Kamol Hospital

Kamol Hospital Bangkok clinica 1

Kamol Hospital este specializat în chirurgie estetică și implant de păr. Înființată în 2009, această clinică acreditată de JCI este situată în Bangkok, Thailanda. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Kamol Hospital, Bangkok, Thailanda

Situat în estul orașului, în popularul cartier Wang Thong Lang din Bangkok, Kamol Hospital este renumit pentru operațiile de chirurgie plastică/estetică, fiind specializat în proceduri de schimbare de sex.

De la obținerea acreditării JCI în 2015, spitalul a fost o destinație populară de turism medical pentru cei care caută chirurgie plastică de cea mai bună calitate.

Această unitate ultramodernă de 5.000 de metri este gestionată de o echipă mare de medici și personal medical condusă de Dr. Kamol Pansritum – un chirurg plastic de renume mondial care a efectuat câteva mii de operații de schimbare de sex.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Reașezarea sexului (de la femeie la bărbat)
Reașezarea sexului (de la bărbat la femeie)
Implanturi de fese
Ridicarea sânilor
Ridicarea feselor
Ridicarea coapselor
Mărirea sânilor
Implanturi mamare
Brahioplastie
Reconstrucția sânilor
Rinoplastie
Ridicarea sprâncenelor
Ridicarea gâtului
Liposucție
Genioplastie
Crearea de pleoape duble
CoolSculpting
Perineoplastie
Consultație de chirurgie plastică
Feminizare facială
Extinderea penisului
Laringoplastie
Coborârea liniei părului
Obrajii goi – Bichectomie
Reconstrucția maxilarului
Feminizarea vocii
Liposucție cu ultrasunete

Implant de păr
Transplantul de păr

Kamol Hospital vă oferă :

Transfer de la aeroport
Cafenea
Cazare în familie
Wi-Fi gratuit
Rezervare de taxi
Parcare auto
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Seif în cameră
TV în cameră


Oraș: Bangkok – Țară: Thailanda – Fondat în 2009
Acreditare: Acreditat JCI – Limba(ele) vorbită(e): engleză, thailandeză


