Ocean Clinic

Ocean Clinic Marbella clinica 1

Ocean Clinic este specializată în chirurgie estetică. Înființată în 2008, această clinică certificată ISO 9001:2008 și IPRAS (International Confederation for Plastic Reconstructive & Aesthetic Surgery) este situată în Marbella, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Ocean Clinic, Marbella, Spania

Ocean Clinic a fost înființată în 2008. Este specializată în cea mai cuprinzătoare gamă de proceduri cosmetice chirurgicale și nechirurgicale și este mândră să spună că oferă acces la cele mai bune tratamente, standarde și practici.

Ocean Clinic reunește cei mai buni specialiști din lume în chirurgie plastică și cosmetică, dermatologie și medicină anti-îmbătrânire. Aceștia vă oferă expertiza și experiența lor combinată în tratamente interdisciplinare unice. Toate sălile de operație sunt dotate cu cea mai recentă tehnologie disponibilă în prezent.

Clinica este o alegere populară printre pacienții internaționali care caută proceduri estetice accesibile și de înaltă calitate, cum ar fi liftingul facial, blefaroplastia, rinoplastia, chirurgia sânilor, implanturile de vițel, abdominoplastia, liposucția, botoxul, mezoterapia, implanturile fesiere, remediile pentru calviție și chirurgia bărbiei și a obrajilor.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Tratamentul ridurilor
Umplerea pielii
Mărirea buzelor
Tratamentul cicatricilor
Reducerea buzelor
Mărirea mameloanelor
Reducerea mamelonului
Extracția de grăsime bucală
Transfer de grăsime
Blefaroplastie
Mărirea șoldului
Otoplastie
Brahioplastie
Ridicarea sprâncenelor
Reducerea gambei
Obrajii goi – Bichectomie
Liposucție
Ridicarea gâtului
Creșterea feselor
Implanturi de viței
Genioplastie
Ginecomastie
Rinoplastie
Lifting brazilian
Ridicarea sânilor
Ridicarea feselor
Ridicarea coapselor
Lipectomie
Reducerea sânilor
Mărirea sânilor
Implanturi mamare
Ridicarea cervico-facială
Capsulotomia mamară
Reconstrucția sânilor
Implanturi fesiere
Ridicarea corpului
Chirurgie postnatală
Feminizare facială
Consultație de chirurgie plastică
Abdominoplastie

Servicii oferite

Wifi gratuit
Consultație pe internet
Camere private
Reabilitare
Precauții alimentare
TV în cameră


Oraș: Marbella – Țară: Spania – Înființat în 2008
Acreditare: ISO 9001:2008, IPRAS (International Confederation for Plastic Reconstructive & Aesthetic Surgery) – Limbi vorbite: engleză, franceză, germană, spaniolă


