Transplant de păr pentru femei în Tunisia

transplant de păr femeie tunisia 1
Scris de William

Tot ce trebuie să știi despre transplantul de păr pentru femei în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru un transplant de păr pentru femei în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre transplantul de păr feminin în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi tunisieni calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul transplantului de păr pentru femei în Tunisia

Costul mediu al unui transplant de păr pentru femei în Tunisia este de 2.400 de euro. Prețul depinde de numărul de grefe și de tehnica utilizată. Metoda FUE costă 2200 de euro, iar tehnica DHI costă 2600 de euro. Durata de ședere este de 4 zile. Prețul include anestezia, operația și medicația. Rezultatul final este vizibil în termen de 5 luni.

Transplant de păr la femei2400 €
Transplant de păr masculin2200 €
Transplant de păr FUE2200 €
Transplant de păr DHI2600 €

Ghidul final pentru transplantul de păr pentru femei în Tunisia

Căderea părului la femei este un fenomen complex. Ea poate submina încrederea în sine, dar și modul în care ne privim zilnic. Din fericire, există acum proceduri cosmetice care pot remedia problema, cum ar fi transplantul de păr sau implantarea de păr.

Acest tip de chirurgie estetică se realizează în prezent cu ajutorul unor tehnici moderne și a unei tehnologii de ultimă oră, pentru a obține rezultate impecabile.

Dacă vă gândiți să mergeți pe calea implantului de păr, transplantul de păr pentru femei în Tunisia este una dintre cele mai populare și mai larg recomandate proceduri în acest moment, datorită prețului, dar mai ales datorită ratei de succes.

Ce presupune transplantul de păr feminin?

Transplantul de păr feminin este o procedură chirurgicală care presupune implantarea de noi foliculi de păr în zonele chele ale craniului, în urma căderii părului.

Pentru a face acest lucru, un chirurg va îndepărta foliculii de păr dintr-o zonă donatoare (o parte a craniului cu păr care este încă plină) și apoi îi va transplanta în zonele în care nu mai există păr. Transplantul de păr se realizează cu ajutorul unor tehnici neinvazive, moderne și, mai presus de toate, de ultimă generație.

În prezent, există mai multe tehnici de transplant de păr:

  • Grefa FUE (Follicular Unit Extraction): o tehnică de grefare care presupune prelevarea foliculului de păr unul câte unul din zona donatoare și apoi implantarea acestuia direct în zona donatoare cu ajutorul unei lame de incizie din oțel.
  • DHI (Direct Hair Implantation) : această metodă estetică permite extragerea și implantarea directă a grefelor foliculare (foliculi) cu ajutorul unui singur instrument: un stilou cu microlamelor din piatră de safir. Această tehnică de implantare a părului este, în prezent, cea mai rapidă și mai practică de realizat.

Cui se adresează transplantul de păr pentru femei în Tunisia?

Transplantul de păr pentru femei se adresează oricărei candidate care suferă de căderea părului. Cu alte cuvinte, o cădere de păr care nu mai duce la o nouă creștere. Acest lucru se numește alopecie. Alopecia este evaluată pe scara Ludwig. Această procedură este recomandată femeilor cu alopecie sau chelie pe scara Ludwig III.

Implantarea părului este potrivită pentru toate formele de alopecie: difuză sau progresivă, androgenică, cicatricială (după o traumă, arsură sau accident) sau alopecie de tracțiune. Transplantul de păr poate fi luat în considerare de îndată ce pierderea densității și alopecia au fost declarate.

Cu toate acestea, trebuie să știți că implantarea părului poate fi luată în considerare doar pe un scalp sănătos. În caz contrar, implanturile nu vor rezista și nu se poate obține un rezultat estetic.

Transplantul de păr la femei nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează, sau celor cu tulburări de coagulare, boli cardiovasculare sau reacții alergice.

Cum funcționează transplantul de păr feminin în Tunisia?

Transplantul de păr pentru femei în Tunisia este o procedură de chirurgie estetică neinvazivă și, mai ales, controlată. Acesta este efectuat de către chirurgi esteticieni experți care se bucură de o anumită reputație internațională. Rata de succes este de 99, 9%, iar îngrijirea este completă.

Pacienții străini care doresc să se deplaseze în Tunisia pentru un transplant de păr vor fi îngrijiți de la A la Z în timpul șederii lor.

Înainte de operație

Prima etapă a transplantului de păr al unei femei în Tunisia va fi un diagnostic de păr. Această consultație inițială constă într-o evaluare a densității părului dumneavoastră și a căderii părului de către o echipă medicală. Vor fi efectuate o serie de examene medicale și analize de sânge pentru a determina dacă implantul de păr este compatibil cu starea dumneavoastră de sănătate.

O altă consultație înainte de operația de refacere a părului va permite efectuarea unei evaluări medicale mai aprofundate. Aceasta va fi, de asemenea, întâlnirea cu medicul anestezist.

În timpul operației

Operația de implantare a părului se efectuează sub anestezie locală. Aceasta poate dura între 6 și 8 ore, intercalate cu scurte pauze (dar nu prea lungi, deoarece acest lucru ar putea contamina grefele și scalpul). Într-o singură ședință, un chirurg poate implanta până la 4.000 de grefe, în funcție de metoda aleasă.

Implanturile de păr nu sunt dureroase. Pot exista unele sângerări minore, dar riscul de deteriorare a foliculilor de păr în timpul transplantului nu poate fi exclus. Succesul acestei etape depinde aproape în întregime de expertiza chirurgului.

După operație

După operație, când efectul anestezicului dispare, urmările se rezumă la câteva furnicături. Acestea se risipesc după tratamentul aplicat de chirurg. În cele 2-3 zile care urmează operației, chirurgul va efectua controale pentru a evalua starea grefelor și pentru a determina dacă transplantul de păr a fost un succes. După câteva luni, grefele vor cădea, iar părul implantat va relua ciclul normal de regenerare a părului.

Precauții de luat după transplantul de păr la o femeie

După un transplant de păr pentru femei în Tunisia, există o serie de precauții care trebuie luate:

  • Folosiți un șampon special pentru a spăla părul.
  • Nu manipulați părul: fără tratamente chimice sau mecanice.
  • Dormiți într-o poziție semi așezată la 45°. Nu dormiți culcat timp de 10 până la 15 zile. Pentru a dormi pe spate, așteptați aproximativ 1 lună.
  • Nu vă suflați părul la soare; ieșiți cu capul acoperit.
  • Nu vă aplecați prea mult capul în jos pentru a evita o circulație sanguină deficitară,
  • Aveți o dietă sănătoasă și echilibrată și luați suplimente alimentare.

Cât costă un transplant de păr feminin în Tunisia?

Costul unui transplant de păr pentru femei în Tunisia este cuprins între 2.000 și 2.500 de euro. Aceasta include tot ceea ce este acoperit în timpul șederii medicale: onorariul chirurgului, costurile de spitalizare, urmărirea postoperatorie, transferul de la hotel la aeroport, medicamentele, asistența lingvistică etc.


Un nou look vă poate schimba viața! Contactați-ne pentru o ofertă personalizată pentru transplant de păr pentru femei în Tunisia. Cu noi, veți avea acces la cele mai bune îngrijiri și la cel mai bun sejur medical.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

William

Mă numesc William Royer și sunt un redactor medical cu experiență în redactarea de date științifice complexe. Sunt specializat în imunologie și hematologie. Găsesc o mare inspirație în colaborarea strânsă cu o varietate de profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv medici, asistente medicale și avocați ai pacienților. De asemenea, public recenzii.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️