Costul unei schimbări de sex în Spania

preț sex schimbare Spania 1
Scris de Laurence

Aceasta este o procedură chirurgicală efectuată în Spania pentru a schimba aspectul fizic și funcția caracteristicilor sexuale existente de la un sex la altul.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre schimbarea de sex în Spania și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei schimbări de sex în Spania

Costul mediu al unei schimbări de sex în Spania în Madrid este de 15.000 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 12.000 € la 18.000 €.

ProceduraPreț Spania
Schimbare de sex15 000 €

Ce este o schimbare de sex?

Operația de schimbare de sex în Spania este o procedură chirurgicală menită să schimbe aspectul fizic al unei persoane și funcția caracteristicilor sexuale existente, de la un sex la altul. Acest tip de intervenție chirurgicală este, de asemenea, cunoscut sub numele de chirurgie de reconstrucție sexuală. Persoanele care se supun unei operații de schimbare de sex sunt denumite în general transsexuali.

Motive pentru operația de schimbare de sex în Spania

  • Malformații congenitale: Nou-născuții cu malformații intersexuale trebuie să fie repartizați la un sex sau altul încă de la începutul vieții lor. Aceste malformații reprezintă organele genitale feminine și transformarea în organe genitale masculine cauzată de stimularea hormonilor masculini. Nou-născuții cu organe ambigue vor fi aproape întotdeauna atribuiți sexului feminin, cu excepția cazului în care penisul are o lungime de cel puțin un centimetru.
  • Electivă: Uneori, bărbații și femeile cred că sunt fizic de un sex diferit de cel care sunt din punct de vedere mental și emoțional. Această convingere este atât de profundă încât sunt dispuși să se supună unei intervenții chirurgicale pentru a semăna cu sexul cu care se identifică.

Operație de schimbare de sex de la bărbat la femeie

  • Aceasta presupune remodelarea organelor genitale masculine pentru a le da aspectul și funcția organelor genitale feminine. Pacienții din Madrid trebuie să urmeze mai întâi o terapie de substituție hormonală și să se epileze. Epilarea depinde de vârsta la care începe terapia de substituție hormonală. Pacienții pot fi supuși și altor proceduri chirurgicale, cum ar fi feminizarea feței și mărirea sânilor.
  • Operația presupune îndepărtarea testiculelor și apoi inversarea pielii penisului și a prepuțului pentru a forma un vagin complet sensibil. Această procedură este cunoscută sub numele de vaginoplastie și se realizează pentru a păstra alimentarea cu sânge și nervi. Se poate forma un clitoris dintr-o parte a glandului. În cazuri rare în care există o lipsă de piele, se poate crea o căptușeală vaginală folosind grefe de piele de la coapse, șolduri sau o secțiune a colonului. După operație, hormonul feminin estrogen remodelează contururile corpului și stimulează creșterea unor labiile mari satisfăcătoare.

Operație de schimbare de sex de la femeie la bărbat

  • Aceasta presupune remodelarea organelor genitale feminine pentru a le conferi aspectul și funcția organelor genitale masculine.
  • Printre intervențiile chirurgicale care pot fi efectuate și pe pacienții din Spania se numără mastectomia bilaterală (îndepărtarea sânilor), histerectomia (îndepărtarea organelor sexuale interne) și remodelarea sânilor (obținerea unei forme mai tipice de sân masculin).
  • Înainte de operație, pacientul urmează, în general, un tratament hormonal pe bază de testosteron, un hormon masculin.

Satisfacția sexuală

Capacitatea de a avea orgasme este direct asociată cu satisfacția sexuală. După operația de schimbare de sex, veți experimenta excitare sexuală în timpul activității sexuale, inclusiv masturbarea.

Riscuri

Riscurile asociate cu orice procedură chirurgicală sunt prezente în cazul operației de schimbare de sex în Spania. Printre acestea se numără durerea postoperatorie, infecția și insatisfacția față de rezultatele așteptate. Îngustarea noului vagin este cea mai frecventă complicație a operației de schimbare de sex de la bărbat la femeie. Aceasta poate fi corectată prin dilatare sau prin utilizarea unei părți din colon pentru a forma un vagin. Disfuncția penisului este o complicație frecventă a operației de schimbare de sex de la femeie la bărbat. Pacientul poate avea nevoie de îngrijire psihiatrică timp de mulți ani după operația de schimbare de sex.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️