Prețul unei cantoplastii în Tunisia

cantoplastie preț tunisia 1
Scris de Laura

Tot ce trebuie să știi despre cantoplastia în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o cantoplastie de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre cantoplastia în Tunisia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei cantoplastii în Tunisia

Costul mediu al unei cantoplastii în Tunisia în Tunis este de 2.200 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 2.000 de euro și 2.400 de euro.

ProceduraPreț Tunisia
Canthoplastie2200 €

Ce este o cantoplastie?

Cantoplastia în Tunisia poate fi tipul potrivit de intervenție chirurgicală pentru o persoană ale cărei pleoape tind să cadă sau ale cărei pleoape par inegale. Aceasta este o procedură specializată, care poate fi efectuată numai de un chirurg oculoplastic foarte calificat, cu o experiență vastă în procedurile cosmetice pentru ochi.

Scopul cantoplastiei este de a îmbunătăți forma pleoapelor, tonificându-le și conferindu-le un aspect mai tânăr, mai proaspăt. Această procedură ar trebui să fie efectuată cu scopul de a îmbunătăți aspectul într-un mod natural, mai degrabă decât de a ne schimba înfățișarea.

Explicația procedurii de cantoplastie

Aceasta este o procedură de chirurgie reconstructivă utilizată pentru a corecta ochii căzuți sau căzuți prin înăsprirea mușchilor sau a ligamentelor care susțin colțurile exterioare ale pleoapelor.

Operația de cantoplastie în Tunisia schimbă în esență forma ochiului. Canthopexia, pe de altă parte, este o intervenție chirurgicală mai puțin invazivă care este adesea confundată cu cantoplastia, dar nu schimbă forma ochiului.

Cantoplastia se efectuează la colțul exterior al ochiului (cantul), în zona în care se întâlnesc pleoapele inferioară și superioară, care se numește din punct de vedere medical cantul lateral. Pentru majoritatea oamenilor, acest punct de întâlnire ar trebui să fie chiar deasupra canthusului median, care este joncțiunea dintre pleoapele inferioare și superioare, aproape de nasul nostru. Acest lucru are ca rezultat, în mod normal, o înclinare cantală “pozitivă” sau o pantă ascendentă, creând un ochi în formă de migdală.

Operația de cantoplastie este utilizată pentru a corecta înclinațiile cantale care sunt negative sau neutre și care determină căderea pleoapelor, ceea ce poate fi supărător pentru pacientul căruia nu îi place aspectul pleoapelor sale.

Procedura variază de la pacient la pacient, dar scopul general este de a tăia tendonul cantal inferior și apoi de a-l repoziționa sau strânge. Pentru a avea acces la tendon, se face de obicei o incizie în colțul exterior al ochiului. Tendonul este tras în noua sa poziție pentru a susține pleoapa și apoi este reatașat cu suturi. Un chirurg oftalmolog experimentat va avea grijă să facă incizia în pliul natural al pleoapei, pentru a minimiza cicatricile după operație.

În cazul în care un pacient are doar o ușoară cădere, poate fi mai potrivită efectuarea unei proceduri de cantopexie mai puțin invazive. Ambele proceduri durează în mod normal între 1 și 2 ore, în funcție de metoda utilizată și dacă aveți nevoie de tratament suplimentar. În mod normal, se folosește un scut pentru a acoperi și proteja ochii.

De ce își fac oamenii cantoplastie?

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea din jurul ochilor își pierde în mod natural elasticitatea, ceea ce duce la o cădere sau la lăsarea adesea inestetică a pleoapelor inferioare (ectropion) cauzată de laxitatea tendonului pleoapei inferioare. Această problemă legată de vârstă este adesea asociată cu pungile de sub ochi, care pot da un aspect obosit sau trist.

Procesul de îmbătrânire nu este singurul factor care poate cauza pleoapele lăsate. Alți factori pot include supraexpunerea la soare fără o protecție suficientă a pielii, precum și alegerile legate de stilul de viață, cum ar fi fumatul sau consumul excesiv de alcool. Afecțiunile ereditare, traumatismele oculare sau paralizia pot provoca, de asemenea, aceste probleme.

În plus, unii pacienți care au nevoie de cantoplastie o fac pentru a corecta o intervenție chirurgicală anterioară la ochi care i-a lăsat cu complicații la nivelul pleoapelor inferioare. Aceasta este o procedură de revizuire.

Un număr mic de pacienți doresc să se supună unei cantoplastii pentru a obține un aspect mai migdalat.

Orientări post-chirurgicale

Durerea, vânătăile și umflarea sunt frecvente după o intervenție chirurgicală la ochi, dar ar trebui să dispară în 7-10 zile. Încercați să vă țineți capul ridicat și să vă odihniți cât mai mult posibil la început. Pacienții trebuie să evite exercițiile fizice, frecarea zonei ochilor sau aplicarea de machiaj timp de o săptămână.

În unele cazuri, oamenii pot observa o alterare a vederii, dar aceasta ar trebui să fie doar temporară, vederea normală revenind fără intervenție medicală.

Pacienții sunt sfătuiți să își folosească ochii cât mai puțin posibil după operație, de exemplu, evitând să se uite fix la telefon, să citească sau să se uite la televizor. Lentilele de contact nu trebuie purtate timp de câteva săptămâni după operație.

Recuperarea completă în urma cantoplastiei durează în mod normal între 2 și 4 săptămâni. În această perioadă, este extrem de important să urmați instrucțiunile postoperatorii ale chirurgului dumneavoastră tunisian și să participați la toate programările de control programate.

Chirurgii buni se vor asigura că cicatricea este mai puțin vizibilă și este ascunsă de pliul natural al ochiului.

Este cantoplastia procedura potrivită pentru mine?

Ca regulă generală, pacienții cu pleoapele inferioare căzute, lăsate sau umflate sunt candidați buni pentru acest tip de procedură, în special dacă sunt îngrijorați de aspectul și forma actuală a ochiului.

Cu toate acestea, nu există o soluție universală atunci când vine vorba de chirurgia pleoapelor, iar ceea ce mulți pacienți cred că au nevoie nu este neapărat tipul de operație potrivit pentru ei.

Ca atare, medicul dumneavoastră ar trebui să analizeze cu atenție funcția, tonusul, laxitatea și poziția pleoapelor inferioare ale fiecărui pacient, precum și structura facială generală a acestuia, în timpul unei consultații inițiale. În mod normal, el efectuează această analiză în timpul consultațiilor cu pacienții care doresc să se supună unei blefaroplastii și poate sugera, în același timp, necesitatea unei suspendări cantale. În unele cazuri, el poate recomanda un tip de procedură complet diferit, care ar fi mai potrivit pentru a răspunde preocupărilor pacientului.

Este important ca această operație să fie efectuată doar de un chirurg oculoplastic experimentat și foarte calificat, deoarece rezultatele unei operații necorespunzătoare pot fi foarte greu de corectat.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️