Bangkok Hospital Phuket

Bangkok Hospital Phuket Phuket

Bangkok Hospital Phuket este specializat în MAP / FIV și implantare de păr. Înființată în 1995, această clinică acreditată JCI, acreditarea spitalelor din Thailanda, certificată ISO 9001:2008, este situată în Phuket, Thailanda. Vedeți recenziile clienților, fotografiile înainte/după și cereți prețul operației în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Bangkok Hospital Phuket, Phuket, Thailanda

Bangkok Hospital Phuket, cel mai mare și mai prestigios spital din Phuket, oferă o gamă largă de tratamente, educație pentru sănătate și reabilitare într-o multitudine de specialități. După ce a obținut acreditarea JCI în 2009, acesta este capabil să ofere îngrijire terțiară de cea mai înaltă calitate în domenii precum cardiologie, boli colorectale, ginecologie, neurologie, oncologie, oftalmologie și ortopedie.

Cu peste 80.000 de vizitatori străini pe an, Bangkok Hospital Phuket este un punct fierbinte al turismului medical, nu doar pentru Thailanda, ci pentru întreaga lume. Ofertele sale de îngrijire și wellness sunt, de asemenea, de neegalat oriunde în Thailanda – pentru mai multe informații, adresați-vă acum sau solicitați o ofertă gratuită.


Specialitatea clinicii :

MAP / FIV
FIV – Fertilizare in vitro

Implantarea părului
Transplantul de păr

Servicii

Cazare în familie
Wifi gratuit
Asigurare de sănătate
Servicii de interpretariat
Serviciu de spălătorie
Transfer de dosare medicale
Asigurare medicală de călătorie
Camere cu accesibilitate PMR
Consultații pe internet
Parcare auto
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Reabilitare
Facilități religioase
Restaurant
Precauții alimentare
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Phuket – Țară: Thailanda – Fondat: 1995
Acreditare: JCI Accredited, Hospital Accreditation of Thailand, ISO 9001:2008 – Limba(e) vorbită(e): arabă, chineză, daneză, olandeză, engleză, finlandeză, franceză, germană, italiană, japoneză, coreeană, norvegiană, norvegiană, rusă, spaniolă, suedeză, tailandeză


