Unica Clinic

Unica Clinic Praga clinica 1

Unica Clinic este specializată în MAP / FIV. Înființată în 2017, această clinică certificată ISO 9001:2008 este situată în Praga, Republica Cehă. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și solicitați prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Unica Clinic, Praga, Republica Cehă

Unica Clinic IVF din Praga este o clinică soră a clinicii din Brno. Unica Clinic din Praga se concentrează în primul rând pe pacienții internaționali care călătoresc pe aeroportul din Praga și este specializată în fertilitate, obstetrică și urologie, ginecologie și embriologie.

Tratamentul dumneavoastră la Unica Clinic IVF poate include fertilizarea in vitro sau inseminarea artificială. De asemenea, puteți alege să vă puneți în bancă sperma și/sau ovulele. Personalul este pe deplin pregătit să vă satisfacă nevoile și va face tot ce îi stă în putință pentru a face din călătoria dumneavoastră un succes.

Există trei specialiști în FIV, precum și un specialist în endocrinologie reproductivă, un urolog și un specialist în genetică. Echipa este extrem de calificată, iar atât profesioniștii din domeniul sănătății, cât și clinica mențin cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Marea majoritate a pacienților sunt foarte mulțumiți de nivelul de profesionalism și de sprijinul emoțional pe care îl primesc pe tot parcursul procesului, înainte și după operație.


Specialitatea clinicii :

MAP / FIV
Congelare de spermă
IMSI – Injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi
MACS – Selecție celulară imunomagnetică
Embrioscop
Transfer de embrioni
PGD – Diagnostic preimplantațional
FIV – Fertilizare in vitro
Congelarea embrionară

Servicii

Transfer la aeroport
Rezervarea zborurilor
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Ziare internaționale
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Transfer de dosare medicale
Camere cu accesibilitate PMR
Consultații pe internet
Camere private
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Praga – Țară: Republica Cehă – Fondată în 2017
Acreditare: ISO 9001:2008 – Limba(e) vorbită(e): croată, cehă, engleză, franceză, germană, italiană, poloneză, rusă, sârbă, franceză, italiană, poloneză, rusă, sârbă


