Liposucție în Spania

liposucție preț Spania 1
Scris de Laurence

Liposucția în Spania, în Madrid, este un tip de chirurgie estetică conceput pentru a ajuta la eliminarea depozitelor de grăsime în exces în anumite zone ale corpului.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre liposucția din Spania și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Prețul liposucției în Spania

Costul mediu al unei liposucții în Spania în Madrid este de 3.800 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 3.500 € la 4.100 €.

ProceduraPreț Spania
Liposucție3800 €

Ce este liposucția?

Liposucția este un tip de operație estetică menită să ajute la eliminarea depozitelor de grăsime în exces din anumite zone ale corpului. Este mai probabil ca femeile să ia în considerare liposucția decât bărbații, deoarece poate îmbunătăți proporțiile, conturul corpului și, cel mai important, imaginea de sine și încrederea în sine. Liposucția este, de asemenea, cunoscută sub numele de lipoplastie și poate fi efectuată în regim ambulatoriu.

Factorii care influențează prețul liposucției în Spania

Vă puteți deplasa convenabil la Madrid, Spania, pentru liposucție. Înainte de a vă gândi să călătoriți în această țară, ar trebui să fiți conștient de factorii care pot afecta prețul pachetului. Aruncați o privire la factorii care pot afecta costul total al tratamentului.

  • Vârsta pacientului
  • Indicele de masă corporală al pacientului
  • Timpul și efortul preconizat al procedurilor
  • Timpul și efortul necesar chirurgului
  • Costul serviciilor anestezistului
  • Costurile de laborator preoperatorii
  • Costurile din sala de operație
  • Echipamentul utilizat în cadrul procedurii
  • Îmbrăcăminte elastică de compresie etc.

La ce mă pot aștepta în urma unei liposucții în Madrid, Spania?

Spania a devenit casa unui număr de unități medicale de clasă mondială care oferă procedura de liposucție la un preț accesibil. Aici, puteți beneficia de procedura de liposucție datorită medicilor cu o mare experiență și a personalului medical de sprijin.

Cât de mult puteți economisi dacă vă supuneți unei liposucții în Madrid, Spania?

Prețul mediu al unei liposucții în majoritatea țărilor mari poate varia între aproximativ 7.500 și 15.000 de euro. Cu toate acestea, puteți beneficia de același tratament aici, în Madrid, Spania, pentru aproximativ 6.500 €. Așadar, puteți economisi peste 4.000 € dacă alegeți Madrid, Spania, ca destinație preferată de turism medical pentru procedura de liposucție.

Costul aproximativ al variantelor de liposucție în Madrid, Spania

Tummy Tuck6500 €
Ridicarea braziliană a fundului3500 €

Alte costuri de luat în considerare

Dacă vă pregătiți să plătiți costul total al liposucției în Spania, trebuie să luați în considerare și alte cheltuieli asociate. Acestea includ

  • Hoteluri și cazare
  • Mâncarea și băutura în timpul șederii dvs
  • Biletele de avion și transportul
  • Asigurarea de călătorie

Acestea sunt detalii ale costurilor estimate și nu trebuie să le considerați ca fiind costul final al liposucției în Spania. Cu toate acestea, puteți oricând să cereți oferte gratuite și să verificați cât de mult puteți economisi dacă mergeți la Madrid, Spania pentru liposucție.

Concluzie

Dacă vă luptați să faceți o alegere, putem ajuta să faceți o procedură de succes, și la un preț redus.

1

Coordinatrice

Lasă-ne datele tale de contact folosind formularul. Coordonatorul nostru vă va contacta prin mesaj pe Whatsapp sau prin e-mail pentru un prediagnostic gratuit.

Vă va cere fotografii frontale și laterale, precum și obiectivele dumneavoastră, pentru aobține opinia chirurgului plas tician.

2

Chirurgien

În cazul în care chirurgul este în măsură să vă îndeplinească obiectivele și ne dă undă verde pentru liposucția dumneavoastră, vă vom trimite un deviz personalizat gratuit și fără obligații.

Iar dacă sunteți de acord, vom organiza totul pentru dumneavoastră:
Zborul, taxiul, hotelul, liposucția, medicamentele și, mai presus de toate, un minunat tur ghidat al Barcelonei.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️