Recenzie Ocean Clinic

M.J Férriz
M.J Férriz
15:51 19 Feb 24
Sunt pacient la Ocean Clinic de vreo 10 ani, am avut mai multe tratamente și m-am operat. De la început, tratamentul atât al personalului, cât și al echipei medicale a fost imbatabil. Subliniez naturalețea rezultatelor de la Ocean Clinic. Profesionistii care te asista iti vorbesc sincer si iti spun daca ceea ce iti doresti este realist sau rezultatul unei dorinte. Ți-am urmat întotdeauna sfaturile și sunt foarte mulțumit de cum a ieșit. Singurul dezavantaj pe care il pot spune este ca nu se deschid in weekend si trebuie sa iau zile de vacanta de fiecare data cand fac ceva cu ei, din moment ce stau in Madrid. Este foarte egoist din partea mea, dar nu pot spune nimic rău despre ei. Închei prin a-i felicita și le mulțumesc pentru tratamentul pe care l-au primit în toți acești ani.
Gita Victoria
Gita Victoria
19:20 20 Feb 24
Am avut recent o operație estetică facială la Ocean Clinic Marbella și nu aș putea fi mai fericită de rezultatele uimitoare!Dr Kai Kaye și echipa sa sunt absolut minunate. Îi mulțumesc în special lui Louise Taylor, care a fost întotdeauna disponibilă să răspundă la orice întrebări și m-a pus în largul meu în orice moment. Cu atitudinea lor prietenoasă, dar profesională, experiența mea la Ocean Clinic a fost atât pozitivă, cât și lipsită de stres. Nu-l pot recomanda suficient pe Dr. Kai Kaye!
África Castilla
África Castilla
20:00 10 Nov 23
Când am decis să mă operez de mărire a sânilor, mi-a fost clar că Ocean Clinic era locul potrivit, deoarece mama mea a fost operată acum câțiva ani și experiența a fost excelentă.Am vrut să-i mulțumesc Dr. Kai Kaye, asistentelor medicale, recepționistelor (în special Vanesei care de când am fost cu mama mea a fost întotdeauna drăguță cu noi) și fiecăruia dintre oamenii care alcătuiesc această clinică.Dr. Kai Kaye, vă mulțumesc pentru recomandări, atenție și munca dumneavoastră, nu aș putea fi mai fericit.Fiecare dintre ei mi-a oferit un tratament excelent!
Christine Staatz
Christine Staatz
12:52 18 Apr 22
Recomand foarte mult Ocean Clinic, Dr. Kaye și echipa sa.Am avut prima mea experiență cu Dr. Kaye și personalul său anul trecut și am știut imediat că mă voi întoarce.De la consultație până la rezultatul final și tratamentele ulterioare, am fost mai mult decât mulțumit și de această dată. Procesul de vindecare a fost foarte rapid și rezultatul a ieșit frumos.Dr. Kaye are un ochi artistic, estetic și recunoaște echilibrul și armonia în ansamblu. Și personalul său este minunat, cald, bine pregătit și cel mai profesionist.Vă mulțumesc frumos, Dr. Kaye!
Debby Heus
Debby Heus
08:42 23 Dec 22
Very professional clinic! Dr. Kaye is THE best in Marbella and I am really happy with the results of my breast reconstruction. The aftercare is amazing too, staff super friendly. A huge thank you to the whole team at Ocean Clinic!!!!
scarlett carey bel
scarlett carey bel
11:49 10 Feb 23
I came to Ocean clinic with a broken implant from another clinic, apart from a deformation they left me with and told me it was a deformity of my body!, I had a breast implant change with doctor Kaye at Ocean Clinic and I couldn’t be happier and more satisfied with the result! No deformation left at all! Super natural result, scars are minimal…also the staff is amazing, kind and were so helpful with the hole process.Thank you 🙏
Isabel Ruiz Martin
Isabel Ruiz Martin
14:52 15 Mar 24
Bună ziua! Am vrut să mulțumesc întregii echipe de la clinică, începând cu recepționera Vanesa, de care nu aș putea fi mai mulțumită, și trecând prin tot personalul, asistentele care sunt drăguțe, anestezist, kinetoterapeut, chirurgi și bineînțeles dr. Kai. Kaye este un profesionist excelent, multumesc tuturor pentru tratamentul apropiat, nu voi ezita sa revin
Raquel Costa
Raquel Costa
21:00 23 Apr 24
Vreau să împărtășesc experiența mea, într-un mod sincer și fidel.Echipa umană are o pregătire excelentă, unde m-au tratat profesional și m-au făcut să mă simt confortabil și în siguranță de îndată ce am intrat pe ușă. La recepție, un zâmbet senin și sincer, plin de bunătate și atenție, Mai. Excelența și eficacitatea Vanessei în management și coordonare. Marea lui empatie iese în evidență.A fost prima mea întâlnire cu Dr. Kai. Am decis să mă pun în mâinile lui. La început, din cauza calificărilor lor mai mult decât dovedite, dar ceea ce m-a făcut cu adevărat să simt că pot avea absolut încredere că am lipofilling facial, a fost aceeași consultație. Tratamentul său apropiat, naturalețea, ascultarea și dedicarea lui de timp și legătura medic-pacient, atât de importante să mă înțeleagă și să știe să mă ghideze pe calea către rezultatele dorite.În ceea ce privește dotările lor, acestea dispun de o sală de operație mare, săli pentru recuperare confortabilă, precum și echipamente de ultimă generație dedicate îngrijirii și esteticii.Vreau să o menționez și pe Louisse, coordonatorul blocului de operații, unde profesionalismul și apropierea ei m-au făcut să mă simt confortabil și liniștit.Nici nu vreau să uit ceva la fel de important precum metodologia și ghidul postoperator, unde dr. Kai și întreaga echipă, și aici în special Silvia, kinetoterapeut, care m-a făcut să simt grija și controlul de care aveam nevoie. Mare profesionist.Rezultatul meu, magnific!! Datorită informațiilor corecte, evaluării și, ceva ce depășește, și pe care consider că nu toți chirurgii plastici o au, arta pe care o are în mâinile Dr. Kai de a modela până la perfecțiune în fiecare dintre lucrările sale.Pe scurt, o mare familie de profesioniști, unde îmbină eficacitatea, afecțiunea și politețea, atât de esențiale pentru a îngriji, a ușura și a se simți însoțiți. RECUNOȘTINȚĂ
