Banda gastrică în Tunisia

banda gastrică tunisia 1
Scris de Maria

Gastric Banding Tunisia: Operația dumneavoastră de pierdere în greutate la cel mai bun preț, lider în chirurgia bariatrică în străinătate. Rezultate garantate. Ofertă gratuită.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează desprebandajul gastric în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Sommaire
 [show]

    Prețul unei benzi gastrice în Tunisia

    Costul mediu al unei benzi gastrice în Tunisia în Tunis este de 3.000 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 2.400 de euro la 3.600 de euro.

    ProceduraPreț Tunisia
    Banda gastrică3000 €

    Ce este o bandă gastrică?

    O bandă gastrică în Tunisia permite reducerea dimensiunii stomacului prin plasarea unei benzi gastrice în jurul părții superioare a stomacului, formând astfel o mică pungă gastrică.

    Deoarece sunt necesare doar câteva substanțe nutritive pentru a umple această pungă, se obține rapid senzația de sațietate. Această tehnică restrictivă permite ca trecerea alimentelor să fie încetinită de un flux mai lent care nu perturbă digestia.

    Bandajul gastric în Tunisia se adresează persoanelor cu vârsta de 18 ani și peste care au încercat mai multe diete de slăbire și care suferă de obezitate masivă de cel puțin 5 ani și al căror indice de masă corporală (IMC) este mai mare sau egal cu 40 kg/m2, ceea ce reprezintă 45 kg în plus față de greutatea normală.

    Procedura cu bandă gastrică

    Spre deosebire de operațiile sleeve și bypass, care sunt tehnici ireversibile, bandajul gastric este singura tehnică reglabilă, în care banda poate fi strânsă și slăbită datorită unui mic tub de silicon care leagă banda de o cutie de control aflată sub piele. În cutie se injectează lichid prin piele pentru a asigura ajustarea necesară.

    La cererea pacientului, în caz de ineficiență sau complicații, chirurgul bariatric poate îndepărta banda în timpul unei noi operații.

    Rezultatele așteptate ale operației de slăbire

    Pentru o persoană cu o înălțime medie de 1,70 m și un IMC de 40 kg/m2, se poate aștepta o pierdere în greutate de 20 până la 30 kg după 6 luni, ceea ce corespunde aproximativ unei pierderi de 40 până la 60% din excesul de greutate. Revenirea la o greutate normală în cazul în care banda este îndepărtată.

    Înainte de montarea unei benzi gastrice

    Controlul preoperator solicitat de chirurg înainte de operație include un control sangvin, neurologic și endocrinologic și o endoscopie gastrică.

    Operația cu bandă gastrică

    Intervenția chirurgicală cu bandă gastrică se realizează cu ajutorul unei camere laparoscopice.

    Tipul de anestezieDurata operațieiDurata șederii cliniceDurata totală a șederii
    Anestezie generală1h3 nopți5 nopți

    Îngrijire postoperatorie

    Se recomandă să nu mai lucrați timp de 10 zile după operație. Rezultatul final va depinde de obiceiurile alimentare sănătoase și de exercițiile fizice regulate, moderate.

    Banda gastrică Tunisia: Urmărirea postoperatorie

    Recuperarea după banda gastrică în Tunisia

    Vă veți întâlni cu chirurgul a doua zi după operație. O asistentă medicală va fi la dispoziția dumneavoastră pentru a vă asigura îngrijirea la clinică și la hotel.

    Întoarcerea acasă

    Odată ce v-ați întors acasă, chirurgul și asistenții noștri medicali vor ține legătura cu dumneavoastră prin e-mail, telefon sau Skype pentru a se asigura că totul decurge fără probleme. Dacă este necesar, urmărirea cu medicul dumneavoastră de familie poate fi, de asemenea, organizată de către chirurgul nostru.

    Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

    La cerere și
    fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

    Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

    În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

    Despre autor

    Maria

    Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

    ‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️