Prețul unei schimbări de sex în Thailanda

preț schimbare de sex în Thailanda ieftin 1
Scris de Émilie

Operația de schimbare de sex din Thailanda este potrivită pentru bărbații care doresc să devină femei și pentru femeile care doresc să devină bărbați. Thailanda este capitala mondială a operațiilor de schimbare de sex.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre schimbarea de sex în Thailanda și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei schimbări de sex în Thailanda

Costul mediu al unei schimbări de sex din bărbat în femeie în Thailanda, în Bangkok, este de 9.500 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 7.000 € la 12.000 €.

ProceduraPreț Thailanda
Schimbarea sexului9500 €

Ce este operația de schimbare de sex (de la bărbat la femeie)?

Pentru cei care doresc să își potrivească sexul fizic cu ceea ce ei cred că este adevăratul lor gen, Thailanda este patria chirurgiei de schimbare de sex (SRS) – cunoscută și sub numele de operație de schimbare de sex, operație de schimbare de sex, operație MtF și SRS, pentru a numi doar câteva.

Deci, ce face ca Thailanda să fie o destinație atât de atractivă pentru acest tip de procedură? Pe scurt, este pentru că pacienții pot obține cele mai bune rezultate din aceste operații în Thailanda datorită numărului de chirurgi cu înaltă calificare, a costurilor reduse și a serviciilor medicale de calitate, precum și a deceniilor de cunoștințe și experiență în perfecționarea acestei operații.

Dacă aveți în vedere o operație de schimbare de sex (SRS) în Thailanda sau dacă aveți un membru al familiei, un partener sau un prieten care se întreabă ce presupune această procedură, acest ghid ar trebui să vă ajute să obțineți o oarecare claritate.

Operația de schimbare de sex în Thailanda

Efectuarea unei intervenții chirurgicale SRS (de schimbare de sex) în Thailanda este o decizie uriașă, care schimbă viața și care nu trebuie luată cu ușurință. Este un proces de lungă durată care necesită multă rezistență și răbdare.

Înainte de operația propriu-zisă, va trebui mai întâi să trăiți ca femeie timp de cel puțin un an și să urmați un tratament hormonal pentru a vă remodela silueta și pentru a stimula creșterea labiilor mari.

Iată o listă de condiții prealabile pe care toți chirurgii le vor cere înainte de a lua în considerare cazul dumneavoastră:

  • Trebuie să aveți cel puțin 20 de ani sau să aveți consimțământul părinților/tutorelui legal pentru cei cu vârsta cuprinsă între 18 și 20 de ani.
  • Să aveți cel puțin 12 luni de experiență de viață reală continuă și de succes ca femeie.
  • Cel puțin 12 luni de terapie hormonală continuă.
  • Consultați un psihiatru în țara dumneavoastră și în țara în care va fi efectuată procedura (acest lucru poate fi aranjat în spitalul ales de dumneavoastră).
  • Să fiți aptă din punct de vedere fizic pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale.

Operația de schimbare de sex presupune, în general, mai multe operații:

  • Orchiectomie (îndepărtarea testiculelor) și Penectomie (îndepărtarea penisului)
  • Vaginoplastie (crearea unui vagin)
  • Mărirea sânilor
  • Operație de feminizare facială și vocală (FFS și VFS)

De asemenea, puteți alege și alte proceduri chirurgicale, cum ar fi raderea traheei pentru a elimina mărul lui Adam sau augmentarea feselor pentru a crește volumul feselor.

Deoarece fiecare pacient este unic, procedurile implicate în procesul de schimbare de sex în Thailanda pot fi efectuate în funcție de nevoile dumneavoastră și, mai ales, de bugetul dumneavoastră.

Cea mai importantă parte a operației de schimbare de sex masculin-feminin este crearea vaginului. Există mai multe tehnici chirurgicale pentru a realiza acest lucru, în funcție de preferințele dumneavoastră. Puteți discuta cu chirurgul dumneavoastră care este cea mai potrivită pentru dumneavoastră. Alte tehnici populare includ

Prețul realocării sexuale fără adâncime vaginală

  • Această procedură este potrivită pentru persoanele care nu au nevoie de penetrare vaginală în timpul actului sexual și de dilatare vaginală nedorită.
  • Ședere în spital: 4 nopți
  • Durata operației: 2,5 ore
  • Durata de recuperare în Thailanda: 3-4 săptămâni
  • Cost aproximativ: 8.000 EUR

Prețul realocării sexuale cu inversiunea pielii penisului

  • Potrivită pentru pacienții care nu doresc un vagin pentru actul sexual, deosebit de populară în rândul transsexualilor mai în vârstă. Adâncimea este de aproximativ 2 până la 4 cm și este necesară epilarea penisului înainte de operație.
  • Operație: 2,5 ore
  • Ședere în spital: 4 nopți
  • Timp de recuperare în zona locală: 3 până la 4 săptămâni
  • Cost aproximativ: 9.000 de euro

