Hollywood Smile în Tunisie

hollywood smile award tunisia 1 1
Scris de Laura

Tot ce trebuie să știi despre Hollywood Smile în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru un Hollywood Smile de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre Hollywood Smile în Tunisia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu are rolul de a înlocui sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei Hollywood Smile în Tunisia

În Tunisia, costul mediu al unui Hollywood Smile este de 3.400 €. Procedura se efectuează sub anestezie locală și durează 6 zile. Durata de ședere este de 7 zile. Prețul include anestezia, operația și medicația. Rezultatul final este vizibil imediat.

ProceduraPreț Tunisia
Hollywood Smile3400 €

Ce este Hollywood Smile?

Hollywood Smile în Tunisia este un termen de stomatologie cosmetică care definește mai multe proceduri de stomatologie cosmetică care au ca scop obținerea celei mai bune forme, culori și dimensiuni a dinților pentru a se potrivi perfect cu gura dumneavoastră.

Cele mai populare tratamente cosmetice pentru Zâmbetul Hollywood includ coroane sau punți, implanturi, gingivoplastie și albirea dinților.

Tratamentele dentare complementare, cum ar fi tratamentul de canal, obturațiile din compozit și extracția dinților sunt, de asemenea, disponibile pentru a face starea orală cât mai sănătoasă pentru procesul de schimbare a zâmbetului și pentru a se asigura că nu există probleme care trebuie rezolvate înainte de proces.

Punctele centrale ale dinților de la Hollywood sunt corectarea problemelor de culoare a dinților și perfecționarea formei acestora. Fațetele Hollywood smile, coroanele sau albirea dinților pot fi folosite pentru a modifica culoarea, dimensiunea și poziția dinților unui pacient.

Adesea, poate fi necesară o operație cosmetică a gingiilor (cum ar fi gingivoplastia) pentru a modifica marginile gingivale și a le alinia pentru a se potrivi cu noul zâmbet.

De ce Hollywood Smile?

Aceste terapii nu sunt necesare din punct de vedere medical ca un set de proceduri dentare cosmetice. Unii pacienți se pot întreba, de asemenea, de ce au nevoie de aceste tratamente. Dinții subțiri și albi sunt rezultatul procedurilor dentare cosmetice.

După aceste terapii, pacienții se simt mai încrezători în ceea ce privește aspectul lor. Un zâmbet prost vă poate distruge stima de sine, vă poate face mai conștient de sine și vă poate afecta negativ relațiile sociale.

Aceste tratamente pot corecta defectele dinților și vă pot permite să fiți din nou mulțumit de zâmbetul dumneavoastră. Aceste terapii sunt, de asemenea, preferate de pacienții care lucrează în domenii foarte sociale, cum ar fi relațiile publice, jurnalismul de radiodifuziune, publicitatea sau marketingul și, bineînțeles, pentru cei din showbiz, cum ar fi influencerii din social media și modelele de modă.

Un zâmbet neatractiv din punct de vedere vizual poate afecta oportunitățile de angajare în cariere care includ apariții la televizor sau mai multe întâlniri și saluturi. De această operație pot beneficia, de asemenea, pacienții care doresc să aibă dinți mai prezentabili în scopuri profesionale.

Cum se realizează Hollywood Smile?

Zâmbetul Hollywood Smile în Tunisia este adesea alcătuit din fațete de porțelan. Acestea sunt un strat subțire de porțelan pe care medicul dentist îl plasează pe suprafața smalțului dentar. Procedura durează până la două ședințe; în timpul primei ședințe, medicul verifică dinții.

Uneori se folosește o aplicație digitală pentru zâmbet, astfel încât medicul dentist să vă poată întocmi un plan de înfrumusețare. Desenul digital este similar cu o vizualizare arhitecturală în care oamenii văd în animație 3D cum arată casa lor înainte de a o construi.

În continuare, medicul dentist poate lua amprentele dinților dumneavoastră pentru a realiza fațete din porțelan laminat. El trimite amprentele la laborator pentru ca modelele să poată fi create.

Acest lucru va dura cel mult o săptămână, iar medicul vă poate suna pentru a doua programare. Medicul dumneavoastră va continua să aplice materialele la a doua vizită. Dar, înainte de aceasta, el sau ea va curăța suprafața și va tăia o parte din smalț.

Dentiștii fac acest lucru cu un motiv. Este pentru a face loc pentru fațetele din porțelan și pentru a avea o suprafață aspră pe care să poziționeze fațetele din porțelan. Acest lucru asigură faptul că fațeta rămâne la locul ei pentru o perioadă lungă de timp. După această operațiune, medicul dentist adaugă un adeziv special pe fațete pentru a le lipi de dinți.

Apoi, el sau ea taie pur și simplu excesul, astfel încât dinții să aibă un aspect normal. Acesta este un pas important, deoarece fațetele trebuie să se potrivească perfect în gură. De asemenea, este posibil ca medicul dentist să vă ceară să faceți alte programări după ce fațetele au fost montate pentru a se asigura că totul funcționează corect.

Fațete dentare

Dacă nu sunteți mulțumit de nuanța naturală a dinților dvs. și căutați o soluție de lungă durată, fațetele dentare pot îmbunătăți aspectul estetic. Genetica noastră determină în mare măsură nuanța dinților noștri.

Unii oameni câștigă la loteria genetică pentru dinți de un alb strălucitor, în timp ce alții au dinți mai aproape de galben. În unele cazuri, nervii morți pot face ca smalțul dinților să fie galben sau cenușiu, caz în care produsele de albire nu vor fi eficiente.

