Clinica Art & Dent

Clinica Art Dent Valence

Clinica Art & Dent este specializată în asistență stomatologică. Înființată în 1984, această clinică certificată este situată în Valencia, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Clinica Art & Dent, Valencia, Spania

Clinica dentară Art & Dent: Expertiza lor acoperă de la elementele de bază, cum ar fi examinările, curățările și plombările, până la coroane mai avansate, implanturi, punți, fațete, operații de canal și albire.

Spre deosebire de alte clinici dentare din Valencia, nu sunt o franciză, ceea ce poate garanta că veți fi tratat întotdeauna de același medic și veți primi un tratament personalizat în orice moment.

Este important de subliniat faptul că cheia succesului clinicii constă în echipa umană. Aceștia sunt pasionați de munca lor. Acordă cea mai mare atenție fiecărui detaliu.

Acesta este motivul pentru care Clinica Art & Dent este capabilă să ofere clienților săi tratamente personalizate de înaltă calitate și să se asigure că este una dintre cele mai bune clinici dentare din Valencia. clinica dentară Art & Dent, care reunește o echipă de medici cu experiență care oferă toate procedurile dentare la prețuri accesibile.


Specialitatea clinicii :

Îngrijire dentară
Extracție dentară
Albirea dinților
Fațete dentare
Implanturi dentare
All-on-4
All-on-6
Consultație de stomatologie cosmetică
Control stomatologic
Consultație stomatologică

Servicii oferite

Wifi gratuit


Oraș: Valencia – Țară: Spania – Fondată: 1984
Acreditare: Necunoscută – Limba(ele) vorbită(e): engleză, spaniolă


Opinii despre Clínica Dental Art & Dent

Michael Cregg
Michael Cregg
10:41 19 Feb 24
art-dent au fost extrem de util și prietenoși și au făcut exact ceea ce mi-am dorit să facă. Cu siguranta le-as recomanda
Tesa Arranz
Tesa Arranz
17:15 24 Oct 23
Am fost încântat de tratament, echipă formidabilă și utilaje perfecte. Am găsit în sfârșit o clinică care mi-a plăcut.
Carmen Rojas
Carmen Rojas
10:21 05 Sep 23
Serviciu excelent, mențiune specială pentru Neus care m-a îngrijit și a urmărit o urgență. Am încredere în ei de ani de zile, încântat
Teresa Puigcerver Barquero
Teresa Puigcerver Barquero
13:15 31 Jan 24
Sunt încântat de tratamentul personal și profesional pe care Art&Dent mi-l oferă pentru sănătatea mea dentară.
Polina Shkliaruk
Polina Shkliaruk
16:24 28 Sep 23
Clinica minunata. Medicii sunt prietenoși. Preturile sunt rezonabile. Ei fac totul fără durere și foarte repede. Și-au tratat cariile, au introdus implanturi și au făcut albire. Mulțumit de rezultat
emanuele 2021
emanuele 2021
09:28 27 Apr 23
Buna dimineata si am facut o curatare dentara si a fost foarte bine, a iesit cu dintii foarte curati si un zambet de actor de la Hollywood, multumesc, sfatul
Vicente Bartual
Vicente Bartual
18:51 11 Apr 23
Mai bine imposibil, tratez pacientul, iar profesionalismul tau recomandat 100%.Menchi și Maria și echipa lor medicală.Multumesc pentru tot.O îmbrățișare 🤗
carmen m
carmen m
12:21 20 Jul 23
I-am luat pe cei doi parinti ai mei, amandoi incantati, super prietenosi si afectuosi, joburile care i-au facut foarte bine si la preturi foarte rezonabile.
María Martínez
María Martínez
17:08 10 Apr 24
Mereu mereu acolo și e foarte bine, încerc să iau 10 cele mai bune din Valencia de departe
Kamapua'a
Kamapua'a
18:01 13 Jul 23
Programare la 11, a fost asistată doar o oră mai târziu. Au spus că au avut ceva „întârziere”. Personalul este amabil, doar recepționerul vorbește engleză, ceea ce contrazice ce spuneau alte recenzii că face și medicul. Așa că foarte greu să poți pune întrebări sau să-ți explic prin procedură ce se întâmplă. Nicio filmare cu camera din interiorul gurii ca alte clinici, nicio fotografie înainte și după, nici măcar nu i s-a spus ce dinte voi fi reparat, ea tocmai a început să facă lucruri. Atenția generală pentru dinți și serviciul pe care îl oferă cu siguranță nu este acolo, pentru ceea ce taxează. În cele din urmă, am fost vizitat de doi medici și chiar am crezut că înțeleg în anumite privințe, să vorbesc și să fac glume între ei pe parcursul tratamentului nu este bine.Deci, în general, cu siguranță nu aș recomanda Clinique niciunui străin și nici nu mă voi întoarce.
José
José
09:16 25 Feb 23
ÎNșeCEPȚIE DUPĂ ÎNșeLĂCIE ȘI FURĂ-ȚI BANI. Nu sunt o persoană care lasă recenzii proaste. Dar în acest caz trebuie să spun că mă simt înșelat.- M-am dus pentru recenzii, desigur, mare greșeală.- M-am dus la o reclamă pe care scria examen și curățare gratuită cu fluor pentru copii.- Am plecat cu o curățenie pentru fiul meu pentru 50 €- În același anunț scrie curățenie la 25 EUR- Îmi dau un buget de 390 € pentru fiul meu pentru 2 carii (care nu are carii) și 2 tratamente ale celor 2 dinți de lapte care ar trebui să fie demineralizați- Îi spun că nu are carii și recepționera îmi spune „oh, bine, sunt 170€ în total”- Plata in acea zi 135 EUR, lipsesc 35 EUR pentru urmatoarea sedinta- Îmi trimit factura pe e-mail a doua zi și repetă factura de 390 €- Acum începe extragerea banilor- Se dovedește că acum sunt 390 € și a greșit spunându-mi că sunt 170 €- În acea vizită ei iau 85 EUR pentru 10 minute și sigilează găurile într-un dinte și un colț- Repet că fiul meu nu are carii- ASTA CA SA NU VA FI INSEALA CA MINE- Bineinteles, dentistul este o fata buna, este foarte amabila cu copiii, o cheama Daiana, un 10 pentru tratament.Dar nu suport să fiu înșelat într-un mod atât de grosolan.Nu mă voi întoarce niciodată la această Clinică, iar publicitatea mea față de ei va fi nulă. Nu voi vorbi niciodată bine.Pacat sa fii vecini si sa te lasi inselat cu reclame si preturi.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️