Clinica Estels

Clinica Estels Alicante

Clinica Estels este specializată în asistență stomatologică. Înființată în 2008, această clinică certificată este situată în Alicante, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Clinica Estels, Alicante, Spania

Clinica Estels este specializată în stomatologie estetică și cosmetică, chirurgie dentară, ortodonție, stomatologie pediatrică, odontologie, endodonție, implanturi dentare și proteze susținute, tratamente de canal și coroane/venerite, precum și în alte domenii, cu suport tehnologic precum echipamente de radiografie panoramică (OPG) și radiografie intraorală (Bitewing) pentru diagnosticare, precum și un laser hard și un laser soft (Picasso) pentru facilități de tratament medical.

Clinica dispune de patru săli de tratament și se angajează să ofere pacienților săi cea mai sigură și de cea mai bună calitate îngrijire. Clinica stomatologică, care reunește o echipă de medici cu experiență, oferă toate procedurile stomatologice la prețuri accesibile și salută pacienții locali și internaționali.


Specialitatea clinicii :

Îngrijire dentară
Radiografii dentare
Consultații stomatologice
Consultație de canal radicular
Etanșare dentară
Tratamentul bruxismului
Consultație de stomatologie cosmetică
Curățarea dentară
Stomatolog pediatru
Obturație dentară
Planarea rădăcinilor
Extracție dentară
Gingivectomie
Rezecție apicală
Tratamentul abceselor dentare
Hemisecția dentară
Extracția dinților de minte
Apicoectomie
Protezarea inlay-urilor / onlay-urilor
Bijuterii dentare
Reconstrucția corono-radiculară
Tratament gingival cu laser
Tratamentul gingiilor
Tratamentul de canal
Splinting
Albirea dinților
Extracție dentară
Inele dentare
Remodelarea dinților
Apărători de gură personalizați
Tratamentul unui chist dentar
Frenectomie
Alveoloplastie
Tratament gnatologic
Lipire dentară
Fațetare dentară
Grefa osoasă
Punte dentară
Aparat dentar
Coroană dentară
Grefa de sinus
Proteză dentară
Implant dentar
Alineadent
Invisalign
All-on-4
All-on-6
Control dentar

Servicii

Transfer la aeroport
Cazare în familie
Rezervarea zborurilor
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Spălătorie
Ghid turistic
Rezervare taxi
Transfer de dosare medicale
Asigurare medicală de călătorie
Camere cu accesibilitate PMR
Consultare pe internet
Telefon în cameră
Camere private
Reabilitare
Facilități religioase
Precauții alimentare
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Alicante – Țară: Spania – Fondată: 2008
Acreditare: Necunoscută – Limba(ele) vorbită(e): arabă, engleză, franceză, italiană, poloneză, rusă, spaniolă, rusă


Opinii despre Clínica Dental Estels

francisco jose terron lorente
francisco jose terron lorente
21:18 13 Sep 23
Munca impecabila si un tratament excelent din partea intregului personal. Sunt pacient de câteva luni și nu aș putea fi mai fericită.
Leo Perez
Leo Perez
20:14 12 Sep 23
Atenția este foarte familiară și te fac să te simți foarte confortabil. Cand te trateaza iti dai seama ca sunt mari profesionisti atat pentru adulti cat si pentru copii.Foarte recomandat
Patricia Sánchez Fleming
Patricia Sánchez Fleming
10:44 09 Oct 23
Sunt cu ei de ani de zile, am început să fac curățenie și apoi am făcut ortodonție invizibilă cu ei. Tratamentul este foarte bun de la toți profesioniștii care lucrează acolo.
Sonia Lopez
Sonia Lopez
10:16 20 Oct 23
Am fost la curățenie, Carla mi-a făcut-o, tratamentul a fost fantastic și totul a fost grozav, mai era și Judith, o fată de stagiu care a fost foarte atentă.
Juan Gonzalez Gambin
Juan Gonzalez Gambin
15:27 22 May 23
Este un loc plin de profesionisti ca varful unui pin...de la asistentii amabili si prietenosi cu stomatologii si ortodontistii lor, DR.Rafael este un fenomen si iti ofera reconstituiri la nivelul unui sculptor grec.Dr. Alicia mi-a schimbat zâmbetul cu invisalign și acum chiar râd de mine... pe scurt, un loc în care să-ți ai încredere și să fii calm.Nu te joci cu dinții și aici este foarte clar
Blanca Bausa
Blanca Bausa
17:38 07 Nov 23
Atentie, daca iti cumperi un Groupon nu iti dau programare inainte de doua-trei luni din moment ce pentru companiile de asigurari sau Groupon te pun pe lista de asteptare si te suna daca mai sunt locuri. Dacă vă grăbiți, nu luați acel cupon pentru a răscumpăra cu ei (tot din câte am înțeles, curățeniile cu Groupon se fac în 5 minute).
EVA RODRÍGUEZ LEON
EVA RODRÍGUEZ LEON
20:11 13 Oct 17
Sunt cu ortodonție de 15 luni. M-am mutat din Sevilla.M-am dus să-mi continui tratamentul cu ei.Aveau toată istoria mea de când medicul ortodont anterior a avut grijă să-l trimită. Nici măcar nu s-a uitat la el. Văzându-mi gura timp de 2 minute deja îmi spune că încă vreo șase luni.Bugetul care m-a făcut foarte scump.Nu mi-au inspirat nicio încredere.
Karla
Karla
15:41 03 Oct 22
Nu m-au asistat pentru ca nu am fost de acord sa-mi dau cuponul inainte de a fi prezat, evident un serviciu se plateste dupa ce a fost primit, mi-au spus ca nu au procedat asa, daca vreau sa revendic mai tarziu, dupa ce am vazut recenziile nu m-au putut ajuta să risc. Zero la sută recomandat. Noroc
Emilio Vera
Emilio Vera
17:29 27 Jun 21
Experiență foarte proastă. Am fost la un control și părea că singurul lui interes era să mă pună în aparat dentar. De asemenea, se joacă pe frică pentru a încerca să te convingă să-l porți. Au facut si o curatenie dentara de un profesionalism dubios, a durat doar 4 minute, ceea ce ma face sa ma intreb daca chiar aveam nevoie de curatenia spusa.De asemenea, comentează, ce coincidență că Marta Conesa din această recenzie are exact același lucru în alt profil al clinicii.
Paco Gómez
Paco Gómez
15:41 16 May 23
Experiența mea dezastruoasă, după o mie de ani, ca client în această clinică, evaluarea mea este zero.Nu știu câți stomatologi și ortodonți vor fi în această clinică, dar cel care ne-a atins este cel mai rău, ca profesionist și mult mai mult ca om.Rău tratament, despotism, aroganță, grosolănie, superioritate și pretenție, ca să nu mai vorbim de lipsa de delicatețe la lucru, la fiecare vizită, când a considerat de cuviință...Îngrozitor, într-adevăr...Și, din fericire, s-a numit dentist pediatru, nu mi-ar plăcea să văd această doamnă lucrând cu adulții...
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️