Prețul unei piese bucale Invisalign în Ungaria

prix invisalign hongrie pas chere 1
Scris de Émilie

Cunoscut și sub numele de tratament Clear-Aligner®, Invisilign® din Ungaria este o alternativă discretă la aparatul dentar tradițional, utilizat pentru a ajusta și îndrepta dinții, îmbunătățind în același timp zâmbetul pacienților.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre Invisalign în Ungaria și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Prețul unei gurițe Invisalign în Ungaria

Costul mediu al unei gurițe Invisalign în Ungaria este de 5.000 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 4.500 și 5.500 de euro.

ProceduraPreț Ungaria
Canalul Invisalign5000 €

Ce este o gutieră Invisalign?

Cunoscut și sub numele de tratament Clear-Aligner®, Invisilign® în Ungaria este o alternativă discretă la aparatul dentar tradițional, folosit pentru a ajusta și îndrepta dinții, îmbunătățind în același timp zâmbetul pacienților. Cu ajutorul unor aliniatoare din plastic neted, făcute la comandă, practic invizibile și detașabile, dentiștii din Budapesta pot plasa Invisalign® pe dinți, permițând o mișcare și o corecție graduală.

Invisalign® produce aliniatoare transparente – produsul cuprinde o serie de aliniatoare generate pe calculator care sunt adaptate la dinții pacientului. Prin schimbarea tăvilor la fiecare două-trei săptămâni, dinții pacientului vor fi treptat aliniați corect. Tăvilele sunt ușor de îndepărtat pe toată durata tratamentului, permițând pacientului să se spele pe dinți, să se curețe și să mănânce normal. În comparație cu aparatele dentare tradiționale, nu există suporturi metalice, iar alinierele sunt aproape invizibile cu ochiul liber.

Această procedură poate ajuta la corectarea distanțării, a mușcăturii încrucișate, a mușcăturii deschise, a înghesuielii și a mușcăturii profunde.

Ce presupune procedura

Invisalign® a devenit o alternativă foarte populară. Spre deosebire de aparatele dentare metalice, care rămân lipite de dinți pe o perioadă lungă de timp. Invisalign® este o serie de aliniatoare detașabile din plastic transparent care vă ghidează dinții în poziția și alinierea lor corectă. Utilizarea Invisalign® are și alte beneficii:

  • Confort – deoarece este fabricat din plastic subțire și flexibil, nu va irita țesuturile moi din gură, spre deosebire de aparatele dentare metalice și firele lor metalice.
  • Omai bună igienă orală și alegeri alimentare – În orice moment în timpul tratamentului, puteți scoate aliniatoarele pentru a vă permite să mâncați și, de asemenea, să vă spălați pe dinți de cel puțin două ori pe zi.
  • Un aspect discret – Invisalign este un material plastic invizibil, care va trece neobservat pe dinții dvs. odată ce l-ați folosit.
  • Protecție împotriva scrâșnirii dinților – poate fi folosit și ca o protecție de noapte pentru a vă proteja dinții de obiceiurile de scrâșnire excesivă.

Un lucru important de știut este că, deși Invisalign® este o opțiune alternativă la aparatul dentar tradițional, nu este potrivit pentru toată lumea. Alinierele transparente sunt utilizate în general pentru pacienții care au dinții moderat înghesuiți sau probleme minore cu spațierea dintre dinți. În plus, deoarece sunt făcute la comandă pentru a se potrivi perfect, acestea sunt cel mai bine utilizate pentru adulți sau adolescenți. Pacienții cu probleme mai grave de spațiere și dinți înghesuiți, inclusiv pacienții cu suprapunere, mușcături inferioare sau încrucișate, vor necesita un tratament mai complex.

Înainte de tratament, ar trebui să vă consultați mai întâi medicul ortodont. În timpul acestei consultații, veți fi supus unei serii de teste, inclusiv radiografii, scanări digitale ale dinților sau fotografii, pentru a stabili diagnosticul și a planifica tratamentul. Scopul final este ca dumneavoastră să aveți o mușcătură sănătoasă, cu dinții de sus și de jos corect proporționați.