Prețul realocării sexuale cu grefă de piele scrotală

  • Pielea din scrot este utilizată pentru a crea o adâncime vaginală de până la 13-15 cm, în funcție de calitatea și cantitatea de piele (este posibilă o adâncime suplimentară folosind piele din zona inghinală). Aceasta este cea mai populară procedură SRS.
  • Intervenție chirurgicală: 4 ore
  • Ședere în spital: 6 nopți
  • Timpul de recuperare în zona locală este de 3 până la 4 săptămâni
  • Costul aproximativ: 9.000 de euro (cu posibilitatea de a mări adâncimea suplimentară pentru 1.200 de euro)

Prețul realocării sexuale cu colon sigmoid prin tehnica laparoscopică

  • Colonul sigmoid este folosit pentru a crea vaginul, permițând o adâncime mai mare decât este posibil cu SRS folosind o grefă de piele scrotală. Este mai potrivită pentru persoanele cu mai puțină piele scrotală sau pentru cele care preferă un vagin lubrifiat, ca cel al unei femei biologice. Aceasta este de departe cea mai scumpă tehnică.
  • Intervenție chirurgicală: 6 ore
  • Spitalizare: 7 nopți
  • Timp de recuperare în zona locală: 3 până la 4 săptămâni
  • Tehnica deschisă, cu o cicatrice de incizie de ~8-10 cm în linia bikini; aproximativ 12500 de euro
  • Tehnica laparoscopică; 4 incizii mici în abdomen; aproximativ 16.000 de euro

Urmărirea postoperatorie

Recuperarea după operație va fi un proces lung și dureros. De asemenea, va necesita mai multe proceduri de urmărire și o monitorizare constantă, astfel încât va trebui să rămâneți în spital pentru o perioadă mai lungă până când veți fi pe deplin pregătită să plecați.

În general, planificați să rămâneți în Thailanda sau în regiunea aleasă de dumneavoastră timp de cel puțin 3 săptămâni după operație. Majoritatea persoanelor se pot întoarce la locul de muncă în termen de 4 până la 6 săptămâni după o operație de schimbare de sex.

În plus, vă puteți întoarce la muncă și la exerciții fizice intense în aproximativ 6 până la 8 săptămâni. Este esențial să urmați cu atenție toate instrucțiunile privind medicația în timpul perioadei de recuperare.

Îngrijirea postoperatorie

Sprijinul social este foarte important înainte și după operație, în special sprijinul care vine din partea familiei și a prietenilor apropiați. Trebuie să fiți stabil din punct de vedere social și emoțional înainte de operație.

De aceea, este necesar să beneficiați de o asistență psihologică adecvată care să vă ajute în ceea ce privește bunăstarea dvs. emoțională. Trebuie să vă pregătiți din punct de vedere mental, înainte, în timpul și după tranziție, deoarece aceasta poate fi foarte dificilă și stresantă.

De asemenea, este important să vă faceți controale regulate la medicul local pentru a monitoriza progresul recuperării și pentru a evita orice complicații.

Rata de succes

Rata de succes a operației de schimbare de sex în Thailanda este foarte mare, având în vedere progresele tehnologice ale acestora. Operația de schimbare de sex de la bărbat la femeie are o rată de succes mai mare decât cea de la femeie la bărbat, motiv pentru care mai mulți transsexuali de sex masculin optează pentru schimbarea de sex în Thailanda.

Cu toate acestea, având în vedere natura și complexitatea acestui tip de operație, ar trebui să fiți, de asemenea, conștienți de complicațiile sale:

  • Posibil risc de infecție
  • Dureri intense
  • Sângerare
  • Cheaguri de sânge și cicatrici

Posibilele efecte secundare pot include, de asemenea, următoarele

  • Scăderea senzației sexuale și a capacității de a ajunge la orgasm
  • Fistulă (deschidere între rect și vagin)
  • Îngustarea vaginului și creșterea părului vaginal din țesutul grefat
  • Moartea parțială a țesutului folosit pentru a crea noul vagin

Calitatea tratamentului

Costul scăzut al asistenței medicale în Thailanda nu este sinonim cu un tratament de proastă calitate. De fapt, Thailanda este extrem de populară în rândul turiștilor medicali, deoarece țara este cunoscută pentru asistența medicală de înaltă calitate. Multe centre medicale din Thailanda sunt acreditate de organizații internaționale prestigioase, precum Joint Commission International (JCI).

Țara a parcurs un drum lung de la prima operație de schimbare de sex din 1975. Mulți chirurgi sunt specializați de ani de zile în realocarea sexului, unii având o experiență de peste 20 de ani. Cu abilitățile și experiența lor, chirurgii și clinicile pot oferi pacienților îngrijirea adecvată de care au nevoie și pot asigura cel mai bun rezultat posibil.

Deoarece există multe centre medicale în țară care oferă SRS de la bărbat la femeie, este de înțeles că unele o fac mai bine decât altele. Pentru a evita dezamăgirile, faceți cercetări, citiți recenzii, aflați despre acreditarea clinicii și cereți certificatele chirurgului. Sau puneți-vă încrederea în noi 🙂

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️