Vaginoplastia și Thailande

vaginoplastie thailanda 1
Scris de Émilie

Vaginoplastia în Thailanda este o procedură concepută pentru a strânge vaginul. O alternativă este înăsprirea vaginală non-invazivă, folosind încălzirea țesutului sau laserul.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre vaginoplastia în Thailanda și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei vaginoplastii în Thailanda

Costul mediu al unei Vaginoplastii în Thailanda în Bangkok este de 1150 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1000 de euro la 1300 de euro.

ProceduraPreț Thailanda
Vaginoplastie1150 €

Ce este vaginoplastia?

Vaginoplastia în Thailanda în Bangkok (cunoscută și sub numele de colporrafie posterioară) este o procedură menită să strângă vaginul. O alternativă este strângerea vaginală non-invazivă prin încălzirea țesuturilor cu ajutorul undelor de radiofrecvență (Femilift) sau cu laser.

Pacientele cu o laxitate vaginală semnificativă pot să nu beneficieze de aceste tratamente non-invazive și pot fi candidate mai bune pentru o strângere chirurgicală prin vaginoplastie la o clinică din Bangkok.

După naștere, femeile se pot plânge de laxitate vaginală, rezultată din întinderea țesuturilor și separarea mușchilor, uneori până la punctul în care cade un tampon, iar această lipsă de tonus poate contribui la disfuncții sexuale.

De ce să faceți vaginoplastie în Thailanda?

Vaginoplastia în Thailanda reunește mușchii separați și îndepărtează pielea în plus din partea din spate a vaginului. Pielea exterioară poate fi, de asemenea, îndepărtată pentru un aspect mai estetic.

Anestezia pentru vaginoplastie în Thailanda

Deși vaginoplastia în Thailanda poate fi efectuată sub anestezie locală, mulți aleg să o efectueze în Thailanda sub anestezie generală pentru un confort mai mare.

Pregătirea pentru vaginoplastie

Clinicile din Thailanda vă vor oferi instrucțiuni complete despre cum să vă pregătiți pentru operația de vaginoplastie, care va implica un examen ginecologic și un test de sarcină.

Operația de vaginoplastie în Bangkok

Sub piele, țesuturile sunt strânse cu ajutorul unor suturi puternice. Odată ce canalul vaginal a fost strâns, pielea mucoasei este suturată și închisă. În cazul în care există piele externă proeminentă, aceasta poate fi, de asemenea, redusă pentru un rezultat mai estetic.

Care sunt riscurile vaginoplastiei?

Orice operație comportă riscuri și potențiale complicații. Din fericire, marea majoritate a pacienților care se supun unei vaginoplastii nu au probleme cu operația și sunt extrem de mulțumiți de rezultatele lor. Riscurile sunt rare, dar atunci când acestea apar, poate fi nevoie de medicație suplimentară sau chiar de o intervenție chirurgicală.

Aceste riscuri includ infecția, sângerarea, cicatrizarea, durerea în timpul actului sexual și deformarea. Operația poate avea ca rezultat un raport sexual dureros. Cu toate acestea, majoritatea pacienților noștri cu vaginoplastie din Bangkok nu se confruntă niciodată cu aceste riscuri.

Nu uitați că clinicile din Thailanda corectează gratuit orice probleme sau complicații. Dacă aveți un rezultat nesatisfăcător și credem că o intervenție chirurgicală suplimentară va rezolva problema, clinica va efectua operația gratuit.

Recuperarea după vaginoplastie

După operația de vaginoplastie, va trebui să spălați în mod regulat zona cu grijă, cu apă și săpun. Va exista o ușoară umflătură și vânătăi timp de 2 până la 4 săptămâni. Este posibil să existe o oarecare durere timp de aproximativ o săptămână după operația de vaginoplastie, dar, de obicei, există foarte puțină durere asociată cu această operație.

O rețetă pentru analgezice și antibiotice este dată tuturor pacientelor înainte de operația de vaginoplastie pentru a ameliora durerea și a preveni infecția.

Trebuie să vă abțineți de la orice inserție vaginală timp de 6 săptămâni, inclusiv de la relații sexuale și tampoane. Acest lucru va permite ca inciziile să se vindece complet și să prevină orice redeschidere. De asemenea, trebuie să evitați să ridicați obiecte grele și să faceți eforturi prea mari atunci când defecați, deoarece acest lucru ar putea afecta vindecarea. Suturile de vaginoplastie se vor dizolva și se vor retrage singure.

Ar trebui să vă puteți întoarce la serviciu la o săptămână după operație și să reluați un program de exerciții fizice ușoare. Evitați să ridicați greutăți sau să faceți exerciții fizice intense timp de 4 până la 6 săptămâni.

Care sunt rezultatele vaginoplastiei?

Această procedură are ca rezultat, în general, o strângere a canalului vaginal, ceea ce poate contribui la creșterea satisfacției sexuale.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️