Biyo – Alicante

jose salvador biyo quironsalud1 1

Biyo – Alicante este specializată în chirurgie estetică. Înființată în 2012, această clinică certificată este situată în Alicante, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și solicitați prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Biyo, Alicante, Spania

Clinica Biyo – Alicante a fost deschisă în 2012 și este un cabinet privat de chirurgie plastică și medicină estetică. Clinica este acreditată de Societatea Spaniolă de Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Estetică (SECPRE).

Este specializată în cele mai avansate tratamente și tehnici de chirurgie plastică, reconstructivă și estetică: augmentare și reducere a sânilor, reconstrucție, chirurgie secundară a sânilor, ginecomastie, rinoplastie, otoplastie, blefaroplastie, lifting facial, liposucție, lifting de brațe și coapse, abdominoplastie, mărirea feselor și a gambei.

Nivelul lor ridicat de expertiză vă garantează un standard ridicat de îngrijire, de la diagnosticare până la tratament. Spitalul are o echipă renumită de medici specialiști dedicați, care primesc atât pacienți locali, cât și internaționali. Întreaga experiență poate fi adaptată la nevoile pacientului, inclusiv sistemul de prețuri și de plată, precum și procedurile chirurgicale și nechirurgicale specifice.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Tratamentul venelor varicoase
Umplerea pielii
Corecția mameloanelor
Reducerea mamelonului
Liposucție
Otoplastie
Mărirea sânilor
Implanturi de vițel
Îndepărtarea implanturilor mamare
Ginecomastie
Ridicarea gâtului
Brahioplastie
Rinoplastie
Ridicarea coapselor
Lift brazilian
Ridicarea sânilor
Lifting cervico-facial
Implanturi mamare
Reducerea sânilor
Ridicarea corpului
Abdominoplastie

Servicii

Cazare în familie
Wi-Fi gratuit
Servicii de interpretariat
Spălătorie
Transfer de dosare medicale
Asigurare medicală de călătorie
Camere cu accesibilitate PMR
Consultare pe internet
Telefon în cameră
Camere private
Reabilitare
Precauții alimentare
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Alicante – Țară: Spania – Fondată: 2012
Acreditare: Necunoscută – Limba(e) vorbită(e): arabă, daneză, olandeză, engleză, finlandeză, franceză, germană, italiană, norvegiană, rusă, spaniolă, suedeză


Opinia Dr. José Salvador – Clinica Biyó

Reichel Ferrandiz Martinez
Reichel Ferrandiz Martinez
22:29 30 Oct 23
Excelent profesionist, vă oferă o soluție la orice problemă. De la reconstrucția sânilor la o arsură. Cu siguranță m-aș pune în mâinile lor.
Sabina Santiago Pastor
Sabina Santiago Pastor
21:19 30 Oct 23
M-am operat cu el acum aproape un an, operatia a fost grozava dar recuperarea a fost putin complicata, nu m-au lasat nici macar o secunda sa ma tin de mana, tratamentul nu putea fi mai bun, datorita Marii si doctore, mulțumesc din suflet ❤️
Private Mail
Private Mail
17:02 28 Dec 23
M-am operat acum mai bine de 10 ani cu doctorul Salvador și totul a fost excelent, un mare profesionist. Recunoscător!!
Francois Bellotte
Francois Bellotte
14:44 05 Dec 23
Am căutat un profesionist excelent și doctorul Salvador este excelent. Recunoaștem o persoană excelentă pentru carisma sa, Doctorul Salvador nu are nevoie să vorbească și să vorbească, pur și simplu liniștește prin profesionalismul său. Totul este bine aranjat cu echipa lui, nu o notă falsă. Daca esti in cautarea unui chirurg bun, atunci el exista....
Pi CCT
Pi CCT
20:54 09 Apr 19
maria del pilarProfesionalism si tratament uman excelent.Dr. Salvador și echipa sa sunt cu adevărat profesioniști și tratează pacientul într-un mod foarte uman. M-am simțit tot timpul acoperit de Doctor și echipa lui. Pe lângă înțelegerea pe deplin a dorințelor pacientului, acestea sunt disponibile în orice moment, înainte, în timpul și postoperator pentru a satisface nevoile pacientului. Recomand dr. Salvador si echipa sa pentru orice tip de tratament pe care il ofera. Ceea ce promit ei îl îndeplinesc.Profesionalism și o abordare umană excelentă.Dr. Salvador și echipa sa sunt adevărați profesioniști care își tratează pacienții într-un mod foarte uman. M-am simțit pe tot parcursul drumului îngrijit cu căldură de Doctor și de echipa sa. Pe lângă înțelegerea pe deplin a dorințelor pacientului, acestea sunt disponibile înainte, în timpul și după operație în orice moment pentru a satisface nevoile pacientului. Recomand dr. Salvador și echipa sa pentru fiecare tip de tratament pe care îl oferă. Ei își îndeplinesc promisiunile.
Rocio S m
Rocio S m
17:23 05 Nov 22
M-am operat cu el acum 9 ani cand nici un chirurg nu a vrut sa ma opereze, si-a riscat si adevarul este ca totul a fost grozav, tratament imbatabil si un pret grozav, o sa repet cand imi voi schimba protezele si un consilier foarte bun. . Mulțumesc🌹
lara hernández pastor
lara hernández pastor
10:43 17 Jan 21
Nu pot fi mai recunoscător și încântat de rezultate.Când urmează să ne operam, avem tendința să ne imaginăm rezultatul și să ne idealizăm în capul nostru cum ar arăta.Ei bine, rezultatul este exact așa cum mi l-am imaginat sau chiar mai bine!Una dintre marile mele preocupări a fost că nu va exista un sân artificial și că va fi ceva frumos și foarte natural. Daca ai vedea rezultatul, ai halucina cat de natural a fost!Doctorul Salvador mi-a inspirat multă încredere din prima clipă. Este un mare profesionist și are o echipă extraordinară. Fără îndoială cel mai bun chirurg! Sunt foarte fericit că am luat decizia și că am făcut-o în mâinile lor.
NURIA
NURIA
10:45 24 Mar 23
Sunt incantata, cu dr. Jose Salvador, il recomand 100%, un mare profesionist, va sfatuieste intr-un mod foarte precis cu un diagnostic foarte exact, si cu rezultate spectaculoase.
Tania
Tania
08:26 09 Apr 21
Am avut plăcerea să mă operez cu doctorul José Salvador și nu aș putea fi mai încântat și recunoscător. Ingrijirea si serviciile sunt excelente. Profesionalismul lor și tratamentul prietenos te fac să te simți calm în orice moment. Merită subliniată atenția și preocuparea constantă a membrilor echipei sale, în special a Marisei. Recomand 100% Doctorul si intreaga sa echipa.*** Încredere, apropiere, atenție zilnică și profesionalism cu rezultate naturale din prima clipă.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️