Fațete dentare în Ungaria

preț fațete dentare ungaria budapesta 1
Scris de Manuella

Tot ce trebuie să știi despre fațetele dentare în Ungaria! Care este prețul mediu în Budapesta? Sfaturile noastre pentru a avea succes cu fațete dentare în Ungaria.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre fațetele dentare din Ungaria și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Cât costă o fațetare dentară în Ungaria?

În Ungaria, o fațetă din compozit costă între 200 și 300 de euro, iar o fațetă ceramică între 300 și 400 de euro. Prețul unei fațete dentare variază în funcție de materialul folosit, de complexitatea pacientului, de reputația chirurgului și de durata șederii.

Tipuri de fațetePreț în euro
Fațeta dentară din compozit235 €
Fațetare ceramică350 €
Fațeta din porțelan320 €
Fațeta dentară din zirconiu230 €
Fațeta dentară E-max300 €

Fațete dentare: tratament dentar în Ungaria

Fațetele dentare sunt unul dintre cele mai populare tratamente în stomatologie. Acest tip de tratament redă strălucirea dinților și oferă un rezultat estetic plăcut.

Cu toate acestea, fațetele dentare sunt relativ scumpe și, deoarece sunt considerate un tratament de confort, nu sunt rambursate de sistemul francez de securitate socială. Dacă doriți să vă montați fațete dentare fără să vă distrugeți portofelul, puteți căuta în altă parte.

Printre acestea, Ungaria este o destinație foarte populară, din mai multe motive. Fără să mai lungim vorba, aflați toate motivele pentru care este indicat să vă montați fațete dentare în Ungaria.

Ce sunt fațetele dentare?

O fațetă dentară este un strat subțire de porțelan care se aplică pe dinții din față. De culoare albă, această fațetă dentară vă permite să aveți dinți sănătoși și, mai ales, foarte estetici. Fațetele dentare sunt foarte subțiri, în general nu mai mult de 0,6 sau 0,7 mm grosime.

Este o coajă care se montează doar pe partea vizibilă a dintelui. Cu alte cuvinte, partea din spate a dintelui rămâne neacoperită, ceea ce nu face nicio diferență estetică.

Fațetele dentare fac, prin urmare, parte din stomatologia cosmetică, ceea ce înseamnă că obiectivul principal nu este acela de a vindeca o boală sau de a vindeca un dinte, ci mai degrabă de aîmbunătăți aspectulvizual al dinților.

Cine poate beneficia de fațete dentare?

Există mulți pacienți pentru care fațetele dentare reprezintă un tratament adecvat. În primul rând, orice persoană cu dinți galbeni pentru care albirea dentară nu a dat rezultate concludente.

Dar acest tip de tratament dentar este potrivit și pentru oricine are și alte defecte la nivelul dinților din față, cum ar fi suprapunerile, spațiile dintre dinți sau orice poziție incomodă.

Fațetele dentare, pentru ce dinți?

Așa cum am menționat mai sus, fațetele dentare sunt un dispozitiv protetic conceput pentru a îmbunătăți aspectul dinților. Nu este în niciun caz un tratament dentar menit să vindece un dinte sau o patologie dentară.

În consecință, fațetele dentare au sens doar dacă sunt aplicate pe dinții vizibili, adică pe dinții din față. Unii stomatologi încep să aplice fațete pe premolari, astfel încât toți dinții vizibili într-un zâmbet, de exemplu, să fie albi și bine conturați.

Nu are absolut niciun sens să aplici fațete dentare dincolo de acest punct, deoarece aceste zone sunt invizibile în viața de zi cu zi.

Vezi și: Implanturi dentare în Ungaria

Beneficiile fațetelor dentare

După cum am văzut, fațetele dentare oferă multe avantaje pacientului. În termeni practici, beneficiile fațetelor dentare pot fi rezumate în 3 puncte de bază:

  • Schimbă culoarea dinților: Fațetele dentare oferă rezultate mai fiabile și, mai ales, mai durabile decât metodele tradiționale de albire a dinților. Acestea din urmă sunt adesea criticate pentru rezultatele lor mixte.
  • Corectează dinții dez aliniați: fațetele dentare sunt o soluție bună pentru a ascunde chiar și cele mai pronunțate dezalinieri. Pentru cei care doresc să evite tratamentul ortodontic, această metodă este ideală.
  • Îmbunătățește forma dinților: fațetele dentare corectează, de asemenea, problemele asociate cu dinții care sunt prea mici, rupți sau pur și simplu imperfecți.

După cum puteți vedea, fațetele dentare maschează aproape toate defectele imaginabile ale dinților din față. Este o soluție simplă și eficientă pentru pacienții care doresc să își refacă un zâmbet atractiv și radiant fără a fi nevoiți să urmeze un tratament lung și complex.

