Abdominoplastie în Spania

abdominoplastie Spania 2
Scris de Maria

Tot ce trebuie să știi despre abdominoplastia în Spania! Care este prețul mediu în Madrid sau Barcelona? Sfaturile noastre pentru o abdominoplastie de succes în Spania.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despreabdominoplastia din Spania și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețurile abdominoplastiei în Spania

Costul mediu al unei abdominoplastii în Spania este de 3.900 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 3.500 € la 5.200 €. Este important de reținut că expertiza, pregătirea și abilitățile chirurgului vor varia costul total al abdominoplastiei dumneavoastră.

Abdominoplastia izolată3900 €
Mini-Abdominoplastie4100 €
Abdominoplastie completă4300 €
Lipo abdominoplastie5200 €

64% dintre femei își doresc o schimbare la nivelul abdomenului. Dar ce presupune mai exact acest lucru? În ce condiții trebuie efectuată această intervenție chirurgicală? De ce să alegeți Spania? Găsiți răspunsurile la întrebările dumneavoastră în articol.

Prefață

Mulți europeni au complexe cu privire la corpul lor. Potrivit cifrelor, 39% dintre ei și-ar dori să aibă o altă burtă. Bărbații și femeile nu sunt egali în ceea ce privește această sursă de complexe.

Oamenii caută o operație de abdominoplastie :

  • În urma unei sarcini;
  • După o pierdere majoră în greutate;
  • În urma unui exces de grăsime;
  • Pentru a îndepărta cicatricile, vergeturile, etc.

Ce presupune abdominoplastia?

Abdominoplastia este considerată a fi o intervenție chirurgicală cosmetică și reconstructivă. Este utilizată pentru a îmbunătăți aspectul abdomenului. Este cunoscută și sub numele de dermolipectomie sau abdominoplastie.

Operația remodelează abdomenul. Chirurgul îndepărtează excesul de grăsime și piele din această parte a corpului. De asemenea, ajută la întărirea mușchilor abdomenului.

Se efectuează în principal din motive estetice. Cu toate acestea, poate fi, de asemenea, funcțională.

Obiectivele abdominoplastiei sunt :

  • Reducerea excesului de grăsime din această zonă. Acest lucru îi privește pe bărbații și femeile de peste 40 de ani.
  • Pentru a reduce excesul de piele. Acest lucru este binevenit după sarcină. Acesta este și cazul persoanelor care tocmai au urmat o dietă de slăbire.
  • Pentru a strânge mușchii. Mușchii se depărtează în timpul sarcinii.

Diferitele tehnici utilizate pentru această operație

Înainte de operație, chirurgul plastician efectuează un diagnostic clinic. Această etapă permite identificarea tehnicii adecvate. Medicul ia decizia pe baza mai multor parametri:

  • Greutatea excesului de grăsime,
  • Starea pielii dumneavoastră,
  • Starea mușchilor etc.

Odată diagnosticat, medicul poate alege între trei tehnici.

Liposucția abdominală izolată

Aceasta este destinată persoanelor cu un tonus muscular abdominal bun. Acesta este cazul pacienților care sunt încă tineri. Pielea nu este încă afectată de modificări sau de vergeturi. Liposucția este, prin urmare, suficientă pentru a restabili un stomac perfect.

Mini-abdominoplastie

În cazul în care chirurgul identifică un exces de piele pe abdomenul inferior, acesta poate decide să efectueze o mini-abdominoplastie. Această operație implică o liposucție a abdomenului. Pielea este apoi îndepărtată local.

Abdominoplastie completă

Aceasta este necesară atunci când există leziuni majore la nivelul abdomenului, cum ar fi pierderea tonusului, distensia avansată a pielii, alterarea abdomenului etc. Medicul efectuează o operație completă.

Intervenția chirurgicală are loc în mai multe etape:

  • Liposucție în zona stomacului pentru a îndepărta masa grasă,
  • Îndepărtarea excesului de țesut,
  • Întărirea mușchilor abdominali,
  • Îndepărtarea țesutului cutanat,
  • Repoziționarea buricului, etc.

Care este profilul candidatului ideal pentru această operație?

Acest tip de operație este rezervat persoanelor care îndeplinesc următoarele condiții:

  • Vârsta de peste 18 ani,
  • Au o greutate stabilă,
  • Au o stare de sănătate bună.

De asemenea, femeile pot fi supuse acestui tip de operație după o sarcină, indiferent dacă ați născut prin cezariană sau prin naștere vaginală. În acest caz, chirurgia abdominală este o alternativă mai bună la liposucție.

Cum funcționează operația?

Înainte de a se supune operației, pacientul trebuie să participe la o consultație postoperatorie. Aceasta este o oportunitate pentru pacienți de a discuta despre motivațiile și așteptările lor. Burta poate deveni inestetică ca urmare a dezechilibrelor hormonale, a schimbărilor de greutate sau a menopauzei.

Chirurgul plastician efectuează un examen medical. El va studia o serie de parametri, cum ar fi volumul de grăsime din zonă, datele morfologice, tonusul centurii musculare abdominale etc.

Înainte de operație, trebuie să urmați instrucțiunile medicului:

  • Nu mai fumați cu o lună înainte de operație: fumatul poate încetini procesul de vindecare;
  • Nu mai luați contraceptive orale dacă suferiți de probleme de coagulare;
  • Este interzis să luați aspirină timp de 10 zile înainte de operație;
  • O persoană tânără nu trebuie să mănânce sau să bea mai mult de 6 ore înainte de operație;
  • Dezinfectarea pielii.

Operația este adesea efectuată sub anestezie generală. În cazuri rare, medicul poate oferi un anestezic epidural. Veți fi spitalizat timp de cel puțin 24 de ore.

De asemenea, trebuie să purtați un pansament postoperator timp de două zile. Acesta este apoi înlocuit cu un brâu de susținere timp de una până la două luni. Suturile dispar după două săptămâni.

Precauții de luat după operație

Intervenția chirurgicală produce două tipuri de cicatrice:

  • Prima este verticală și coboară până la pubis. Ea rezultă din îndepărtarea excesului de piele,
  • A doua este circulară și se află în jurul buricului.

Cicatricile se maturizează în termen de 12 luni de la operație. Ele dispar definitiv după doi ani. În acest timp, trebuie să evitați expunerea la soare în această zonă.

Este posibil să simțiți dureri în timpul efortului fizic. Cu toate acestea, analgezicele pot reduce această durere. Planificați să vă luați între 7 și 30 de zile libere înainte de operație. În acest fel, veți fi suficient de bine pentru a vă întoarce la muncă.

Cât costă abdominoplastia în Spania?

În Spania, costul mediu al unei abdominoplastii este cuprins între 3.500 și 5.200 de euro. Factura finală va depinde de calitatea îngrijirii, de durata operației, de tipul de operație și de onorariile clinicii și ale anestezistului.

coordinatrice à Istanbul

De ce să alegeți Spania pentru abdominoplastie?

Prețul este primul argument invocat de pacienții care merg în Spania. În cazul chirurgiei estetice, țara se remarcă mai ales prin calitatea serviciilor sale. Odată cu dezvoltarea turismului medical, agențiile de turism își adaptează oferta la acest tip de clientelă.

Așadar, dacă doriți să vă operați în această destinație, cel mai bine este să treceți direct printr-o agenție specializată. Acestea se vor ocupa de transferul dumneavoastră de la aeroport la hotel. De asemenea, agenția vă oferă asistență postoperatorie.


Dacă aveți dificultăți în a face o alegere, putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️