ora 7.30 m-au insotit la camera de urgenta a clinicii dumneavoastra si m-au primit imediat pentru cele necesare investigatii, am avut dureri severe in partea stanga a spatelui si m-au conectat imediat la un IV pentru a calma durerea - sa facut un ECG - TDM ABDO-PELVla sfarsitul tuturor acestor analize diagnosticul a fost LITIEI LA RINNICI.Am fost externat dupa 5 ore si deci la ora 12.30Le-am mulțumit tuturor medicilor care m-au urmărit pentru îngrijirea mea, dar mai presus de toate am ținut să îi mulțumesc personal doamnei LAILA TAFGUI, o asistentă care m-a asistat cu un profesionalism și o grijă pe care nu le-am întâlnit niciodată într-un spital italian. CHIAR FOARTE BINE
ouizgane azeddine
ouizgane azeddine
13:33 17 Nov 23
Aș dori să-mi exprim profunda recunoștință profesorului Rabbani CHIR și echipei sale de asistenți (cei doi khawla, Laila, Darifa...) de la clinica HUPM. Angajamentul lor excepțional față de îngrijirea de calitate și abordarea îngrijirii a creat o experiență pozitivă și liniștitoare. Vă mulțumesc foarte mult pentru profesionalismul și dedicația dumneavoastră excepțională.
Mohamed Farid Dadouchi
Mohamed Farid Dadouchi
08:52 01 Aug 21
Experiența mea în acest spital, deși fizic încercat, a fost foarte satisfăcătoare. Secția de terapie intensivă în care am fost internată este foarte bine dotată. Echipa de medici este minunată și total angajată. Echipa de suport tehnic (asistentele) este prietenoasă și disponibilă 24 de ore pe zi.Mulțumim întregii echipe pentru grija și disponibilitatea dumneavoastră.
Raja Alaoui
Raja Alaoui
11:26 20 Jul 22
Trimit un mare multumire acestui spital care a avut grija de mine timp de 3 zile zi si noapte cu profesionalism dezinteresat. O echipă competentă, grijulie, umană, răbdătoare, generoasă și caldă. Le mulțumesc din suflet și le doresc numai bine.
Naciri Marina
Naciri Marina
09:39 28 Dec 23
Experiență foarte bună cu doctorul Yassine Chaouqui, îi mulțumesc foarte mult pentru profesionalismul și amabilitatea sa, tatăl meu a fost operat de o fractură de tibie și rezultatul este incredibil știind că are 82 de ani Machallah!!Este un medic cu o inimă mare, ceea ce este rar în zilele noastre!!Este foarte disponibil si telefonic dupa operatie.In ceea ce priveste clinica, este foarte curata si bine dotata pentru echipamente de noua generatie!!Mulțumesc întregii echipe
Mariana Gajja
Mariana Gajja
17:15 06 Jul 23
Pe 26.05.2023, am avut o intervenție chirurgicală la mânecă la Centrul de Obezitate HUPM de către Dr. Guillaud și Dr. Rebbani (Chirurgii digestivi; cel mai bun!!!)Primul meu contact a fost cu Othmane, ghidul meu, căruia îi mulțumesc sincer pentru timpul acordat; Sa o am langa mine m-a linistit foarte mult.Pentru comoditate, am făcut și toate examinările necesare operației la HUPM. Toate echipele pe care le întâlnim sunt de top.Spitalizarea mea a mers foarte bine hamdoullah. Am stat într-o suită foarte spațioasă, bine echipată și curată.Asistentele au fost foarte atente în timpul șederii mele.Un mare mulțumire tuturor și felicitări pentru umanitatea pe care o eliberați.
Ouarki Yassin
Ouarki Yassin
20:09 08 Jan 24
Am avut o experiență excepțională cu familia mea în această clinică. În primul rând, aș dori să-mi exprim satisfacția față de asistenta care mi-a pregătit soția pentru operație și un mulțumire specială asistentelor de noapte. În ceea ce privește serviciile administrative, acestea sunt satisfăcătoare, dar ar fi de preferat să avem pe cineva disponibil și permanent în pauza de masă. Pediatrul a fost prietenos și profesionist. Camerele sunt spațioase, dar curățenia de două ori pe zi și adăugarea de saci de gunoi în camere ar fi benefice. În general, eu și familia mea suntem mulțumiți de serviciile clinicii.
Mithun Pramanik
Mithun Pramanik
03:35 28 Oct 23
A fost o experiență incredibilă în deșert pe care am trăit-o vreodată. Vremea caldă cu nisip arzător, cămile care se mișcă ușor vor fi întotdeauna asociate cu Marocul în mintea mea
Ambulances Maroc
Ambulances Maroc
14:20 18 Jan 23
Am sunat la clinică acum 2 zile fără răspuns. Nu există acces pentru a vă alătura directorului. Intr-adevar nu este profesional si e ps serios
Rachidi Charafeddine
Rachidi Charafeddine
10:18 05 Apr 23
Sfatuiesc cu tarie acest spital pentru ca au cea mai proasta administratie din lume. Nimeni nu-i știe meseria, o grămadă de incompetenți și buni la nimic.Allah yakhod fihoum l7a9 3la tsakhsikha li sekhskhouna.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️