Mărirea feselor în Tunisia

mărirea feselor 1
Scris de Maria

Tot ce trebuie să știi despre augmentarea feselor în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o augmentare fesieră de succes în Tunis.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despreaugmentarea feselor în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul operației de mărire a feselor în Tunisia

În Tunisia, costul mediu al unei operații de mărire a feselor cu implanturi este de 2.800 de euro, iar fără implanturi de 2.500 de euro. Intervenția se efectuează sub anestezie generală și durează 3h-4h. Durata șederii este de 7 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. În preț sunt incluse anestezia, operația, medicația și îmbrăcămintea de compresie. Rezultatul final este vizibil în termen de 4 luni.

ProceduraPreț Tunisia
Mărirea feselor cu implanturi2800 €
Mărirea feselor fără implanturi2500 €

Augmentarea feselor în Tunisia nu a avut niciodată un asemenea succes, iar pacientele din întreaga lume nu mai ezită să vină. Care sunt motivele pentru acest lucru? Costul foarte atractiv , pe de o parte, dar și datorită numărului de chirurgi din ce în ce mai experimentați și a unităților sanitare ultramoderne.

Ce este augmentarea feselor?

Operația de mărire a feselor este o procedură care constă, în general, în:

  • Creșterea volumului feselor;
  • Îmbunătățirea aspectului fesei;
  • Să întărească un fesier care este puțin flasc și moale.

Principalele motive sunt, în general, fesele considerate prea plate sau fesele care sunt puțin slăbite sau căzute, în special ca urmare a unei pierderi rapide în greutate.

Ce tipuri de implanturi sunt folosite?

Există 2 tipuri de operație:

Grefa de grăsime (cunoscută și sub numele de Brazilian Butt Lift – BLL).

Aceasta înseamnă că grăsimea este luată dintr-o altă parte a corpului și apoi transplantată în fese. Avantajul acestei metode este că este 100% naturală. De fapt, ea constă în reinjectarea propriei grăsimi, fără a folosi un corp străin. Astfel, se evită orice risc de respingere sau de reacție alergică.

Prin inserarea de implanturi fesiere din silicon.

Realizate dintr-un material foarte flexibil și plasate în spatele mușchiului, aceste implanturi au avantajul de a arăta cât mai natural posibil. De asemenea, trebuie remarcat faptul că gelul care înconjoară implanturile este ultrarezistent, ceea ce previne orice formă de scurgere de silicon în interiorul corpului.

Cine poate face o operație de mărire a feselor în Tunisia?

Oricine își poate face implanturi fesiere, atâta timp cât pacientul are o stare de sănătate bună.

Cu toate acestea, când vine vorba de grefa de grăsime, pacientul trebuie să aibă un volum de grăsime suficient pentru ca grăsimea să fie recoltată. Dacă nu este cazul, persoanele care sunt prea slabe vor trebui să recurgă la implanturi de silicon.

În ambele cazuri, este important să se discute situația cu chirurgul care efectuează operația. Cea mai bună soluție va depinde de rezultatele dorite.

Cum funcționează operația și ce măsuri de precauție trebuie luate?

Înainte de ziua cea mare, este important să fiți bine pregătiți și pe deplin conștienți de ceea ce se va întâmpla.

Înainte de

Ca în cazul oricărei proceduri de chirurgie estetică, se organizează o consultație inițială cu un chirurg. Aceasta permite pacientului să își comunice nevoile chirurgului plastician și împreună elaborează un plan de acțiune.

După câteva întrebări, chirurgul plastician va putea să indice care sunt soluțiile posibile. De asemenea, el va putea să îl liniștească pe pacient cu privire la modul în care se va desfășura operația. Acesta este un moment important care nu trebuie neglijat.

Orice operație plastică implică anumite complicații potențiale, cum ar fi infecția, sângerarea, vânătăile, umflarea excesivă sau pur și simplu un rezultat nesatisfăcător. Deși rare, chirurgul plastician este obligat să semnaleze toate riscurile posibile înainte de operație.

Precauții care trebuie luate: în general, pacienților li se cere să se oprească din fumat cu o lună înainte de operație și să nu mai ia niciun medicament antiinflamator sau anticoagulant cu 10 zile înainte. Cu toate acestea, toate informațiile sunt furnizate în timpul consultației preoperatorii.

În timpul

În ziua operației, pacienții sunt invitați să se prezinte la centrul medical tunisian ales de ei pentru a se supune intervenției.

În cazul unui transfer de grăsime

Operația se efectuează în general sub anestezie generală și durează între una și trei ore. Grăsimea este extrasă din șolduri și din saci. Aceasta este apoi centrifugată înainte de a fi distribuită uniform pe partea superioară a feselor.

Aceasta este o procedură minim invazivă care lasă cicatrici foarte fine.

În cele din urmă, pacientul rămâne peste noapte în spital, dar, uneori, operația este efectuată în ambulatoriu, adică pacientul este externat câteva ore mai târziu.

Rezultatele: fesele sunt mai ferme și mai bine conturate, iar rezultatele încep să se vadă între 3 și 6 luni de la operație. Se estimează că fesele se micșorează cu aproximativ 30% după operație, deoarece volumul de grăsime scade în mod natural. Ca urmare, poate fi necesară o a doua operație pentru ca grefa să devină permanentă.

În cazul implanturilor de fese

Și în acest caz, operația este adesea efectuată sub anestezie generală. Odată ajuns în sala de operație, chirurgul introduce implantul de silicon în spatele mușchiului, printr-o incizie foarte fină în pliul fesier. Proteza este apoi plasată între țesuturile gluteus maximus. Operația durează între 1 și 3 ore și necesită o ședere de o noapte în spital.

Rezultate: fesele își ating forma definitivă după 3 luni, după ce umflătura a dispărut. În ceea ce privește cicatricea, este nevoie de aproximativ 12 luni pentru ca aceasta să capete aspectul final, așa că va trebui să aveți răbdare. În cele din urmă, un implant de fese poate dura până la 20 de ani, dar este necesară o monitorizare regulată. Rupturile sunt rare, dar este important să le monitorizați.

După

  • Durerea este adesea moderată, dar uneori poate fi ceva mai severă, caz în care se prescriu medicamente adecvate la domiciliu. Analgezicele sunt, de asemenea, administrate pacientului în timpul spitalizării;
  • Se recomandă evitarea șederii timp de 8 zile după operația de augmentare a feselor;
  • Pacienții își pot relua activitatea fizică abia după 6 săptămâni;
  • De asemenea, este obligatorie purtarea ciorapilor de susținere, conform instrucțiunilor personalului medical;
  • Pacientul se poate întoarce la locul de muncă între 2 și 4 săptămâni după operație;
  • Umflătura se va diminua treptat până când va ajunge la forma finală după câteva luni.

Cât costă o operație de mărire a feselor în Tunisia?

Costul unei operații de mărire a feselor în Tunisia este de 2.500 de euro. Acesta variază în funcție de metoda utilizată, de unitatea sanitară și de chirurgul plastician care se ocupă de operație. În orice caz, costul operației estetice este estimat a fi de 2 până la 3 ori mai mic decât în Europa.

Tunisia a devenit rapid o destinație preferată pentru turismul estetic. Mărirea feselor în Tunisia este una dintre cele mai populare proceduri. În special pentru pacienții care doresc să se opereze într-o țară europeană.


Aveți probleme în alegerea clinicii potrivite la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru vă poate ajuta să faceți ca operația dumneavoastră în Tunisia să fie un succes, în mod gratuit. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️