Invisalign în Turcia

invisalign preț Turcia 1
Scris de Laurence

Alinierele Invisalign sunt folosite în Turcia pentru alinieri greșite sau probleme de poziționare între dinți.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre invisalign în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă invisalign în Turcia?

Costul mediu al invisalign-ului în Turcia în Istanbul este de 1.800 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 1.600 și 2.000 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Invisalign1800 €

Invisalign în Turcia

Nu este nevoie să cheltuiți tone de bani pe tratamentul dentar în Turcia. Istanbul este locul ideal pentru a obține un tratament dentar de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Medicii turci sunt cunoscuți pentru succesul lor în întreaga lume.

Clinica noastră este una dintre puținele clinici care tratează și se ocupă de pacienți în mod individual. Nu acceptăm grupuri de pacienți și nici nu îi tratăm în loturi. Credem că acest lucru reduce calitatea tratamentului și confortul pacientului.

Medicii noștri sunt specialiști cu experiență și de înaltă calitate în domeniul lor. Înainte de a veni în Turcia, Departamentul pentru pacienți internaționali și medicii noștri vor face tot posibilul pentru a determina cu exactitate costul tratamentului dumneavoastră. Așadar, nicio dezamăgire, nicio surpriză la clinica noastră!

Ce este Invisalign?

Alinierele Invisalign din Turcia sunt folosite pentru alinieri greșite sau probleme de poziționare între dinți. Plăcile dentare pot fi îndepărtate cu ușurință în timpul zilei. Aliniații Invisalign sunt o alternativă la aparatele dentare metalice pentru adulți. Îndepărtarea aparatului dentar are un impact pozitiv asupra calității vieții de zi cu zi.

Aparatul dentar metalic, deseori ales, a fost înlocuit de Invisalign de-a lungul anilor. Utilizând Invisalign în Turcia, vă puteți bucura de toate beneficiile aparatului dentar metalic.

Principalul avantaj al Invisalign este că nu este vizibil din exterior, deoarece plăcile sunt transparente. Este posibil ca pacienții mai tineri, în special, să nu aprecieze aspectul aparatului dentar. Acest dezavantaj dispare cu Invisalign.

Care este procesul de tratament?

Înainte ca plăcile să fie produse, se realizează o scanare digitală cu iTero Element 2 (produsul original de scanare 3D al Invisalign) în clinica noastră. Ortodontul nostru specialist stabilește durata și numărul de plăci necesare pentru tratament.

Se iau măsurători orale, iar acestea sunt transferate laboratorului partener Invisalign. Mișcările dinților sunt examinate cu ajutorul tehnicilor de simulare și se produc plăci transparente pentru fiecare mișcare de 0,5 mm. Odată ce tratamentul Invisalign a fost finalizat, firele sunt atașate la interiorul dinților dumneavoastră. Cu toate acestea, aceste sârme sunt destul de subțiri și mici și nu pot fi văzute din exterior.

Care sunt caracteristicile Invisalign?

  • Invisalign trebuie purtat timp de 20 de ore pe zi. Plăcile detașabile îl fac foarte ușor de utilizat în viața de zi cu zi.
  • Este ușor de curățat. Invisalign poate fi curățat în timpul zilei cu apă și o periuță de dinți.
  • Invisalign nu are niciun efect negativ asupra vorbirii. Poate fi necesar un proces de familiarizare în primele zile, dar ulterior plăcile nu provoacă niciun disconfort.
  • Mâncatul și băutul nu reprezintă o problemă. Puteți scoate cu ușurință plăcuțele în timpul meselor.
  • Plăcile au și avantajul de a fi foarte puțin dureroase în comparație cu aparatele dentare metalice.

Cât durează tratamentul?

Trebuie să vizitați clinica noastră doar o singură dată pentru a obține planul de tratament și scanarea digitală 3D. Apoi, fie expediem plăcile în țara dvs., fie vă ridicați plăcile de la clinica noastră în termen de 2 sau 3 zile după ce acestea au fost pregătite.

Durata tratamentului propriu-zis depinde de structura și poziția dinților. Specialistul nostru va stabili durata tratamentului, iar plăcile vor fi pregătite în consecință. Dar este corect să spunem că 60% dintre tratamente sunt finalizate în termen de 3 până la 12 luni.

De ce sunt prețurile noastre mai accesibile decât cele ale dentistului dvs. local?

Permiteți-ne să vă asigurăm că folosim materiale dentare de cea mai bună calitate, identice sau superioare celor folosite de dentistul dumneavoastră local. În plus, fiecare țară are un cost al vieții diferit, după cum probabil știți. În Turcia, de exemplu, costul vieții este foarte scăzut.

Prin urmare, salariile medicilor, costurile clinicii (chirie și utilități) și ratele de impozitare sunt, de asemenea, mai mici. Această situație devine un avantaj pentru pacienții noștri și putem oferi tratament de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️