Clinica Du Soleil

Clinica Du Soleil Marrakech

Clinica Du Soleil este specializată în chirurgie estetică. Înființată în 2014, această clinică certificată este situată în Marrakech, Maroc. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și solicitați prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Clinica Du Soleil, Marrakech, Maroc

Clinica Du Soleil a fost înființată în 2014 și a fost prima unitate medicală specializată în chirurgie estetică din Marrakech. Clinica este deținută de profesorul asociat Val de Grace Hassan El Gbouri. Clinica dispune de 4 săli de operație, 3 săli de transplant de păr, 1 sală de recuperare, pe lângă camerele și suitele pentru pacienți.

Clinica oferă pachete all-inclusive și reduceri pentru proceduri multiple. Se angajează să ofere pacienților săi cea mai sigură și de cea mai bună calitate îngrijire. Clinica are o echipă renumită de medici specialiști dedicați, care primește cu plăcere pacienți locali și internaționali.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Umplerea pielii
Creșterea buzelor
Otoplastie
Transfer de grăsime
Ginecomastie
Rinoplastie
Implanturi mamare
Ridicarea sânilor
Reducerea sânilor
Lifting facial
Lifting corporal
Ridicarea sprâncenelor
Mărirea feselor
Implanturi fesiere
Liposucție
Consultație de chirurgie plastică
Ridicarea coapselor
Abdominoplastie

Servicii

Transfer la aeroport
Rezervarea zborului
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Camere cu accesibilitate PMR
Consultare internet
Parcare auto
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Precauții alimentare
TV în cameră


Oraș: Marrakech – Țară: Maroc – Fondat în 2014
Acreditare : Nu există informații – Limba (limbile) vorbită (e) : arabă, engleză, franceză


Opinii despre Clinica Du Soleil Morocco

selma zouanate
selma zouanate
22:24 04 May 23
O clinică de înaltă calitate datorită profesorului El Gbouri care își ascultă pacienții, sfaturi foarte bune, o mână de aur
Yahya El Iraki
Yahya El Iraki
15:32 27 Feb 23
Dr. Hassan El Gbouri este un medic excelent cu câteva decenii de experiență. Este foarte prietenos și foarte interesant din punct de vedere uman. Il recomand cu caldura
wafaa dourasse
wafaa dourasse
21:23 30 May 23
In sfarsit te-am gasit... cautam de mai bine de 15 ani ca ai fost langa centrul american sa spui ca profesorul este om mai presus de toate! Anula un seminar pe care ar fi trebuit sa-l dea pentru a-i da viata inapoi fratelui meu care a avut un accident... multumesc profesor in numele fratelui meu mai mic si intregii familii!
Rj Nora
Rj Nora
21:42 04 May 23
Mare profesionalism din partea profesorului și a echipei sale.Urmărirea după intervenții, delicatețea profesorului, a asistentelor de zi și de noapte și a întregului personal pentru că toți sunt atât de grijulii, chiar credem că nu am putut găsi nicăieri îngrijiri similare, iar primirea lui Julie a fost prea mare. , precum si rabdarea lui FatimZara atat pentru ingrijire cat si pentru confortul nostru, ne-am simtit ca in familie si asta cauta profesorul acestei clinici.Suntem și noi încântați de rezultat, înainte de după este evident în timp ce rămâne natural! (suntem parintii Norei, si ne-am operat acum 1 luna jumate, pentru operatie faciala).Recomandăm 100%!!
Sarah
Sarah
12:11 09 Apr 23
Foarte bun chirurg, care dă sfaturi bune. Pret foarte corect. Nu încercați să vindeți pe spatele pacienților. Singurul punct negativ este telefonul fix care sună foarte tare și împiedică pacienții să se odihnească.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️