Rinoplastia și Tunisie

rinoplastie în tunisia2 1
Scris de Manuella

Tot ce trebuie să știi despre rinoplastia în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o rinoplastie de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre rinoplastia în Tunisia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul rinoplastiei în Tunisia

Costul mediu al rinoplastiei în Tunisia este de 2.000 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1800 de euro la 2200 de euro. Acest preț include costurile de hotel și de spital, transferul de la aeroport, translatorul și medicamentele. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează 2 ore. Durata șederii este de 7 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Rezultatul final este vizibil în termen de 6 luni.

ProceduriPrețuri Tunisia
Rinoplastie2000 €
Rinoplastie secundară2200 €

Rinoplastia în Tunisia: de ce să alegeți această destinație?

Chirurgia este tică i-a speriat mult timp pe oameni din cauza potențialelor efecte secundare și a riscurilor implicate. Cu toate acestea, începe să câștige în popularitate, iar numărul persoanelor care se supun unor astfel de proceduri este în continuă creștere.

Rinoplastia este una dintre cele mai populare proceduri de chirurgie estetică. Mulți oameni au un complex cu privire la nasul lor și se gândesc să îl schimbe prin rinoplastie.

Tunisia este o destinație populară pentru rinoplastie datorită calității ridicate a asistenței medicale oferite, combinată cu prețurile atractive oferite de clinicile din țară. Aflați mai multe despre rinoplastia în Tunisia.

Rinoplastia, o procedură foarte căutată

Rinoplastia reprezintă 10% din intervențiile de chirurgie estetică efectuate la nivel mondial. O cifră care este în continuă creștere. Și pe bună dreptate: rinoplastia permite schimbarea în bine a aspectului nasului. Multă vreme, oamenii s-au ferit de rinoplastie, temându-se că operația va duce la rezultate dezamăgitoare sau chiar catastrofale.

Dar abilitățile chirurgilor și evoluțiile în medicină și în echipamentele utilizate au adus acest tip de operație sub control. Astăzi, rinoplastia este o procedură practic inofensivă, cu condiția să fie efectuată într-o clinică adecvată și de către un chirurg competent.

image de la structure osseuse d'un nez

De ce să vă faceți o rinoplastie?

Deși este adevărat că unii oameni se acceptă așa cum sunt, alții ar dori să corecteze ceea ce consideră a fi defecte cosmetice ale feței lor. Nasul este frecvent în cauză în aceste cazuri. Este prea lung, prea gros, prea strâmb.

Rinoplastia le permite pacienților să obțină în sfârșit aspectul la care au visat. Rinoplastia se efectuează atât la bărbați, cât și la femei, deși majoritatea pacienților sunt femei.

În timp ce majoritatea oamenilor caută să își îmbunătățească aspectul prin rinoplastie, unele persoane mai în vârstă caută pur și simplu să arate mai tineri. De fapt, corectarea aspectului căzut al nasului care apare după vârsta de cincizeci de ani vă poate oferi un aspect mai tineresc.

În cele din urmă, rinoplastia poate avea un scop care nu este estetic. Unii pacienți au dificultăți de respirație din cauza formei nasului lor. În acest caz, o modificare a formei nasului poate pune capăt acestei suferințe.

Capacitățile rinoplastiei

Pentru a vă face o idee despre schimbările pe care această procedură chirurgicală este capabilă să le producă asupra nasului, iată un rezumat în lista de mai jos:

  • Corectarea vârfului nasului. Aceasta poate fi căzută, prea înaltă, ciupită, subțire, lată etc.
  • Corectarea problemelor cu nările (prea late, prea scurte)
  • Corectarea unei baze nazale prea severe sau, dimpotrivă, a unei punți nazale scobite
  • Corectarea unei rădăcini nazale scobite.

Cum funcționează rinoplastia în Tunisia?

Ca toate intervențiile chirurgicale, rinoplastia urmează o procedură împărțită în mai multe etape distincte. Respectarea acestei proceduri este responsabilitatea fiecărui chirurg și este esențială pentru buna desfășurare a operației.

O primă consultație

Consultația preoperatorie este prima etapă. Mergeți la cabinetul medicului, nu pentru a vă supune operației, ci pentru a face un prim diagnostic. Chirurgul vă va examina îndeaproape nasul și vă va pune întrebări pentru a înțelege exact ce doriți să schimbați. El va verifica dacă aveți o deviație a punții nazale, iar apoi vă va sugera o septorhinoplastie.

Rolul său este, de asemenea, să vă informeze cu privire la detaliile operației și să vă vorbească despre tratamentul postoperator.

Medicul este, de asemenea, acolo pentru a frâna orice așteptări nerealiste și pentru a vă readuce cu picioarele pe pământ. El trebuie să se asigure că sunteți sigur de ceea ce vă doriți și că nu vă așteptați la rezultate miraculoase.

În cele din urmă, consultația preoperatorie va servi, de asemenea, pentru a stabili dacă sunteți vizat de vreuna dintre contraindicațiile rinoplastiei.

Contraindicații la rinoplastie

Anumite contraindicații fac ca rinoplastia să fie nepractică pentru pacient, iar identificarea lor este de competența medicului. Printre acestea se pot număra anumite tulburări psihiatrice, depresia sau atacurile majore de anxietate care necesită tratament.

Pe lângă aceste boli, operația poate deveni imposibilă și în cazul anumitor patologii cardiace sau pulmonare, sau al tulburărilor de coagulare. Anumite malformații excesive ale craniului pot fi, de asemenea, eliminate, la fel ca și malformațiile nazale care nu pot fi corectate prin rinoplastie.

