Blefaroplastie în Spania

blefaroplastie Spania 1
Scris de William

Tot ce trebuie să știi despre blefaroplastia în Spania! Care este prețul mediu în Madrid sau Barcelona? Sfaturile noastre pentru o operație de pleoape reușită.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre blefaroplastia din Spania și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul blefaroplastiei în Spania

Prețul blefaroplastiei în Spania este de 3.000 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, pachetul all-inclusive poate varia între 2.500 și 3.600 de euro. Aceasta este o procedură ambulatorie, fără anestezie locală, care va necesita 3 nopți de cazare la hotel în Barcelona sau Madrid. Acest preț variază în funcție de experiența chirurgului și de reputația clinicii.

Blefaroplastia superioară2500 €
Blefaroplastie inferioară2500 €
Blefaroplastie 4 pleoape3500 €
Blefaroplastie cu laser3600 €

Blefaroplastia este una dintre cele mai populare proceduri cosmetice din ultima vreme. Îmbătrânirea face capleoapele să se lase. Acest lucru afectează în cele din urmă vederea. Acest articol analizează câteva dintre punctele cheie de care trebuie să țineți cont atunci când luați în considerare această operație.

Ce este blefaroplastia?

Blefaroplastia este o procedură chirurgicală care presupune corectarea aspectului pleoapelor. Aceasta ajută la realizarea unei fețe mai armonioase. Triunghiul frumuseții se află între gură și ochi.

Dar semnele vârstei apar în timp: pleoape căzute, pungi grase, riduri și cearcăne. Ochii devin mai grei și mai obosiți. Așa că este logic să vă doriți să arătați mai tânăr prin efectuarea unei blefaroplastii.

Zonele vizate de chirurgia pleoapelor

Blefaroplastia este una dintre cele mai populare proceduri de chirurgie estetică la nivel mondial. Este o operație care retușează anumite zone din jurul ochilor. În căutarea unei întineriri totale a feței, ea poate fi completată cu injecții de botox sau toxină botulinică.

Aceste proceduri chirurgicale tratează pleoapele inferioare sau superioare. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru a elimina cearcănele și pungile de sub ochi. Scopul este de a îmbunătăți aspectul ochilor și de a le da mai multă strălucire.

De ce să vă faceți blefaroplastie în Spania?

Din ce în ce mai mulți pacienți vin în Spania, deoarece chirurgii săi plasticieni folosesc cele mai noi tehnologii în acest domeniu. În plus, prețul operațiilor de acolo este mult mai mic.

Puteți combina chirurgia estetică cu o vacanță într-o excursie în Spania. Această destinație promite vacanțe extraordinare, care sunt și mai propice recuperării.

Beneficiile blefaroplastiei

Blefaroplastia este o procedură de chirurgie facială minim invazivă. Este nedureroasă și nu necesită spitalizare sau urmărire postoperatorie. Cicatricile sunt, de asemenea, foarte discrete, chiar invizibile.

Multe semne inestetice apar odată cu vârsta. Printre acestea se numără herniile grase, pliurile și pungile de pe pleoapele superioare și inferioare. Pielea începe să își piardă din elasticitate între 35 și 40 de ani. Dar blefaroplastia nu poate trata ridurile picioarelor de corb. Aveți nevoie de injecții cu toxină botulinică sau botox.

Care este profilul candidatului ideal pentru această operație?

Fiecare pacient poate avea un plan propriu pentru operație, în funcție de caracteristicile și cerințele sale particulare.

Dar, indiferent dacă este vorba de bărbați sau femei, candidații buni pentru blefaroplastie ar trebui să fie :

  • Tineri sau adulți, de obicei cu vârsta de peste 35 de ani,
  • Nefumători,
  • Fără antecedente medicale care ar putea afecta vindecarea,
  • Răbdători, realiști și optimiști pe toată durata procedurii,
  • Fără patologie oftalmologică incompatibilă cu operația.

În această variantă, acești pacienți au cel puțin una dintre următoarele probleme:

  • Pleoape inferioare căzute,
  • Greutatea pleoapelor superioare din cauza excesului de grăsime, ceea ce vă face să aveți senzația că pielea răzbate pe gene,
  • Excesul de piele, din cauza relaxării musculare legate de vârstă,
  • Apariția de riduri fine pe pleoapa inferioară,
  • Apariția pungilor de sub ochi,
  • Dermatochalasis congenital sau malformații palpebrale.

Cum funcționează operația?

Nu ezitați să vă faceți o programare imediată la un chirurg plastician specialist în blefaroplastie din Spania pentru prima consultație preoperatorie. Acest lucru vă va permite să faceți un diagnostic complet și să aflați care este tratamentul cel mai potrivit pentru nevoile și așteptările dumneavoastră.

O operație estetică de acest tip poate fi efectuată în ambulatoriu, sub anestezie locală. Rețineți că unele operații ale pielii nu necesită o incizie externă, astfel încât nu există cicatrici.

Precauții de luat după operație

Riscurile după operație sunt foarte mici. Cu toate acestea, este necesară o monitorizare postoperatorie. Uneori, pacienții suferă de anumite efecte postoperatorii, cum ar fi umflarea de la ochi până la pomeți sauapariția unor vânătăi.

Acestea fiind spuse, timpul de recuperare după blefaroplastie este foarte scurt.

Cu toate acestea, ar trebui să evitați următoarele în următoarele 10 zile

  • Fumatul,
  • Activitatea fizică intensă,
  • Înotul
  • Frecarea ochilor,
  • Purtarea de lentile de contact.

Cât costă blefaroplastia în Spania?

Dacă doriți să vă supuneți unei blefaroplastii în Spania, la Madrid sau Barcelona, trebuie să vă permiteți între 2.000 și 4.200 de euro pentru una sau două pleoape superioare, între 2.000 și 4.200 de euro pentru pleoapele inferioare și între 3.500 și 5.000 de euro pentru tratamentul complet.


Dacă aveți probleme în a vă decide, putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

William

Mă numesc William Royer și sunt un redactor medical cu experiență în redactarea de date științifice complexe. Sunt specializat în imunologie și hematologie. Găsesc o mare inspirație în colaborarea strânsă cu o varietate de profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv medici, asistente medicale și avocați ai pacienților. De asemenea, public recenzii.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️