Recenzie la Kamol Hospital

Dr. Kerstin-Evelyne Voigt
Dr. Kerstin-Evelyne Voigt
01:51 16 Nov 23
Tocmai m-am întors de o săptămână de la operația mea SRS2 care a fost făcută de însuși Dr. Kamol.Îi mulțumesc foarte mult Dr. Kamol. Dar și oameni ca Nanda în sala de operație care îți oferă toată simpatia și entuziasmul lor chiar înainte de a începe totul. Chiar dacă încă am ceva dureri, sunt atât de fericit cu noua mea viață. Recomand cu desăvârșire spitalul Kamol și hotelul K-Garden care se află la doar 100m distanță și care aparține tot de spitalul Kamol. Totul este condus într-un mod cât mai plăcut și eficient.Nu vreau să uit să le mulțumesc lui Oya, Kendra și Jamie Lee pentru munca lor excelentă. Nu sunt thailandezi și ajută la orientarea pacienților prin toate tipurile de întrebări și dificultăți. Sunt o îmbogățire foarte semnificativă pentru echipa Kamol. Vă rugăm să continuați munca voastră minunată. Cu dragoste din Franța, K🤩
Shauna Harper
Shauna Harper
01:20 26 Oct 23
După ce am citit recenziile înainte de a lua decizia pentru procedura mea și de a călători, simt că ar trebui să împărtășesc experiența mea. Pentru început, totul a depășit așteptările mele. Toți cei de la Spitalul Kamol și K-Garden au fost minunați. Toată lumea a fost de ajutor, amabil și înțelegător. Personalul K-Garden m-a făcut întotdeauna să mă simt binevenit și a oferit servicii minunate. Asistentele de la Spitalul Kamol au fost cele mai pline de compasiune și cele mai profesioniste asistente pe care le-am avut vreodată. Doctorul meu a fost grozav. Reprezentantul de asistență pentru clienți a fost uimitor. Totul a fost așa cum a fost anunțat. Întotdeauna am simțit că siguranța și confortul meu au fost prioritatea tuturor. În viitor, voi plasa întotdeauna Spitalul Kamol ca primă alegere pentru orice proceduri cosmetice.
Michelle Michelle
Michelle Michelle
01:36 13 Sep 23
Totul a fost super frumos și neted, mă bucur că Kendra a fost alături de mine pentru a-mi ține companie și sprijin moral pe parcursul întregului proces chirurgical. A fost o experiență de 5 stele, dar chiar au nevoie de mai mult personal orientat spre engleză, cum ar fi Kendra, pentru a înțelege cu adevărat pacienții și a-i ghida.
Ni Yaksich
Ni Yaksich
13:09 30 Sep 23
Kendra a mers mai presus și dincolo făcându-mă să mă simt binevenită, validată, sprijinită și, în esență, ca o prioritate de vârf și chiar ca o familie. Ea este un atu de neprețuit pentru echipă și a transformat întregul proces care ar fi putut foarte bine să fie descurajant, într-o plimbare în parc și acum am atât de mulți prieteni de-o viață datorită eforturilor ei uimitoare și a promovării unui mediu productiv și extrem de benefic pentru toți pacienții din spital. Multumesc Kendra!
Noah Edwards
Noah Edwards
07:05 29 Sep 23
Am avut o experiență uimitoare aici. Au o îngrijire cuprinzătoare care vă urmărește pe parcursul întregului proces de vindecare. Ei se ocupă aproape de fiecare aspect al îngrijirii dumneavoastră, de la schimbarea pansamentelor până la oferirea de cazare. Te aduc la și de la spital pentru programările tale de la hotelul lor și te iau de la aeroport când ajungi. Mi-au atenuat atât de mult stresul și m-au făcut să mă simt atât de în siguranță. Personalul de asistenta este FENOMENAL. Și Kendra s-a asigurat că cunosc o față prietenoasă în hotel și mi-a prezentat niște colegi pe care sigur îi voi numi prieteni apropiați pentru tot restul vieții. Cu adevărat o experiență uimitoare. Mulțumesc frumos, Spitalul Kamol!
J Philmac
J Philmac
05:45 12 Aug 23
I am Philippa Jane and this is a genuine review and not paid for by anyone.I chose this hospital on the reviews and was not disappointed. The hospital is very modern with it's equipment and the staff are veryfriendly. After the operation( PPV) the nurses were always ready to help in whatever was required.The hospital room did have everything I could need but that did not amount to much as I was flat on my back for 4 days.The examinations I had were first class and even though there was an anomaly with my ECG it was arranged for me to go with a chaperone to the biggest hospital I have ever seen where I was given a CT scan just to make absolutely certain I could survive surgery The test showed I had a 5% chance of a heart attack.I have seen the results of the surgery and described Doctor Kamol (when I was in the room with him) as a Picasso with a scalpel. That had to be translated to him as he is as fluent in English as I am in Thai.
Haze G
Haze G
09:16 30 Aug 23
