Înlocuirea șoldului în Turcia

proteză de șold Turcia preț 1
Scris de Erika

Înlocuirea totală a șoldului este o procedură chirurgicală prin care cartilajul și osul bolnav din articulația șoldului sunt înlocuite chirurgical cu materiale artificiale.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre înlocuirea șoldului în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o înlocuire de șold în Turcia?

Costul mediu al unei operații de înlocuire a șoldului în Turcia, în Istanbul, este de 6.500 EUR. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 6.000 € la 10.000 €.

ProceduraPreț Turcia
Înlocuirea șoldului6500 €

Ce este înlocuirea totală a șoldului?

Înlocuirea totală a șoldului în Turcia la Istanbul este o procedură chirurgicală prin care cartilajul și osul bolnav din articulația șoldului sunt înlocuite chirurgical cu materiale artificiale.

De ce aveți nevoie de o înlocuire a șoldului?

Obiectivele înlocuirii șoldului în Istanbul sunt ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției șoldului. De obicei, înlocuirea șoldului este luată în considerare doar după ce alte terapii, cum ar fi medicamentele pentru durere și fizioterapia, au eșuat.

Ce afecțiuni sunt tratate în mod obișnuit prin înlocuirea șoldului?

Înlocuirea totală a șoldului este frecvent utilizată pentru a trata :

 • Insuficiența articulară cauzată de osteoartrită.
 • Artrita reumatoidă
 • Artrita traumatică
 • Fracturi de șold
 • Necroza avasculară
 • Tumori osoase benigne și maligne și alte afecțiuni mai puțin frecvente

Cât timp va dura noua articulație de șold?

Se așteaptă ca noua articulație de șold să dureze mai mult de zece ani la 90% dintre pacienți. Există o șansă de 80% ca proteza de șold să dureze 20 de ani sau mai mult.

Ce alte tipuri de înlocuire a șoldului există?

 • Înlocuirea parțială a șoldului
  Șoldul este o articulație sferică. Aceasta poate fi deteriorată de boli sau de uzură. Dacă doar o parte a articulației este deteriorată, se poate lua în considerare o înlocuire parțială a șoldului.
  În cadrul unei operații de înlocuire parțială a șoldului, cavitatea șoldului este, în general, lăsată intactă. Capul femurului este înlocuit cu o componentă artificială similară cu cea utilizată în cazul unei înlocuiri totale de șold. Uneori, un dispozitiv este plasat pe os, astfel încât partea superioară a femurului să nu fie tăiată.
 • Înlocuirea minim invazivă a șoldului
  Înlocuirea minim invazivă a șoldului permite chirurgului să efectueze înlocuirea șoldului prin una sau două incizii mici. În comparație cu intervenția chirurgicală tradițională de înlocuire a șoldului, această tehnică poate reduce durerea și accelera vindecarea.
  Înlocuirea minim invazivă a șoldului nu a fost efectuată de mult timp, astfel că nu există studii fiabile care să o compare cu metoda tradițională.
 • Înlocuirea de revizuire a șoldului
  Implanturile artificiale se uzează în timp și poate fi necesară înlocuirea lor. Operația de revizuire a șoldului este o procedură de înlocuire a unui implant uzat.
  Revizuirile de șold sunt mai complicate decât primele și rezultatele lor nu sunt la fel de bune. Riscul de complicații crește cu fiecare revizuire.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Despre autor

Erika

Numele meu este Erika. După mai bine de 10 ani în care am condus cercetări medicale, am ales să mă dedic, începând cu 2018, scrierii științifice și medicale. Am dezvoltat o expertiză care acoperă diverse domenii, cum ar fi chirurgia cosmetică, dentară, bariatrică și oculară. Această nouă direcție îmi permite să-mi împărtășesc cunoștințele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️