Invisalign în Tunisia

preț invisalign tunisie 1
Scris de Manuella

Tot ce trebuie să știi despre invisalign în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru un invisalign de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despreInvisalign în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul Invisalign în Tunisia

Costul mediu al invisalign-ului în Tunisia în Tunis este de 2.000 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 1.600 și 2.400 de euro.

ProceduraPreț Tunisia
Invisalign2000 €

Ce este Invisalign?

Deși cunoașteți beneficiile pe care aparatul dentar le poate avea asupra încrederii și sănătății dentare pe termen lung, s-ar putea să vă fie jenă să aveți gura plină de metal.

O alternativă la aparatul dentar fix din metal este Invisalign în Tunisia, dar poate fi mult mai scump. Pentru a economisi bani, este posibil să doriți să aflați dacă este posibil să obțineți aliniamente Invisalign ieftine.

Ce trebuie să știți înainte de a alege Invisalign

Înainte de a vă decide între Invisalign în Tunisia și aparatul dentar metalic, este esențial să cunoașteți principalele diferențe. Bineînțeles, o diferență notabilă este faptul că aliniatoarele Invisalign sunt transparente și practic neobservabile pentru ceilalți.

Țineți cont, totuși, că unii pacienți Invisalign au nevoie de suporturi pe dinți, care pot fi vizibile. Cu toate că ortodonții realizează aceste suporturi din compozit pentru a se potrivi cu culoarea dinților dumneavoastră, acestea pot fi vizibile în funcție de locul în care sunt plasate în gură.

Un avantaj suplimentar al Invisalign este că necesită mai puține vizite chirurgicale. În timpul primei vizite, ortodontul vă va explica cum să folosiți Invisalign și vă va da mai multe seturi de aliniere transparente, pe care le veți schimba singur la anumite date.

Deși acesta este un avantaj, înseamnă că va trebui să fiți proactiv și să vă asigurați că faceți tot ce este necesar pentru ca tratamentul să fie un succes.

De asemenea, va trebui să vă asigurați că purtați Invisalign-ul 20-22 de ore pe zi. Acest lucru înseamnă că nu veți sorbi ceaiul timp de ore întregi, nu veți lua un prânz lung cu prietenii și apoi nu vă veți bucura de sticla de vin preferată în timp ce vă uitați la televizor.

Dacă faceți toate aceste activități într-o singură zi, probabil că veți purta aliniamentele mai puțin de 20 de ore, ceea ce va interfera cu tratamentul dumneavoastră.

Prețul aparatului dentar Invisalign

Prețul Invisalign variază de la pacient la pacient și depinde de factori precum durata și complexitatea tratamentului. Pacienții Invisalign au nevoie de mai mulți aliniatori din plastic, câte unul pentru fiecare etapă a tratamentului, care deplasează treptat poziția dinților. Dacă tratamentul dumneavoastră este complex, veți avea probabil nevoie de mai multe tăvițe pentru a vă muta dinții în poziția dorită.

Pentru a vă planifica tratamentul Invisalign de la început până la sfârșit, trebuie făcute radiografii și scanări ale gurii dumneavoastră. Aceste scanări sunt apoi trimise la un laborator, unde sunt realizate aliniere personalizate cu ajutorul imprimării 3D.

Bineînțeles, taxele de laborator se adaugă la costul tratamentului, mai ales dacă aveți nevoie de un număr mare de aliniere.

O alternativă ieftină la Invisalign

Dacă prețul Invisalign este prea mare pentru bugetul dumneavoastră, există multe alternative la Invisalign. Una dintre aceste alternative este aparatul dentar metalic, care tinde să fie mai ieftin decât aliniatoarele invizibile.

Dacă vă temeți de aparatul dentar metalic doar din cauza felului în care arată, rețineți că nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a purta aparat dentar. Din cauza Covidiei, cei mai mulți dintre noi ne acoperim gura cu măști, ceea ce face imposibil de spus dacă cineva are sau nu aparat dentar.

Dacă purtați masca în public, s-ar putea să nu merite să cheltuiți atâția bani în plus pe Invisalign, deoarece nimeni nu va observa aparatul dentar metalic.

Dacă autodisciplina nu este punctul tău forte, aparatul dentar metalic poate fi o opțiune mai bună pentru tine, indiferent de preț, deoarece se poartă 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Nu va trebui să calculați câte ore le-ați purtat în fiecare zi și nu va trebui să vă faceți griji că le veți pierde. Mai mult, ortodontul vă va vedea aproximativ o dată pe lună pentru a face orice ajustare necesară firelor.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️