Clinica Dr. Pedro Antolin – Valencia

Clinica Dr. Pedro Antolin - Valencia Valence

Clinica Dr. Pedro Antolin – Valencia este specializată în chirurgie estetică. Înființată în 1980, această clinică certificată de Societatea Americană de Chirurgie Plastică Estetică este situată în Valencia, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Clinica Dr. Pedro Antolin, Valencia, Spania

Clinica Dr. Pedro Antolin – Valencia este specializată în chirurgie estetică, plastică și reconstructivă. Este specializată în cea mai cuprinzătoare gamă de proceduri cosmetice chirurgicale și nechirurgicale și este mândră să spună că oferă acces la cele mai bune tratamente, standarde și practici. Ei se angajează să le ofere pacienților lor cea mai sigură și de cea mai înaltă calitate îngrijire. Clinica este o alegere populară printre pacienții internaționali care caută proceduri cosmetice accesibile și de înaltă calitate, cum ar fi liftingul facial, blefaroplastia, rinoplastia, chirurgia sânilor, implanturile de vițel, abdominoplastia, liposucția, botoxul, mezoterapia, implanturile fesiere, remediile pentru calviție și chirurgia bărbiei și a obrajilor.

Clinica primește atât pacienți locali, cât și internaționali și oferă un număr semnificativ de servicii pacienților săi internaționali, inclusiv consultații cu medici online, monitorizare și reabilitare, traducerea controalelor medicale, servicii de concierge, rezervări de activități turistice locale; asistență pentru rezervări hoteliere, serviciu de transfer de la aeroport, WiFi gratuit, televizoare în camerele private, telefoane disponibile pentru apeluri internaționale și servicii de babysitting.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Liposucție
Blefaroplastie
Otoplastie
Reconstrucția sânilor
Ginecomastie
Rinoplastie
Implanturi mamare
Ridicarea sânilor
Reducerea sânilor
Lifting cervico-facial
Ridicarea gâtului
Brachioplastie
Ridicarea corpului
Umplerea pielii
Creșterea buzelor
Consultație de chirurgie plastică
Tratamentul cicatricilor
Ridicarea coapselor
Abdominoplastie

Servicii

Transfer la aeroport
Cazare în familie
Wi-Fi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Consultare pe internet
Telefon în cameră
Camere private
Reabilitare
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Valencia – Țară: Spania – Fondată: 1980
Acreditare: The American Society for Aesthetic Plastic Surgery – Limbi vorbite: engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă


