Reconstrucția sânului în Tunisia

prețul reconstrucției sânului în Tunisia 1
Scris de Manuella

Tot ce trebuie să știi despre reconstrucția mamară în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o reconstrucție mamară de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre reconstrucția mamară în Tunisia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul reconstrucției mamare în Tunisia

Costul mediu al reconstrucției mamare în Tunisia este de 2.000 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1800 de euro la 2200 de euro.

ProceduraPreț Tunisia
Reconstrucția sânului2000 €

Ce este reconstrucția mamară?

Reconstrucția mamară în Tunisia recreează forma și conturul unui sân după o mastectomie sau după îndepărtarea unui sân din cauza unei alte boli sau afecțiuni. De asemenea, poate fi folosită pentru a mări sau a micșora dimensiunea sânilor din motive medicale sau estetice.

Pentru a obține sâni cu aspect natural, de obicei sunt necesare mai multe proceduri chirurgicale pentru reconstrucția sânilor. Reconstrucția sânilor poate include adăugarea unui mamelon și tatuarea pentru a defini areola, zona întunecată din jurul mamelonului.

În plus, dacă doriți, chirurgii efectuează uneori o operație pe sânul opus pentru a crea o potrivire mai bună, mai naturală.

Reconstrucția mamară în Tunisia este o procedură chirurgicală menită să reconstruiască conturul sânului unei femei după ce acesta a fost îndepărtat chirurgical (mastectomie parțială sau completă) din cauza cancerului sau a altor boli. Scopul reconstrucției mamare este de a obține simetrie și un sân cu aspect natural.

Se preferă reconstrucția imediată în momentul mastectomiei, dar fiecare pacientă este tratată individual, în coordonare cu chirurgul generalist și oncologul ei. Această procedură le ajută pe paciente să:

  • Să mențină echilibrul sânilor lor (dimensiune și simetrie)-.
  • Să-și recâștige încrederea în sine.
  • Să evite utilizarea unei proteze externe.

Centrul de chirurgie plastică și reconstructivă oferă proceduri chirurgicale complete pentru reconstrucția sânilor. Chirurgii experimentați folosesc tehnologie de ultimă generație și tehnici chirurgicale de clasă mondială.

Extinderea pielii și introducerea implantului

O tehnică utilizată în mod obișnuit pentru reconstrucția sânului este extinderea pielii sub locul de îndepărtare a sânului. Chirurgii inserează un balon de expansiune și un mic mecanism de supapă sub piele și mușchiul pectoral. Prin intermediul micii valve, o soluție de apă sărată este folosită pentru a umple balonul pe o perioadă de săptămâni sau luni pentru a da sânului noua sa formă. Odată ce sânul a ajuns la dimensiunea și forma corespunzătoare, se introduce un implant mamar permanent.

Operația cu lambou de țesut

O altă tehnică comună de reconstrucție mamară este reconstrucția cu lambou de țesut. Odată ce implantul adecvat este plasat, chirurgii folosesc un lambou de țesut prelevat din spatele, stomacul, șoldul sau fesa pacientei pentru a reconstrui sânul.

  • Lamboul TRAM este o procedură care presupune îndepărtarea de țesut, piele și mușchi suplimentari din partea inferioară a abdomenului pentru a crea o formă de sân.
  • Un lambou latissimus dorsi este utilizat pentru a îndepărta mușchi și piele de pe spatele pacientei atunci când este nevoie de țesut suplimentar.
  • O procedură cu un lambou DIEP implică îndepărtarea grăsimii și a pielii din aceeași zonă ca și lamboul de tramvai (cu excepția mușchiului) pentru a forma movila mamară.
  • Lamboul liber gluteal este o procedură care presupune prelevarea de țesut din partea gluteală a feselor pentru a crea forma sânului.

După operație

După operație, este posibil ca pacienții să resimtă oboseală, unele dureri și disconfort. Alte complicații posibile includ sângerare, țesut cicatricial în exces, oboseală și infecție.

Chirurgii prescriu medicamente sau folosesc alte metode pentru a rezolva aceste probleme. Chirurgii pot recomanda, de asemenea, proceduri chirurgicale suplimentare pentru a reconstrui mamelonul și areola.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️