Prețul de extindere a penisului în Tunisia

marirea penisului pret tunisia 1
Scris de Melissa

Tot ce trebuie să știi despre mărirea penisului în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o extindere a penisului de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despremărirea penisului în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul măririi penisului în Tunisia

Costul mediu al unei măriri de penis în Tunisia în Tunis este de 1.300 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 1.100 și 1.500 de euro.

ProceduraPreț Tunisia
Extinderea penisului1300 €

Ce este o mărire a penisului?

Doriți ca penisul dvs. să fie mai mare? Nu sunteți singur. Mulți bărbați apelează la chirurgia demărire a penisului în Tunisia, sau la mărirea penisului, pentru a obține un penis mai mare sau pentru a depăși disfuncția erectilă. Deși operațiile de mărire a penisului sunt destul de simple, ele necesită un chirurg plastician priceput și experimentat.

Dimensiunea penisului și lipsa de încredere în sine

Ați auzit vreodată pe cineva spunând că un bărbat “supracompensează pentru penisul său mic” atunci când se comportă prost? Pene mici’ sunt adesea ridiculizate în societate ca un semn de non-masculinitate și inadecvare sexuală. Mulți bărbați cu penisuri mai mici decât media suferă de nesiguranță sexuală, atacuri personale și stimă de sine scăzută. Dacă încercați să vă ascundeți atunci când vă schimbați în vestiarul unei săli de sport, vă simțiți inconfortabil în timpul sexului sau evitați să faceți pipi în pisoarele deschise pentru că vă îngrijorează penisul dumneavoastră mic, ar trebui să luați în considerare o augmentare a penisului în Tunisia.

Operație de mărire a penisului în Tunisia

Există multe tehnici chirurgicale pentru mărirea penisului în Tunisia. Inserțiile AlloDerm ne permit să implantăm țesut uman în penis, adaptând dimensiunea la forma dvs. unică. Deoarece inserțiile AlloDerm sunt realizate din țesut uman, există un risc redus de infecție, inflamație sau reacții alergice. Ca să nu mai vorbim de faptul că rezultatele sunt naturale și vor dura o viață întreagă.

Operațiile de mărire a penisului în Tunis sunt proceduri simple, în ambulatoriu, care durează între 45 de minute și o oră. Operația dvs. va necesita o anestezie generală sau sedare. Va trebui să aranjați ca cineva să vă ia de la spital și să aibă grijă de dumneavoastră pentru restul zilei.

După operație, vă puteți aștepta la dureri ușoare până la moderate, care pot fi controlate cu analgezice eliberate pe bază de rețetă. De asemenea, va trebui să vă consultați medicul la aproximativ 2 sau 3 zile după operație, pentru ca acesta să poată verifica dacă vă vindecați bine și dacă nu există semne îngrijorătoare. Trebuie să vă așteptați la o oarecare umflătură, vânătăi și disconfort la erecții în primele două săptămâni după operație. Cu toate acestea, orice disconfort va fi controlat prin medicamente.

Veți observa imediat că penisul dumneavoastră este mai mare în lungime și în circumferință, chiar și în stare flască și mai ales în erecție. După ce operația s-a vindecat, vă veți putea bucura de beneficiile unui penis mai mare pentru tot restul vieții.

Extinderea penisului fără operație?

Adesea, bărbații au impresia că pot crește dimensiunea penisului cu medicamente fără prescripție medicală sau cu tehnici fizice, cum ar fi aspiratoarele. Cu toate acestea, aceasta este o iluzie și nu puteți mări dimensiunea penisului fără intervenție chirurgicală. Nu există pilule sau dispozitive magice care pot crește permanent dimensiunea penisului dumneavoastră.

Cu toate acestea, tehnicile de aspirație îl pot face să pară mai mare prin atragerea de sânge în zonă și prin îngurgitarea acestuia. Așadar, deși aceste tehnici sunt utile în combaterea disfuncției erectile, ele nu vă fac de fapt penisul mai mare. Acestea fiind spuse, singura ta opțiune pentru a obține un penis permanent mai mare este operația de mărire a penisului în Tunisia.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Melissa

Mă numesc Mélissa și din 2014 lucrez ca redactor medical și științific. Am o experiență vastă în redactarea de documente de reglementare și medico-marketing care acoperă o gamă largă de arii terapeutice.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️