Recenzii despre Clinica Cirugia Estética Dr. Antolin

Celia Canales Pérez
Celia Canales Pérez
10:07 20 Dec 23
Nu mi-am putut imagina mai bine rezultatul. Evidențiați cât de bine sunt făcute cicatricile care contează atât de mult pentru noi. Îngrijire postoperatorie imbatabilă.
Noelia Colomer garcia
Noelia Colomer garcia
23:15 25 Oct 23
Acum o lună am făcut o rinoseptoplastie destul de agresivă, din cauza mărimii nasului meu, care nu era doar os, ci și aripioare, din prima zi în care l-am cunoscut pe Pedro Antolín a fost foarte clar că trebuie să fie el, cel care să-mi ia cazul și să mă lase în mâinile lor, nu aveam nicio îndoială să mă uit la mai mulți chirurgi, datorită capacității mari, profesionalismului, apropierii și sincerității lor în orice moment, m-aș întoarce de o mie de ori în orice tip de intervenție chirurgicală. Vreau să mulțumesc, desigur, Laurei, care este o fată drăguță, și Paulei, medicului anestezist, care nu mi-ar fi putut oferi una mai bună, fără îndoială, deși mai este mult de parcurs în acest minunat proces care mi-a schimbat viața Vreau să vă mulțumesc pentru munca grozavă pe care ați făcut-o cu mine, mulțumesc foarte mult, echipă.
Carmen Boix Núñez
Carmen Boix Núñez
13:08 22 Nov 23
Un profesionist excelent și un tratament uman excelent. După a doua mea rinoplastie cu Doctor Pedro Antolín, rezultatele, pe lângă faptul că sunt atinse perfect, sunt total naturale. Total recomandat 🙂
claudia ramirez
claudia ramirez
21:22 14 Nov 22
Publicația mea va fi puțin lungă, dar dacă te gândești să te operezi la sân și ai un sân tuberos, citește acest comentariu, sper să te pot ajuta cu experiența mea. Am vizitat și am avut consultații online cu peste 20 de medici din Chile, Argentina, Columbia și Spania, din 2018. Având un sân tuberos, mi-a fost foarte teamă că așteptările mele nu vor fi îndeplinite și că până la urmă dorind să remediez această situație. fii mai rau. Anul acesta căutarea mea trebuia să fie definitivă și cu cei mai buni, așa a fost. Am ajuns la dr googleand si caut un expert in chirurgie reconstructiva si cand vedeti comentariile nu ezitati sa va programati. Lau și Mar sunt fermecătoare și au fost punctul de plecare, îndrăgostiți când mi-au răspuns I-am întrebat dacă îmi pot avansa programarea și au făcut-o, o fată fermecătoare. Apoi, când l-am întâlnit pe doctor, am știut că el este acela, datorită profesionalismului, bunătății, apropierii și sincerității sale. Am decis să ne operam împreună cu sora mea geamănă, cea mai bună decizie a vieții, îi mulțumesc lui Dumnezeu și universului că ne-au pus-o în cale. Dr. Margarita (anestezist) si fetele care au fost in sala de operatie in ziua interventiei m-au ajutat sa fac procesul sa mearga mai lin si le multumesc din suflet pentru ca am avut o experienta proasta anterioara. Mulțumesc dr că mi-ai îndeplinit visul, că ai fost prezent în orice moment și pentru magia pe care ai făcut-o cu noi. Cu siguranță te-aș alege din nou pe tine și echipa ta, ești minunat. Dacă aș putea să le dau 100 de stele, aș face-o. Mi-as dori sa fie mai multi medici ca tine si sa se dedice nu doar esteticii ci si corectarii malformatiilor. Multumesc, multumesc, multumesc!!!
Frikitown
Frikitown
16:25 02 Sep 23
Echipa foarte profesionista. Ei vor face tot posibilul pentru a obține cea mai bună ofertă și cel mai bun rezultat. Anii de experiență îi susțin.
victoria ramirez azocar
victoria ramirez azocar
14:12 29 Nov 22
În urmă cu aproximativ o lună, împreună cu sora mea geamănă, după ce mulți ani am încercat să găsesc un specialist în reconstrucția sânilor, am decis să facem o intervenție chirurgicală de corectare a sânilor tuberoase și, în ciuda faptului că era prima mea operație, am știut din primul minut că voi fi. în cele mai bune mâini. Doctorul Pedro este un profesionist excelent și o persoană grozavă, foarte detaliat și preocupat de pacienții săi. Ne-a sfătuit în cel mai bun mod despre operația noastră, care nici nu a fost ușoară, dar am avut cele mai bune rezultate. Sunt foarte fericit și recunoscător întregii echipe medicale și asistenților lor, Laura și Mar, care sunt incredibili, foarte preocupați să răspundă la fiecare întrebare, de ajutor și dispuși să ajute pe tot parcursul procesului de recuperare 💓 încă o dată, mulțumesc foarte mult doctor pentru ajutor Îmi îndeplinesc acest vis. Recomand 100% că a fost o experiență plăcută să fii în mâinile tale.
Juani Lozano Guardiola
Juani Lozano Guardiola
16:59 31 Aug 23
Am venit la cabinetul Dr. Antolín prin recenziile lui Google...din prima clipă mi-a dat o liniște și încredere la care nici nu m-am gândit...știam că este persoana potrivită pentru operația mea.. .Mi-a explicat totul, așa ce avea să se întâmple...Deși mai există un proces de recuperare, sunt foarte mulțumit de felul în care m-a părăsit... starea mea de sănătate s-a îmbunătățit mult...De asemenea, pentru a mulțumi întregii echipe, de la anestezist și Laurei care a fost mereu în fruntea tuturor... O echipă grozavă de profesioniști...L-as recomanda 100%, la fel ca pentru orice alta interventie sau nevoie, as apela fara sa ma gandesc la ei.Mulțumiri din suflet întregii echipe.
MARIO ALBERTO ALBA RAMIREZ
MARIO ALBERTO ALBA RAMIREZ
21:12 31 Aug 23
Am o rudă care s-a operat cu acest medic și chiar și după cinci ani îi dor cicatricile și i se scurge buricul, din cauza operațiilor, are o depresie din care a scăpat cu greu și, de asemenea, crede și simte că ea este mai rău decât se aștepta, ceea ce a fost !!
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️