Recenzii despre Unica Clinic

Diana Roncato
Diana Roncato
12:12 26 Oct 23
După mai multe încercări eșuate la alte clinici, aici am avut primul meu pozitiv care a dus la nașterea micului meu miracol! Am găsit umanitate și empatie și m-am simțit cu adevărat urmărită... Mulțumesc mai ales Erick și Alenei cu care am interacționat direct și care au fost de mare ajutor și rapid în a răspunde și a rezolva problemele și îndoielile.
Giuli
Giuli
18:51 20 Nov 23
Am fost la Praga pentru donarea de ovule după 3 ICSIs nereușite în Italia (omologare) și în final am văzut un rezultat pozitiv al sarcinii. Citisem și ne informasem mult, centrul care părea a fi cel mai de încredere și competent a fost Unica. Și într-adevăr a fost așa: în cazul nostru am fost urmăriți într-o manieră foarte eficientă și profesionistă de Nicole Zacaria, căreia îi mulțumim foarte mult pentru că este mereu, mereu disponibilă în orice moment pentru îndoieli sau nelămuriri. Mi-a satisfăcut și cererea de acupunctură chiar dacă transferul a fost într-o sâmbătă, găsindu-mi un acupuncturist care a fost foarte bun. Nicole, evident, vorbea perfect italiană, altfel ne-ar fi fost puțin mai greu... Clinica în sine este frumoasă, personalul foarte amabil și o viziune modernă și inteligentă asupra diferitelor faze care trebuie parcurse într-un drum delicat ca acesta. . Trebuie să spun că până la urmă, mersul la Praga a fost o vacanță plăcută pentru mine și soțul meu.Giulia
Barbara Curci
Barbara Curci
20:05 29 Nov 23
Am fost la această clinică după opt încercări eșuate în Italia! Ne-am distrat de minune, mai presus de toate a fost foarte ușor să comunicăm cu ei datorită foarte dulce Nicole Zaccaria! Răspunzând mereu întrebărilor și preocupărilor mele.Și mai presus de toate, după opt încercări eșuate am obținut în sfârșit un rezultat pozitiv!Mulțumesc din nou! Acum sperăm că vom ajunge până la capăt și, în sfârșit, ne vom realiza visul
Sara Pedrelli
Sara Pedrelli
09:05 20 Dec 23
Clinica UNICA este o clinică excelentă în care ne-am distrat de minune imediat. De la primele contacte am inteles ca asta era ceea ce cautam. Personalul a fost întotdeauna foarte amabil și mereu disponibil, atât prin e-mail, cât și prin telefon. Coordonatorul meu a fost Nicole, m-a liniştit mereu şi a fost mereu gata să răspundă la orice întrebări sau îndoieli pe care le aveam. În ciuda temerilor mele, ea a reușit întotdeauna să mă liniștească. Mulțumim Nicole pentru miracolul nostru de Crăciun! Va doresc tuturor sarbatori fericite 🎄
Vanessa Fiori
Vanessa Fiori
17:47 04 Jan 24
Am fost la UNICA după 4 încercări eșuate de cincizeci în Italia... chiar dacă prima încercare de donare de ovule nu a mers bine, am vrut să încercăm din nou... având în vedere profesionalismul și angajamentul pe care l-au pus în tot ceea ce fac, am fost total in ea bazeaza-te pe sfaturile lor si....de data aceasta a sosit un pozitiv!! Sa speram ca visul va ajunge la final!! Am vrut să le mulțumim tuturor medicilor, asistentelor și mai ales celor două coordonatoare care ne-au urmărit cu atâta răbdare și dragoste...Alena Gentile și Nicole Zaccaria! Mulțumesc mult ❤️.Vanessa și Marco
Blandine Coureaud
Blandine Coureaud
16:43 28 Jun 23
Am fost acolo pentru o donare de ovocite, o experiență grozavă, îi mulțumesc în mod deosebit lui Jitka care mi-a răspuns mereu la întrebări pe tot parcursul cursului. Este o persoană foarte drăguță, foarte atentă și GRIGĂ, vorbește perfect franceza, ceea ce este liniștitor. Tocmai ne-am întors acum partea cea mai grea va fi așteptarea verdictului 😎👍🤞🤞🤞🙏
Sabrina Summa
Sabrina Summa
08:20 31 May 23
Am avut o călătorie lungă până la Praga, dar a fost o decizie bună. Din momentul in care am intrat in Unica Clinic m-am simtit grozav. M-a urmat coordonatorul Nicole Zaccaria. Foarte coerent și uman.
Markéta Šandová
Markéta Šandová
18:40 26 May 24
În timpul primei vizite, a apărut o problemă cu data convenită în prealabil - o eroare în sistem. Ceea ce m-a surprins plăcut a fost modul în care problema a fost rezolvată în cele din urmă pe loc. Vineri după-amiază, clinica ar trebui să se închidă la ora 16 (aveam programare la 15:15), deși a trebuit să așteptăm, MUDr. Plevák m-a acceptat oricum și m-a examinat, deși bine după orele de lucru. As putea sa scriu aici mult timp despre cat de mare impresie a facut, investigata cu atentie, fara graba si profesionist! În același mod, domnișoara/doamna Skalová și Cábová au rămas la clinică la recepție și în casierie. Se poate întâmpla o eroare de comandă, consider că abilitatea de a rezolva problema este importantă. 👍🏼
Jade Lau
Jade Lau
10:31 14 May 24