Ungaria, o destinație de elecție pentru fațetele dentare

Ungaria este una dintre țările cu cel mai ridicat nivel de turism medical pentru tratamente dentare, în special pentru fațete dentare. Există multe avantaje în cazul montării de fațete dentare în Ungaria, începând cu economiile de costuri.

Prețurile pentru fațete în Ungaria sunt considerabil mai accesibile decât în Europa. Prețul unei fațete dentare în Europa este estimat între 600 și 1.000 de euro, în timp ce în Ungaria este de numai 350-400 de euro. În cazul în care vă montați mai multe fațete dentare, diferența trebuie înmulțită.

Vă lăsăm să vă dați seama cât de mult puteți economisi dacă mergeți în Ungaria, mai ales că fațetele dentare nu sunt acoperite de securitatea socială. Există cazuri în care costul este acoperit de o mutualitate sau de o asigurare suplimentară de sănătate, dar acestea sunt extrem de rare.

Calitate ireproșabilă a îngrijirii

În timp ce Ungaria oferă prețuri accesibile pentru tratamentul dentar, acest lucru nu se face cu siguranță în detrimentul calității. Țara este renumită pentru calitatea dentiștilor săi, care sunt experimentați și foarte competenți, precum și pentru calitatea echipamentelor.

Clinicile din Budapesta și din celelalte orașe ale țării sunt dotate cu echipamente de ultimă generație, în concordanță cu cele mai recente evoluții medicale. Așadar, atunci când vă montați fațetele dentare în Ungaria, puteți fi sigur că veți fi pe cele mai bune mâini pentru a vă efectua tratamentul în cel mai bun mod posibil.

Prețul și calitatea sunt factorii cheie în alegerea acestei țări pentru turismul dentar.

Se pune atunci întrebarea de ce prețurile sunt atât de accesibile, în condițiile în care calitatea este cel puțin egală cu cea a tratamentelor din Europa. Răspunsul este destul de simplu și are legătură cu nivelul de trai și puterea de cumpărare din Ungaria, care sunt mult mai scăzute decât în Europa. Ca urmare, asistența dentară și medicală în general este mult mai ieftină.

Vezi și: Fațete dentare în Turcia

De ce să alegeți Ungaria printre alte țări?

Trebuie remarcat faptul că Ungaria nu este singura țară care oferă asistență stomatologică de calitate la prețuri foarte accesibile. Țări precum Turcia oferă servicii similare. Așadar, de ce să alegeți în mod special Ungaria și să o preferați în fața altor destinații?

O călătorie apropiată și ieftină

Din punct de vedere geografic, Ungaria este relativ aproape de Europa. Acest lucru vă oferă avantajul de a călători ieftin și rapid pentru tratament stomatologic. Spre deosebire de alte țări, fațetele dentare din Ungaria pot fi montate rapid, cu zboruri scurte și accesibile.

Standarde de igienă foarte stricte

Deoarece Ungaria este membră a Uniunii Europene, măsurile și standardele de igienă aplicate în clinici sunt aceleași cu cele din Europa și din țările UE.

Aceste standarde au reputația de a fi printre cele mai stricte din lume, garantând o siguranță optimă pentru tratamentul dumneavoastră dentar. Puține alte țări renumite pentru turismul medical și stomatologic se pot lăuda cu aceleași standarde. Încă o dată, acesta este un avantaj major care înclină balanța în favoarea Ungariei.

Tipuri de fațete dentare în Ungaria

Fațetele dentare pe care vi le puteți monta în Ungaria se împart în mai multe categorii. Aceste tipuri diferite de fațete se disting prin natura materialului din care sunt realizate. Nu toate fațetele dentare au aceleași caracteristici și sunt mai mult sau mai puțin potrivite în funcție de profilul pacientului.

Fațete din compozit

Fațetele din rășină compozită sunt printre cele mai puțin costisitoare de pe piață. Foarte accesibile, ele sunt populare printre pacienții cu bugete relativ mici. Fațetele din compozit sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru acoperirea fisurilor dentare. Cu toate acestea, durabilitatea lor este limitată, cu o speranță de viață de aproximativ 5 ani.

Fațete din zirconiu

Aici, acoperirea ceramică este plasată pe o structură de zirconiu. Acest material este, de asemenea, foarte eficient pentru a conferi dinților dumneavoastră un aspect estetic plăcut.

Datorită rezistenței sale, zirconiul asigură faptul că fațetele dentare durează mai mult timp. În plus, nu lasă să treacă lumina, ceea ce îl face cu atât mai eficient chiar și pentru cei mai deteriorați dinți, care vor părea mai albi ca niciodată.