Recenzii despre Bangkok Hospital Phuket

Кристина Артём
Кристина Артём
12:06 23 Jan 24
Un spital mare drăguț, am ajuns cu ambulanța cu o temperatură de 40. Am completat rapid toate actele necesare, apoi am fost duși în scaun cu rotile la medic, examinați, ne-au făcut analize de sânge, ne-au dat un antipiretic și am fost eliberați. În timp ce avea loc programarea, spitalul însuși a coordonat totul cu compania de asigurări, factura a ieșit la 2.200 Baht, dar compania de asigurări a plătit pentru noi. Folosim Rosgosstrakh, totul este clar cu ei.
Nicole Pua
Nicole Pua
04:52 03 Oct 23
Acest spital merită mai mult decât doar 3,5 stele! Da, ar putea fi puțin costisitor - dar plătiți pentru ceea ce obțineți, iar calitatea este ceea ce obțineți aici!Iubitul meu a avut o febră mare persistentă și am fost îngrijiți rapid la A&E. Proces de înregistrare eficient, cu asistentele care îi verifică elementele vitale și îi atribuie un pat în 15 minute.După ce și-a făcut câteva analize pentru gripă și COVID, medicul de gardă a făcut toate verificările de due diligence ale stomacului, plămânilor și altor zone, înainte de a ne sfătui să stăm peste noapte deoarece febra lui era cu adevărat mare (39,7°C) și persistentă. Nu a încercat să vândă din greu și ne-a dat timp să luăm în considerare, ceea ce a fost grozav, deoarece nu a adăugat presiune asupra noastră.Eram acoperiți de asigurare de călătorie așa că am ales să rămânem, iar transferul la secție a fost rapid și confortabil. Asistentele au fost foarte prietenoase, iar camera de secție era spațioasă, cu facilități la loc. Oaspetele/îngrijitorul avea chiar și o canapea uriașă pe care să doarmă.În general, au fost câteva momente în care a trebuit să așteptăm sau să luăm inițiativa pentru a face o actualizare/verificare, dar experiența a fost totuși pozitivă! Asistentele și medicii au fost, în general, cu adevărat de ajutor și profesioniști.De obicei nu fac recenzii, dar atunci când fac, locul sau serviciul trebuie să fi lăsat o impresie. Felicitări echipei de la Bangkok Hospital Phuket pentru o experiență de spital de 5 stele!P.S. Pe o notă mai ușoară, când m-am întors la spital de la hotel cu bagajele noastre, era chiar și un bellboy care mă escorta pe mine și cu bagajele până la secție. Am fost la spitale grozave, dar aceasta este cu siguranță prima 😂
Viktoriia Rybalka
Viktoriia Rybalka
06:54 03 Aug 23
Experiența mea de vizitare. A trebuit să merg la o examinare programată de către un ginecolog și un mamolog. Nu mi-am facut programare telefonic, doar am venit la spital. Nu mi-au putut scrie la mamolog, pentru că programul lui era încărcat, am ajuns imediat la ginecolog. Personal foarte politicos si prietenos. Dacă nu vorbiți engleză, vă vor oferi un interpret (probabil pentru plată suplimentară și așteptare). Am fost dus la birou, nu am așteptat mult. Ei au întrebat dacă sexul medicului primitor este important, au măsurat temperatura, presiunea, greutatea. În cabinetul medicului, s-au descurcat și repede, pe scaun fac atât examinare, cât și ultrasunete, medicul a întrebat în acest proces dacă este necesar să se uite la un frotiu la microscop și dacă să facă o ecografie. Medicul a făcut totul cu atenție, a dat recomandări suplimentare și a prescris medicamentul. A doua zi, la programare, am fost la un mamolog (oncolog), unde mi s-a recomandat sa fac o mamografie si ecografie, pe baza reclamatiilor mele. Examinare suplimentară de către un medic. Vreau să remarc că aceasta este probabil cea mai reușită vizită a mea, a fost o plăcere să am de-a face cu medicul. Am pus întrebări și mi-am răspuns la ale mele, am explicat totul în detaliu. Îi voi lăsa numele Pawan Krainara! Dushka 🤌🏻 Am plătit 156$+100 baht pentru serviciile unui medic ginecolog. Mamolog 4650 baht. Recomand să schimbi bani, căci cursul în spital este diferit. Așa că a trebuit să plătesc puțin mai mult. Aceasta este experiența mea personală, a ta poate fi diferită🙃 nu te îmbolnăvi))
Madison O'Shields
Madison O'Shields
07:18 24 Aug 23
Am primit tratament aici pentru o mușcătură de câine în timp ce vizitam Phuket. Îngrijirea lor de urgență și toate programările de urmărire au fost grozave, îngrijire de înaltă calitate, medicii erau foarte competenți și vorbeau bine engleza. Spital foarte curat și eficient și nu aglomerat. Prețurile au fost corecte și transparente.
Inna Kochanzhi
Inna Kochanzhi
08:48 15 Feb 24