Halsbury Estates
Halsbury Estates
20:22 23 Mar 24
Prima mea experiență cu Ocean Clinic a fost în 2015, când am avut un lifting de buze și gât și transfer de grăsime facială. Am fost încântat de rezultate - subtile, dar o îmbunătățire uriașă. De atunci m-am întors la clinică de mai multe ori pentru proceduri inclusiv înlocuirea implantului mamar și pe gât, ochi și față. Dr Kaye este atât un artist, cât și un chirurg genial. Nu am fost niciodată dezamăgit; el poate vedea (și poate realiza) exact ceea ce aveți nevoie și nu exagerează niciodată. Rezultatele sunt naturale, dar sporesc încrederea pentru oricine ca mine care vrea doar să îmbunătățească ceea ce are fără schimbări extreme. Dr Kaye este un chirurg cu adevărat grozav în care am încredere 100% - și are, de asemenea, o echipă fantastică, loială, care mi-a oferit constant o experiență profesională, prietenoasă și atentă. Pot recomanda pe deplin această clinică.
Ruth Lazaro
Ruth Lazaro
11:13 08 Apr 24
Buna ziua!!Stând în sala de așteptare, așteptând ca sora mea să iasă din masaj, încântată că i-am oferit această clinică pentru abdominoplastia ei, din moment ce mi-am făcut-o cu o lună înainte împreună cu reducerea și liftingul de sâni, mi-am terminat consultațiile, îndrăgostită de tot personalul, Mai, Vanesa (o ador) Alexandra, Laura, Míriam, Angela, Silvia... sigur că mi-a fost dor de cineva al cărui nume nu l-am aflat... desigur Konstantin, Gabriela, Kai... care sunt chirurgi super profesioniști și pasionați de munca lor! Încântat de rezultate, atmosfera și locul... Super recomandat 100%, în așteptare totul, totul, totul... totul din 10!
Sylwia Ellingsen
Sylwia Ellingsen
08:56 22 Jun 23
The most professional, skilled and service oriented team I’ve ever meet. You’re being well looked after through out the entire time which is uncommon for most of the clinics. I’m very happy I chose Ocean Clinic!
Polly Cannon
Polly Cannon
13:33 05 Jun 23
Ocean Clinic, A Big Thank You7 Months post op -Tummy Tuck and Arm LiftFrom day 1 ,I felt totally at ease and comfortable with Dr Kaye and his Amazing Team. Thanking Mai and Vanessa on reception,always a smile at reception and at the end of the phone should I have a question.Nurses,physios and Theatre Staff all so kind and reassuring thoughtout this process. They all work so well together,it really showsDr Kaye is so professional and so very skilled ,I had total trust in him.These two procedures have given me so much more confidence,i am so happy /over the moon.i should have done it years ago !I would highly recommend Ocean Clinic and I would use the clinic again for sure
Pet Leonard
Pet Leonard
01:28 19 Nov 19
The front end staff at Ocean Clinic are truly exceptional people. From reception, to the nursing staff and the post-op specialists there's not a bad egg anywhere to be seen (there are egg-shaped 'sink in and hide inside' armchairs however). Special mention to Ana, Kamil and Vanessa who are not only very professional but also genuinely wonderful and helpful souls. I've had two procedures so far, and Dr Kaye and Dr Paprottka have been (as far as I can tell) very skilful and dedicated surgeons with very high standards. I took one star off because they're also VERY BUSY people and sometimes you get the impression that they're less concerned about who's present than about who's coming in next. Both Drs explained everything in great detail when prompted. They have their own fully equipped operating theatre in their offices, and a small recovery room with ensuite plus additional facilities upstairs including remedial massage, IR, RF and general testing equipment.There is both staircase access and a lift for those less able or inclined make the journey to the 2nd floor.I wouldn't hesitate to recommend Ocean Clinic in Marbella.
--
--
10:29 01 Mar 24
Am făcut o rinoplastie cu dr. Kay. Tratamentul a fost foarte bun dar mi-a lăsat nasul foarte mare. I-am spus că visul meu este un nas mic și a făcut tot ce a vrut. Am cheltuit o avere degeaba pentru că trebuie să mă operez din nou la o altă clinică, desigur. Foarte nemulțumit și devastat, m-a afectat foarte mult, de când am irosit banii și mai am nasul foarte mare. Aveți grijă la rinoplastia cu Dr Kay.
Sonia de Haro Coronil
Sonia de Haro Coronil
19:58 12 Feb 24
Am avut o liposucție pe bărbie, care era deformată pe o parte și pielea s-a lăsat. Am făcut și o mică liposucție a zonei brațului, care era lăsată, și o încercare de reconstrucție a feselor care nici nu a avut un rezultat bun. Recent operat din cauza inflamației, doar bărbia dublă era vizibilă, deoarece o parte era mai liposucționată decât cealaltă, dar când inflamația a dispărut, s-au văzut rezultatele slabe. M-au operat din nou cu plata prealabilă a anestezistului (a fost foarte bine), dar din nou prost. Sper că ai mai mult noroc decât mine.Mi-a luat ani de zile să scriu această recenzie pentru că am avut deplină încredere în acest chirurg și m-a tratat foarte bine, anestezistul lui a fost foarte bun, dar realitatea este că rezultatele au fost proaste, am cheltuit o avere pentru a arăta rău și trebuie să suport. aceasta. Mi s-a mai întâmplat înainte cu un alt chirurg, așa că m-am dus aici să găsesc o soluție, dar până la urmă nu numai că nu a existat o soluție, dar am ajuns și mai rău. Nu recomand nimănui operațiile estetice, nu cu acest chirurg însuși, ci cu nimeni. Și da, este adevărat, odată ce te operează și cheltuiești o avere, dacă arăți rău, dacă persisti, fac o mică retușare după ce fac o nouă plată, dar dacă te face să arăți din nou rău, uită despre asta pentru că nu vă vor oferi o soluție și nici nu vor accepta greșeala. Cel putin in cazul meu
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️