Fotografie a orașului Tunis

În sfârșit, medicii pot exclude rinoplastia dacă pacientul fumează în exces.

Desfășurarea operației

După consultația inițială, se face o altă programare pentru operație, dacă nu îndepliniți contraindicațiile pentru rinoplastie. Operația se efectuează sub anestezie generală, astfel încât nu veți fi conștient în timpul intervenției. Abordarea operației diferă apoi în funcție de ceea ce trebuie corectat.

Se face o incizie sistematică în interiorul nărilor. Uneori, pot fi făcute și alte incizii, în special pe pielea exterioară sau pe vârful nasului. Aceste incizii îi vor permite chirurgului să moduleze structurile și cartilajele pentru a le repoziționa și a corecta defectele nasului în conformitate cu dorințele pacientului.

Bineînțeles, aceste incizii sunt suturate odată ce operația este finalizată. De asemenea, trebuie remarcat faptul că, dacă pacientul are probleme de respirație, acestea sunt corectate în același timp, astfel încât să nu se facă inutil incizii suplimentare.

De asemenea, trebuie să știți că rinoplastia poate necesita adăugarea de cartilaj pentru a remodela nasul. Acest cartilaj este prelevat dintr-o zonă donatoare din corpul dumneavoastră. Cu toate acestea, aceste cazuri sunt rare, iar medicul nu poate proceda la această prelevare fără acordul dumneavoastră prealabil.

Durata operației depinde de caz și de lucrările care trebuie efectuate, dar este estimată în medie între 2 și 4 ore.

După operație

După rinoplastie, vă treziți cu un bandaj pe nas și cu fitiluri în nări. În funcție de tipul de rinoplastie, peste bandaj poate fi adăugată și o atelă de plastic, precum și alte atele de silicon în interiorul nărilor. Va trebui să rămâneți internat în spital la clinică până la îndepărtarea muștiucurilor, care are loc, de obicei, la 2 zile după operație.

Va trebui să respirați pe gură o perioadă de timp, deoarece septul nazal nu va fi încă funcțional. Nasul va fi umflat și vi se va recomanda să dormiți cu capul ridicat pentru a reduce această umflătură.

În ceea ce privește suturile, cele din interior se vor reabsorbi de la sine, în timp ce suturile din exteriorul nasului vor fi îndepărtate de către chirurg după o săptămână. Atela este îndepărtată în termen de o săptămână până la 10 zile, în funcție de caz.

Fotografie din orașul Sfax din Tunisia

Cum se simte?

O senzație de obstrucție nazală va fi resimțită în urma operației. Este posibil să observați unele vânătăi pe față, care vor dispărea după câteva săptămâni. De asemenea, nasul și buzele vor fi mai puțin sensibile. Toate aceste simptome sunt normale și vor dispărea treptat în decursul săptămânilor. Aveți grijă să nu vă suflați nasul, altfel veți simți multă durere.

Întreruperea activității

După rinoplastie, este evident că nu veți putea să vă continuați activitățile profesionale. Vă veți putea întoarce la muncă după 10 zile, sau chiar mai mult, dacă sunteți implicat într-o activitate solicitantă din punct de vedere fizic. De asemenea, ar trebui evitat sportul, precum și ridicarea de greutăți. După cum puteți vedea, repaus total timp de cel puțin 10 zile.

Rinoplastia: rezultate la care să vă așteptați

După rinoplastie, nu veți putea vedea rezultate imediate, deoarece nasul dvs. va fi încă sub un bandaj și fața dvs. va fi acoperită de vânătăi. Rezultatele apar cu adevărat și pe deplin după 3 luni postoperator, deoarece atunci dispar complet cicatricile și umflăturile. Cu toate acestea, veți putea vedea o primă schiță a rezultatelor în termen de 10 zile, odată ce umflătura a scăzut semnificativ.

După un an, nasul se va fi adaptat la operație și va adopta o formă și mai armonioasă.

Iată un reportaj video despre rinoplastia în Tunisia

Reportaj video despre rinoplastia în Tunisia

Fotografii înainte și după rinoplastie

photo avant apres rhinoplastie en tunisie
photo avant apres rhinoplastie en tunisie

Cât costă rinoplastia în Tunisia?

Europenii, la fel ca multe alte persoane din alte părți, preferă, în general, să se supună unei rinoplastii în străinătate și, în special, în Tunisia. Motivul principal este că operația este mult mai accesibilă. La clinicile din Tunisia, prețul unei rinoplastii variază între 1.700 și 2.200 de euro. Acest preț include cazarea, operația, anestezistul, transferul de la aeroport și medicamentele.

Medicină de înaltă calitate

Dincolo de prețuri, Tunisia oferă, de asemenea, asistență medicală de calitate superioară. Chirurgii de nas din Tunisia sunt extrem de competenți, iar instrumentele pe care le folosesc sunt de ultimă generație. Clinicile sunt, de asemenea, foarte moderne. Pe scurt, tot ce aveți nevoie pentru o intervenție chirurgicală de înaltă calitate.

Cum se procedează la rinoplastia în Tunisia?

Între rezervarea biletului de avion, rezervarea hotelului și alegerea clinicii (pentru că nu toate clinicile sunt la fel), procedura este consumatoare de timp. De aceea, vă oferim un serviciu complet. Ne ocupăm noi de tot, de la rezervarea biletului de avion până la organizarea consultației preoperatorii!


Aveți probleme în alegerea clinicii potrivite la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru vă va ajuta să faceți ca operația dumneavoastră în Tunisia să fie un succes, în mod gratuit. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️