Tocmai am avut o intervenție chirurgicală aici (fractură osoasă a încheieturii și luxație).La început am fost puțin surprins de preț (nu mă așteptam să obțin practic aceeași cotație ca în Shanghai..). Ca să vă faceți o idee, estimarea inițială a fost de 230K-300K pentru, practic, 36 de ore la spital și o intervenție chirurgicală de 1,5 ore (va fi aproape de nota mai mică până la urmă cred - inclusiv cheltuielile preoperatorii precum CT și postoperatorie care este în curs). Apropo, depozitul se plătește la sosire înainte de operație și este egal cu nota inferioară a estimării, iar apoi aduc facturile zilnice detaliate înainte de prânz.După operație, înțeleg de unde vine acest preț.În primul rând, spitalul în sine: este un spital mare, spațios, curat, bine proiectat și foarte bine echipat. Am simțit că stau într-o cameră de hotel: paleți de lemn pe perete, dulap, baie mare, canapea și fotoliu pentru cei mai apropiati și dragi, masă, frigider, televizor, curățenie, AC bun, lenjerie de pat etc. Și mâncare bună! Rețineți că aveam o cameră standard.În al doilea rând, profesionalismul: aceasta include echipamente inteligente, a face tot ce este necesar și a nu face ceea ce nu este, procese perfect organizate și rapide, explicații, instrucțiuni clare etc.În al treilea rând, personalul: foarte politicos și amabil, grijuliu, mereu în gardă, verifică întotdeauna starea pacientului, reacționează rapid și toți vorbesc engleză (cel puțin acolo unde este necesar și în măsura în care este necesar). Am fost foarte stresată înainte de această experiență, deoarece ultima dată când a trebuit să stau la spital a fost la naștere. Prin urmare, felul în care a fost tratat totul m-a făcut să mă simt cât mai în largul meu. Mediul și atitudinea bună sunt, de asemenea, foarte importante pentru mine.Deci, este o valoare totală bună pentru bani. Minunat spital!
Ewa Karolina Bettini-Gromek
Ewa Karolina Bettini-Gromek
20:09 31 Mar 24
Spitalul este modern și foarte curat și elegant.Recepționerii, asistentele și doctorul (în secția unde am tratat gâtul și urechile) au fost incredibil de amabili și prietenoși. Le mulțumim foarte mult pentru asta.Este grozav că există și un Starbucks la parter unde poți bea cafea.
Traveler
Traveler
10:21 20 Aug 23
M-am dus să scot cusăturile și să dezinfectez, iar doctorii și asistentele au fost atât de amabili.Și nu aveam asigurare, dar a fost frumos că prețul nu a ieșit cu mult mai mult decât credeam. Au iesit 2000 de baht.Dacă sunteți bolnav în Phuket, vă recomand acest spital.
George Radita
George Radita
08:33 15 Jan 22
Super ok
Trends For Travel Tourism (‫الاتجاهات للسفر والسياحه‬‎)
Trends For Travel Tourism (‫الاتجاهات للسفر والسياحه‬‎)
09:44 23 Oct 23
Serviciul este dincolo de excelent în acest spital, iar personalul este foarte respectuos și foarte cooperant...Inspecție cuprinzătoare și prețul este foarte rezonabilÎntârzieți de cele mai multe ori și tratați în limba engleză, dar înțelegerea este oarecum lentăFacilitatile spitalului sunt foarte buneFarmacia este mereu aglomerată... dar, în general, spitalul este internațional
ice bear
ice bear
20:33 23 Oct 23
Medicii si asistentele sunt dragute si atente.Menajera care sta in tura de noapte la camera de urgenta este foarte draguta. Ne-am dus la miezul nopții, însetați, și am cerut apă de la menajeră. și a așteptat în camera de urgență lângă patul pacientului Alți oameni au trecut și nu le-a păsat. Am stat mult timp, aproape o ora.Cand a venit menajera si a vazut-o, ne-a adus un scaun pe care sa ne asezam. A spus că dacă stai în picioare mult timp îți este frică că vei obosi. Eram foarte obosiți la vremea aceea. Mă simt foarte recunoscător pentru grija ta.Camera selectata este o camera VIP, la pretul de 8,xxx baht.Camera este foarte spatioasa, impartita in 2 zone si are 2 bai.Zona living Există o chiuvetă, echipamente, farfurii, boluri, linguri, pahare pentru utilizare în cameră, un cuptor cu microunde, un frigider, o masă și o canapea.Zona camerei pacientului are o canapea lungă pentru dormit și veghe. Fotoliu si masa mare, seif, dulap.Per total, camera arata bine. Dar aș vrea să-mi exprim părerea despre cameră. Pentru că fusese tratat la Spitalul Dibuk înainte pentru că era mai aproape de casă. O diferență clară a fost găsită în confortul de a fi însoțitor de pacient: „Patul pacientului” la Spitalul Dibuk este un pat care este complet echipat cu echipament de dormit. Există o pernă care să susțină capul și pernele laterale.Este atât de bine încât vreau să-ți mulțumesc pentru grija ta aici. Pentru că oamenii vin să privească A dormi pe o canapea lăcută este groaznic. Mă doare spatele. E înghesuit și alunecos. Atingerea nu este ca și cum ați dormi într-un pat. Este foarte important. Mai mult decât să ai 2 canapele.Serios, nu vom vorbi despre tarifele foarte diferite ale camerelor celor 2 spitale pentru că Spitalul Bangkok este mai dotat în alte aspecte.Dacă spitalul din Bangkok citește această recenzie Vă rog să aduceți lucruri bune. a spitalelor din rețeaua dumneavoastră să se adapteze Și un alt lucru este că sunt foarte puține prize electrice și pozițiile mufelor sunt toate pe capul pacientului. Credem că este destul de periculos. Dacă totul este îngrămădit în acea zonăCamera nu trebuie să fie atât de largă. Mi-ar plăcea să am un pat la care cineva să aibă grijă și o pernă. Și ștecherele de alimentare sunt puțin întinse.