Good service. Very accommodating staff Having good English speaking staff from Registration to ward, Operating room to Recovery Room. Securing their patients' best comfort.
Zy Larena
Zy Larena
10:09 30 Aug 23
I had my SRS just this year and I am very happy and my partner is also very contented with the results. I never regret coming to this place. From the Hotel staff to Hospital staff, they secure that I'll be comfortable. I really thought I'll be having a difficulty due to language barriers because I only know Filipino and English language but I was shocked because the staff are good in English. Even the drivers can speak English as well. The staff are polite and courteous. I remembered from sending an email to inquire about my procedure until I went back to UK, just a smooth sailing. I cannot forget the hotel and hospital filipino staff I've met they let me feel I'm at home. The Dilation staff are very caring and careful for me not to feel the pain. Dr. Kamol is also accommodating towards my request how I wanted towards the results of my SRS. Thank you from the drivers, security guards, housekeeping staff (hotel and hospital), front desk (hotel and hospital), Registration, call center agent answering my inquiries,nurses from the OPD, ward, Laboratory, Dilation, Dr. Kamol and especially the Operating room and the Recovery room staff. Happy to see and talked to a filipina in Operating room, she made me feel at ease when I'm too nervous and even checked me out when I'm already in the Recovery room. Will be happy to recommend Kamol hospital to my friends. 5 star is not enough to rate Kamol hospital. Kudos to the people of Kamol Hospital
Stuart Fordham
Stuart Fordham
08:01 30 May 24
Rareori las recenzii, dar în acest caz sunt obligat să o fac. Spitalul Kamol m-a făcut să mă simt ca un membru al familiei regale thailandeze din momentul în care am pus piciorul în spital. După cum s-a dovedit, din cauza propriilor mele „probleme de sănătate” nu am putut continua cu operația mea, totuși nivelul de profesionalism, compasiune și îngrijire a fost pur și simplu de primă clasă. De la marele om Dr Kamol însuși până la recepționerul de la recepție, mi s-a arătat nimic altceva decât niveluri ridicate de îngrijorare și grijă autentică.Pur și simplu, fiecare detaliu și fiecare membru al personalului cu care am intrat în contact a fost atât profesional politicos, cât și grijuliu. Nimic nu a fost prea mare deranj pentru acest Spital care a organizat transportul gratuit și a făcut eforturi mari în fiecare etapă pentru a mă ține la curent cu ceea ce se întâmplă.Am vizitat multe spitale din lumea occidentală, dar niciunul, pur și simplu, niciunul nu a putut reproduce gradul înalt de îngrijire și atenție personală care mi sa arătat.A fost pur și simplu o plăcere să cunosc tot personalul implicat și nu aș ezita să recomand acest spital pentru orice. Rezervarea mea inițială a fost pentru un lifting complet al feței și lifting al gâtului, dar riscul meu era prea mare. Mi-au efectuat 8 ridicări de fire cu precizie și grijă adevărată. Vă mulțumesc tuturor încă o dată pentru abordarea dumneavoastră cu adevărat profesională și grijulie față de mineStuart Fordham
adriana La Rosa
adriana La Rosa
09:38 01 May 24
Experiența mea la Spitalul Cosmetic Kamol cu ​​siguranță nu poate fi rezumată în câteva cuvinte... Desigur, a fi supus unor proceduri chirurgicale din cauza procesului de tranziție de gen nu este o glumă. La începutul tranziției mele, așteptările mele erau scăzute, având în vedere situația mea inițială. Din 2018 până astăzi, 2024 am început să fac mai multe călătorii la Spitalul Kamol, în ciuda câtorva ore de zbor. Am suferit în total 10 operații chirurgicale la Kamol și aș putea spune cu ușurință că sacrificiul de a veni aici de fiecare dată, a meritat cea mai bună intervenție chirurgicală făcută de la cel mai bun chirurg pe care îl cunosc. Mi-am dorit ce e mai bun și cred că am reușit. Rezultatele sunt extraordinare. Acum, dacă sunt cine sunt, nu pot decât să mulțumesc Spitalului Cosmetic Kamol.
นิภาภรณ์ ประจวบสุข
นิภาภรณ์ ประจวบสุข
02:07 27 Apr 24
Serviciu foarte bun, curat, impresionat din momentul in care am intrat. Medicii si asistentele sunt foarte dragute.
Big C
Big C
09:55 25 Apr 24
Spitalul pare curat. Recepționerul este foarte prietenos. Medicul se ocupă de cazul de operație a pleoapelor duble. Foarte bine după ce a făcut-o, rana nu a avut probleme. Cu siguranță le voi recomanda prietenilor să vină și să facă lucruri aici.
Tassja wtfTechnik