Extraordinar. Fără să intrăm în detalii, *din punct de vedere tehnic* am experimentat o rată a sarcinii de 100%, ceea ce este incredibil. Respectă toate standardele actuale. Am avut mai multe încercări în altă parte în Europa și am experimentat transferuri eșuate după transfer eșuat. UNICA a fost, de asemenea, foarte diferită pentru noi, deoarece au coordonatori care vă pot comunica planurile de terapie recent actualizate direct cu dumneavoastră. Strigați lui P.H.! Coordonatorul nostru a fost foarte simpatic și răbdător și, mai important, foarte organizat!
Francesca Rosano
Francesca Rosano
10:53 28 Apr 24
O clinică cu multe metode de laborator specializate, cum ar fi lipici pentru embrioni, hacking asistat și microcipare. Pentru o oră am făcut doar consilierea. Coordonatorul nostru va fi Nicole Zaccaria, despre care am auzit doar lucruri grozave.
Merinunzia Scialpi
Merinunzia Scialpi
10:49 28 Apr 24
Mulți ani am căutat o clinică potrivită, dar nu am fost niciodată mulțumiți de ea. Suntem foarte fericiți de alegerea noastră de a veni la Praga. Clinica unica are medici excelenti si Nicole Zaccaria ne-a urmarit pe tot parcursul procesului. O persoană foarte specială. Mulțumesc!
Ina Terna
Ina Terna
01:27 24 Jun 23
Am aflat despre Unica Clinic de la unul dintre numeroșii ginecologi pe care i-am întâlnit pe parcurs....Personalul este foarte util și primitor, în special coordonatorul Nicole Zaccaria. Nicole a fost foarte importantă pentru mine, mi-a fost aproape și m-a încurajat și m-a făcut optimist, chiar dacă vârsta mea este puțin înaintată 😊 După 2 încercări fără un rezultat bun 😢, s-ar părea că a treia oară a mers grozav 🥳 ! Degetele încrucișate🤞 cu speranța de a ajunge la final cu succes! 💪Pentru femeile care au aceeași problemă ca mine, vă sugerez să solicitați ajutor de la Unica Clinic și vă recomand să cereți să aveți aceeași coordonatoare, Nicole Zaccaria, nu veți regreta! Felicitări!!!
Rodolfo Muzio
Rodolfo Muzio
06:39 30 Apr 24
Pentru a doua oară ne-am încredințat acestei clinici și așa cum era de așteptat a fost impecabil din toate punctele de vedere. Eu și soția mea, datorită clinicii Uniqua, ne-am împlinit visul de-o viață și astăzi suntem părinți a două fetițe splendide. Mulțumesc din suflet întregului personal și coordonatorului nostru Nicole Zaccaria care ne-a urmărit constant și cu o claritate totală fără a neglija factorul uman. Ne simțeam ca în familie.Recomandăm tuturor să se bazeze pe ele.
Pietro Cento
Pietro Cento
16:15 21 Apr 24
După o perioadă foarte grea ne hotărâm să ne bazăm pe Clinica Unica. Am inteles inca de la primul contact ca este ceea ce cautam datorita claritatii tratamentelor afisate, avangarda tehnicilor folosite si transparenta totala a costurilor. Într-un timp foarte scurt am decis să începem această aventură alături de foarte dulcea noastră coordonatoare Nicole Zaccaria, foarte precisă, profesionistă și grijulie, care vorbește foarte bine italiană. Prima încercare ne-a dat imediat un rezultat pozitiv, știm că drumul este foarte lung, dar sperăm din toată inima că acesta este momentul potrivit! Clinica din Praga este foarte drăguță și relaxantă, tot personalul zâmbind și de ajutor.Mulțumim personalului medical, dragei Nicole Zaccaria și, de asemenea, foarte amabilei Eva Mráčková, care ne-a urmărit în etapele inițiale ale acestei călătorii și a fost mereu aproape de noi.Să sperăm că acest vis va continua!
Marion Drode
Marion Drode
10:07 01 Apr 24
Am contactat clinica Unica pentru o donare de ovule după o lungă așteptare și 2 eșecuri în Franța. Am fost foarte bine sprijiniți și am rămas însărcinată la prima încercare. Astăzi avem o fetiță frumoasă, perfect sănătoasă. Un mare mulțumire întregii echipe a clinicii!
natia Natia
natia Natia
16:33 22 Mar 24
Sunt foarte mulțumit de tratamentul de la Unica Praga. Personalul este foarte drăguț și de ajutor. Medicii de aici sunt pur și simplu grozavi! Trebuie să-mi laud în mod deosebit medicul. Era foarte amabil, competent, profesionist, sincer și empatic. La început nu am fost deloc mulțumit de primul meu coordonator. Dar în curând am primit un nou coordonator și este pur și simplu grozavă! Nu a trebuit niciodată să aștept mult răspunsul sau informațiile tale. Când am fost acolo, în clinică, a avut foarte multă grijă de mine. Mulțumiri !
Laura Giacalone
Laura Giacalone
10:45 20 Feb 24
Mi-am început drumul la Clinica Unica în urmă cu un an... încă de la început m-am simțit îngrijită și încredințată în mâini bune... structura frumoasă și foarte curată denotă atenție la detalii.Am avut norocul să fiu susținută de Nicole Zaccaria, un coordonator super bun, de ajutor și mereu cu zâmbet.Primele mele două încercări au eșuat, dar acest lucru nu s-a datorat muncii lor...Nicole mi-a susținut tot timpul... acum a treia mea încercare a mers bine și sper că totul va merge bine.Recomand pe Nicole si clinica daca vrei sa te simti in mainile unui personal competent si sigur.Laura
