Chirurgie oculară cu laser în Turcia

preț operație cu laser ochi Turcia 1
Scris de William

Tot ce trebuie să știți despre chirurgia oculară cu laser în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru o operație oculară cu laser de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre chirurgia oculară cu laser în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o operație oculară cu laser în Turcia?

Costul mediu al unei operații oculare cu laser în Istanbul este de 1400 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 1.200 și 1.600 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Operație cu laser la ochi1400 €

Ce este o operație oculară cu laser?

LASIK (keratomileuze in situ cu laser), cunoscută sub numele de chirurgie oculară cu laser, este un tip de chirurgie oculară refractivă pentru a corecta problemele de vedere. Procedura remodelează corneea pentru a permite ca lumina care intră în ochi să fie focalizată corect pe retină, pentru o vedere mai bună și mai clară. LASIK este utilizat în principal pentru a trata hipermetropia (hipermetropie), miopia (miopie) și astigmatismul. În unele cazuri, LASIK poate fi efectuat și la persoanele cu erori de refracție ușoare sau moderate.

În principiu, operația LASIK este nedureroasă și rapidă. Rezultatele permit o vedere mai bună cu ochelari sau lentile de contact. Operația poate fi efectuată la persoane cu vârste cuprinse între 21 și 40 de ani. Uneori, persoanele cu vârsta de peste 40 de ani pot, de asemenea, să se supună procedurii.

Este important de știut că LASIK nu este potrivit pentru toată lumea. În unele cazuri, pacienții nu sunt sfătuiți să se supună procedurii, inclusiv keratoconus, tulburări ale sistemului imunitar, pupile mari, glaucom avansat, probleme oculare diabetice, infecții oculare herpetice anterioare, tulburări autoimune și ochi uscat. Asigurați-vă că vă consultați oftalmologul înainte de a lua în considerare acest tip de intervenție chirurgicală.

Înainte de LASIK, este posibil să fiți miop, hipermetropic sau să aveți astigmatism și probabil că sunteți dependent de ochelari sau lentile de contact. Purtarea ochelarilor sau a lentilelor de contact vă limitează activitățile. După LASIK, puteți avea o vedere clară și puteți duce o viață activă, de exemplu prin participarea la sport. Procedura vă va îmbunătăți considerabil calitatea vieții.

Ce presupune procedura în Turcia?

Înainte de procedură, oftalmologul dumneavoastră vă va da instrucțiuni despre cum să vă pregătiți pentru operație. Corneea dvs. va fi măsurată și istoricul dvs. medical va fi evaluat. Dacă purtați în mod regulat lentile de contact, va trebui să nu le mai purtați complet timp de cel puțin câteva săptămâni înainte de operație, deoarece lentilele de contact pot modifica forma corneei.

În timpul operației LASIK, veți sta întins pe spate pe un scaun înclinat. Procedura se efectuează sub anestezie topică, care vă amorțește ochii. Se folosește un instrument pentru a vă ține pleoapele deschise.

Chirurgul dumneavoastră folosește un mic instrument chirurgical numit microkeratom sau folosește un laser femtosecund pentru a tăia o mică clapetă cu balamale în partea din față a ochiului dumneavoastră (cornee). Clapeta articulată este apoi pliată înapoi pentru a avea acces la corneea subiacentă. Oftalmologul dumneavoastră vă remodelează apoi corneea cu ajutorul unui laser programat.

Corneea este remodelată astfel încât lumina care intră în ochi să se concentreze mai precis pe retină pentru a îmbunătăți vederea. După ce corneea a fost remodelată, clapeta este pusă la loc. Lamboul se vindecă în mod normal, fără cusături.

Cât timp trebuie să rămân în Turcia pentru o operație oculară cu laser (LASIK)?

LASIK se efectuează adesea în regim ambulatoriu, ceea ce înseamnă că puteți părăsi spitalul după ce efectele anestezicului topic și ale sedării au dispărut. Procedura în sine poate dura până la 30 de minute pentru ambii ochi. Cu toate acestea, nu trebuie să părăsiți Turcia imediat după ce ați ieșit din spital. Durata recomandată a șederii este de aproximativ 3 până la 5 zile, pentru a permite corpului dumneavoastră să se recupereze și pentru a participa la un control de monitorizare. În timpul acestui control, oftalmologul dumneavoastră va evalua sănătatea ochiului dumneavoastră și acuitatea vizuală.