Tassja wtfTechnik
09:41 22 Jan 24
Dacă aș putea, aș da acestei clinici 10 puncte în loc de cele 5 posibile de aici.Această clinică mi-a schimbat viața!Am avut SRS la începutul lui ianuarie 2024 și sunt incredibil de mulțumit de rezultate.Totul în clinică este super modern și personalul este super prietenos.Clinica stabilește cu siguranță standarde pe care multe clinici din domeniul reatribuirii de gen din Europa nici măcar nu se apropie de a le atinge.Consultatia preoperatorie pentru SRS este obiectiva si sincera. Iar rezultatele sunt cu adevărat impresionante după doar câteva săptămâni.
Kade Fenwick
Kade Fenwick
20:57 19 Jan 24
Am privilegiul de a lucra cu comunități subreprezentate în contextul bunăstării la locul de muncă, justiției organizaționale și dezvoltării comunității.Nu am experimentat niciodată o implicare în asistența medicală ca persoană trans, așa cum am experimentat cu personalul Kamol. De la expertiza Dr A și Dr K până la personalul de la teren, bunătatea și empatia și solidaritatea arătate de toți mi-au schimbat viața pentru totdeauna.Dacă acceptați stereotipuri rasiste despre Asia și igienă, vă pot garanta că vor fi dizolvate la prima conversație cu personalul consultativ experimentat de la K Gardens.
Kayla Clay
Kayla Clay
03:19 26 Dec 23
Așa că iată-mă, a doua mea vizită... operație de confirmare a sexului sau grefa de piele SRS... prima mea vizită a fost acum trei luni. Marirea sanilor.. spitalul organizeaza lucrurile prin wats app. Acest lucru pare să fie în regulă, cu excepția cazului în care persoana cu care vorbești pleacă, ca în cazul meu, Darcie și Oya și Nissa - Care au fost fantastici ajutându-mă în cel mai mare lucru din viața mea... au fost uimitoare. Odată aterizat la aeroport, am fost preluat conform organizației și dus la spital. Apoi am făcut check-in și mărirea făcută. A fost că întregul proces a fost uimitor. Medicul meu de familie din Australia s-a uitat când am ajuns acasă și a părut uimit și a spus „treb foarte ordonat”. Acum au trecut trei luni. Mă simt atât de bine că rănile mele de la sân aproape că au dispărut. Vitamina E și mosteriser în fiecare zi. Capul meu se simte mult mai bine pentru că am făcut-o. . Acum sunt aici pentru o intervenție chirurgicală de confirmare a sexului, ei o numesc grefa de piele SRS aici. Am făcut-o acum trei zile în pat la nivelul 5 cred. Este atât de ordonat, curat, impecabil... atât de frumos. ...... Da, creierul meu este cam zgârietură, dar îmi iau acest timp cât sunt treaz. Trebuie să spun că asistentele sunt pur și simplu superbe. Atât de drăguţ de grijă ca albinele în jurul mierii Am fost foarte îngrijorat noaptea trecută şi o asistentă, în afară de celelalte, vin uneori. Doi şi trei. A spus ea, cu atâta grijă atât de cu picioarele pe pământ. „. vom avea grijă de tine” este cu adevărat uimitor... dr. Kamol este impecabil, evident, perfecționist.. el foarte specific, motivat și concentrat.. maestru în clasa sa. Nu aș putea spune altceva decât să mulțumesc foarte mult tuturor asistentelor care s-au îngrijit de mine și de Dr Kamol .. kup kun kaa. Sfaturi, conectați telefonul în apropierea patului înainte de operație. Este necesar un adaptor cu doi pini. Luați articole de toaletă cu medicamente lângă pat înainte de operație... creierul dvs. va fi plin de orice emoție, înainte și definitiv după... Sunteți afectat de droguri grele, precum și de un eveniment care vă schimbă viața... Gânduri, vise, pur și simplu apar , recunoaște acest lucru, lăsați-i să vină și să plece. Strigăt. E bine...Rămâneți în legătură cu orice familie sau prieteni pe care i-ați putea avea - nu fiți nevoiași... dar spuneți-le "bună", ascultă-ți gândurile, ascultă-ți tăcerea și fii cu tine. .dacă te rogi atunci roagă-te . Indiferent ce faci sau ești... vei fi ok, vei fi uimitor!
Miumi Dae
Miumi Dae
14:14 21 Nov 23
Schimbare de viață. Eram foarte nervos să călătoresc singur în Thailanda. Aproape habar nu aveam la ce să mă aștept. După ce am ajuns, m-am simțit imediat ca și cum îmi era locul. Atâtea alte fete din întreaga lume cu care să se întâlnească și să facă schimb de povești. Acest spital are cea mai profundă apreciere a mea. Personalul este foarte prietenos, iar asistentele sunt toate îngeri. Rezultatele intervenției chirurgicale mi-au dispărut așteptările din apă. Dr.Kamol și echipa sa sunt experți. sunt foarte multumit. Mă întorc încă o dată peste câteva luni pentru a mă opera de concurs și sunt foarte entuziasmat. Am trecut de la nervos la a-mi dori să mă întorc în Thailanda. Spitalul Kamol este alegerea potrivită.