În secția de baie pacient Ar trebui să existe o balustradă atașată de perete. Pentru a te susține ca să nu cazi, la duș vei face un scaun din ciment. Creasta sa este îndreptată în unghi drept. Este înfricoșător că s-ar putea să aluneci și să te lovești cu capul în acel colț.Aș dori să laud mâncarea pacienților și a rudelor. Mâncarea are gust bun, ingredientele sunt bune, iar nevoile pacientului sunt cerute. atât alergiile alimentare cât și preferințele pentru a pregăti mâncarea a doua zi Acesta este foarte drăguț.Departamentul care se ocupă de pregătirea documentelor face o treabă foarte slabă, documentele solicitate nu au fost întocmite în totalitate. Sună înainte pentru a lua legătura, astfel încât să nu existe întârziere când veniți să ridicați. Nu e de folos. Le-am sunat și le-am spus să intre și să ia actele. Documentul este complet. Când ajungeți, trebuie să solicitați toate documentele noi pentru fiecare punct. Parcă nu eram deloc pregătită. Trebuie să te urci și să întrebi singur de fiecare departament, la fel ca un spital guvernamental care este unul privat cu cele mai mari prețuri din Phuket. Comunicarea între fiecare departament este foarte slabă. Ei nu lucrează deloc împreună. Karma cade asupra utilizatorului serviciului. Aș dori să îmbunătățesc diferitele departamente conexe.Obișnuiam să cerem acte la Spitalul Siriroj. Când oficialul vă anunță că documentele sunt gata, mergeți și primiți-le. Putem anunta la punctul de receptie si inregistrare ca venim sa ridicam documente. Scrieți numele și prenumele către oficiali Ofițerul a ridicat plicul cu documente. Să semnăm, să terminăm și să mergem acasă. Totul este foarte rapid. Nu este nevoie să mergeți în altă parte pentru a contacta mai departe. Vă rugăm să îmbunătățiți imediat. Puteți merge să vedeți munca la spitalele afiliate. și aplicat
Thitirat Thuethong
Thitirat Thuethong
16:46 21 Nov 23
A avut diaree, a petrecut două nopți în spital și a cheltuit aproape o jumătate de sută de mii. Prețul este de această dimensiune, dar serviciul nu este deloc profesional. Spitalele guvernamentale oferă, de asemenea, o îngrijire mai bună decât aceasta.Într-o noapte, o asistentă a venit să-mi ia temperatura. Utilizați un termometru pentru ureche Parcă ești supărat pentru ceva. Pune-mi un termometru la ureche. Ca și cum aș fi împins atât de tare încât capul mi se legăna, dar tot nu s-a oprit.Menajera nu a făcut nimic, paharele și șervețelele de apă nu au fost reumplute sau schimbate. O dată, a intrat și a luat doar sacul de gunoi din fața camerei și a ieșit. Nu mătura și nu șterge nimic.Asistenta nu avea cunoștințe. Am întrebat orice și nu am putut răspunde.Medicul nu a putut găsi cauza bolii și a prescris medicamente în funcție de simptome. Când am plecat de la spital, simptomele mele erau grave. Nu s-a făcut mai bine.Mâncarea este groaznică, rece, fără gust, meniul este repetitiv și pune accent pe articolele ieftine, chiar și deserturile și gustările.Echipamentul din camera este foarte vechi. Umeraș salin Roțile se învârt cu greu. Mersul la baie cu linia IV a fost foarte dificil.Cazanul de apă caldă nu este bun, imediat ce îl atingi, primești un șoc electric.Cămăși de pacienți, nu știu dacă e lipsă sau nu. Sunt o femeie minionă.Am adus o cămașă mărimea 3XL și a trebuit să înduram să o port.Starea era foarte proastă.
Ha Ha Wong
Ha Ha Wong
15:17 23 May 23
Facilitățile din spital sunt curate, dar din păcate serviciul este foarte slab, aranjamentul examenului fizic este haotic, medicii și asistentele sunt neglijenți și iresponsabili și nu te-au lăsat să bei apă înainte de ecografie, așa că nu există apă. în vezică, pentru că există aer, deci nu se poate face la testarea cu ultrasuneteRaportul a spus direct că nu există nicio problemă, deoarece nu există urină în vezică, greșeală la nivel foarte scăzutNu patronați acest spital, decât dacă doriți să fiți supărat, nu recomandați, nu recomandați, nu recomandați, spuneți lucruri importante de trei ori
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️