Clinica Margen

Clinica Margen Grenade

Clinica Margen este specializată în MAP / FIV. Înființată în 1992, această clinică certificată este situată în Granada, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul intervenției chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Clinica Margen, Granada, Spania

Clinica Mar&Gen a fost înființată în 1992 și este dedicată exclusiv tratamentului și cercetării în domeniul reproducerii asistate. Clinica este autorizată și aprobată de Ministerul Sănătății, Junta de Andalucía, și este înscrisă în registrul național al centrelor de reproducere autorizate de Ministerul Sănătății și Consumatorilor.

Expertiza lor în domeniul reproducerii asistate a început în 1982, stabilind diverse programe de cercetare în încercarea de a clarifica diferitele probleme ale infertilității feminine și masculine.

Au 14 profesioniști cu cunoștințe aprofundate în tot ceea ce ține de reproducerea asistată, folosind cele mai noi tehnici de tratament, ceea ce face ca MARGEN să fie un centru de referință la nivel național și internațional pentru calitatea și profesionalismul său ridicat, cu 2 cabinete de consultații complet echipate și 3 birouri.

De asemenea, dispune de un spațiu cu o sală de operație, un pre-teatru și un laborator biologic atașat, pentru a evita deplasările lungi și schimbările de temperatură, dăunătoare gameților și embrionilor.


Specialitatea clinicii :

PMA / FIV
Ecografie foliculară
Spermogramă
Evaluarea fertilității
Consultație în medicina reproductivă
Tratamentul ejaculării retrograde
Congelarea spermei
Test de fragmentare a ADN-ului spermei
Testarea hormonală
Ecloziune asistată PMA
Crioconservarea biopsiilor testiculare
Inseminare artificială
Congelarea embrionară
Embrioscop
Colectarea spermei
Congelarea ovocitelor
FIV – Fertilizare in vitro
PGD – Diagnostic preimplantare
IMSI – Injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi
ICSI – Injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi
Transfer de embrioni
Metoda ROPA
Consultație FIV

Servicii

Transfer de la aeroport
Servicii de interpretariat
Consultații pe internet


Oraș: Granada – Țară: Spania – Fondată: 1992
Acreditare: Necunoscută – Limba(e) vorbită(e): engleză, franceză, italiană, spaniolă


Recenzie la Clinica Margen

Taiana Fernandez Jiménez
Taiana Fernandez Jiménez
15:09 07 Mar 18
Îmi place tratamentul, întregul proces, nu l-aș schimba.
Javier Guzman
Javier Guzman
12:10 09 Jun 19
Ei bine, după 5 ani întortocheați de trecut prin asigurările sociale și încă două clinici private, am avut norocul că ne-au recomandat Clinica Margen. Este o altă lume, e ca a doua ta casă, profesioniști la alt nivel care au reușit să-mi facă soția 7 luni și să mă facă cea mai fericită persoană din lume. Vă mulțumim pentru încurajări și sprijin, vă vom fi mereu datori.
Gema Ruz Fernandez
Gema Ruz Fernandez
15:09 06 Jun 23
În asigurările sociale nu a existat nicio opțiune. Și datorită clinicii Mar@Gen, micul meu miracol este acasă. Tratament foarte clar si profesionist. Recunoscător pentru totdeauna.
Juan Jose Julian Rodriguez
Juan Jose Julian Rodriguez
15:42 27 May 19
Nu o recomand cea mai bună prietenă a mea a mers și și-a pus toate economiile și speranțeleMai întâi obulii nu au crescut, doar trei nu le-a păsatAl doilea singur era de o calitate foarte proastăAu continuat să pună doi dintre ei știind că nu suntErau de calitate, unul nici măcar nu era fecundat, am plătit o avere fără a doua șansă, doctorul nu s-a degnat să o îngrijească să-i dea răspunsul la faptul că nu era însărcinată, un apel trist de la recepție, gândiți-vă despre asta mult atunci când te hotărăști asupra acestei clinici, cu grijă, Maite.
Mayte Puerta Hoces
Mayte Puerta Hoces
16:06 27 May 19
Salut buna ziua. După câteva luni îndrăznesc să scriu și să spun cât de groaznice sunt clinica și unii dintre profesioniștii din ea, începând cu recepționera care a făcut totul în grabă și cu foarte puțină empatie. Am inceput tratamentul cand, spre surprinderea mea, ouale nu mi-au crescut asa cum ar trebui si mi-au trimis cantitatea maxima de medicamente. Cuvintele mele au fost, dacă nu cum trebuie să meargă, prefer să o las pentru altă dată, decât să-mi cheltuiesc toate economiile pe o posibilitate care nu este. Au tot insistat și au tot trimis hormoni pentru ca acei foliculi să crească, când au văzut că nu cresc, într-o după-amiază, după ce au fost acolo dimineața la clinică, m-au sunat spunându-mi tratamentul pe care trebuie să-l urmez și când mi-a spus, ce a fost? Cealaltă surpriză a mea a fost că mi-au spus că trebuie să iau hormon de creștere în acea noapte, m-au sunat la 20 de minute după închiderea clinicii și locuiesc la 35/40 de minute, vă puteți imagina cum am alergat pe autostradă, pentru că recepționerul a aruncat zgomotul asupra mea. Dar totuși, într-o zi m-a sunat în timp ce eram la serviciu, să-mi spună că la 21.00 trebuie să iau celălalt hormon, ceea ce era super important, și bineînțeles, a trebuit să-mi sun familia să văd dacă poate veni cineva. sa-mi aduca acel hormon pentru ca la serviciu nu l-am avut si mai locuiesc la 35/40 de minute de la serviciu cu masina (si toate astea receptionera vorbind asa) fara empatie sau ceva. Scot 4 foliculi, 1 nu crește, 2 nu dau semne de fertilizare și doar unul spune că este fertilizat. Au pus 3 in mine chiar stiind ca 2 sunt inutile. Si ca sa inrautateasca, sa ma anunte de nesarcina... ma suna de la receptie sa-mi spuna, si nici doctorul cat si doctorul nici nu stiu de pacienta (in cazul de fata eu) cand avem mi-a lasat o pasune acolo si toate economiile, de vreme ce pentru o singura oportunitate, doar 1 cand in celelalte clinici sunt minim 2, mi-a lasat 5.300 de euro si fara sa-mi puna medicamente si analize de sange care mai erau la 3.000 de euro. Deci mai puțin decât puțină empatie, nimic mai mult decât pentru banii pe care îi lasă în urmă. Inainte de a merge la aceasta clinica asigura-te si intreaba la altii. Toate cele bune.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️