Kendra Knoll
Kendra Knoll
22:43 03 Sep 23
My experience at the Kamol Cosmetic Hospital far exceeded my expectations! The facility the staff and the recovery hotel are immaculate and amazing. I can't think of a better place to have gender affirming surgery performed. Things happen fast here, and communication could be a little bit better, but overall I rate the experience five stars and strongly recommend Kamol! One of the best parts of having surgery here is meeting girls from all over the world on the same journey as I am I have made some wonderful friends and I never felt alone.
Sasja Sommer
Sasja Sommer
08:28 29 Apr 24
În ianuarie 2024 am avut SRS folosind PPT cu tehnică laparoscopică la Spitalul Kamol din Bangkok. Operația a fost efectuată de dr. Kamol.La trei luni după operație, am făcut un control la ginecologie și mi-a spus că rezultatul a fost unul dintre cele mai bune pe care le-a văzut și că m-am vindecat bine, fără complicații.Experiențele mele la spitalul Kamol sunt în cel mai bun caz amestecate. Rezultatul intervenției chirurgicale este uimitor și nu mă pot plânge de asta.Îngrijirea pre și postoperatorie de la spital, însă, nu a fost atât de mare. Informațiile care au condus la operație au fost foarte rare. Am ajuns duminica in Bangkok. Am fost informat că operația va avea loc miercuri la ora 10.00. Luni am făcut controale, care au mers bine. Am avut o întâlnire cu dr. Kamol. Comunicarea nu a fost cea mai bună, dar a avut un traducător prezent. Am fost informat să fac check-in marți. Odată ce m-am înregistrat, am fost lăsat singur în spital și nu știam de ce trebuia să fiu acolo atât de devreme. A trebuit să merg să caut niște angajați care să-mi spună ce avea să se întâmple. Nu am fost informat că trebuie să-mi fi curățat intestinele.În ziua operației am fost foarte obosită și epuizată din cauza lipsei de alimente și a curățării intestinului. Cu o oră înainte de operație (care a fost mutată la ora 13.00) personalul a sosit cu o mulțime de documente legale pe care să le semnez. Nu eram capabil la momentul respectiv să citesc documentele. Unele dintre acestea au afirmat că orice confuzie necesară ar fi acoperită pe cheltuiala mea.Am pariat și am semnat hârtia. Nu eram într-o stare în care să pot lua o decizie în cunoștință de cauză, iar spitalul ar fi trebuit să-mi dea documentele în avans pentru a le citi.Când m-am trezit de la operație, mi s-a spus că „Operație OK”. Am avut destul de multă durere în prima zi și personalul nu a administrat suficiente medicamente pentru durere, în ciuda multiplelor solicitări.Nu simțeam deloc morfina. Personalul din camera de observație dormea ​​și s-a supărat pe mine când i-am trezit pentru a primi asistență.Pe parcursul întregii îngrijiri postoperatorii, am simțit că asistentele nu m-au ascultat și nu m-au informat niciodată despre ceea ce avea să se întâmple. De fiecare dată când întrebam despre preocupări, ei spuneau „Este normal”. Acest lucru s-a întâmplat și când mi s-a îndepărtat cateterul și mi-am exprimat îngrijorarea că nu credeam că îmi pot goli vezica urinară. Ei au spus „Este normal”. O zi mai târziu am fost dusă de urgență la spital și aveam mai mult de un litru în vezică. Au uitat să-mi dea medicamente antiinflamatoare când am fost deconectat.Dacă decideți să mergeți la Spitalul Kamol, v-aș recomanda să îl contactați pe Jaime Lee (WhatsApp: +66 65 839 0418) și să-l cereți să fie agentul dumneavoastră/de legătură. Am angajat-o în timpul șederii mele și mi-a fost de un ajutor incredibil. Ea a vorbit cu personalul spitalului pentru mine și știe ce este „normal” și ce este o îngrijorare. M-a ajutat foarte mult prin bunătatea inimii ei. Apoi am decis să o angajez pentru că voiam să o mulțumesc pentru munca ei.
Elliot
Elliot
15:56 23 Mar 24
Am avut o operație de top. Sunt la 3 luni după operație și mă confrunt cu o depresie gravă pentru că sunt atât de supărată de rezultate. Va trebui să văd un alt specialist pentru a încerca să îmbunătățesc rezultatele, dar nu vor arăta niciodată atât de bine pe cât ar fi putut și va fi extrem de costisitor când deja am avut atât de greu să economisesc pentru această intervenție chirurgicală. Sănătatea mea mintală a suferit cu adevărat și sunt atât de supărată și supărată că ceva atât de important s-a dovedit atât de rău.
Kii “Remura_WH”
Kii “Remura_WH”
09:15 25 Jun 23
Terrible job on the srs ppv surgery, complete stuff up from top to bottom
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️