După ce au fost efectuate toate testele, se va folosi un software computerizat specializat pentru a proiecta un plan de mutare a dinților dumneavoastră din poziția actuală în cea mai bună poziție posibilă. O tăviță Invisalign din Ungaria este generată cu ajutorul unui computer pentru a realiza tăvițe special concepute pentru dumneavoastră, de culoare deschisă. Alinierele dvs. vor fi schimbate la fiecare două-trei săptămâni, permițând alinierea dinților dvs. De asemenea, va trebui să le folosiți timp de douăzeci până la douăzeci și două de ore pe zi. Deoarece un aliniator Invisalign în Ungaria este nechirurgical, nu este nevoie de anestezic pe toată durata procedurii.

Durata șederii în Ungaria

Deoarece este o procedură neinvazivă, vă puteți întoarce în vacanță imediat după ce ați primit primul set de aliniatoare transparente. Cu toate acestea, este esențial să vă respectați programările cu ortodontul dumneavoastră din Ungaria. Va trebui să îl consultați de mai multe ori în timpul șederii dumneavoastră, așa că ar trebui să vă propuneți să rămâneți în Ungaria cât mai mult timp posibil, minimul absolut necesar fiind două săptămâni.

Timpul de recuperare pentru un aligner Invisalign în Ungaria

Numărul de aliniamente transparente pe care le folosiți va depinde de complexitatea planului dumneavoastră de tratament. În timpul primei faze de utilizare a alinierelor, așteptați-vă la un oarecare disconfort în primele zile, în timp ce dinții dvs. încă se ajustează. Vă puteți relua activitățile zilnice de îndată ce primul plan de tratament este finalizat, deoarece nu există timp de nefuncționare.

Durata tratamentului Invisalign în Ungaria

Durata tratamentului dumneavoastră va depinde și de numărul de dinți care trebuie aliniați corect. În general, pacienții ar trebui să folosească Invisalign între zece și douăzeci și patru de luni.

Trebuie să evitați băuturile fierbinți atunci când purtați Invisalign, deoarece acesta este fabricat din plastic transparent, poate fi deformat de lichidele fierbinți, orice băuturi aromate, orice băuturi care conțin zahăr și/sau acid pot forma carii și/sau păta Invisalign.

Cel mai bine este să vă scoateți aliniamentele de fiecare dată când mâncați, deoarece placa bacteriană și particulele de alimente se pot bloca în ele. Acest lucru va duce la apariția cariilor și a respirației urât mirositoare, așa că este foarte important să vă curățați dinții după fiecare masă.

Rata de succes

Este foarte important de știut că obținerea unui zâmbet perfect va depinde de determinarea ta. Deoarece Invisalign poate fi îndepărtat în orice moment, succesul tratamentului tău va depinde în mare măsură de cât de des vei folosi aliniatoarele transparente.

Alternativele la Invisalign în Ungaria

Deși Invisalign® este o alternativă excelentă pentru îndreptarea dinților și obținerea zâmbetului perfect pe care îl urmăriți, unele persoane nu își pot permite acest tratament. Vestea bună este că există o alternativă la aliniatoarele transparente, cum ar fi Clear-Correct®, care utilizează, de asemenea, aliniatoare transparente din plastic pentru a vă îndrepta dinții. Costul total al acestui tip de aliniere este, în general, mai mic decât cel al Invisalign®. Cu toate acestea, Invisalign® utilizează un software de planificare de primă clasă pentru a determina planul de tratament, ceea ce face mult mai ușor să obțineți un rezultat satisfăcător.

Invisalign® față de aparatul dentar tradițional

  • Invisalign® poate fi purtat în mod discret
  • Invisalign® este mai confortabil, aparatul dentar irită și uneori chiar irită interiorul gurii.
  • Invisalign® este perfect pentru sportivi, care îl pot scoate în timpul sportului.
  • Aparatul dentar este semipermanent, în timp ce Invisalign® poate fi îndepărtat în orice moment, reducând numărul de vizite la dentist în comparație cu Invisalign®.
  • Aparatul dentar poate fi folosit pentru a umple golurile sau pentru a îndrepta dinții mai rapid.
  • Aparatul dentar poate face ca anumite alimente să fie dificil de mâncat, în timp ce cu Invisalign® poate fi îndepărtat în timpul meselor dificile.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️