Julie Machinant
Julie Machinant
12:46 12 Feb 24
Precizie foarte bună la încărcare. Personalul este foarte prezent, urmărire foarte bună. Spațiile sunt foarte frumoase, curate și ușor de accesat. Totul este pătrat, foarte bine explicat. Coordonatorul nostru a fost foarte receptiv și a fost capabil să răspundă la toate întrebările noastre.Sprijinul nostru este un mare succes.Recomand aceasta clinica
Michela Poggi
Michela Poggi
21:57 10 Feb 24
Recomand Clinica Unică din Praga. Personalul medical este foarte scrupulos și instruit. În special, aș dori să mulțumesc coordonatorului Nicole Zaccaria, mereu disponibilă și foarte pregătită, pentru zâmbetele și amabilitatea ei.
Vincent Laurent
Vincent Laurent
08:04 20 Jan 24
Îi mulțumim foarte mult Petrei pentru sprijin și amabilitate, după o lungă călătorie am luat decizia de a alege această clinică pentru a dona ovule, decizia nu este niciodată ușor de luat dar nu regretăm deloc alegerea făcută, soția mea a fost însărcinată timp de 2 luni datorită acestei alegeri care a fost ultima noastră soluție pentru noi.Din fericire a mers de la primul transfer, un cadou de Craciun foarte frumos!!!Mulțumim și lui Éric pentru primul contact de la începutul eforturilor noastre.Cireasa de pe tort Praga este un oras sublim si magic...
Angela Lamacchia
Angela Lamacchia
06:19 29 Jul 23
Pentru prima dată când m-am încredințat Clinicii Unica Praga, am cunoscut-o inițial prin telefon pe doctorul Nicole Zaccaria unde mi-a inspirat imediat încredere totală pentru că mi-a explicat în detaliu toată călătoria mea și dacă aveam vreo îndoială o puteam suna și a fost imediat disponibilă. A sosit ziua programării și când am ajuns acolo, în afară de hotelul de 5 stele…. Totul este frumos Clinică imensă și personal foarte amabil, știind că poți să-ți vorbești limba fără să ai dificultăți în a înțelege totul este fantastic, am cunoscut-o personal pe Nicole Zaccaria și așteptările mele nu m-au dezamăgit deloc, o persoană amabilă și foarte cordială, însorită, de acolo călătoria mea a început aș putea spune foarte simplu, acum sunt însărcinată cu o fetiță frumoasă și sunt în luna a cincea, mulțumesc lor personalului și mai ales Dr. Nicole care a fost de mare sprijin! ❤️
Flavia Mazzola
Flavia Mazzola
19:08 25 Jun 23
Pentru prima mea experiență de reproducere asistată, pentru a-mi crește șansele de succes, am decis să mă bazez pe Unica Clinic deoarece este un centru de excelență care folosește tehnici de ultimă oră.Așteptările mele nu au fost dezamăgite și sunt acum la prima sarcină.Structura, usor accesibila cu mijloacele de transport in comun, este curata, moderna si primitoare.Pe parcursul călătoriei m-a urmărit coordonatorul Nicole Zaccaria, care a fost întotdeauna foarte punctuală și precisă încă din primele etape ale tratamentului. Tot personalul de la unitate a părut prietenos și m-a făcut să mă simt în largul meu în orice moment.
Cla Pe
Cla Pe
15:34 04 May 24
Am avut experiențe foarte proaste acolo și nici după ce ne-am descris problemele nu am primit scuze. Coordonatorii sunt complet supraîncărcați și o simți peste tot. Cu siguranta nu as recomanda clinica. Dar cel puțin doctorul a fost foarte drăguț.
J N
J N
07:34 10 Apr 24
Serviciu foarte slab. Așteptați o oră după programarea programată fără ca clientul să fie informat. La receptie, personalul indruma clientii la medic. Există o taxă anuală de 2500 Republica Cehă, cu toate acestea, nu vă pot spune ce conține pachetul la recepție. În schimb, pun la dispoziția clientului un pliant pe care să-l citească singură. Doamna de la casierie nu este la curent cu pachetul si indruma clientul la receptie pentru intrebari. Acest lucru duce la faptul că însăși clienta aleargă prin clinică și află informații despre ce să plătească. Pentru a adăuga, doamna de la casă stă cu un castron de mic dejun. În general, o abordare foarte neprofesională
Anonym Nevím
Anonym Nevím
09:14 19 Jan 24
Nu il recomand deloc. Taxe și pachete fără sens. Când ești însărcinată, îți mută datele de control de la o zi la alta. Mi s-a intamplat si mie de cel putin 3 ori sa vin si din senin programarea mea nu era in sistem si nu era nici un doctor acolo pentru o examinare. Pentru acele pachete comandi si nimeni nu iti spune in avans ca vei plati ceva pe loc. Mi s-a dat si o contraceptie necorespunzatoare (nu alaptam, dar mi s-a dat una pentru alaptare - a trecut un an si mai am complicatii de sanatate).
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️