Vezi și: Prețul fațetelor dentare Lumineers în Turcia

Fațete E-max

Fațetele dentare E-max sunt realizate din porțelan. Acestea oferă cea mai bună calitate de pe piață, fiind totodată extrem de durabile. Pe lângă faptul că sunt plăcute din punct de vedere estetic, fațetele E-max sunt incomparabil de realiste, făcându-le practic imposibil de distins de dinții adevărați. Fațetele dentare E-max pot rezista mai mult de 15 ani fără să se deterioreze, oferind întotdeauna același zâmbet alb și strălucitor.

În schimbul avantajelor considerabile pe care le oferă, fațetele E-max sunt cele mai scumpe de pe piață.

Vezi și: Prețul fațetelor dentare Emax în Turcia

Fotografii înainte și după aplicarea fațetelor dentare

Cum se montează fațetele dentare în Ungaria

Atunci când vizitați o clinică sau un cabinet stomatologic din Ungaria, există o serie de etape implicate în montarea fațetelor dentare.

Interviu inițial și modelarea fațetelor

În primul rând, faceți o întâlnire inițială cu medicul stomatolog, care vă va explica în detaliu tipul de procedură la care urmează să fiți supus. El va trece apoi la pregătire.

Aceasta presupune îndepărtarea a între 0,6 și 0,7 mm din suprafața exterioară a dinților dumneavoastră și a aproximativ 1,5 mm din suprafața marginală a acestora. Acest lucru corespunde grosimii viitoarelor fațete dentare care vor fi montate.

În continuare, medicul dentist ia o amprentă a formei dinților dumneavoastră, deoarece fațetele dentare trebuie să fie realizate pe măsură pentru a se potrivi dentiției dumneavoastră.

Pe lângă formă, în timpul acestui interviu se va decide culoarea exactă a fațetelor dentare care vor fi montate, dintr-o multitudine de nuanțe de alb. Medicul stomatolog vă poate sfătui cu privire la nuanța pe care să o alegeți în funcție de profilul dumneavoastră, dar alegerea finală vă aparține.

În timpul acestei prime consultații, medicul stomatolog va monta și fațete provizorii pentru a vă proteja dinții între timp.

Realizarea fațetelor

Realizarea fațetelor dentare personalizate durează între 3 și 5 zile, în funcție de numărul de fațete care trebuie realizate, de dificultatea modelării acestora și de experiența medicului stomatolog. Operația se realizează în zilele lucrătoare. Între timp, vă puteți bucura de zilele petrecute ca turist în țară.

Montarea fațetelor

În sfârșit, vine ziua cea mare. Chirurgul îndepărtează fațetele temporare care au fost deja montate, iar apoi trece la montarea fațetelor permanente. Operația se desfășoară cu cel mai mare respect pentru standardele de igienă, deoarece nerespectarea acestor reguli ar putea duce la nepunerea fațetelor. Tot ce vă rămâne de făcut este să admirați rezultatul!

Cum aleg o clinică dentară din Ungaria?

Trebuie să știți că, deși fațetele dentare nu sunt cea mai complexă procedură, acestea trebuie neapărat să fie montate de un chirurg competent. O lipsă de igienă sau o fațetă montată incorect vă poate infecta gingiile, ca să nu mai vorbim de necesitatea de a îndepărta fațetele și de a monta altele noi.

Așadar, este absolut important să alegeți o clinică sau un cabinet stomatologic de înaltă calitate. Deși Ungaria este cunoscută pentru calitatea îngrijirii dentare, nu toți stomatologii din țară sunt egali. Există atât chirurgi competenți, cât și alții care sunt mult mai puțin.

Pentru a face alegerea dumneavoastră, rămâneți la cele mai renumite clinici din țară. De asemenea, puteți consulta agențiile specializate, care vă vor face programări la cele mai bune clinici.

Mai mult, aceste agenții se vor ocupa de restul, rezervându-vă biletul de avion și camera de hotel!

Cât costă o fațetare dentară în Ungaria?

Întrebarea supremă! Și cea care determină sute de mii de pacienți să aleagă fațetele dentare în Ungaria este costul acestei intervenții chirurgicale. Costul unei operații dentare pe malul Dunării poate fi cu până la 50% mai ieftin decât în Europa.

Așteptați-vă să plătiți între 200 și 400 de euro pentru o fațetă Emax sau Lumineers în Budapesta. Cu toate acestea, acest preț variază în funcție de materialele folosite, de complexitatea procedurii și de reputația chirurgului. Pentru un preț precis și o opinie de la cel mai bun chirurg estetician din Budapesta, solicitați o ofertă personalizată.


Dacă vă este greu să faceți o alegere, putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️