Hairtran Clinic

Hairtran Clinic Bangkok clinica 1

Hairtran Clinic este specializată în implanturi de păr. Înființată în 2019, această clinică certificată este situată în Bangkok, Thailanda. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și întrebați despre prețurile pentru intervențiile chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Hairtran Clinic, Bangkok, Thailanda

HairTran Clinic a fost înființată în ianuarie 2019. Deși clinica este relativ nouă, dispune de medici și specialiști cu o mare experiență, care pot ajuta la rezolvarea problemelor de chelie, de retragere a liniei părului și de cădere a părului prin tehnici de transplant. Personalul este complet instruit în cadrul atelierelor Asociației Internaționale de Transplant de Păr din SUA, Turcia, Malaezia și Coreea.

Clinica oferă o gamă de proceduri pentru a trata pierderea părului, inclusiv injecții cu plasmă bogată în trombocite (PRP), transplant de păr FUE și terapie cu laser de nivel scăzut. Cu echipamente moderne, clinica oferă cel mai natural rezultat pentru toți pacienții, fără cicatrici și cu rezultate permanente. De asemenea, aceștia garantează rezultate excelente la prețuri rezonabile. Situată în inima Bangkokului, pe Sukhumvit Road, HairTran este ușor accesibilă de la Ekkamai East Bus Terminal, Ekkamai BTS și Phra Khanong BTS.

Oferă, de asemenea, rezervări pentru transportul local, opțiuni turistice locale, precum și servicii de interpretare și traducere, astfel încât pacienții nu trebuie să își facă griji cu privire la barierele lingvistice. Clinica este înconjurată de hoteluri care se adresează turiștilor medicali și de un centru comercial. Cu multe recenzii pozitive din partea clienților, clinica este unul dintre cele mai bune locuri din Bangkok pentru a face un transplant de păr de succes.


Specialitatea clinicii:

Implant de păr
Transplant de păr
Transplant de barbă
Transplant de gene
Transplant de sprâncene
Transplant de păr DHI
Transplant de păr FUE
Transplant de păr FUE Gold
Transplant de păr FUT
Transplant de păr BHT

Servicii

Wifi gratuit
Ziare internaționale
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervare de taxi
Parcare auto
Camere private
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Bangkok – Țară: Thailanda – Fondată în 2019
Acreditare: Necunoscută – Limba(ele) vorbită(e): engleză, thailandeză


Recenzie la Hairtran Clinic

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️