Prețul unui bypass gastric în Tunisia

preț bypass gastric tunisia 1
Scris de Laura

Tot ce trebuie să știi despre operația de bypass gastric în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru un bypass gastric de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre bypassul gastric în Tunisia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Prețul unui bypass gastric în Tunisia

Costul mediu al unui bypass gastric în Tunis, Tunisia este de 4.500 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 4.000 € la 5.000 €.

ProceduraPreț Tunisia
Bypass gastric4500 €

Ce este bypassul gastric?

Un bypass gastric în Tunisia reduce dimensiunea stomacului, astfel încât nu mai puteți mânca la fel de mult ca înainte. De asemenea, chirurgul va redirecționa, sau va face un bypass, o parte a sistemului digestiv, astfel încât să nu mai absorbiți atât de multă mâncare.

Există mai multe tipuri de bypass gastric:

Bypass gastric :

Acesta este cel mai frecvent bypass gastric din Statele Unite. Chirurgii îl pot efectua printr-o incizie mică, ceea ce permite o recuperare mai rapidă decât operațiile mai complexe.

Mai întâi, chirurgul tunisian creează o mică pungă gastrică prin capsarea unei părți a stomacului sau prin plasarea unei benzi verticale. Aceasta limitează cantitatea de alimente pe care o puteți mânca.

Apoi, chirurgul atașează o secțiune în formă de Y a intestinului subțire la pungă. Acest lucru creează un by-pass pentru alimente, care sare astfel peste o parte din sistemul dumneavoastră digestiv. Ca urmare, absorbiți mai puține calorii și substanțe nutritive.

Bypass gastric extensiv (bypass biliopancreatic):

Acesta este un tip mai complex de bypass gastric. Chirurgul îndepărtează partea inferioară a stomacului. El conectează apoi punga mică care rămâne direct la ultima parte a intestinului subțire, ocolind complet primele două părți. Această tehnică este eficientă pentru pierderea în greutate, dar nu este utilizată pe scară largă deoarece are o rată mare de complicații și poate duce la o lipsă de nutrienți.

Riscurile operației de bypass gastric

Persoanele care au suferit o operație de bypass gastric în Tunisia riscă să :

  • Întinderea pungii: Stomacul crește în timp și se întinde pentru a-și recăpăta dimensiunea inițială.
  • Ruperea agrafelor: Agrafele se desprind.
  • Deficiențe nutriționale, de vitamine și minerale: Corpul dumneavoastră va fi mai puțin capabil să obțină nutrienți din alimente.
  • Stenoza stomahică: Se formează o îngustare la conexiunea dintre stomac și intestinul subțire, provocând greață, vărsături, reflux și imposibilitatea de a mânca. Această îngustare va trebui să fie dilatată.

Operația de bypass gastric poate provoca, de asemenea, un “sindrom de golire”. În acest caz, alimentele trec prea repede din stomac în intestinul subțire. Simptomele includ greață, slăbiciune, transpirație, leșin și, uneori, diaree după ce ați mâncat, precum și slăbiciune extremă după ce ați mâncat dulciuri.

Puteți dezvolta calculi biliari atunci când slăbiți rapid. Dacă se întâmplă acest lucru, medicul dumneavoastră vă poate da medicamente pentru a-i dizolva.

Deoarece aceste proceduri chirurgicale schimbă modul în care organismul dumneavoastră gestionează alimentele, trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a vă asigura că primiți toți nutrienții de care aveți nevoie.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️