Scopul fațetelor dentare nu este acela de a restabili culoarea dinților dumneavoastră. Dacă dinții dumneavoastră sunt galbeni, aceștia pot fi acoperiți cu fațete pentru a-i face să pară mai albi decât ar fi în mod natural.

Fațetele sunt realizate din coji subțiri de porțelan sau rășină concepute pentru a se potrivi formei dinților dumneavoastră. Un medic dentist poate repara permanent fațetele pe suprafața dinților dumneavoastră pentru a le îmbunătăți dramatic aspectul.

Puteți să vă spălați, să folosiți ața dentară, să mâncați și să vorbiți în mod normal odată ce fațetele au fost montate. Fațetele nu necesită nicio îngrijire specială. Atunci când se proiectează fațetele, culoarea poate fi aleasă de către dentist și pacient.

Acestea pot fi făcute să arate alb natural pentru a pune în valoare culoarea dinților dumneavoastră. Zâmbetul dvs. va fi alb perlat atunci când fațetele sunt aplicate.

De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a repara forma dinților. Dacă zâmbetul dvs. este stricat de un dinte strâmb sau crăpat, o fațetare poate reface cu ușurință forma acestuia, astfel încât zâmbetul dvs. să arate mai natural.

Fațetele sunt unul dintre cele mai căutate produse dentare pentru a face zâmbetele mai frumoase și mai estetice. Procesul este relativ simplu și necomplicat. Acesta necesită două sau trei vizite. La prima vizită, puteți merge la unul dintre medicii stomatologi specialiști, care vă va examina dinții și va lua o amprentă. El va folosi această amprentă pentru a proiecta fațetele.

Dentistul va discuta despre marcajele de pe fațete și despre materialul pe care preferați să îl folosiți. De asemenea, vă va oferi un ghid de nuanțe pentru a alege culoarea fațetelor. Odată ce designul a fost finalizat de dumneavoastră și de dentistul dumneavoastră, acesta va fi trimis la laborator, unde vor fi realizate carcasele.

Realizarea fațetelor va dura două zile, iar dumneavoastră veți fi informat imediat ce acestea sunt gata. La a doua vizită, medicul dentist va folosi mașini de precizie de înaltă tehnologie pentru a lipi fațetele pe dinți.

Odată ce fațetele sunt lipite, ați terminat. Noul aspect, îmbunătățit cu materiale de cea mai înaltă calitate, va fi imediat vizibil.

Coroane dentare

La fel ca și fațetele, coroanele sunt lipite pe dinții dumneavoastră pentru a le îmbunătăți aspectul. O coroană dentară acoperă întregul dinte, spre deosebire de fațete, care acoperă doar suprafața dintelui. Pentru a obține zâmbetul perfect de la Hollywood, coroanele sunt foarte recomandate pentru a îmbunătăți atât culoarea, cât și aspectul dinților dumneavoastră.

Coroana este ca un fel de capac care vă acoperă dinții. Coroanele sunt realizate la comandă în clinica noastră pentru a semăna cu fațetele. Pentru a acoperi o culoare inestetică sau un alt aspect care ar putea să vă strice zâmbetul, puteți obține coroane pentru toți dinții din față. Coroanele sunt, de asemenea, foarte recomandate pentru a repara unul sau doi dinți care ar putea să vă strice zâmbetul.

Este Hollywood Smile potrivit pentru mine?

Unul dintre cele mai influente aspecte ale acestei operații este caracteristica sa de “one-size-fits-all”. Indiferent de starea dinților dumneavoastră, de aspectul denticulelor și de problemele dentare, dacă starea dinților vă afectează stima de sine, o operație de remodelare Hollywood Smile în Tunisia vă va rezolva problema. Fie că este vorba de pete dentare, așchii, carii sau dinți deformați, un Hollywood smile va elimina aproape orice defect pentru a oferi un rezultat natural.

Cât durează Zâmbetul Hollywood Smile?

Depinde de factori cum ar fi echipa medicală care efectuează operația, natura echipamentului utilizat și urmărirea pacientului. Acesta este un tratament care durează toată viața, iar echipa de stomatologi folosește produse și echipamente de înaltă calitate într-o clinică dentară bine echipată.

Cu ajutorul unei radiografii, consultația presupune o examinare amănunțită pentru a determina tratamentele necesare pentru a vă oferi un zâmbet hollywoodian de lungă durată.

În special, opțiunile de tratament, cum ar fi implanturile dentare sau coroanele, sunt concepute pentru a dura mai mult timp, mai degrabă decât plombele sau fațetele. Odată ce tratamentul a fost finalizat, personalul medical vă va oferi informații detaliate despre îngrijirea ulterioară.

Este dureros tratamentul Hollywood Smile?

Aceasta este o întrebare pusă foarte frecvent de mulți pacienți. De fapt, este un tratament nedureros. Cu toate acestea, unii pacienți raportează că simt un anumit disconfort atunci când își pregătesc dinții pentru fațete.

În timp ce dentistul îndepărtează o parte din smalț, acesta trebuie să folosească o unealtă mică pentru a tăia suprafața. Iar acest moment este cel pe care pacienții îl pot descrie ca fiind un inconvenient.

După tratament

Este important să vă tratați fațetele ca și cum ar fi dinții dvs. normali. Acestea au nevoie de curățare, îngrijire și igienă. Nu este normal ca dinții tăi să fie colorați după tratament, ci poate marginile care ating dintele.

Așadar, încercați să evitați alimentele în general, care pot provoca colorarea și încercați să stați departe de materialele dure pentru a păstra calitatea operației.


Aveți probleme în alegerea clinicii potrivite la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru vă va ajuta gratuit pentru a asigura succesul operației dumneavoastră în Tunisia. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️