Mommy Makeover en Espagne

abdominoplastie Spania 2
Scris de Maria

Tot ce trebuie să știi despre Mommy Makeover în Spania! Care este prețul mediu în Madrid sau Barcelona? Sfaturile noastre pentru o Mommy Makeover de succes.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre Mommy Makeover în Spania și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei operații de Mommy Makeover în Spania

Prețul unei Mommy Makeover în Spania este de 9500 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, pachetul all-inclusive poate varia între 9000 și 11500 de euro. Intervenția se efectuează sub anestezie generală, cu o noapte de spitalizare, necesitând 7 nopți de cazare la hotel în Barcelona sau Madrid. Prețul variază în funcție de experiența chirurgului și de reputația clinicii.

Mommy Makeover9500 €
Liposucție3800 €
Abdominoplastie3900 €
Ridicarea coapselor4200 €

Cu vergeturi, rezerve de grăsime pe șolduri și sâni căzuți, revenirea la corpul de dinainte de naștere pare uneori imposibilă! De aceea, din ce în ce mai multe femei apelează la chirurgia estetică și, în special, la operația de transformare a mamei.

Doriți să aflați mai multe? Atunci urmați ghidul: vă vom spune tot ce trebuie să știți despre efectuarea acestei operații în Spania.

Mommy makeover: ce este?

Cunoscută și sub numele de “body contouring”, mommy makeover este o operație post-sarcinata practicată pe scară largă în Statele Unite, care s-a răspândit apoi în întreaga lume.

Chirurgien traçant des lignes de correction sur l'estomac d'une femme
Chirurg care trasează linii de corecție pe stomacul unei femei

Principiul acestei operații este de a repara urmările fizice ale sarcinii printr-o combinație de diferite proceduri chirurgicale.

În general, chirurgii plasticieni se limitează la 2 sau 3 operații pe procedură: astfel se reduc riscurile și se scurtează timpul de recuperare.

Cele trei operații de transformare a mamei cel mai frecvent efectuate sunt următoarele:

  • Abdominoplastia: această operație este similară cu oabdominoplastie. Ea strânge pielea abdomenului, care tinde să se lase după sarcină.
  • Ridicarea sânilor: uneori însoțită de o mărire sau reducere a sânilor, această operație este concepută pentru a ridica sânii, care se pot lăsa în jos odată cu alăptarea.
  • Liposucția: cunoscută și sub numele de liposucție, această procedură îndepărtează local excesul de grăsime, adesea din șolduri și fese.

Cine poate beneficia de o transformare a mamei?

În timp ce Mommy Makeover poate fi utilă pentru toate mamele, tinere sau în vârstă, aceasta se adresează în primul rând femeilor care nu mai doresc să aibă copii.

Este recomandabil săașteptați cel puțin 6 luni de la încheierea sarcinii înainte de a lua în considerare această procedură. Acest lucru îi va da timp corpului dumneavoastră să se refacă în mod natural după naștere și s-ar putea să constatați că unele operații nu sunt necesare până la urmă.

Un médecin dessine des lignes au marqueur sur le ventre d'une patiente à la clinique
Un medic trasează linii cu marker pe stomacul unui pacient la clinică

În cele din urmă, există câteva contraindicații pentru Mommy Makeover. În special, nu este recomandată femeilor care sunt :

  • femeisupraponderale, deoarece obezitatea crește riscul de flebite și infecții în timpul abdominoplastiei;
  • fumătoare: fumatul trebuie întrerupt cu cel puțin o lună înainte de operație;
  • au o afecțiune medicală incompatibilă cu operația (diabet, insuficiență cardiacă, probleme respiratorii etc.);
  • suferăde dismorfofofobie (gânduri obsesive cu privire la un mic defect al aspectului lor fizic).

Mommy makeover: care sunt riscurile?

Abdominoplastia, de exemplu, prezintă riscul de flebită: o boală cauzată de formarea unui cheag de sânge. Examinarea preoperatorie este, prin urmare, deosebit de importantă, deoarece în acest moment medicul va stabili dacă operația este sau nu potrivită pentru dumneavoastră.

De asemenea, ca regulă generală, este recomandabil să nu depășiți 5 sau 6 ore de operație: acest lucru va limita eventualele complicații și va favoriza o mai bună recuperare postoperatorie.

Ventre d'une femme marqué de ligne pour un mommy makeover
Burtica unei femei marcată pentru o operație de transformare a mamei

Operația de transformare a stomacului în detaliu

Înainte de operație

V-ați decis să călătoriți în Spania pentru a vă face o operație de transformare a mamei? Primul pas este să vă faceți o programare la un chirurg plastician pentru a defini liniile generale ale operației.

În funcție de starea dvs. de sănătate și de operațiile planificate, va trebui să așteptați între 6 și 12 luni (de la data nașterii) pentru a vă face operația de transformare a mamei. Aceasta va fi o oportunitate pentru a vă recupera fizic și emoțional după sarcină, iar apoi pentru a relua treptat activitatea sportivă pentru a încuraja pierderea în greutate.

În timpul operației

Deoarece este o operație relativ lungă și complexă, operația de transformare a mamei se efectuează întotdeauna sub anestezie generală.

Operațiile alese de comun acord cu pacienta sunt apoi efectuate una după alta, în cadrul unei intervenții care durează în general între 2 ore și 4 ore și jumătate.

Deși fiecare femeie este unică și, prin urmare, fiecare operație este 100% personalizată, majoritatea pacientelor rămân în clinică timp de 1 sau 2 zile: este o ocazie de a verifica dacă totul este în ordine și de a le oferi principalele recomandări postoperatorii.

Chirurgien plasticien appliquant des marques sur le corps d'une femme
Chirurgul plastician aplică semne pe corpul unei femei

După operație

În funcție de operația efectuată, perioada de convalescență postoperatorie poate dura între 2 și 3 săptămâni: va trebui să vă odihniți complet pentru a permite organismului dumneavoastră să se refacă în cele mai bune condiții.

În general, pacienții care călătoresc în Spania rămân timp de o săptămână după operație, pentru ca chirurgul să poată monitoriza primele zile. Apoi vă puteți întoarce acasă pentru a vă recupera încet după operație.

În cele mai multe cazuri, este nevoie de aproximativ :

  • 24 de ore pentru a începe să mergeți din nou încet ;
  • 1 săptămână pentru a putea merge zilnic;
  • 2 săptămâni pentru a putea conduce din nou;
  • 4 până la 6 săptămâni pentru a putea căra încărcături grele;
  • 2 luni pentru a reveni la sport.

Veți beneficia apoi permanent de avantajele diferitelor operații, cu condiția să nu rămâneți din nou însărcinată după aceea.

Cât costă o Mommy Makeover în Spania?

În Spania, va trebui să cheltuiți între 9.000 și 11.500 de euro, în funcție de numărul de operații efectuate și de durata totală a procedurii. Deși intervalul de preț este în linii mari același, veți fi tratată de profesioniști perfect calificați în clinici cu facilități moderne, de ultimă generație.

Clima blândă a Peninsulei Iberice înseamnă, de asemenea, că puteți combina o vacanță cu o stare de sănătate bună: suficient pentru a vă reîncărca bateriile și pentru a vă recăpăta încrederea în sine, astfel încât să vă puteți asuma pe deplin responsabilitatea sarcinii.


Dacă aveți probleme în a face o alegere, vă putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️