Bagatin Clinic

Bagatin Clinic Zagreb

Bagatin Clinic este specializată în asistență stomatologică. Înființată în 1995, această clinică certificată ISO 9001:2008 este situată în Zagreb, Croația. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Bagatin Clinic, Zagreb, Croația

Bagatin Clinic a fost înființată în 1995. Este o unitate de ultimă generație care oferă o gamă largă de proceduri medicale în domeniile chirurgiei plastice, dermatologiei, stomatologiei și cosmetologiei.

Oferind peste 250 de tratamente, procedurile clinicii includ implanturi dentare, coroane dentare, fațete, materiale de umplutură dermică, mărirea sânilor și liposucția cu ultrasunete.

Echipa este extrem de calificată, profesioniștii din domeniul sănătății și clinica mențin cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Clinica este o alegere populară pentru pacienții internaționali care caută proceduri estetice accesibile și de înaltă calitate, cum ar fi liftingul facial, blefaroplastia, rinoplastia, chirurgia sânilor, implanturile de vițel, abdominoplastia, liposucția, botoxul, mezoterapia, implanturile fesiere, remediile pentru calviție și chirurgia bărbiei și a obrajilor.

Clinica este membră Gold a Asociației de Turism Medical și a fost certificată de Global Clinic Rating, un site de comparare medicală care evaluează clinicile și spitalele la nivel internațional.

Clinica a fost, de asemenea, desemnată “Cea mai bună clinică internațională de chirurgie estetică” în cadrul premiilor IMTJ 2017, care celebrează excelența în rândul furnizorilor de servicii de turism medical din întreaga lume.


Specialitatea clinicii: Clinică de specialitate:

Îngrijire dentară
Scanare dentară
Lustruirea fațetelor
Obturație dentară
Curățare dentară
Sigilante dentare
Debridarea rănilor
Extracție dentară
Frenectomie
Alungirea coroanei
Reconstrucția coro-radiculară
Gingivectomie
Atela de susținere
Apicoectomie
Tratament de canal radicular
Extracția dinților de minte
Albirea dinților
Grefa osoasă
Inlay-uri / Onlay-uri protetice
Fațete dentare
Dinți
Grefa de sinusuri
Implant dentar
All-on-4
Coroană dentară
Proteză dentară temporară

Bagatin Clinic vă oferă :

Transfer de la aeroport
Rezervarea zborului
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Transfer de dosare medicale
Consultații pe internet
Reabilitare
Servicii de traducere


Oraș: Zagreb – Țară: Croația – Înființată în 1995
Acreditare: ISO 9001:2008 – Limbi vorbite: croată, engleză, germană, italiană, slovenă, germană, slovenă

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️