FIV în Spania cu donare de ovule

donare de ovule Spania 1
Scris de Erika

Tot ce trebuie să știți despre FIV și donarea de ovule în Spania! Care este prețul mediu în Barcelona? Sfaturile noastre pentru o FIV & donare de ovule de succes în Spania.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre FIV cu donare de ovule în Spania și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist medical.

Costul FIV cu donare de ovule în Spania

Costul mediu al FIV cu donare de ovule în Spania în Barcelona este de 3800 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 3500 euro la 4200 euro.

HARTAPreț în euro
FIV ICSI3100 euro
FIV ICSI Donare de ovule3800 euro
FIV ICSI Dublă donare de ovule4100 euro
FIV ICSI Donare de spermă3200 euro
Donare de spermă800 de euro
Vitrificarea ovulelor2600 euro
Inseminare artificială1000 euro
Donarea de embrioni3150 euro
Tehnica ROPA (maternitate comună)5.000 de euro
Sarcina garantată sau rambursată15.000 de euro

Ce este donarea de ovule?

Donarea de ovule în Spania, la Barcelona, este procesul prin care o femeie, de obicei o femeie tânără, oferă ovule (ovule, ovocite) unei alte persoane și/sau partenerului său în scopul reproducerii asistate, astfel încât beneficiara ovulelor să poată avea un copil cu partenerul său sau folosind sperma unui donator.

În ce constă procesul de donare de ovule?

Procesul de donare de ovule pentru fertilitate implică prelevarea de ovule de la o femeie ale cărei ovare funcționează normal. După prelevare, ovulele sunt fertilizate în laboratorul de fertilizare in vitro (FIV) cu sperma partenerului cuplului destinatar sau, în unele cazuri, cu sperma unui donator.

După fertilizarea în laborator și creșterea embrionilor timp de 3 sau 5 zile, embrionii rezultați sunt transferați în uterul femeii care dorește să poarte copilul. Dacă se stabilește o sarcină, femeia primitoare devine mama care poartă copilul în curs de dezvoltare pe toată durata sarcinii și a nașterii – cu toată bucuria acestei experiențe.

Datorită donării de ovule ca tratament pentru infertilitate, mii de cupluri au reușit să devină părinți cu ajutorul Institutului. Un cuplu poate alege să cunoască identitatea femeii care donează ovulele și invers, sau părțile pot alege să rămână anonime. Uneori, o femeie își va ruga o soră, o nepoată sau o prietenă mai tânără să doneze ovule pentru a le folosi.

TratamentePrețuri în Spania
FIV cu ovule proprii4.100 de euro
FIV cu donare de ovule5900 euro
Consultație medicală130 euro
Donator de spermă400 euro
Transfer de embrioni congelați1300 euro

Ce este tratamentul de donare de ovule?

Un tratament de donare de ovule oferă pacientei posibilitatea de a utiliza ovulele donate în timpul unui ciclu de fertilizare in vitro. Majoritatea clinicilor au tratamente concepute pentru a lucra cu o donatoare de ovule sau pentru a utiliza ovule de donatoare congelate de la o bancă de ovule.

Aceste pachete variază în ceea ce privește serviciile și prețul, în funcție de tipul de donatoare (cunoscută sau necunoscută, dovedită sau nedovedită) și dacă pacientele folosesc sau nu ovule congelate de la o bancă de ovule. Atunci când se utilizează o bancă de ovule de donatoare, costul lotului de ovule (inclusiv indemnizația donatoarei și prelevarea) nu este, de obicei, inclus în pachetul de tratament.

Echipa noastră medicală

Donarea de spermă și congelarea de ovule

Clinicile specializate în PMA din Barcelona vă vor ajuta să găsiți donatorul de spermă sau de ovule potrivit pentru dumneavoastră. Clinicile au la dispoziție sute de donatori de spermă și ovule congelate din care puteți alege. O mare varietate de rase, etnii și fenotipuri pot fi cercetate și vizualizate în mod liber.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Erika

Numele meu este Erika. După mai bine de 10 ani în care am condus cercetări medicale, am ales să mă dedic, începând cu 2018, scrierii științifice și medicale. Am dezvoltat o expertiză care acoperă diverse domenii, cum ar fi chirurgia cosmetică, dentară, bariatrică și oculară. Această nouă direcție îmi permite să-mi împărtășesc cunoștințele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️