Care este durata de recuperare pentru procedurile de chirurgie oculară cu laser (LASIK) în Turcia?

În ziua procedurii, este posibil ca vederea dumneavoastră să fie încețoșată sau încețoșată. Cu toate acestea, vederea dvs. se va îmbunătăți în cele două zile care urmează procedurii. Dacă munca dumneavoastră nu este solicitantă din punct de vedere fizic, ar trebui să vă puteți întoarce la serviciu în termen de 2 până la 3 săptămâni după operație. Ochii dumneavoastră vor continua să se vindece și să se îmbunătățească timp de aproximativ 6 luni după LASIK.

Ce fel de îngrijiri ulterioare sunt necesare pentru operația oculară cu laser (LASIK) în Turcia?

Asigurați-vă că urmați toate instrucțiunile oftalmologului dumneavoastră pentru a obține cel mai bun rezultat și pentru a evita complicațiile. Este posibil să trebuiască să vă abțineți de la activități intense în timpul perioadei de recuperare pentru a vă asigura că ochii dumneavoastră se vindecă în mod corespunzător. Protejați-vă întotdeauna ochii de leziuni, deoarece aceștia sunt, în general, mai sensibili la traumatisme după LASIK. Este posibil să trebuiască să participați la vizite de control regulate pentru a vă verifica vederea, dar acest lucru se face în mod normal cu oftalmologul dumneavoastră local.

Nu uitați că LASIK nu vă împiedică să vă îmbolnăviți de alte boli oculare, așa că protejați-vă întotdeauna ochii. Consumați alimente sănătoase pentru a vă păstra calitatea vederii, purtați o pereche de ochelari de soare pentru a vă proteja ochii de razele soarelui, faceți pauze atunci când lucrați la calculator sau când folosiți telefonul mobil pentru a evita oboseala ochilor, dormiți suficient după o zi lungă și consultați-vă oftalmologul în mod regulat.

Care este rata de succes a operației oculare cu laser (LASIK) în Turcia?

LASIK are o rată de succes foarte mare. Studiile au arătat că 95% dintre pacienții cu miopie pot obține o vedere de 20/25 după operație. Mai mult de 8 din 10 persoane care au suferit o operație LASIK nu mai au nevoie de ochelari sau lentile de contact în activitățile lor zilnice.

Rezultatele pe care le obțineți depind de o serie de factori, inclusiv de eroarea dumneavoastră de refracție specifică. Persoanele cu miopie de grad scăzut obțin, în general, cele mai bune rezultate. Rezultatele sunt mai puțin previzibile pentru persoanele cu hipermetropie, miopie mare și astigmatism.

Unii pacienți cu LASIK au nevoie de o a doua operație pentru a-și îmbunătăți vederea, deoarece rezultatele operației au dus la o corecție insuficientă. În cazuri foarte rare, ochii unor persoane pot reveni încet la nivelul de vedere pe care îl aveau înainte de operație din cauza anumitor afecțiuni, cum ar fi o altă problemă oculară, cicatrizări anormale și dezechilibre hormonale.

LASIK implică, de asemenea, anumite riscuri de care trebuie să fiți conștienți, inclusiv ochi uscați, strălucire, vedere dublă, halouri, subcorecții, supracorecții, probleme cu flapsurile, astigmatism, regresie, pierderea vederii și modificări ale vederii. Asigurați-vă că discutați aceste riscuri cu oftalmologul dumneavoastră.

Există alternative la chirurgia oculară cu laser (LASIK) în Turcia?

Principala alternativă la LASIK este implantarea de lentile intraoculare fazice și Epi-Lasik. Cu implanturile de lentile intraoculare fazice, straturile corneei nu sunt decojite sau tăiate. În schimb, se implantează o lentilă artificială din silicon sau plastic pentru a vă îmbunătăți vederea.

În cazul Epi-Lasik, cristalinul dumneavoastră natural este îndepărtat cu ajutorul unui laser și înlocuit cu o lentilă intraoculară artificială. Deoarece lentila artificială rămâne clară și nu îmbătrânește, rezultatele durează mai mult decât alte proceduri refractive.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

William

Mă numesc William Royer și sunt un redactor medical cu experiență în redactarea de date științifice complexe. Sunt specializat în imunologie și hematologie. Găsesc o mare inspirație în colaborarea strânsă cu o varietate de profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv medici, asistente medicale și avocați ai pacienților. De asemenea, public recenzii.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️